Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pko görüntüsünü de amma duydum bu aralar
ne bu ya çözemedikleri zaman joker mi kullanıyor bu pko görüntüsünü
ama doktor ilgilenmiş ne güzel
yumurtlamama olabiliyor evet
rezerv önemli ona baktır lütfen
benim fsh yüksek çıkmıştı 11,2 gibi doktor çok önemli değil demişti ama ben nasıl tedirginim o konuda bir bilsen:18:

yaaa nasıl kolum boynum ağrıyor sabahtan beri öldüm ya
sabah bi ara tutuldu zannettim
omzumda çok ağrıyor
zor yazıyorum şu an

yokh doktora gitmişsin
anlattıklarının içinden ben çıkamadım
sen kafanda tam anlamıyla netleştirdin mi herşeyi

ben yapamazdım bu kadar çelişkinin içinde
ne yapardım ?? üçüncüye gidip onun dediklerini yapardım herhalde

keep
doktor bir dahaki ay icin ne dedi
yumurta takibi ypacak mi
önce hormon sonuçlarına bakalım dedi canım benim yumurtalar şaibeli, 21.deki test yumurta için zaten. Her doktora gidişimde çatlamış bi yumurta görünmüştü ama ben lh artışını çok sonra görmüştüm kim bilir o yumurtaların kalitesi mi bozuk nedir

dilerim hormonlar normal cikar canim
ama bugun doktora gitmen iyi olmus
hadi dedigin gibi yumurtan kalitesiz oldugu zaman oldu idiyelim, ilacla gelistirir doktorun ve daha kolay hamile kalirsin
onemli olan simdi durumunu bilmek

dilerim hormonlar normal cikar canim
ama bugun doktora gitmen iyi olmus
hadi dedigin gibi yumurtan kalitesiz oldugu zaman oldu idiyelim, ilacla gelistirir doktorun ve daha kolay hamile kalirsin
onemli olan simdi durumunu bilmek
ben de öyle düşündüm canım, sen demesen daha ben gitmezdim belki, insan ne kadar olsa da konduramıyor. İyi ki tüp müp diye beklememişim, şimdiden gitmişim. Ben de duydum ilaçla yumurta geliştirildiğini, inşallah neyse şifam bulurum

tabiki canim iyi dusun, kizlar da diyorlar topicte erkek infertilite sorunu daha zormus ama yumurta gelistiginde hamile kalmak daha kolay

kizlar kizlarrrr
kendime verdigim sozu bozdum ama sadece keyfine baktim cidden hic onemli degil, merak da degil sadece dun mevzusu cok oldu cin takvimi rus takvimi diye

neyse actim ikisine de baktim
sonuc: ikisinde de KIZ
esim bu duruma cok sevinecek, kendi bugun de dedi, hic farketmez ama kizi daha cok istiyorum sanki diyor
Bakalim tutacak mi

canımm ınsl...oledırr yukselırr de bebışş gelir yaaaa

every
aynı agrı bugunde vr aksam 6 dan sonra baslıyor sızlıyor bole bende unuttum parka ınmıstım yıyenımle bısıklet suruyum dedımanamm onu suren sen mısın bır agrıdı korktum ulann baska bırsey mı var suzan dur dedım eve cıktım ayaklarımı dıktım yattım yaaa:18::18:kısmet tabıkıde bu ıslerde kendımızde saglam lastırmamıs gerek dımı

cnm bnm 2.dr da pko vr dedı bana ama sonr dr yok dedı guselce bır muayene ettı banda gosterdı anlarmısım gıbıve yok kanısına vardı öle karamsarlıga katılma lutfen kaderımızde varsa cekecegız tabıı ama kısmetten de n de oteye yoll yokkkk
,,tmm strese sokma kendını bosaaaa ınsll tahlılerınde temıs cıkacakk tmmm mı cnm yokh dedıklerınıde dıkkate al tmm cnm benımm muck

hadi bakalım kızlar sonuçlar istediğimiz gibi olur inşallah yılmak yok
yılmakk yok
benımkıde kız cıktııı cnm haydı hayılrısıı heheheh bızımde kısa ıhtıyacımız vardı zaten hehehe

every kasık agrım yaaa:18::18:

kızlar sıcak sıcakk aksam namzını kılarken vucudum yanıyordu sımdıeee durdugum yerde terlıyorum yaaa:18::18::18:nie kı aceppppppp

kımsler yok burda ben yan komsuma gecıyorum bızımesler salonda sakarya fırat ızlıyor bende bebegı sevmıye gıdıyorum sımdık muckk bırazda ıgne oaysı yapayım beriii hehehe

ben uyuyamadim geri kalktim
yatakta uykusuzluk ustune agri beni mafetti
siddetli bel agrim yarin randevu alabilirsem doktora gideyim
bu bel agrisi 5 gundur zorluyor beni

kk sagolsun arastirdim da 8. 9. haftalarda cok siddetli olabiliyormus sonra geciyormus

Son düzenleme:

Canım seni hamileliğinin ilk günlerinden beri takip ediyorum. Gebelik takvimini ilk eklediğinde 3 hafta yazıyodu, maşallah 9. haftayı etmişsin İnşallah 9. aya kadar sağlıkla ilerler
Sana bir sorum olacak, göğüslerinde hassasiyet ne zaman başladı? Benim sat 31 ağustos. 1 kez kan testi yaptırdım oda dündü işte. Adetimin 26. günüydü 141.3 çıktı.
Benim hiç gebelik belirtim yok arada kasıklarıma giren sancılar dışında:26: Göğüslerimde bazen dolgun oluyo bazen yumuşak :26: Bu normal bişeymi acaba, gittikçe dolgunlaşması gerekmezmi

suzan tedbirli olmak iyidir bu gunlerde
ihtimalleri dusunmek gerek
kasik agrin da insallah iyiye isarettir senin
tmm cnm tebrık bızdenn sonrası allah dannn dıyorumya ayaklarımı dıktımyattım :)bakaım yarınkı ates ne durumda olacak

belagrısıda normalse dınlenmekten baska yapacak yok artı ılac olmaz zaten mumkun oldugunca ılac ıcmesaın canım benımm sbh gorusuruz ınsl..muck muckkk everyy cok sevıyorum sızıı uleynnnnnnnnn

kasık agrısımıı hehe ıkı gundur sızlıyor aynı st lerde(18:00-20:00)cerısınde benımdee aceb gebe mıyım kı??ne dersın cnm tablom ılk sayfada var :))

kasık agrısımıı hehe ıkı gundur sızlıyor aynı st lerde(18:00-20:00)cerısınde benımdee aceb gebe mıyım kı??ne dersın cnm tablom ılk sayfada var :))

Tablodan pek anlamam, başlı başına ateşimi hiç ölçmedim. Sadece adetime son bikaç gün kala ölçerdim. Düştüğünde anlardım kırmızıların geleceğini... Ama senin tablon güzel. Yarınki ateşinle daha iyi anlarsın.. Hadi hayırlısı, inşalllah hamilesindir

tebrik ederim seni, saglikla dogurmani dilerim.
ben senin nicki hatirliyorum burdan ve belki baska topiclerde de
evet ben cok erken ogrenmistim adete bir hafta kala silik cizgiyi gordum, 26. gun ben de kan testine gittim.
aslinda illa belirti olacak diye birsey yok, ben cok dinledim kendimi ondan cogu seyi goruyordum. zaten ilk baslarda kasiklara agri, adet olacakmissin gibi sizlamalar, agrilar, sIk idrara cikma ve goguslerde zonklama oluyor.bir de karnin altinda rahatsizlik hissi, sanki hep idrarin varmis gibi. tabi herkesten olacak diye birsey yok ama ben bunlari yasadim cevremdekiler de bunlari dedi hep goguslere bakma cok inceleme bence hamilesin ve gogusler yumusadi mi agrimiyor mu diye dusunmek insana stresten baska birsey vermiyor. ben elleyip duruyordum ama sonra anladim ki ara ara agri geciyor sonra yine basliyor, mesela gun byu agrimiyor gece zonkluyor. ya da tam tersi arada gidip geliyor, agrisi gidince sen yumusuyor gibi hissedersin benim de oyle oluyordu.hatta korkuyordum sonra nedne yumusadi nedne agrimiyor diye, ama su snuca vardim 9 ay net agrimiycak ara ara agriyip ara ara yok olacak

ahhh suzannnn
dun kalktim agriyinca belim
biraz nete girdim
senin bisiklete bindigini okudum ya
butun gece ruyamda bisiklet surdum durdum
kabustan kurtardin beni kotu seyler yoktu ama nereye gitsem ne yapsam bisikletleyim magazalarda koselerden bisikletle kivrilma hareketleri yapiyorum, bahcelik yesillik yerlerden geciyorum v.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…