Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikili test tecruben hakkinda bana biraz bilgi versene
daha zaman var ama on bilgim olsun

canım önce ultrasonda bebeğin gelişimine Ense kalınlığı ve burun köküne bakılıyor hemen söyleniyor zaten
aynı gün içinde kan veriyorsun ve 10 gün kadar sonra kan değerleri risk oranlarını belirliyor

Son düzenleme:

hamile kaldım da testlerini merak ediyorum görğmcem yaptırmamış bu ikili testi zor birşey mi ki _?

Tabiikide demesi cok kolay oluyor ama dediğin gibi farklı ugraşlar olduğu takdirde ve yumurtlama zamanları eşe çaktırmadan görev ilişkileri değilde aşk ilişkileri olursa hem erkek rahat olur ve boşalırken bile kendini sıkıp spermleri öldürmez hemde oldu mu olacak mı strese girilmemiş olur bence Mesela ilk denemem falso olunca -ki buda eşimle sürekli bana görevmiş gibi yapma,keyif almıyorum gibi muhabbetlerden sonra 2.de akıllanıp yumurtlama zamanları ona çaktırmayıp aşk geceleri yaptım, (yani geceleği makyajı yerinde gibi :26::26:) Hem ben rahattım, hemde eşimde keyifleniyordu :26::26: (Kusura bakmayın açık açık oldu ama olayın özü sadece siz değil eşleride bu kaosa çekip onlarıda strese sokmamak gerek)

Bide bu yoga işini bende araştırıyorum, ama 3 ay öncesinde almıyorlar yani doktor izinli diyor ama gerilme,ısınma hareketleri olduğu için 3 aydan sonra daha sağlıklı diyor? Hamile yogasında ısınma gerilme var mı ki Bunlar mı bilmiyor?

Son düzenleme:

hamilelikte ilk 3 ay spor yapmayin deniliyor
eger istenirse ikinci 3 ay icinde yoga platez kurslari oluyor hamilelere ozgu
ama gerilme hareketleri falan ilk 3 ay sakincali
ben hamile kalmadan once yumurtlamaya kadar yapmistim

canım yaptırmayan kişi sayısı çok
ama bence önemli bir test çünkü bazen erken tedavi gibi bir şeyler olabiliyormuş

ahh canım iyi haberle gelecek ogünler inşalalh

aaa yaptirmayanlar mi var
sonucta bebegin sagligiyla ilgili cok onemli test bu
ucreti mi pahalli?
ben ozellikle soruyorum cunku turkiyede ne kadarsa iki katidir burdaki ucreti diye

inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı

aaa yaptirmayanlar mi var
sonucta bebegin sagligiyla ilgili cok onemli test bu
ucreti mi pahalli?
ben ozellikle soruyorum cunku turkiyede ne kadarsa iki katidir burdaki ucreti diye

canım ultrason kısmını zaten kendi doktorum yaptı yani muayene ücreti artı başka b,ir yerde 50 tl kan testi için para verdim

canım ultrason kısmını zaten kendi doktorum yaptı yani muayene ücreti artı başka b,ir yerde 50 tl kan testi için para verdim

benimkini baska doktor yapacakmis
bizim doktorunki iyi bir ultrason aleti degil sanirim
ozellikle hamilelerle ilgilenen bir bolume gondericem falan diyordu ama o zaman normal ultrasona verdigim ucreti veririm
kan testi de o zaman en fazla 100 tl dir burda
bakalim doktorum ne zaman cagiracak 22 ekim gibi diyordu 1 ay varmis daha

inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı

ben duymustum onu
Ronya arkadasimiz yaptigi ay hamile kalmisti
baska deneyen var mi bilmiyorum
ama sanki sen doktora gitsen daha iyi gibi geldi bana

ben duymustum onu
Ronya arkadasimiz yaptigi ay hamile kalmisti
baska deneyen var mi bilmiyorum
ama sanki sen doktora gitsen daha iyi gibi geldi bana

canım zaten gitcem doktora da hani buda temizliyo diye duymuştum ondan merak ettim acaba bi yan etkisi varmıdır ki bide bu hamilelikte göbekten bişey mi ne alınıyomuş ikili test bunla alakalı değil mi çok şaşırdım bu kadar önemli şeyi pimpirik görümcem nie yaptırmamışki

sonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım

fundacım çok geçmiş olsun canım :26:
neyseki atlattın çok şükür.
ve sonucun temiz çıkmasına da çok ama çokkk sevindim
inş bebişin ocaktan önce gelip sürpriz yapar sana,
rahim filminin açtığı yollarla gelin mucizemiz inş

hdi gecmıs olsun gozun aydın cnm benımm ınsl..ck daha beklemeden kavusursun bebegıneeeeeeeeee

ohhh icim rahatladi
temiz cikmasina cok cok sevindim canim
bir de hani diyorlar rahim filminden sonra korunmak iyi radyasyon aliniyor diye belki boyle daha iyi ay kacarsa uzulme sakin
onumuzdeki ay var daha hem de rahim filminden sonra hamile kalanlar var insallah sen de onlardan biri olursun canim benim

fundam konustuk ama yınede solıım
cok gecmıs olsun cok sevındım sonucların guzel olmasına.
sol tuptekı o takılmalar fılm cekılırken gıtmıs mı pekı?
every nın dedıgı gıbı ınsalah bu hgs sonrası otoban olan yollarla obur ay gelısen yumoslara spermcanlar kosarak gıdecek.
ben malesef hgs sonrası artan hamılelık sansını yakalayamadım. 3 ay gectı ustunden ama ıse yaramadı. ınsallah sen o sansı yakalayanlardan olcan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…