dr'a tarif etmişsindir canım, yat dediyse bişi değildir o, bu dönemlerde gayet normal bir çok kadında oluyormuş öyle. Hatta bazılarında aylarca oluyormuş. Hadi sabaha haber et bize, inşallah sapasağlamdır bebeğindr u aradım
hiç bşi olcanı sanmıyorum ben yat dinlen sen dedi
ya kdr rahat ama ya olursa
tatlim panik yapmapeçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
ya ben tam aksi biliyorum nar suyu rahim duvarni inceltir diye:44: emin misin cani m hep degisik yorumlar oluyor sogan kuru ve nar suyu hakkinda benim bildigim rahim duvarini incelettigi:44:kızlar benim rahim ince çıkmıştı ya. nar suyu iyi geliomuş diye okudum. kaç zamandır arıyordum bulamıodum. a101 marketine gelmiş. tanesi 4,5 tl. ben fiyatına bakmadan görmemiş gibi 4 tane aldım. üstelik tadı da kötü ya. zor içiom. kenarda duruyordu öle. aklıma geldi. sizlen dertleşim dedim :)
ne gusel yaaane zaman stres mevzusu acilsa
ve stresten bebek olmaz desek
ronya hemen kizardi ve hamile kaldiginda en fazla stresi yasadigini
ama stresin engel olmadigini soylerdi
ornek istemissin sana ornek
selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.
canım rabbım kolaylık versın ınsll tez zamanda garıların bıter ve yenı bebgıne saglamca kavusursun ınsllllsağolun kızlar yaa. bu akşam usgye gittiğimde bir tuhaf oldum. bebeğin gelişmediğini, kürtaj olacağını bildiğim halde bir rüya olmasını ümit ettim. meğer değilmiş, gerçekmiş. Allah inşallah bir daha ne bana ne kimseye yaşatır. bir sonraki gebelikte kucağıma almak istiyorum (Allahın izniyle)
gosun aydın cnm bnmm bebegın kısmet getırd ı ne gusel darısı basımızaa hep hayalımdır once bebgım gelsınn sonra ev alıpp ayrı evımıze cıkalımdıe ınsl..ölede olacak de ıcıme doguyorrrrhava cok ilikti biz de disarida dolastik
sonra kafede oturduk
kari koca konustuk keyf yaptik
guzel haberler aldik ileriki hayatimiz hakkinda
sanirim moskovaya tasinicaz
bu benim icin ruya gibi, esim muduru gelince (muduru beni sormus) hamile deyince o zaman sizi ben moskovaya alicam demishavalara uctuk turkiyeye sadece 2 bucuk saat ve ben turkiyede de olsam esim haftasonlari bile gelebilir yanima ayda bir olsun, ya da bunalirsam ben giderim.hatta turk doktor bulursam belk esimin yaninda kalirim yeni evimizde. hamileligim daha huzurlu gecer diye dusunuyorum ve ileride bebis icin de super olur, kismetiyle geldi bebisimiz dedik sevindik ettik
ta ki benim bu bas agrim hayatimi yine mafedene kadar
sol kafam iptal asaga yukari bakamiyorum tansiyon olmasindan cok korkuyorum arastiriyorum bilgi bulamiyorum
umarim yarin gecr yoksa doktora gitmem lazim
gozden ziyade basimin sol tarafi iptal yaaaa
cnm burundan akan taze kan gıbı dglse korkma demıstı dr ark.tmm mııı cnmpeçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
sana da günaydın canım, mis gibi dpolardasın sonu bebiş olur inşallahgunaydınlarr bacı lar hamıs adalarımmm ve hamıslerımmm muck hepınızedee;
gunler gecıyorr bız buyuyoruzz ınsl..sabrımızda buyor bızımleee ınsl....herkesın gonlunden gecenı rabbım tez zamanda gobusune dusursun ınsllll
ff tablomm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkez den rabbım razı olsun ınsl.......
ınsl...canım boll ateslııı gunlerrrrsana da günaydın canım, mis gibi dpolardasın sonu bebiş olur inşallah
kızlarnihayet bu sabah ateş yükselmiş ayy günlerdir germiş beni, bi sevindim şu ateşe. Valla hepiniz demiştiniz,dur telaş etme bekle diye haklı çıktınız nazar:) desteğiniz için çook teşekkür ederim
bakın bu da tablom
My Ovulation Chart
tatlim panik yapma
oflu 9.haftaya kadar kanama yasamis hicbir sey olmaz demisti bana
biliyorsun benim de peceteye geldi 3 mu 4 kere mi ne
bu durumda sadece dinlenmek elini ise surmemek gerekiyor canim sakin korkma
sen progestan kullaniyor musun yokhcum sorucam unutuyorum
ya ben tam aksi biliyorum nar suyu rahim duvarni inceltir diye:44: emin misin cani m hep degisik yorumlar oluyor sogan kuru ve nar suyu hakkinda benim bildigim rahim duvarini incelettigi:44:
progestan kullanıyorum cnm gunde 3 defa toplam 300 mg
ya kahverengı olsa sallamıcaktım ama bıldıgınız kan kırmızıydı ya
ve oyle nokta gıbı fln degıl rahat 3 4 damla geldı 2 sılıstede geldı
bı karın agrısıyla bırlıkte hemde ya tıpkı adet gıbıydı nasıl korktum anlatamam.
Suanda bıseyım yok ama wcye gıtmeye korkuyorum
kalkmadanda?nasıl yıyıp ıcıcem ben bılmıyorum annemı mı cagırsam yaaaa
doktorada oyle dedım kahve fln degıl dedım aama
bısey olmaz sadece dınlen dedı bgn cagırmadı bıle benı ya
ben smdı cok tedırgınım wc ye gıtmeye korkıyorum.....
progestan kullanıyorum cnm gunde 3 defa toplam 300 mg
bı karın agrısıyla bırlıkte hemde ya tıpkı adet gıbıydı nasıl korktum anlatamam.
bebisin orda inanilmaz calismalar icindeprogestan kullanıyorum cnm gunde 3 defa toplam 300 mg
tesekkur ederim canim senin de bebis buyumus masallahyokh ve every hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinn sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallahh çok sevindimm
kızlarnihayet bu sabah ateş yükselmiş ayy günlerdir germiş beni, bi sevindim şu ateşe. Valla hepiniz demiştiniz,dur telaş etme bekle diye haklı çıktınız nazar:) desteğiniz için çook teşekkür ederim
bakın bu da tablom
My Ovulation Chart
sagolun kızlar bıraz rahatlamam gerekıyor boyle olmaz
haklısınız sanırım olabılıcek seyler bıkac yazı da okudumda.
umarım devamı gelmez ve bebısın ınsaatından olmustur
allaha emanet olalım ınsallah
oyy kuzum okadar alışıgızki herseyin kötüye gitmesine endişenlemen çok normal ama inş. kuzuna bişe olmayacak ayaklarını uzat iyice dinlen serpilin durumunu hatırlıyosun dimi aklını takma hersey yolunda gidicek allahın izni ile
canım yaa hıc sorma
hep bı laf vardır ya bıde kırmızı degılse korkma vs
kırmızıydı dıye cok korktum ben sadece.
Allahıma emanet olalım ne dıyımkı suan elımden duadan baska bısı gelmıyo.
Evt serpılım yazık 9 ay ugrastı bu lekelerle kanamalarla.
Bıde ne kdr dogru bu bılmıyorum ama
takvımde bebegın kan hucrelerı olusuyor ve kan dolasımı baslıyor yazıyo dıkkatımı cektı
bu sıpanın kan dolasımı olmasın bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?