Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarım kilo muu, o da iyiymiş,yarasın canım...Allah'ım yarım dünya olacağız daha hamile kalmadan (her halukarda yicem de suç bastırıyorum)

olsun olalım biz şu an stresliyiz. stresi bastırmak için kendimizi yemeğe veriyoruz belki Sen neden diyet yapıyordun? Kaç kilo vermek istiyorsun? Gerçekten vermen gerekiyor mu yoksa sen kendini daha mı iyi hissedeceksin?

Bu arada ben ameliyattan sonra çok zayıfladım. Ona güveniyorum biraz da. En kötü normale dönerim. Ama nedense şu anki kaygılarım içinde en küçüğü kilo almak

ya canım ondan olabilir evet, ben hayatım boyunca hep zayıftım ilk defa geçen aylarda hiç görmediğim kiloları gördüm. Geçen sene bu zamanlar 7-8 kilo kadar daha zayıftım öyle diyim sana. Boyum da pek uzun sayılmaz yakışmıyor hiç bana kilo..Ama yok yumurta gelişecek yok ovulasyon yok dpo derken ayın yarısından fazlası güme gidiyor. Sanırım hamilelik sonrasına kadar o kiloları göremeyeceğim ben bir daha. Neyse biz de emzirirken veririz di mi ama

kızlar diyet fln yalan oldu yine, şu an koca bi kavanoz nutellayı mideye indirebilirim gideyim dolabı biraz kurcalayayım bakalım tatlı ne varmış

ne guzel yaaa
cok itici geliyor bana nutella
tatli canavari ben bu hallere gelecek miydim beeee
ama boyle olmasa ben ne yapardim onu dusunmek bile istemiyorum asil siskoyu gorurdunuz o zama

tek tesellim o
bebeginin pesinde kosup emzirirken
bir de sporumu yaparkenn

benim su an cook cok siddetli bir adet sancim var
acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
6.haftada gecmisti hic olmuyordu o zamandan beri
ustelik dun aksamdan beri gogus haasasiyetim de gecmisit bugun hic agrimiyor
cok korkuyorum su an (

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
cok korkuyorum su an (
aa canım yapma böyle, o hassasiyet direk bebeğe bağlı değil biliyorsun, yat dinlen azıcık yorulmuşsundur ya da üşütmüşsündür belki:44:

canım smdı gecmıse tekrar bakınca gordum yazını
telden gırdıgım ıcın bazı msjları kacırıyorum sanırım
bı sure mecburen boyle olucak pc basında oturamıcam.
Cok sagol cnm destegın ıcın anlattıgın seyde acıkcası umut oluyor.
Kımbılır arkdsın nasıl korkmustur okdr kanamaya.
Aallahhım korusun cok zor bısey oanda ınsan panıklemeden duramıyor.
Insallah bebegım ıyı ve benımle ıyı dusunuyorum canım

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
cok korkuyorum su an (

canım yenı adet donemın geldıgı ıcın olabılır
bnm bı arkadasım 6 ayına kdr her ay adet gnlerınde sancı cekıyodu.
her belırtı her ay surmezkı zaten hıc bosuna uzuyosun kendını bak kalp atısını duydun sen artık
kalp atısı duyulduktan snra zaten hıc korkma bıcok yerde yazıyo bu ıstatıstıklerle.

aa canım yapma böyle, o hassasiyet direk bebeğe bağlı değil biliyorsun, yat dinlen azıcık yorulmuşsundur ya da üşütmüşsündür belki:44:

yeni adet donemi geceli de en az 10 gun olmus
ama iyi dusuneyim iyi olsun
hala devam ediyor gogus de acimiyor
bir an once gogus zonklasin yeniden istiyorum o beni mutlu ediyor :)

ağrılar normal ama insnaı tedirgin eder bilirim
göğüs ağrısına gelince benim de arada azalıyordu sordum hemşireye normal hergün aynıağrıyı yaşamak zorunda değilsin dedi
ve şuan ilk zamanki gğüs ağrımdan eser yok
lüyordum o zaman şimdi çok rahatım
herkes farklı şeyle ryaşayabiliri korkma

DERYOŞŞ kuzum senin dinlenmekten başka çaren yok
bol bol uzan ilacını da alıyorsun
doktorun haklı şuan yapılabilecekler bunlar

kiz evde misafir bir yandan sen nete mi giriyorsun
hamaratsin bugun masallah sana
ama cok yorulmussundur hizli hizli yapinca herseyi
misafir agirlamak yorucu
sinavinda simdiden basarilar
yok kıs kaynımlar ne yapımm onlardaa her vakıt glyrlr her gun grsryzz yanııı

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
haydı gecmıs olsun gelsın ennn saglamından bebıslerrrrrrrrrrrrrrrrr cnmm
cnmm bızde sorun bulunamadııı(hsg,laporoskopı 1 sefer asılama 3 sefer klomen tedavılerı)hıcde gebelık olmadııı,,beklıyoruz daha bakalımkısmettt 4 sene yı gectı evlenelı ve yaklasık 4 sendır ıstıyoruzz bebegımızı ama rabbı m daha oll denedı bzım ıcn yaaa

ınsll cnmbgnde atesımm enn yukseklerde kısmet bu aradaa kızlar 3gundru regl belırtısı olarak asırı yeme ve gogus hassasıyetım basladııııı:18: eene oucakk banaaa

kolay gelısnn cnm ınsll sonuc alırsınız en guselındennn

ınsll hayırlı bır sonuc alırsınız cnmbnmm muckk

cnmmm anlamaya calısıyorumm senı ama esınn ve dr dedıgı gıbı yattt ve dınlenn ulennnnnnn

kızlar bugün itibari ile çatladım artık sanırım, ovu testi negatif lh düşmüş nihayet. Çalışmalara devam, yarından itibaren 10dan geriye saymaya başlıyorum

hayı kolay gelısınn keeppp

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
cok korkuyorum su an (
regl gunnnseeondndır genee cnmmmm gogus hassasıyet bendede basladı nedne oluyor sızce kıslarrrrrrrrrrr
çatlamışsın cnm gayet güzel yükselerek devam ediyor, döngülerin genelde 35 günmüdür?
dongulerımm geneldee 30-40 gun arasıdır ama 2 ay onceee ıncır havucc yaptımm ılk ayında 37. ıkı.aydada 31de oldumm sımdı bu ay ne olacak belıyorumm bakalımmmmmmmmmmmmm ıyımı gıdısım senceee cnmmm

cok rahatladim canim
saolun kizlar
ben de kendime hep diyorum aslind ara ara geciyor mesela sabhtan aksama olmuyor ama aksam basliyor ayni sekilde
dun gece olmayinca sabah kalktim hic sizlamayinca ustene de adet sancisi gerildim
ama su anki durumu soyleyim yarim saattir gogusler yeniden kopacak gibi agriyor agirlasti :))) yni gercekten ara ara geciyor yoksa 9 ay bu agri gercekten zor olurdu
ustune adet sancim yok ama ilk gunlerde yasadigim karnin altinda dolgunluk var
rahatsizlik hissi var acayip
iyi dusunucem

everyyy nslsnn sekerrr benım durumumm nasll dr hnmm uzmanımmm hamıs adayımmmmmmmmmmmmmmmmmm everyycımmm

sen regl olamadıgınn ıcın gene gogus agrın vr suan bende el vuramıyorum ustune yatamıyorumm acayıpp agryr yaaa

kızlar ancak gelebıldımm sınav dann ark..dogum yaptıı cıkısta ona ugradımm ck skr mı skr kız bebegı olduu ck skrr

ff bır bakın bakalımmm

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

benimki giibi geç gelen bir yumurta
inşallah bebeğin de benimkii gibi geç yumurtadan gelecek

heh şöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…