ya simdi gidicem doktora da igne vurur alakasiz birsye verir ne bleyim iyice kurcalar arastirirlar
ruslar oyleler iyice kurcaliyorlar birsey deyince o yuzden de gitmek istemiyorum
umarim mecbur kalmam gitmeye
amma basinizi agrittim annem de diyor
surekli sorun cikariyorsun yeter be diye
herkes isyanda
moskova harika olacak bizim icin, uzak yerlerden kurtulmak istiyoruz artik hem de orasi ilik guzel, bildigimiz yer, bakalim ben yine turkiyede ailemle olurum gibi geliyor ama esim gelir ne guzel istedigimde yanimda olurhem de bebegim ucaklarda perisan olmaz uzun yolculuklarda ahh iyi oldu degisiklik olmasin boyle olsun insallah
ohh be kurtuldum şu huniden
yeni avatarım nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr
cok sekerrrrr
lorke vardi hatirliyor musun
onun avatariydi
eveeeetttttttbüyümüş bak sen maymuna
kızlar baya baya ateşim var gibi hissediyorum, ölçtüm baktım 36.8lere çıkmış, umarım bu performansı sabaha da sürdürür ya bu ateş..yükselsin artık yarına
18 aydır.................................
36 mı? 12-24 saat değil miydi o? :44:gerçi ben ne düşük ihtimaller tutturmuş kadınım, 40yılda bir oluyorsa bende olabilir yani olmaz demeyimbak şöyle bi açıklama yapayım sana.çok telaşlandın bu ateş yüzünden.
LH artışı yumurta atıldığı esnada oluyor.
ovulasyon testinde bu artışı tespit ettğimizde amaç çatlamadan yumurtaya yetişmek ve öncesinde ilişki olması
bu süreçtede lh artışıyla yani o çatlama öncesi beklediğimiz düşüş olur bazılarında
ve yumurta çatladıgında ateş fırlar.
testin içeriginde de yazar ya hani pozitif gördükten 36 saat sonra çatlama olur.
yani pozitifi gördüğün gibi ateş yükselmesi zaten olmaz.
senin yumurtan tüplerinden atıldı ve 36 saatlik yolculugunu muhtemelen artık tamamladı.
bu bikaç günde yaptığın ilişkiler de bgn yrn çatlıycak o yumurtana yarıcak inş.
ve tahmin ediyorumki ateşinde yarın yükselecek artık.
36 mı? 12-24 saat değil miydi o? :44:gerçi ben ne düşük ihtimaller tutturmuş kadınım, 40yılda bir oluyorsa bende olabilir yani olmaz demeyimsağol canım
peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
yumurtanın ömrü atıldıktan sonra max 36 saattir.
testlerin içinde de 36 saate kdr yazar genelde.
ondan önce de çatlayabilir belki ama bu kadarıını da bilemeyiz :)
dikkat edin mesela çatlatma iğnesi olanlara hep igneden 24-36 saat sonra ilişki verirler.
buna benzer bişi sanırım.
canım şubattan beri deniyoruz biz ama yumurta takibini hazirandan beri yapıyorum,arada rastgele aylar var yani.keep sana sormuşumdur belki ama hep unutuyorumsenn ne kadar oldu bebek bekleyeli.
canım açık renkli mi,ne kadar tam olarak?korkma, everyde de olmuştupeçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?