- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
ikili test tecruben hakkinda bana biraz bilgi versene
daha zaman var ama on bilgim olsun
canım önce ultrasonda bebeğin gelişimine Ense kalınlığı ve burun köküne bakılıyor hemen söyleniyor zaten
aynı gün içinde kan veriyorsun ve 10 gün kadar sonra kan değerleri risk oranlarını belirliyor
canım önce ultrasonda bebeğin gelişimine Ense kalınlığı ve burun köküne bakılıyor hemen söyleniyor zaten
aynı gün içinde kan veriyorsun ve 10 gün kadar sonra kan değerleri risk oranlarını belirliyor
eger ciftlerde bir sorun yoksa, buna ragmen bebek gelmiyorsa
ben de strese bagliyorum
ama malesef bebek mevzusu oyle bir olay ki mantik islemiyor
stressiz olmak gercekten zor, ama basarildiginda beyin baska dusuncelerle oyalandiginda amaca daha cabuk ulasiliyor o dogru
yani kendi adima ben aylarca basaramadim, sadece 1. hamileligimde cok yogundum, yolculuk telasi, aileme kavustum, gezdim falan kafam rahatti
2. hamileligmde sporla ugrasiyordum ve yoga beni cok rahatliyordu ve bayramdan sonra yaptiracagimiz sperm testine odaklanmistim ve ramazan ve misafirler mesguldu kafam
ama stres yapmadim diyemedim cunku bebek calismalarinin 2.ayinda basladi bende stres, umarim burdaki herkes kafalarini rahatlatip, aman ne zaman olursa olur demeyi basarip bebeklerine kavusurlar tez zamanda
hamile kaldım da testlerini merak ediyorum görğmcem yaptırmamış bu ikili testi zor birşey mi ki _?
canım yaptırmayan kişi sayısı çokhamile kaldım da testlerini merak ediyorum görğmcem yaptırmamış bu ikili testi zor birşey mi ki _?
tesekkurler canim
sradaki telasim bu
Bide bu yoga işini bende araştırıyorum, ama 3 ay öncesinde almıyorlar yani doktor izinli diyor ama gerilme,ısınma hareketleri olduğu için 3 aydan sonra daha sağlıklı diyor? Hamile yogasında ısınma gerilme var mı kiBunlar mı bilmiyor?
canim niye zor olsun bak derya yazmis detayli ultrasona giriyorsun
bir de kan veriyormussun
seni de bu gunler bekliyordur yakin zamanda insallah
canım yaptırmayan kişi sayısı çok
ama bence önemli bir test çünkü bazen erken tedavi gibi bir şeyler olabiliyormuş
ahh canım iyi haberle gelecek ogünler inşalalh
aaa yaptirmayanlar mi var
sonucta bebegin sagligiyla ilgili cok onemli test bu
ucreti mi pahalli?
ben ozellikle soruyorum cunku turkiyede ne kadarsa iki katidir burdaki ucreti diye
canım ultrason kısmını zaten kendi doktorum yaptı yani muayene ücreti artı başka b,ir yerde 50 tl kan testi için para verdim
inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı
ben duymustum onu
Ronya arkadasimiz yaptigi ay hamile kalmisti
baska deneyen var mi bilmiyorum
ama sanki sen doktora gitsen daha iyi gibi geldi bana
sonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
hdi gecmıs olsun gozun aydın cnm benımm ınsl..ck daha beklemeden kavusursun bebegıneeeeeeeeeesonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
sonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?