Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar baya baya ateşim var gibi hissediyorum, ölçtüm baktım 36.8lere çıkmış, umarım bu performansı sabaha da sürdürür ya bu ateş..yükselsin artık yarına

every inşallah moskova olur tatlım. anlattığına göre çok daha iyi olacak gibi görünüyor

kızlar baya baya ateşim var gibi hissediyorum, ölçtüm baktım 36.8lere çıkmış, umarım bu performansı sabaha da sürdürür ya bu ateş..yükselsin artık yarına

bak şöyle bi açıklama yapayım sana.çok telaşlandın bu ateş yüzünden.
LH artışı yumurta atıldığı esnada oluyor.
ovulasyon testinde bu artışı tespit ettğimizde amaç çatlamadan yumurtaya yetişmek ve öncesinde ilişki olması
bu süreçtede lh artışıyla yani o çatlama öncesi beklediğimiz düşüş olur bazılarında
ve yumurta çatladıgında ateş fırlar.
testin içeriginde de yazar ya hani pozitif gördükten 36 saat sonra çatlama olur.
yani pozitifi gördüğün gibi ateş yükselmesi zaten olmaz.
senin yumurtan tüplerinden atıldı ve 36 saatlik yolculugunu muhtemelen artık tamamladı.
bu bikaç günde yaptığın ilişkiler de bgn yrn çatlıycak o yumurtana yarıcak inş.
ve tahmin ediyorumki ateşinde yarın yükselecek artık.

36 mı? 12-24 saat değil miydi o? :44:gerçi ben ne düşük ihtimaller tutturmuş kadınım, 40yılda bir oluyorsa bende olabilir yani olmaz demeyimsağol canım

36 mı? 12-24 saat değil miydi o? :44:gerçi ben ne düşük ihtimaller tutturmuş kadınım, 40yılda bir oluyorsa bende olabilir yani olmaz demeyimsağol canım

yumurtanın ömrü atıldıktan sonra max 36 saattir.
testlerin içinde de 36 saate kdr yazar genelde.
ondan önce de çatlayabilir belki ama bu kadarıını da bilemeyiz :)
dikkat edin mesela çatlatma iğnesi olanlara hep igneden 24-36 saat sonra ilişki verirler.
buna benzer bişi sanırım.

every sen eşin ne iş yapıo şimdi daha mı kuzeydesiniz

keep sana sormuşumdur belki ama hep unutuyorum senn ne kadar oldu bebek bekleyeli.

kızlar benim rahim ince çıkmıştı ya. nar suyu iyi geliomuş diye okudum. kaç zamandır arıyordum bulamıodum. a101 marketine gelmiş. tanesi 4,5 tl. ben fiyatına bakmadan görmemiş gibi 4 tane aldım. üstelik tadı da kötü ya. zor içiom. kenarda duruyordu öle. aklıma geldi. sizlen dertleşim dedim :)

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım

bişi olmaz bence. panik yapma. çok mu geldi. arada oluyormuş galiba. evry burdaysa o daha iyi bilir. bi arkadaşımda da olmuştu ama. hemen kötüye yorma

dr u aradım
hiç bşi olcanı sanmıyorum ben yat dinlen sen dedi
ya kdr rahat ama ya olursa

yokh bence pc yi falan da kapat yat uyu. sonuçta pc de olumsuz dalglar yayıyor.

keep sana sormuşumdur belki ama hep unutuyorum senn ne kadar oldu bebek bekleyeli.
canım şubattan beri deniyoruz biz ama yumurta takibini hazirandan beri yapıyorum,arada rastgele aylar var yani.

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
canım açık renkli mi,ne kadar tam olarak?korkma, everyde de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…