kızlar uzun zamandır kendımden bahsetmedım
hos soran da yok da neysee
ben sımdı ates olcmuorum ovu testı fln da yapmadım bebek mevzusuda donmuor ole kocamı strese sokacak sekılde.
olay tamamen esımın ustunden gıdıo. sıze de sormak ıstedgım sudur kı daha baska ne yapmalıyım?
sımdı kocam dr un verdıgı proxeed plus ve evıcao ılaclarını kullanıyor
onun dısında duzenlı kecı boynuzu kürü ıcıp her gun ufakda olsa bı kase kabak cekırdegı ıncır ve cevız yıyor.
her sabah ozenle ona kahvaltı hazırlayıp muhakkak bal-kaymak-cevız ıceren koca bır dılım ekmek yedırmeye calısıorum
onun dısında kabak cekırdegı yemıosa fındıklı bademlı kuru yemıslerı koyuyorum onune
gıbı gıbı
ıste bunları yapıoruz.
eksık varmı sızce?
daha ne yapacan adam düz duvara tırmaanacak güçtedir şuan
şifa olsun inşallah
şifa olsun diye yedırıyorum ıste bende bıdenem
bakalım ne kadarı kocama saglıklı sperm olarak donecek
fundacım çok geçmiş olsun canım :26:
neyseki atlattın çok şükür.
ve sonucun temiz çıkmasına da çok ama çokkk sevindim
inş bebişin ocaktan önce gelip sürpriz yapar sana,
rahim filminin açtığı yollarla gelin mucizemiz inş
hdi gecmıs olsun gozun aydın cnm benımm ınsl..ck daha beklemeden kavusursun bebegıneeeeeeeeee
ohhh icim rahatladi
temiz cikmasina cok cok sevindim canim
bir de hani diyorlar rahim filminden sonra korunmak iyi radyasyon aliniyor diye belki boyle daha iyi ay kacarsa uzulme sakin
onumuzdeki ay var dahahem de rahim filminden sonra hamile kalanlar var insallah sen de onlardan biri olursun canim benim
fundam konustuk ama yınede solıım
cok gecmıs olsun cok sevındım sonucların guzel olmasına.
sol tuptekı o takılmalar fılm cekılırken gıtmıs mı pekı?
every nın dedıgı gıbı ınsalah bu hgs sonrası otoban olan yollarla obur ay gelısen yumoslara spermcanlar kosarak gıdecek.
ben malesef hgs sonrası artan hamılelık sansını yakalayamadım. 3 ay gectı ustunden ama ıse yaramadı. ınsallah sen o sansı yakalayanlardan olcan canım
merhaba kızlar nasılsınız??
çok sağolun kızlar çok destek oldunuz bana sizi çoookkk seviyorummminşallah dediğiniz gibi olur da bebişim gelir bukadar üzüntünün korkunun ardından doktor 3,3 kat hsg den sonra artış oluyor dedi ama kısmet tabi bu işler.. ya o tüpler nekadar uzun ve virajlıymış ben takip ederken yoruldum bu spermcanlar nasıl o yolu gidiyor şaştım valla
şenaycım tüpler açık dedi sadece takılmalar var dedi ama açık dedi.. yani virajlarmı çok onumu kastedti acaba doktor :44:
şifa olsun diye yedırıyorum ıste bende bıdenem
bakalım ne kadarı kocama saglıklı sperm olarak donecek
kız ben hiç anestezi almadan çektirdimben genel anestezı ıle yaptırdım
daha dogrusu yaptırdıgım yer sadece genelle yapıomus
ama ısterdım bende ızlemek yaa
doktorda onaylamıs demek sansın arttıgını
ınsallah canım ınsallahhh
ya kaçtır soruyorum kaça çektiler filmiiiiiiiiii
ben genel anestezı ıle yaptırdım
daha dogrusu yaptırdıgım yer sadece genelle yapıomus
ama ısterdım bende ızlemek yaa
doktorda onaylamıs demek sansın arttıgını
ınsallah canım ınsallahhh
he yaaaa hatun yazamadı gittiiiifarkettimmm fundaaaaa gizli bilgi miii
catlat ma deryayiii
hoşbulduk canlarımmm..
sizi özledim nasılsınızz
canım ben izlemedimki benimde genel anestezi.. bu yorumu filmleri inceleyerek yaptımyani o incecik yollar çok uzun geldi :26:geldiğinde gösteririm filmleri.. uyandığım zaman çok yanma vardı rahimde..ve biraz kanamam oldu.. sanada antibiyotik vermişmiydi canım doktor filmden sonra :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?