Hayırlı olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah güzel bir sonuç alırsın.
Kanda gebelik testini nerde yaptırıyorsunuz? Bizim burada sağlık ocağı yapıyor ama aynı gün sonucunu alamıyorum. Özel klinikler yapıyor ama 40 lira veriyorum onlara da. Başka nerede yaptırılıyor ki bu test ve siz ne kadar ödüyorsunuz? Aklıma gelmişken sorayım dedim.
kızlar ben az evvel kan verdim
saat 3 gibi çıkıcak sonuç
ay hadi maşallah inşallah güzel sonuçlar olur
bu yumoşların çatlama zamanı ne zaman bu kırmızı çizgiyi çekti ff
burdamı çatlamış oluyo ben anlayamadım bunu daha ne kadar çalışma yapıcaz bi bakabilirmisiniz
ben çalışmaktan çok sıkıldım da
inşallah canım genelde 0 küsurun üstünü göremiyom ama
canım ben hastanede yaptırıyom
para ödemşyom daha evvel yazdırmıştım doktora
burdamı çatlamış oluyo ben anlayamadım bunu daha ne kadar çalışma yapıcaz bi bakabilirmisiniz
33c6dc Ovulation Charts
canım sagolasında en son dün ilişki oldu bu yumoş ne zaman çatlıyor biliyormusuncanımm ff çizgiyi çekmiş
hadi gözün aydın
çalışma artık canım...dinlennncanım sagolasında en son dün ilişki oldu bu yumoş ne zaman çatlıyor biliyormusun
yani daha ne kadar çalışcaz
çalışma artık canım...dinlennn
günaydın kızlar uykusuz bir gece geçirdim ateşim çok doğru olmayabilir birde normalden 1 saat önce ölçtüm. ayrıca bugün 12.gün ve test negatif
2e2c5d Ovulation Charts
günaydın kızlar.. ovulasyon tarihimden itibaren vücut ısım hep 37.2 37.1 şeklinde.. yarın regli olmam lazım bugün vücut ısım gene 37.1 herhangi bir düşme olmamış.. yarın n eolur bilemem tabi..
onun haricinde hiç bir hamileli belirtisi hissetmiyorum.. bir kaç sefer tükrüğümün fazla olduğunu hissettim amaa herzaman olmuyor.. onun haricinde göğüslerimde ince ince damarlar oldu.. ama okadar çok yok canım değildir diye düşünüyorumki bunuda belirtiden pek sayamıyorum onun haricinde ne şişe ne hassasiyet.. bide dün gece bi filmde ağlar gibi oldum:S hiç olmaz bende ama bilmiyorum bu kadarda çabuk göstermez etkisini herlde.. ne diyorsunuz durumuma??
yaaa kızlar benim adetim dün tammen bitti 18 i adet oldum 19u leke dünde bitti tamamen benim acaba ondanmı bebiş olmuyo yaa dr normal dedi daha önce ilk 2 gün oluyodum ilk zamanlarda bekarken sonra 4 gün oldu uzun süre şimdi yine kısaldı bu bi sorunmu acaba dr normal desede bununlada ilgili olabilirmi bebiş olmaması
canım sagolasında en son dün ilişki oldu bu yumoş ne zaman çatlıyor biliyormusun
yani daha ne kadar çalışcaz
dimi ama
dinlenmek benimde hakkım
bebiş nasıl kuzu nasıl gidiyor hamilelik
ay kuzucum sagolRonya tahlil sonucunu merakla bekliyorum...
kvrck ff çizgi çekmiş hayırlı olsunnn:90:
hımm anladım şimdi bu ff in çizdiği çizgi 14. gün yani yumurtlamışmı oluyorum yumurtam mı çatlamış oluyorkvrck yumurta catladıktan sonra 12-24 kimilerine göre 12-36 saat dayanıyormus canım, spermlerinde rahim tüplerine ulasmasi 10 saat kadar süren bir yolculuk... iste ona göre hesapla canım...
evet canım sırt üstü yap dinlen...
bebişten haberim yok güzelim...
test sonuçlarını bekliyoruz merakla...
güzel sonuçlar alırsam ancak hamile olduğuma sevinebileceğim...
33c6dc Ovulation Charts
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?