ya kaçtır soruyorum kaça çektiler filmiiiiiiiiii
farkettimmm fundaaaaa gizli bilgi miii
catlat ma deryayiii
ayy yokk bu bana küsmüşşşş:44:
nohutu unutmusum yasuper seyler yapiyorsunfolik asit hapi versen ama sirf folik asit iceren 3 mg gunde gereksiz mi acaba ? gunluk yiyeceklerden aliyordur yesillik bol turkiyede ama benim esim kullandi ya folik asit temmuz ayinda ondan ben de ekleme yapmak istedim
yaaa feslegen de ekle listeye, yani reyhan
toz reyhani bol domestli yemeklere katabilirsin
domates de bir numara, nohut daleblebi de ekleybilirsin listeye
ya kaçtır soruyorum kaça çektiler filmiiiiiiiiii
gözün aydın canım geçmş olsun
benım de sağ tüpte yapışıklık vardı filmle açıldı
ve filmden 5 ay sonra geldi bizimki
ama seninki inşallah bir iki aya gelecek ben inanıyorum
kaça çektirdin kııı Çınarlı pahalı
kızlar uzun zamandır kendımden bahsetmedım
hos soran da yok da neysee
ben sımdı ates olcmuorum ovu testı fln da yapmadım bebek mevzusuda donmuor ole kocamı strese sokacak sekılde.
olay tamamen esımın ustunden gıdıo. sıze de sormak ıstedgım sudur kı daha baska ne yapmalıyım?
sımdı kocam dr un verdıgı proxeed plus ve evıcao ılaclarını kullanıyor
onun dısında duzenlı kecı boynuzu kürü ıcıp her gun ufakda olsa bı kase kabak cekırdegı ıncır ve cevız yıyor.
her sabah ozenle ona kahvaltı hazırlayıp muhakkak bal-kaymak-cevız ıceren koca bır dılım ekmek yedırmeye calısıorum
onun dısında kabak cekırdegı yemıosa fındıklı bademlı kuru yemıslerı koyuyorum onune
gıbı gıbı
ıste bunları yapıoruz.
eksık varmı sızce?
funda geçmiş olsun canım.
ben de anestezisiz çektirmiştim.
şu anki adet sancım dan daha az acı vermişti bana ama herkesde farklı oluyormuş.
İnşallah bebişine vesile olur canım
ahahah bana lazım hakkaten öyle bişisenin için alarm talep etcem kk dan seni kaldırabilmek için
öyle mi dersin canım ya, çok oynak benim bu ateş de lh de bi ay edepli edepli dalgalanmadılar yaa,insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
yumurtladıgın an ateş çıkmayabilir canım biz daha önce bunu dr la kanıtladık
dr çatladı diyodu ateş daha yükselmemişti
bikaç güne yükselir ne öyle hemen yumurtlamadım diyosunnnnnnn
akupunkturun yeri kesin belli de tüpün yeri belli değil henüz..eşim araştırmaya kızıyor ama bi de beraber karar verelim istiyor. Araştırınca "kendini ona şartlıyorsun, olacağı varsa da olmaz" diyor ki buradaki birçok insan da aynı şeyi söyledi..o yüzden araştırmıyorum gibi birşey ama gözüme kestirdiğim bir iki yer de yok değil. Misal bizim arkadaşlar geçen sene smyrnada yaptırdılar, acaip şeyler çıktı onlarda her iki tarafta da ama ilk denemede oldu. bi başka arkadaş da irenbe'de yaptırdı ama pek memnun kalmamıştı personelden...hele bir vakti gelsin o forumlara tek tek çivileme dalar bir anketör edasıyla bilgileri toplarım evelallahkeeep oncelıkle ınsallah tedavıye gerek kalmadan bebegıne kavusursun.
ama egerkı bı tedavı soz konusu olursa nerde yaptırcaksın tup bebegı?
canım ya kıyamam sana benben biraz gezmeye cikayim gunesi gordum
Ben senelerdir yoga yapıyorum , yogada eğitmen çok önemli canım, ki Türkiye'de çoğu 6 aylık 1 senelik kısacık eğitimlerle "olduk biz" moduna giriyorlar ancak o iş öyle olmuyor. Türkiye'de bu işi hakkıyla yapan çok az insan var (mümkünse yurt dışında yoga lisans-4yıl- eğitimi almış olanlardan bulmak lazım). Eğer onlardan biri ile yapıyorsan yoganın hiç bir tehlikesi yok, ilk üç ay bile yapılabilecek şeyler var. Ama köşedeki spor salonuna gideyim diyorsan ilk 4-5 ay düşünme derim ben, hele ki ilk defa yapacaksan. Ya da netten iyice araştırıp öyle yap. Bi kaç sene önce İzmirde gittiğim bi spor salonunda hamilelik hazırlığı yapan bi kızcağız vardı,yoga eğitmeni de güya senelerdir bu işin içinde. Kız sordu zararı olur mudiye, kadın hayır faydası bile olur dedi ama sonra biz öyle bir program uyguladık ki o sınıfta, bebeğin tutması için çook inatçı olması gerekir yani. Kız da ikinci ay fark edip bıraktı zaten...Tabiikide demesi cok kolay oluyor ama dediğin gibi farklı ugraşlar olduğu takdirde ve yumurtlama zamanları eşe çaktırmadan görev ilişkileri değilde aşk ilişkileri olursa hem erkek rahat olur ve boşalırken bile kendini sıkıp spermleri öldürmez hemde oldu mu olacak mı strese girilmemiş olur benceMesela ilk denemem falso olunca -ki buda eşimle sürekli bana görevmiş gibi yapma,keyif almıyorum gibi muhabbetlerden sonra 2.de akıllanıp yumurtlama zamanları ona çaktırmayıp aşk geceleri yaptım, (yani geceleği makyajı yerinde gibi :26::26:) Hem ben rahattım, hemde eşimde keyifleniyordu :26::26: (Kusura bakmayın açık açık oldu ama olayın özü sadece siz değil eşleride bu kaosa çekip onlarıda strese sokmamak gerek)
Bide bu yoga işini bende araştırıyorum, ama 3 ay öncesinde almıyorlar yani doktor izinli diyor ama gerilme,ısınma hareketleri olduğu için 3 aydan sonra daha sağlıklı diyor? Hamile yogasında ısınma gerilme var mı kiBunlar mı bilmiyor?
fundaa çok sevindim açık tüplereeesonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
oo afiyet olsun caanım.. benim de bugün erken bitti dersim.. kaç gündür yorgundum iyi bi dinlendim. benim de az önce geldi eşim.ben iyiyim
tek basima yemek yiyorum size yazarken
kocam yine kandirdi yok 15 dk sonra cikiyorum yok yarim saat sonra
bugun zor gelir toplanti olursa ben de salladim gitti bekleyerek gecmiyor zaman
sen ne yapiyorsun karanfilcecim
KARANFİL oyluuum
naber guzelım?
daha ıyısın umarım?
ben asıl bu mesajı kaçırmışımsağol canım inşallaaahhh dediğin gibi olurda gelir bikaç aya canım
kız daha ne yapıcaninşallahhh bukadar takviyenin sonu güzzel olacakk
sağol canımm aminn inşallaaahhsende bazı kararlar aldın ama bırakma bizi özlerizz bak
şenay, süper çalışmalar yapmışın eşine valla. Pekbicicinin bahsettiği soğuk su olayını ben bikaç yabancı kaynaktan da duydum ama bilmem senin koca ne der. Ben benimkine söyledim ama yap demedim, böyle böyle bişi varmış dedim. Yapar belki kendiliğinden diye umuyorum şimdi
doğru diyosun işte ben de ona çekindim. Benim okuduğu yerde sabahları diyordu, ben de öyle söyledim hani işe gitmeden önce soğuk duş diye. Zaten sever benimki öyle şeyleri, ne yapayım göle mayayı çaldım bakalımya hani kocaya stres yaptırmamak, calısma dıye diilde sadece zevk için ilişki olsun dıye bı muhabbet var ya
ve bende onu yapmaya calısıorum ya, stressız plansız sadece zevk ıcın,kocayı asla strese sokmadan bı kac ay gecırmek ıstıyorum ya hanı
işte o yuzden hadı kalk gıt dus al da gel dıyemem ben.
onu desem yada ben ıı gelıomus desem o uygulasa bunu daha ılıskıye gırmeden once daha bastan programlamıs olur kendını.
bu da dedıgım gıbı ıstedıgım en son sey
yok canım arada uğrarım size özlüyorum ama bebek işini bırakmak istiyorum bi süreliğine.. doğal olmayacaksa en azından tüpe kadar kendimi dinlendireyim bu işten sıyrılayım istiyorum biraz.
inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı
çok yorma canım kendini dpo dpo, azar azar dinlene dinlene uzanmadan gerilmeden hadi kolay gelsinben temızlıge gıderrr yerlerrr kapılarrr mutfkak olapları sılınecekkkkkkkkkkkkkk vovvvvvvvvv costum ıyıceeeeeeeeeeeee bızım oralardan bırde sarkı turku acımmmmmmmmmmmmm winnnnnnnnnnayyy cokkk enerjıkk oldum yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
FUNDAAAA
anasını satayım ya
her şey dünya para
ben aralıkta anestezisiz 350ye çektirdim
neyse şükür bunu da atlattın
geçmiş olsun fundam sana bebeğini getirsin inş. bu ayy ne kadar pahalıymış bu yavv hiç böyle olduğu nu düşünmemiiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?