kız kendimizi mecbur tuta tuta keyif mi kaldıkvrck atesin yukselmis, artık keyfinize göre calisma canım :)))
2-3 öncesinden bir gün sonrasına kadar önemli canım 3 -2 -1 -0- 0+1 (0 yurta catlama günü)hımm anladım şimdi bu ff in çizdiği çizgi 14. gün yani yumurtlamışmı oluyorum yumurtam mı çatlamış oluyor
yani bu ilişkinin öncesimi sonrasımı önemli çalışmak için
kız kendimizi mecbur tuta tuta keyif mi kaldı
RONYA saat 3 te glicem inşallah güzel haberlerini alırım
şimdi çıkıp işlerimi yapmam lazım hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnnnnn
ay kuzucum sagol
ya ben yumurtladıgımı biliyodum da
burayla garantilemiş olduk
bide tuttugu günleri görebilsek
sen ne durumdasın
2-3 öncesinden bir gün sonrasına kadar önemli canım 3 -2 -1 -0- 0+1 (0 yurta catlama günü)
inşallah güzelim...2 yıldır istiyorduk bu bebeği...inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbimiçini rahat tut kuzucukum
rabbimin de izniyle hiç bişi olmuycak evelallah
ateşinin seyrini etkilemez canım...bebek yoksa progestan içsen bile ısı düşer ama bunu böyle biliyorumDurucum ben dün progestan başladım. sabah akşam içecem. bu benim ateşimi etkilermii:26:
canımcım ben bir karışık durumdayımmm
FF diyorki 24. gün yumurtladın ama benim siklusum 33 gün ozaman luteal fazım 9 gün gibi kısa bir zaman ve luteal faz yetmezliği oluyooo
ama bu gün kesik çizgi yaptı FF sanırım oda emin değil 19. günde yumurtlamış olabilirim ama yerleşmem düşüşüm olmadı
pikecim zeynepcim kızzz ben kan verdimm
gell ama güzel haber almak için gelme o kadar eminimki negatif olduğuna
içim rahat etsin diye verdim sadece
ben bir buçuk yıldır hep negatife o kadar alışkınımki
pozitif olsa tepeme kaynar su boşalmış gibi olurum
peki hormon testleri yaptırmışmıydın.belki hormonlarda bi gariplik var o yüzden 2 günde bitiyor.
Tamam canım anladımateşinin seyrini etkilemez canım...bebek yoksa progestan içsen bile ısı düşer ama bunu böyle biliyorum
canım öyleyse bile cok dert etme, doktora görün, benim de var aynı sorun........progesteron hormonu azligi var galiba, birde clomen kullandıysan bazılarına rahim duvarını inceltici bir etki yapıyor, en dogru bilgiyi doktorun sana söyler...
ama dert etme 10 gunden kosa luteal faz da hamile tablosu cok gördüm ben....(FF'de)
canım adet süresinin 3 günden az olması normal değil...bi doktora görün istersen güzelimyaptırmıştım cnm normaldi ama oldu uzun zaman yaptıralı ama o zamanda az adet görüyordum normal çıktığında tabi yine yaptırmakta yarar var belki bebişi o yüzden geciktiriyoruzdur
canım adet süresinin 3 günden az olması normal değil...bi doktora görün istersen güzelim
bekleyiş canım adetin 3.günü bütün hormonlarına baktırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?