Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydın canım geçmş olsun
benım de sağ tüpte yapışıklık vardı filmle açıldı
ve filmden 5 ay sonra geldi bizimki
ama seninki inşallah bir iki aya gelecek ben inanıyorum
kaça çektirdin kııı Çınarlı pahalı

kızlar uzun zamandır kendımden bahsetmedım
hos soran da yok da neysee
ben sımdı ates olcmuorum ovu testı fln da yapmadım bebek mevzusuda donmuor ole kocamı strese sokacak sekılde.
olay tamamen esımın ustunden gıdıo. sıze de sormak ıstedgım sudur kı daha baska ne yapmalıyım?
sımdı kocam dr un verdıgı proxeed plus ve evıcao ılaclarını kullanıyor
onun dısında duzenlı kecı boynuzu kürü ıcıp her gun ufakda olsa bı kase kabak cekırdegı ıncır ve cevız yıyor.
her sabah ozenle ona kahvaltı hazırlayıp muhakkak bal-kaymak-cevız ıceren koca bır dılım ekmek yedırmeye calısıorum
onun dısında kabak cekırdegı yemıosa fındıklı bademlı kuru yemıslerı koyuyorum onune
gıbı gıbı
ıste bunları yapıoruz.
eksık varmı sızce?

daha ne yapacan adam düz duvara tırmaanacak güçtedir şuan
şifa olsun inşallah

hdi gecmıs olsun gozun aydın cnm benımm ınsl..ck daha beklemeden kavusursun bebegıneeeeeeeeee

çok sağolun kızlar çok destek oldunuz bana sizi çoookkk seviyorummm inşallah dediğiniz gibi olur da bebişim gelir bukadar üzüntünün korkunun ardından doktor 3,3 kat hsg den sonra artış oluyor dedi ama kısmet tabi bu işler.. ya o tüpler nekadar uzun ve virajlıymış ben takip ederken yoruldum bu spermcanlar nasıl o yolu gidiyor şaştım valla

şenaycım tüpler açık dedi sadece takılmalar var dedi ama açık dedi.. yani virajlarmı çok onumu kastedti acaba doktor :44:

ben genel anestezı ıle yaptırdım
daha dogrusu yaptırdıgım yer sadece genelle yapıomus
ama ısterdım bende ızlemek yaa
doktorda onaylamıs demek sansın arttıgını
ınsallah canım ınsallahhh

şifa olsun diye yedırıyorum ıste bende bıdenem
bakalım ne kadarı kocama saglıklı sperm olarak donecek

super seyler yapiyorsun folik asit hapi versen ama sirf folik asit iceren 3 mg gunde gereksiz mi acaba ? gunluk yiyeceklerden aliyordur yesillik bol turkiyede ama benim esim kullandi ya folik asit temmuz ayinda ondan ben de ekleme yapmak istedim

yaaa feslegen de ekle listeye, yani reyhan
toz reyhani bol domestli yemeklere katabilirsin
domates de bir numara, nohut da leblebi de ekleybilirsin listeye

kız ben hiç anestezi almadan çektirdim
nasıl çektirdim bilmiyom
ama ilaç giderken inanılmaz bir basınç vardı sandım ki ya kasıklarım patlayacak
ya da resmen alttan patlayacam her yer batacak

canım ben izlemedimki benimde genel anestezi.. bu yorumu filmleri inceleyerek yaptım yani o incecik yollar çok uzun geldi :26:geldiğinde gösteririm filmleri.. uyandığım zaman çok yanma vardı rahimde..ve biraz kanamam oldu.. sanada antibiyotik vermişmiydi canım doktor filmden sonra :26:

ayy yokk bu bana küsmüşşşş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…