Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nohutu unutmusum ya
onuda yapıorum yemegını yada pılev yapıp ıcıne nohut yada corba yapıp onada atıorum az falan
leblebı desen zaten kuruyemıs de var
reyhanı denemedım acıkcası
folıgıde bılemedım ya
acaba denesek mı kı?

ya kaçtır soruyorum kaça çektiler filmiiiiiiiiii

500 e yaptırdı canım

funda geçmiş olsun canım.
ben de anestezisiz çektirmiştim.
şu anki adet sancım dan daha az acı vermişti bana ama herkesde farklı oluyormuş.
İnşallah bebişine vesile olur canım

ben iyiyim
tek basima yemek yiyorum size yazarken
kocam yine kandirdi yok 15 dk sonra cikiyorum yok yarim saat sonra
bugun zor gelir toplanti olursa ben de salladim gitti bekleyerek gecmiyor zaman

sen ne yapiyorsun karanfilcecim

ben asıl bu mesajı kaçırmışım sağol canım inşallaaahhh dediğin gibi olurda gelir bikaç aya canım

kız daha ne yapıcan inşallahhh bukadar takviyenin sonu güzzel olacakk

funda geçmiş olsun canım.
ben de anestezisiz çektirmiştim.
şu anki adet sancım dan daha az acı vermişti bana ama herkesde farklı oluyormuş.
İnşallah bebişine vesile olur canım

sağol canımm aminn inşallaaahh sende bazı kararlar aldın ama bırakma bizi özlerizz bak

senin için alarm talep etcem kk dan seni kaldırabilmek için
ahahah bana lazım hakkaten öyle bişi

yumurtladıgın an ateş çıkmayabilir canım biz daha önce bunu dr la kanıtladık
dr çatladı diyodu ateş daha yükselmemişti
bikaç güne yükselir ne öyle hemen yumurtlamadım diyosunnnnnnn
öyle mi dersin canım ya, çok oynak benim bu ateş de lh de bi ay edepli edepli dalgalanmadılar yaa,insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor

keeep oncelıkle ınsallah tedavıye gerek kalmadan bebegıne kavusursun.
ama egerkı bı tedavı soz konusu olursa nerde yaptırcaksın tup bebegı?
akupunkturun yeri kesin belli de tüpün yeri belli değil henüz..eşim araştırmaya kızıyor ama bi de beraber karar verelim istiyor. Araştırınca "kendini ona şartlıyorsun, olacağı varsa da olmaz" diyor ki buradaki birçok insan da aynı şeyi söyledi..o yüzden araştırmıyorum gibi birşey ama gözüme kestirdiğim bir iki yer de yok değil. Misal bizim arkadaşlar geçen sene smyrnada yaptırdılar, acaip şeyler çıktı onlarda her iki tarafta da ama ilk denemede oldu. bi başka arkadaş da irenbe'de yaptırdı ama pek memnun kalmamıştı personelden...hele bir vakti gelsin o forumlara tek tek çivileme dalar bir anketör edasıyla bilgileri toplarım evelallah

ben biraz gezmeye cikayim gunesi gordum
canım ya kıyamam sana ben

Ben senelerdir yoga yapıyorum , yogada eğitmen çok önemli canım, ki Türkiye'de çoğu 6 aylık 1 senelik kısacık eğitimlerle "olduk biz" moduna giriyorlar ancak o iş öyle olmuyor. Türkiye'de bu işi hakkıyla yapan çok az insan var (mümkünse yurt dışında yoga lisans-4yıl- eğitimi almış olanlardan bulmak lazım). Eğer onlardan biri ile yapıyorsan yoganın hiç bir tehlikesi yok, ilk üç ay bile yapılabilecek şeyler var. Ama köşedeki spor salonuna gideyim diyorsan ilk 4-5 ay düşünme derim ben, hele ki ilk defa yapacaksan. Ya da netten iyice araştırıp öyle yap. Bi kaç sene önce İzmirde gittiğim bi spor salonunda hamilelik hazırlığı yapan bi kızcağız vardı,yoga eğitmeni de güya senelerdir bu işin içinde. Kız sordu zararı olur mudiye, kadın hayır faydası bile olur dedi ama sonra biz öyle bir program uyguladık ki o sınıfta, bebeğin tutması için çook inatçı olması gerekir yani. Kız da ikinci ay fark edip bıraktı zaten...

fundaa çok sevindim açık tüplereeehadi geçmiş olsun canım yaa

Son düzenleme:
of yaz yaz canım çıktı, ocağa bi yemek koyup geleyim kızlar gitmeyin bi yeree,amaaan üşendim mantı yapcam

Son düzenleme:
ben iyiyim
tek basima yemek yiyorum size yazarken
kocam yine kandirdi yok 15 dk sonra cikiyorum yok yarim saat sonra
bugun zor gelir toplanti olursa ben de salladim gitti bekleyerek gecmiyor zaman

sen ne yapiyorsun karanfilcecim
oo afiyet olsun caanım.. benim de bugün erken bitti dersim.. kaç gündür yorgundum iyi bi dinlendim. benim de az önce geldi eşim.
bakalım yemeğe geçcez artık. buranın en büyük avm sinde 2 öğrencim var stajer.
artık bu gidişle karanfil dışarlarda dün avm den gelirken de bime baktık masa tenisi malzemesi varmış. bi anda tenise başlamaya karar verdik.bundan sonra haftasonları bizim okulda eşimle masa tenisi oynuycaz

haftasonu büyük bi misafir topluluğum var.

camlar da pek pis diye kadın çağırdım yarın okuldan sonra temizliycez. ama hava baya kapalı malum camları silcem ya ondan
benden bu kadar
KARANFİL oyluuum
naber guzelım?
daha ıyısın umarım?

İyiyim sağolasın canım..
aynı her zamanki gibi yani :111:

Son düzenleme:
şenay, süper çalışmalar yapmışın eşine valla. Pekbicicinin bahsettiği soğuk su olayını ben bikaç yabancı kaynaktan da duydum ama bilmem senin koca ne der. Ben benimkine söyledim ama yap demedim, böyle böyle bişi varmış dedim. Yapar belki kendiliğinden diye umuyorum şimdi

yok canım arada uğrarım size özlüyorum ama bebek işini bırakmak istiyorum bi süreliğine.. doğal olmayacaksa en azından tüpe kadar kendimi dinlendireyim bu işten sıyrılayım istiyorum biraz.

ya hani kocaya stres yaptırmamak, calısma dıye diilde sadece zevk için ilişki olsun dıye bı muhabbet var ya
ve bende onu yapmaya calısıorum ya, stressız plansız sadece zevk ıcın,kocayı asla strese sokmadan bı kac ay gecırmek ıstıyorum ya hanı
işte o yuzden hadı kalk gıt dus al da gel dıyemem ben.
onu desem yada ben ıı gelıomus desem o uygulasa bunu daha ılıskıye gırmeden once daha bastan programlamıs olur kendını.
bu da dedıgım gıbı ıstedıgım en son sey

doğru diyosun işte ben de ona çekindim. Benim okuduğu yerde sabahları diyordu, ben de öyle söyledim hani işe gitmeden önce soğuk duş diye. Zaten sever benimki öyle şeyleri, ne yapayım göle mayayı çaldım bakalım

yok canım arada uğrarım size özlüyorum ama bebek işini bırakmak istiyorum bi süreliğine.. doğal olmayacaksa en azından tüpe kadar kendimi dinlendireyim bu işten sıyrılayım istiyorum biraz.

anladım canım.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı

çok yorma canım kendini dpo dpo, azar azar dinlene dinlene uzanmadan gerilmeden hadi kolay gelsin

FUNDAAAA
anasını satayım ya
her şey dünya para
ben aralıkta anestezisiz 350ye çektirdim
neyse şükür bunu da atlattın

Son düzenleme:
geçmiş olsun fundam sana bebeğini getirsin inş. bu ayy ne kadar pahalıymış bu yavv hiç böyle olduğu nu düşünmemiiştim :))

kızlar bi bakar mısınız yine:26:
şimdi bunda Tnin C den daha koyu olması gerekiyor ya, birinde T C'den daha koyu olması lazım bi de, sanki bugün artık koyu değil gibi di mi? Bi de sağ yumurtalığıma kramplar giriyor. Ne dersiniz?Gerçi ateş yükselmedi ama..bi de 19 ve 18 daha koyu diyenler oldu, benim gözüme ikisi de aynı gözüküyor ama yorum yapmayanlardan da yorum bekliyorum lütfeenn. Beni topikten atacaksınız bu gidişle:26:atmayın atmayın saklayın tutumlu olmak lazım

Eklentiler

• $ucgun.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 21

FUNDAAAA
anasını satayım ya
her şey dünya para
ben aralıkta anestezisiz 350ye çektirdim
neyse şükür bunu da atlattın

anam seninkide çokmuş.. çocuklar gelene kadar paramız kalmıcak bu gidişle

geçmiş olsun fundam sana bebeğini getirsin inş. bu ayy ne kadar pahalıymış bu yavv hiç böyle olduğu nu düşünmemiiştim :))

sağol canım.. evet pahalı.. bende önce doktordan randevu aldım parayı sormayı unutup sonra aryıp 500 ü duyunca şoka girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…