Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durucum ben dün progestan başladım. sabah akşam içecem. bu benim ateşimi etkilermii:26:

kvrck atesin yukselmis, artık keyfinize göre calisma canım :)))
kız kendimizi mecbur tuta tuta keyif mi kaldı

RONYA saat 3 te glicem inşallah güzel haberlerini alırım

şimdi çıkıp işlerimi yapmam lazım hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnnnnn

hımm anladım şimdi bu ff in çizdiği çizgi 14. gün yani yumurtlamışmı oluyorum yumurtam mı çatlamış oluyor
yani bu ilişkinin öncesimi sonrasımı önemli çalışmak için
2-3 öncesinden bir gün sonrasına kadar önemli canım 3 -2 -1 -0- 0+1 (0 yurta catlama günü)

kız kendimizi mecbur tuta tuta keyif mi kaldı

RONYA saat 3 te glicem inşallah güzel haberlerini alırım

şimdi çıkıp işlerimi yapmam lazım hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnnnnn

gell ama güzel haber almak için gelme o kadar eminimki negatif olduğuna
içim rahat etsin diye verdim sadece
ben bir buçuk yıldır hep negatife o kadar alışkınımki
pozitif olsa tepeme kaynar su boşalmış gibi olurum

ay kuzucum sagol
ya ben yumurtladıgımı biliyodum da
burayla garantilemiş olduk
bide tuttugu günleri görebilsek
sen ne durumdasın

canımcım ben bir karışık durumdayımmm
FF diyorki 24. gün yumurtladın ama benim siklusum 33 gün ozaman luteal fazım 9 gün gibi kısa bir zaman ve luteal faz yetmezliği oluyooo
ama bu gün kesik çizgi yaptı FF sanırım oda emin değil 19. günde yumurtlamış olabilirim ama yerleşmem düşüşüm olmadı

Son düzenleme:

canım öyleyse bile cok dert etme, doktora görün, benim de var aynı sorun........progesteron hormonu azligi var galiba, birde clomen kullandıysan bazılarına rahim duvarını inceltici bir etki yapıyor, en dogru bilgiyi doktorun sana söyler...
ama dert etme 10 gunden kosa luteal faz da hamile tablosu cok gördüm ben....(FF'de)

of ya guzelcim malesef bu hale geldik ama moral bozmak yok canım benim yaaaaaa..... hamileysen süper sabah aksam göbek atarız burada, degilsede uzulmemeye calis canım ki yumoslarin etkilenmesin, Rabbime sıgınırız, yapacak bisey yok canım....

peki hormon testleri yaptırmışmıydın.belki hormonlarda bi gariplik var o yüzden 2 günde bitiyor.

yaptırmıştım cnm normaldi ama oldu uzun zaman yaptıralı ama o zamanda az adet görüyordum normal çıktığında tabi yine yaptırmakta yarar var belki bebişi o yüzden geciktiriyoruzdur

ateşinin seyrini etkilemez canım...bebek yoksa progestan içsen bile ısı düşer ama bunu böyle biliyorum
Tamam canım anladım

ben ilk kez ateş ölçtüm bu ay ve bu kadar geç yumurtladığımı ateş tablom söyledi daha önceden bilmiyordum. eğer öyleyse doktara giderim.

yaptırmıştım cnm normaldi ama oldu uzun zaman yaptıralı ama o zamanda az adet görüyordum normal çıktığında tabi yine yaptırmakta yarar var belki bebişi o yüzden geciktiriyoruzdur
canım adet süresinin 3 günden az olması normal değil...bi doktora görün istersen güzelim

canım adet süresinin 3 günden az olması normal değil...bi doktora görün istersen güzelim

canım görünmüştüm normal dediler daha önce ama artık bi sorun olduğuna inanıyorum bir ara 4 gün olmuştu adetlerim ama 5 ayı geçkin bir süredir yine azaldı ve bu arada göğüslerim çok ağrıyor adet öncesi gibi sızlıyor ve buda adı neydi prolaktin sanırım süt hormonu o yükselince böyle ağrı olurmuş hormonlarım bozuldu gibi geliyor ve o hormon yükselirse hamilelik zorlaşırmış netten aarştırdım biraz hiç iyi deil göğüs sızlması hormonlarım yükseldi sanırım dr yolu gözüktü bana ama iyiki şimdi ki dr um daha aydınlatıcı ilgili daha önce gittiğim sorun yok demişti şimdi yeni dr um var ona bi baktırcam belki bi hormon engelliyordur bebişime kavuşmamı sen nasılsın bu arada cnm

ronyacım canım hayyırlısıyla bebiş haberini alırız inşallah canm Allah gönlündekini versin inşallah hayırlısı herşeyin olmazsada üzülme ama belki sürpriz yapar bebiş belli de olmaz inşallah ateşin bebişe işarettir

bekleyiş canım adetin 3.günü bütün hormonlarına baktırabilirsin

ewet adetin 3.günü bkılıyo ama benim adetim 1 gün kanama 2.gün leke ve akşama bitmiş oluyor 3.günü yok yani kanamalı olduğum sadece adetimin ilk günü dr a bi soracağım bakalım ne zaman isteyecek bu ay geöçti artık gelecek adetimde yaptırırım

farkedermi acaba bitmiş olsada adetin 3.günü mü vereceğim daha önce adetimin 2 leke olduğu gün vermiştim ama bilmiyorum sorarım bi artık druma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…