Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dr u aradım
hiç bşi olcanı sanmıyorum ben yat dinlen sen dedi
ya kdr rahat ama ya olursa
dr'a tarif etmişsindir canım, yat dediyse bişi değildir o, bu dönemlerde gayet normal bir çok kadında oluyormuş öyle. Hatta bazılarında aylarca oluyormuş. Hadi sabaha haber et bize, inşallah sapasağlamdır bebeğin

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
tatlim panik yapma
oflu 9.haftaya kadar kanama yasamis hicbir sey olmaz demisti bana
biliyorsun benim de peceteye geldi 3 mu 4 kere mi ne
bu durumda sadece dinlenmek elini ise surmemek gerekiyor canim sakin korkma
sen progestan kullaniyor musun yokhcum sorucam unutuyorum
ya ben tam aksi biliyorum nar suyu rahim duvarni inceltir diye:44: emin misin cani m hep degisik yorumlar oluyor sogan kuru ve nar suyu hakkinda benim bildigim rahim duvarini incelettigi:44:

gunaydınlarr bacı lar hamıs adalarımmm ve hamıslerımmm muck hepınızedee;

gunler gecıyorr bız buyuyoruzz ınsl..sabrımızda buyor bızımleee ınsl....herkesın gonlunden gecenı rabbım tez zamanda gobusune dusursun ınsllll

ff tablomm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

herkez den rabbım razı olsun ınsl.......

ne zaman stres mevzusu acilsa
ve stresten bebek olmaz desek
ronya hemen kizardi ve hamile kaldiginda en fazla stresi yasadigini
ama stresin engel olmadigini soylerdi
ornek istemissin sana ornek
ne gusel yaaa

canım rabbım kolaylık versın ınsll tez zamanda garıların bıter ve yenı bebgıne saglamca kavusursun ınsllll

gosun aydın cnm bnmm bebegın kısmet getırd ı ne gusel darısı basımızaa hep hayalımdır once bebgım gelsınn sonra ev alıpp ayrı evımıze cıkalımdıe ınsl..ölede olacak de ıcıme doguyorrrr

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
cnm burundan akan taze kan gıbı dglse korkma demıstı dr ark.tmm mııı cnm

sana da günaydın canım, mis gibi dpolardasın sonu bebiş olur inşallah

yokh ve every hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinn sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallahh çok sevindimm

kızlar nihayet bu sabah ateş yükselmişayy günlerdir germiş beni, bi sevindim şu ateşe. Valla hepiniz demiştiniz,dur telaş etme bekle diye haklı çıktınız nazar:) desteğiniz için çook teşekkür ederim

bakın bu da tablom
My Ovulation Chart

sana da günaydın canım, mis gibi dpolardasın sonu bebiş olur inşallah
ınsl...canım boll ateslııı gunlerrrr

senn bat ne zamannnn,,,kız aynı gunlerdeyız gıbıı benımkılede yukselıslerdeeeeeeeeeeeee
senınkıdee hadı bakalımm aynı gunlerdee guselhaberlerle cosalımmm ınslll cıft halay kuralımm

tebrik ederim canım ateş yükselmiş artık sen de dpolardasın benimki hala sürünüyo çok sabrettim ama sanırım bu ay yumi filan yok gb duruyo inşallah bebişin gelir bu ay benimkide çok bekletmez inş

progestan kullanıyorum cnm gunde 3 defa toplam 300 mg
ya kahverengı olsa sallamıcaktım ama bıldıgınız kan kırmızıydı ya
ve oyle nokta gıbı fln degıl rahat 3 4 damla geldı 2 sılıstede geldı
bı karın agrısıyla bırlıkte hemde ya tıpkı adet gıbıydı nasıl korktum anlatamam.
Suanda bıseyım yok ama wcye gıtmeye korkuyorum
kalkmadanda?nasıl yıyıp ıcıcem ben bılmıyorum annemı mı cagırsam yaaaa
doktorada oyle dedım kahve fln degıl dedım aama
bısey olmaz sadece dınlen dedı bgn cagırmadı bıle benı ya
ben smdı cok tedırgınım wc ye gıtmeye korkıyorum.....

biz ilkini doğuramadık eski sınıf arkadaşım ikinciye hamile Allahım bize de nasip etsin inşallah

canım panikleme bukadar yat uzan dinlen eğer için rahat etmicekse anneni çağır ama korkma bebeğin seninle yemeden içmeden olurmu ama faazla ayakata kalma uzanma yorulma pratik şeyler yap ya da dediğim gb çok tedirgin oluyorsan anneni çağır ama sakin olmaya çalış

tatlım gerçekten de şimdilik kötü şeyler düşünme yat dinlen. ayağa kalkma. benim arkadaşım 14. haftaya kadar kırmızı kırmızı kanadı hem de progestana rağmen. olabiliyor yani.

bebisin orda inanilmaz calismalar icinde
orda rahim genislerken bebek calisma icindeyken oyle seyler olur
annemle de konusmustum lekelenme oluyo sakin korkma demisti bana
ki bircok anne ilk 12 hafta icinde bildiigin yogun kanamar bile gecirebliyor
benimki de kirmizi pembe beyazin icindeydi
ama senin gozune cok gorunmustur o an heyecanlandiysan gordugumuz kadariyla ic camasirinda da yok
birsey olmaz merak etme
progestan da kulandigin icin icin rahat olsun tabiki Allah'in izniyle
benimki de 300 mg 200 iciyorum 100 mg gece fitil gibi rahme koyuyorum
zaten obur turlusunde (ki insallah kimse yasamaz) agri, kahverengi leke ve arkasindan hic beklemeden cok yogun kirmizi kanama oluyor, hepsi bir anda olan sey o yuzden rahat olmaya calis canim

yokh ve every hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinn sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallahh çok sevindimm
tesekkur ederim canim senin de bebis buyumus masallah

yokh dun sana ackladi ya bak dogru cikti
ates sonra yukseliyor catlama pozitifi gordukten bir sure sonra oluyor
ama sen 3 gun daha iliskiyi birkma bence yani arada olsun bir iliski ikinci yumurta olur birsye olur

sagolun kızlar bıraz rahatlamam gerekıyor boyle olmaz
haklısınız sanırım olabılıcek seyler bıkac yazı da okudumda.
umarım devamı gelmez ve bebısın ınsaatından olmustur
allaha emanet olalım ınsallah

oyy kuzum okadar alışıgızki herseyin kötüye gitmesine endişenlemen çok normal ama inş. kuzuna bişe olmayacak ayaklarını uzat iyice dinlen serpilin durumunu hatırlıyosun dimi aklını takma hersey yolunda gidicek allahın izni ile

canım yaa hıc sorma
hep bı laf vardır ya bıde kırmızı degılse korkma vs
kırmızıydı dıye cok korktum ben sadece.
Allahıma emanet olalım ne dıyımkı suan elımden duadan baska bısı gelmıyo.
Evt serpılım yazık 9 ay ugrastı bu lekelerle kanamalarla.
Bıde ne kdr dogru bu bılmıyorum ama
takvımde bebegın kan hucrelerı olusuyor ve kan dolasımı baslıyor yazıyo dıkkatımı cektı
bu sıpanın kan dolasımı olmasın bu

kilcal damarlara denk geliyordur belki
oralardan bir kan akiyordur
simdi ben oyle yorumluyorum benden gelenleri
genisleme sirasinda bir yirtilma birsey oluyordur belki

mrb arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.1.5 yıldır evliyim.artık bebişimiz olsun istiyoruz.ben bu ay bazal vücut ısısını ölçerek hamile kalmayı deniyorum.aranızda bunu deneyip hamile kalan var mı?ben adetimin 3.gününden itibaren ölçmeye başladım ve yumurtam çatladımı çatlamadımı tam anlamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.degerlerim şu şekilde:
adetimin 3.günü........36.2
4.günü........36.4
5.günü........36.0...ilişki
6.günü........36.2
7.günü........36.3...ilişki
8.günü........35.9
9.günü........36.0
10.günü.......36.0
11.günü.......36.0...ilişki
12.günü.......35.9...ilişki
13.günü.......36.2
ölçmeyede devam ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…