every sana zahmet benim batı tablodan siler misin canım, hiç orada durmasın boşuna
kızlar doktordan geliyorum. Doktor ilgilendi sağ olsun. Aldı benim ff çıktılarını, önüne geçmiş raporlarımı açtı. Birlikte baktık. Yumurtlamada sorun var dedi. Sonra ultrasonla baktı. Yumurta fln yokmuş bu ayBir de pko görüntüsü var, olabilir dedi Hormon testi yazdı, biri adetin 3. günü, biri de 21. günü. Yumurta rezervlerim kontrol edilecekmiş. Eşimi aradım durumu anlatmaya, bi sevinç açtı telefonu hayırlı haber mi diye... Hastaneden çıktığımdan beri ağlıyorum. düşen bebeğime ağlıyorum,eşime ağlıyorum,kendime ağlıyorum.
önce hormon sonuçlarına bakalım dedi canım benim yumurtalar şaibeli, 21.deki test yumurta için zaten. Her doktora gidişimde çatlamış bi yumurta görünmüştü ama ben lh artışını çok sonra görmüştüm kim bilir o yumurtaların kalitesi mi bozuk nedirkeep
doktor bir dahaki ay icin ne dedi
yumurta takibi ypacak mi
önce hormon sonuçlarına bakalım dedi canım benim yumurtalar şaibeli, 21.deki test yumurta için zaten. Her doktora gidişimde çatlamış bi yumurta görünmüştü ama ben lh artışını çok sonra görmüştüm kim bilir o yumurtaların kalitesi mi bozuk nedir
ben de öyle düşündüm canım, sen demesen daha ben gitmezdim belki, insan ne kadar olsa da konduramıyor. İyi ki tüp müp diye beklememişim, şimdiden gitmişim. Ben de duydum ilaçla yumurta geliştirildiğini, inşallah neyse şifam bulurumdilerim hormonlar normal cikar canim
ama bugun doktora gitmen iyi olmus
hadi dedigin gibi yumurtan kalitesiz oldugu zaman oldu idiyelim, ilacla gelistirir doktorun ve daha kolay hamile kalirsin
onemli olan simdi durumunu bilmek
ben de öyle düşündüm canım, sen demesen daha ben gitmezdim belki, insan ne kadar olsa da konduramıyor. İyi ki tüp müp diye beklememişim, şimdiden gitmişim. Ben de duydum ilaçla yumurta geliştirildiğini, inşallah neyse şifam bulurum
suzan cım tablona baktım
dpo 9 ıcın gayet ıyı bence. Massallah
ancak tabı kesın yorum ıcın son gunlerı beklemek lazım.
Insallah dusmezdee artarak devam eder.
Belkıde dunku dusus yerlesmedırrr bellımı olur kasık agrım var fln dıyodun
cnm bnm 2.dr da pko vr dedı bana ama sonr dr yok dedı guselce bır muayene ettı banda gosterdı anlarmısım gıbıkızlar doktordan geliyorum. Doktor ilgilendi sağ olsun. Aldı benim ff çıktılarını, önüne geçmiş raporlarımı açtı. Birlikte baktık. Yumurtlamada sorun var dedi. Sonra ultrasonla baktı. Yumurta fln yokmuş bu ayBir de pko görüntüsü var, olabilir dedi Hormon testi yazdı, biri adetin 3. günü, biri de 21. günü. Yumurta rezervlerim kontrol edilecekmiş. Eşimi aradım durumu anlatmaya, bi sevinç açtı telefonu hayırlı haber mi diye... Hastaneden çıktığımdan beri ağlıyorum. düşen bebeğime ağlıyorum,eşime ağlıyorum,kendime ağlıyorum.
yılmakk yokhadi bakalım kızlar sonuçlar istediğimiz gibi olur inşallah yılmak yok
benımkıde kız cıktııı cnm haydı hayılrısıı heheheh bızımde kısa ıhtıyacımız vardı zaten hehehekizlar kizlarrrr
kendime verdigim sozu bozdum ama sadece keyfine baktim cidden hic onemli degil, merak da degil sadece dun mevzusu cok oldu cin takvimi rus takvimi diye
neyse actim ikisine de baktim
sonuc: ikisinde de KIZ
esim bu duruma cok sevinecek, kendi bugun de dedi, hic farketmez ama kizi daha cok istiyorum sanki diyor
Bakalim tutacak mi
kızlar sıcak sıcakk aksam namzını kılarken vucudum yanıyordu sımdıeee durdugum yerde terlıyorum yaaa:18::18::18:nie kı acepppppppcanımm ınsl...oledırr yukselırr de bebışş gelir yaaaa
every
aynı agrı bugunde vr aksam 6 dan sonra baslıyor sızlıyor bole bende unuttum parka ınmıstım yıyenımle bısıklet suruyum dedımanamm onu suren sen mısın bır agrıdı korktum ulann baska bırsey mı var suzan dur dedımeve cıktım ayaklarımı dıktım yattım yaaa:18::18:kısmet tabıkıde bu ıslerde kendımızde saglam lastırmamıs gerek dımı
cnm bnm 2.dr da pko vr dedı bana ama sonr dr yok dedı guselce bır muayene ettı banda gosterdı anlarmısım gıbıve yok kanısına vardı öle karamsarlıga katılma lutfen kaderımızde varsa cekecegız tabıı ama kısmetten de n de oteye yoll yokkkk
,,tmm strese sokma kendını bosaaaa ınsll tahlılerınde temıs cıkacakk tmmm mı cnm yokh dedıklerınıde dıkkate al tmm cnm benımm muck
yılmakk yok
benımkıde kız cıktııı cnm haydı hayılrısıı heheheh bızımde kısa ıhtıyacımız vardı zaten hehehe
every kasık agrım yaaa:18::18:
ben uyuyamadim geri kalktim
yatakta uykusuzluk ustune agri beni mafetti
siddetli bel agrim yarin randevu alabilirsem doktora gideyim
bu bel agrisi 5 gundur zorluyor beni
kk sagolsun arastirdim da 8. 9. haftalarda cok siddetli olabiliyormus sonra geciyormus
tmm cnm tebrık bızdenn sonrası allah dannn dıyorumya ayaklarımı dıktımyattım :)bakaım yarınkı ates ne durumda olacaksuzan tedbirli olmak iyidir bu gunlerde
ihtimalleri dusunmek gerek
kasik agrin da insallah iyiye isarettir senin
kasık agrısımıı hehe ıkı gundur sızlıyor aynı st lerde(18:00-20:00)cerısınde benımdee aceb gebe mıyım kı??ne dersın cnm tablom ılk sayfada var :))Canım seni hamileliğinin ilk günlerinden beri takip ediyorum. Gebelik takvimini ilk eklediğinde 3 hafta yazıyodu, maşallah 9. haftayı etmişsinİnşallah 9. aya kadar sağlıkla ilerler
Sana bir sorum olacak, göğüslerinde hassasiyet ne zaman başladı? Benim sat 31 ağustos. 1 kez kan testi yaptırdım oda dündü işte. Adetimin 26. günüydü 141.3 çıktı.
Benim hiç gebelik belirtim yok arada kasıklarıma giren sancılar dışında:26: Göğüslerimde bazen dolgun oluyo bazen yumuşak :26: Bu normal bişeymi acaba, gittikçe dolgunlaşması gerekmezmi
kasık agrısımıı hehe ıkı gundur sızlıyor aynı st lerde(18:00-20:00)cerısınde benımdee aceb gebe mıyım kı??ne dersın cnm tablom ılk sayfada var :))
senn de kız gibi. bu aylarda yani. aralıktan sonra erkek takvime göre :)
Canım seni hamileliğinin ilk günlerinden beri takip ediyorum. Gebelik takvimini ilk eklediğinde 3 hafta yazıyodu, maşallah 9. haftayı etmişsinİnşallah 9. aya kadar sağlıkla ilerler
Sana bir sorum olacak, göğüslerinde hassasiyet ne zaman başladı? Benim sat 31 ağustos. 1 kez kan testi yaptırdım oda dündü işte. Adetimin 26. günüydü 141.3 çıktı.
Benim hiç gebelik belirtim yok arada kasıklarıma giren sancılar dışında:26: Göğüslerimde bazen dolgun oluyo bazen yumuşak :26: Bu normal bişeymi acaba, gittikçe dolgunlaşması gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?