canım ayn benim eski yani gebelikten önceki tablolarımsağol canım, peki doktora böyle bir şey için gitsem olur mu acaba?
senin gibi açık sözlü insanların olması çok güzel birşey tebrik ettim neyse onu söylüyosun.ama inşallah keep çatlamıştır ya
tatlım inşallah bu ay bebeğine kavuşursun inşallahh seninledir
canım burda Ronya verdı sağolsun her tablomu yorumladı ve onun da benımki yani keeppin ki gibiymiş
ben de artık ondan öğrendim ymurta çatlamadıysa ateş yükselmiyor
ama keepin belki birkaç güne yükselir bilemem
inşallah da öyle olur
bide şunu çok merak ediyorum kaç keredir sordum ama hiç cevap gelmedi bilgin varmı şimdi biz bu ay çatlamadık ya ne zaman adet olacağız neye göre hesaplayacağız_????
karanficlenin dedigine gore
catlamada olmadigi zaman adet ya erken geliyor ya gec
ee nasıl anlıyoruz bunu belli bi zamanı yok yani dimi everycim
kızlar bu ay 28inde adet olmam gerekiyor. adetime 2 gün var ama ateşimi adetime yakın günlerde hep ölçerim. bu ay 36.6dan 36.2ye düştü ve erken oluyorum galiba dedim. ve dün ve bugün 36.2de kaldı. daha adetime var ama neden bu ay böyle oldu sizce. kafam karıştı yaaa.
bilmem ki
mesela hayatin boyunca 25 gunde adet olmadin diyelim
ama bu ay 25 gunde geldi diyelim
o zaman belki suphelenebilir insan
tabi bunun erken yumurtlamasi da var ama ates olcunce teyit edilmis olur herhalde
ama sen her ay kendine kotu enerji gonderiyorsun
bak gecen ay da dedin catlamiycak diye
catlayacagi varsa da catlmaz yumurtan kiz boyle
beni yine durttuler
bugun bebegimi goreli 13 gun oldu
sabredemiyorum
doktorum simdi cagirmiyor kesinlikle
ya dayanamiyorum o gittigim diger doktora gitsem mi acaba yarin:44: orda buyuk ekranda izliyoruz hem ayrintili bilgi veriyor, ama benim doktorum kizar bu duruma da haber vermesem o da beni yakin zamanda cagirirsaaa
offf dayanamiyorum 2 hafta cok uzun zaman geliyor bebegimi gorme duygusu basladi yine bende
ne yapsammmmm
bu sabırsızlık çok normal kocaman oldu bebişin görmek isteyeceksin tabiki canım ama bi zararı filan yoksa eğer ultrasonun içini rahatlat gör bebeğini doya doya ama bi sakıncası olcaksa bekle tatlım kaç ay bekledin minnakını 2 hafta daha sabret :) bize bak şükret biz daha bebiş bekliyoruz every çok dua et bizlere olurmu
hepberaberrrr
naberrrrrrr
senin bulantilar kacinci haftada basladi hatirliyor musun ?
hep dua ediyorum canim
once isteyen herkese nasip olsun diye
sonra da sizleri sayiyorum
cok istiyorum burda herkesin hamile olmasini
evet sabretmem lazim
o kadar ultrasona girmeye gerek yok
ama iste insan cok merak ediyor
every seninki sağdamı soldamı kızz :)
canım 7-8 haftada başladı
16.-17. haftada bitti
ama bazı yemek kokularına karşı hassaiyet devam
özellikle balık
neye gore sagda solda kiz
yumurtam nerden geldi hatirlamiyorum hic temmuz ayinda:44:
senin oğluşun solda mı toteme göre solda olması gerekiyo öyleymiş ya sağda olursa kız solda olursa erkek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?