Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende yarın başlıyorum denemeye :)

cnm bende gunıcınde mutlaka yuruyus yada evde spor yapıyorm ama regl yakın yapmıyorum belkımm bebegım vardır dıe sımdıde öle 2 haftadır agır yapmıyorumm sadece yuruyuss ama yemek konusundaa ck dkkt etmye calısıyorumm 6 ay dır yanı bırdeee:)ama senn kg azmıs bu kdr takma kafana yaaa

ateşin düşmemiş ki normal gidiyor işte
2-3 gün sonra yükselir diye düşünüyorum
umut her zaman vardır

iğne oyası mı yapıyorsun ne güzel
çook beceriklisin sen
evt ck skr yaa kalabalık aıle ıle yasarsan böle olursun cnm kayın valıdelerle yasadıgım ıcın gelen gıden eksık olmuyr cok sukur gercı yaz donemınde memelete gıttılr bayramdan sonra gelecekler kısın ben buralara pek ugrayamam yanıı 5 dk bakarr gıderımm
ona uzuluyrmm pek bırsey demelsler ama rhat edememm yafff cok skr her gunumuzeeegenedee
gozunuz aydın cnmm darısı basımızaaaaa:23.yokhh benım tabloma baksanaa sennkıne benzıyrduya hanııı ortalarda pekı sımdıkk nasıll yorumlarmısın canımm
markette gıttıgım bakıcam bende su bezelyeye:) ve lımon ısıne dıkkt edecegım hehehe ula ne cok bılıyorunusz sız bende uyguladıgım zaman esım dıyr ula nerden buluyorsun bunlarıı??k.k dan dıyorumm kapatıca hee orayıı dıyorolmaz dıyrmm orada hersey vr ıste ark..fılan dıyrm guluyrrr

yok kaju degil

bundan ben de hep goruyordum burda ama adini bilmiyordum keep deyince arastirdim
baya iri bir cerez

Eki Görüntüle 518358
bakıcamm bendee bakıcammm

fatma hos geldınnn benımde ılk ayımm burda olcumumm yanııı

frekansın tutar inş. ya beni bağışlayın ama hafızam kötü. herkese hep soruyorum ama nicklerle bilgileri karıştırıyorum. sen ne kadardır istiodun yaş kaç .

ay sen böyle diyince bi mutluluk kaplıyor beni. gebelik belirtileri de var ama inanmıyorum. çok yaşadım önceden çünkü. yumurtlama olmuşsa da yeni olmuştur. bu belirtiler olmaz şu zamanda. ama vucüdum olcak akılsız :) kandırmaya çalışıyor beni. ayın 5 inden önce test yapmıcam bu sefer kararlıyım

Kızlar geçmişi okudumda bu rus takvimini
Ben yaptığımda en son benim kanım tazelenmiş kız oluyor yanii
Peki bişii soracağım bu rus, çin takvimi ikizlerde nasıl işliy7or :44:

doğru diosun. ayrıcada hani cinsiyet erkekten geliodu. benim hücremin yenilenmesini nasıl katkıda bulunabilir ki. en fazla xy leri döllemez o olur, o da yumurtalar o kadar akıllı mı ki?

Kızlar geçmişi okudumda bu rus takvimini
Ben yaptığımda en son benim kanım tazelenmiş kız oluyor yanii
Peki bişii soracağım bu rus, çin takvimi ikizlerde nasıl işliy7or :44:

doğru diosun. ayrıcada hani cinsiyet erkekten geliodu. benim hücremin yenilenmesini nasıl katkıda bulunabilir ki. en fazla xy leri döllemez o olur, o da yumurtalar o kadar akıllı mı ki?

pekcici

sende pko mu vardı

tamam soruyu cevaplamışsın zaten. okudum

Son düzenleyen: Moderatör:
every

bu brezilya çerezi ne işe yarıyor tam olarak

suzan cım tablona baktım
dpo 9 ıcın gayet ıyı bence. Massallah
ancak tabı kesın yorum ıcın son gunlerı beklemek lazım.
Insallah dusmezdee artarak devam eder.
Belkıde dunku dusus yerlesmedırrr bellımı olur kasık agrım var fln dıyodun

kızlar doktordan geliyorum. Doktor ilgilendi sağ olsun. Aldı benim ff çıktılarını, önüne geçmiş raporlarımı açtı. Birlikte baktık. Yumurtlamada sorun var dedi. Sonra ultrasonla baktı. Yumurta fln yokmuş bu ay Bir de pko görüntüsü var, olabilir dedi Hormon testi yazdı, biri adetin 3. günü, biri de 21. günü. Yumurta rezervlerim kontrol edilecekmiş. Eşimi aradım durumu anlatmaya, bi sevinç açtı telefonu hayırlı haber mi diye... Hastaneden çıktığımdan beri ağlıyorum. düşen bebeğime ağlıyorum,eşime ağlıyorum,kendime ağlıyorum.

canım kıyamam sana ben yaaa aglama lutfen
her kadın senede bıkac kez yumurtlamıyabılırmıs
bu gayet normal bısey lutfen yapma boyle
pko gorunum denen hem cok genıs bısey
normalde yumurtlaman olmaz pko olsan ve bgne kdr cıkardı bence.
Mesela bızım olımberada pko goruntusu guya yanılmıyorsam dr ona oyle demıs
ama her ay yumurtluyor massallah halem benım
hormon sonuclarını gormeden lutfen boyle yıpratma kendını.
Stres en buyuk dusman canım yumoslara ve en onemlısı sana.

Son düzenleme:
Keep yokhun dedigine tamamen katiliyrm ne olur kendini yipratma stres yuzunden olmayabilir belki.kesin birsey de dememis doktor.insallah hormon twstlerin normal cikar hamilw kaldin yeniden kalacaksin insallah

sağol yokhcum,pko hakkında bilgim az, sonradan olunmuyor mu ki o?

Keep yokhun dedigine tamamen katiliyrm ne olur kendini yipratma stres yuzunden olmayabilir belki.kesin birsey de dememis doktor.insallah hormon twstlerin normal cikar hamilw kaldin yeniden kalacaksin insallah
sağol canım, o yıpratmamak stres yapmamak nasıl olacak ben bilmiyorum artık. ne pembe gözlük kaldı ne bardağın dolu yanı kaldı bana diyecek birşey de yok, içim yanıyor everycim bugün böyle geçer

hadi bakalım kızlar sonuçlar istediğimiz gibi olur inşallah yılmak yok

canım hayır bıldıgım kadarıyla sonradan olabılen bısey degıl pko
dogustan gelen bırsey genetık yapı
yanlısım varsa duzeltsın kızlar ben hatırlıyorum deryosla bole bsy konusmustuk
bı ara bende yumurtlamıyormuyum pkomu oldumkı dıye dellenmıstımde

aynen
burda cok duyunca
acaba bende oldu mu diye dusunmustum
ama dogustan gelen birsey diye konusulmustu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…