ewet adetin 3.günü bkılıyo ama benim adetim 1 gün kanama 2.gün leke ve akşama bitmiş oluyor 3.günü yok yani kanamalı olduğum sadece adetimin ilk günü dr a bi soracağım bakalım ne zaman isteyecek bu ay geöçti artık gelecek adetimde yaptırırım
tamam o günler çalıştım ki benn2-3 öncesinden bir gün sonrasına kadar önemli canım 3 -2 -1 -0- 0+1 (0 yurta catlama günü)
bilmezmiyim kuzu bende 20 ay boyunca her ay gidip kan tahlili verdim o kadar alıştımki doktor teste bakmadan diyordum sonuç şu çıkıcak diyegell ama güzel haber almak için gelme o kadar eminimki negatif olduğuna
içim rahat etsin diye verdim sadece
ben bir buçuk yıldır hep negatife o kadar alışkınımki
pozitif olsa tepeme kaynar su boşalmış gibi olurum
canımcım ben bir karışık durumdayımmm
FF diyorki 24. gün yumurtladın ama benim siklusum 33 gün ozaman luteal fazım 9 gün gibi kısa bir zaman ve luteal faz yetmezliği oluyooo
ama bu gün kesik çizgi yaptı FF sanırım oda emin değil 19. günde yumurtlamış olabilirim ama yerleşmem düşüşüm olmadı
yeni tablon hayırlı olsun canım sonunda bebiş getirir inşallah1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
herkese slmm mutlu huzurlu bol bebeıslı haftalar dılıyorum
tamam o günler çalıştım ki benn
bilmezmiyim kuzu bende 20 ay boyunca her ay gidip kan tahlili verdim o kadar alıştımki doktor teste bakmadan diyordum sonuç şu çıkıcak diye
rabbim en kısa zamanda bizi şaşırtır inşallah
ff kafayı yemiş yaniiii sana o bile dayanamamış
ya boşver kuzuya bu luteal fazmış nazmış hiçbi espirisi yok
sen bol bol çalış
bizde bol bol dua edelim hemencik gelsin bebişler
yeni tablon hayırlı olsun canım sonunda bebiş getirir inşallah
yarın adet günüm bugün vücut ısım hala yüksek 37.1 de düşüş olmadı hep yüksek gitti.. göğüslerimde mavi mavi damarlar oldu. tükrük salgım çoğaldı hissediyorum.. buay diğerlerinden çok farklı acaba hamilemiyim diye ucuz bir test aldım ama negatif çıktı
ronyacım sonucu almadın mı daha? hayırlı sonuçlarla gel inş
ronyacım sonucu almadın mı daha? hayırlı sonuçlarla gel inş
canım ne olursun üzülme...hep ne dedik...allah hayırlısını hayırlı zamanda versin demedik mi???kızlar negatif :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?