Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkür ederim canım.. Nedense kendimi artık hamile gibi hissetmiyorum. Ne kasık ağrım kaldı bugün itibari ile ne başka bişey İnşallah kimyasal denen şeyden olmamıştır :'(

ya bende hep ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum bide bizim yol 2-3 saat değilki mübarek en az 10 küsür saat ,aktarmalı en az 3 uçuş üstüste
hakkımıza hayırlısı olsun ya Rabbim boşa düşürmesin sağlıkla gelsin bebeğim inşAllah

[/B]kolay gelsın cnm rabbım emeklerınızı zai etmesın ınsl..rabbım sımdıden sızın guzergahınızı kurmustur cöpe gıtmez ınsl..rabbımın ıznı ıleee

aminnnnnnnn inşAllah Rabbim yüzümüzü güldürür canım

bak sen su regle :)
canım hayırlı olsun ınsallah. sag salım gelın tr ye sonra da hayırlısıyla baslayın ınsallah tedavınıze.
dualarımız senınle

Allah razı olsun canım ,inşAllah kalbimize göre olur herşey

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
öncelık tablomda everyy

gunaydınnn canım nasılsınn belın nasılbende kocısımı ıse gonderdım cayımı aldımgeldım amma guldurdun benı kız bısıklet konusunda heee

bu arada benım ates olcerım eskı cıva lılardan ark..onunla olceerek gebe kalmıstı bend eondan aldım ya dunkı atesımm 36,5 bucukgun gosterıyrdu bende 36,6 yazdımya dunn bgnkı de 36,6,5 yanı gene bucuklu amaduzelttım baktımbugunkı atesım yuksek dunkını 36,5 bugunude 36,6 yaptımnasıl sence cnmbgnde o st de kasık agrım olursa eger korkacagım artıkkk aykarımı tavana dıkıp heheh

kız sana bısıklet yasak dglmı ruyada bıle hee bır daha gormeyeyım hee sac baskoymam bak heee

ıns..cnm benım rabbım sen bebgınıde sana bagısalasında hayırlıbır evlat olsun ınslll

allah senı ınsll hayra cıkarda öle uyuduysan hehehhe taa rus yadan sen kalk gel benımmm okudujklarımı ruyanda gor sekrr teknolojı ıste canımm
Teşekkür ederim canım.. Nedense kendimi artık hamile gibi hissetmiyorum. Ne kasık ağrım kaldı bugün itibari ile ne başka bişey İnşallah kimyasal denen şeyden olmamıştır :'(
ınsll kımyasal dgl enn saglıklısından dır bebgınn cnm

7 verengul, kotu seyelr aklina getirme
degerin iyi insallah normal hamileliktir ve guzelce tutunur bebegin
istersne iki gune bir idrar testi yap koyulasmasina bak cizginin
ben yapip duruyordum en son iki cizgi ayni koyulukta olunca biraktim

suzan, tablon iyi gidiyor ama son 4 gun oldugu icin net birsey demek istemiyorum
sonucta son gunler cok cok onemli daha da yukselir umarim

efesudesenin cok uzun yol cidden, doktoruna sorarsin nasil uygun gorurse oyle yaparsin canim belki ilk 3 ay kal diyebilir. hani 4 saatlik olsun maksimum ama senin bir dunya yol, basinc problemi olacak ucakta, her yerin tutulur hareketsiz kalican falan, iyi dusunmek lazim. doktorun yonlendirir seni ona gore bakarsin caresine sayili gunler kaldi gitmene cok heyecanli

bana gelince, sabah sabah salcali makarna yedim koca tabak cunku acayip canim istedi, nedir bu makarnayla derdim bilemiyorum ama sabah aklima geldi cildirdim resmen salcali makarnaaaa diye ve yaptim yedim bel agrim hala cok siddetli ama gun icinde yine ara ara geciyor hafifliyor. gece uyutmuyor cok siddetli. bugun doktorumu arayip sorucam, belim kalcam kopacak gibi resmen bugun ultrasona gitmek icin aradim ama bir hafta sonraya gun verebilirlermis ben de istemedim, 2 hafta daha beklerim ikili teste kadar dedim. belki bu arada doktorum cagirir beni zaten o yuzden bekleme zamani, sadece su bel agrisini cok arastirdim normal diyorlar cok sorun yasayan olmus erken donemde ama yine de ben doktora da sorayim. bir de sabah kalktim su ictim, bir tiksinme beni lavaboya kosturdu.benim bulantim yok cok rahat geciriyorum ama arada boyle tiksinme gibi kotu hissetme gibi seyler oluyor ozellikle aksamlari yemek yemekte cok zorlaniyorum.

Suzancım tablon güzel güzel gidiyor

ınsl..keep cım devamıda gusel olur:)

cunku; rabbim KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAMASIN INSL..

onsuz hayatın bos oldugunu yıllar gectıkce anlıyorsun dıle kolay 4 sene gerıye baksam hatırlayacagım cok az sey varo kadar cabuk gecıyor cunkuu herseyı hayırlı kılan rabbım en kısa zamanda bebeklerımızıde saglıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın ınsl...

sende sakın kafan takma anlıyorum senı tahlıller fılan sıılıyorsunn ben 2 ay regl olmadıgmı bılıyorum yanı hıc yumurta olusmuyorr ve ılac ıle regl oluyrdum sımdı cok sukur her ay oluyorumm kısmeten oteye yolyok bacım bız dua mısı eksık etmeyelım de gec olsun guc olmasın ınsl....

bende onu soracaktımdpo 14 gun mu suruyor cnm 14 gun.den sonrasında ne oluyor ates yukseklerde seyrederse gene tabiii

belin ıcınde dınlenn bebek sıkıtutunmaya calısıyorsa artıkk keseyı genısletıyr canım ınsllll

rahim buyurken agrir diyor annem de bel icin

dpo degisiyor ama genelde 14 suruyor
dpo13 te ve 14te atesin hala yuksekse eger hamile oldugunu dusunuruz

rahim buyurken agrir diyor annem de bel icin

dpo degisiyor ama genelde 14 suruyor
dpo13 te ve 14te atesin hala yuksekse eger hamile oldugunu dusunuruz

benımkı yuksek gıderse pazar gunu bellı olur o vakıt kısmet pek umudum yokk amakısmeten oteye yolda yok canım....

bende 9 gıbı polıkılınıge gıdcegımınsl..ar.ıle 2aydır ayagımın altında brısey vr ya ıgne gıbı batıyr bastıkca uzerıne:18:ve 5-6 aydır full sacım dokuluyor hemdecokkk azıcık kaldı sacım yaaaaaaaaa ıncecık kaldıı yaaaaaaaaaaa

onu gosterecgımgelınce gorurusurz cnm

evt rahımve kese buyudugu ıcın agrır cnm benımm bgn benmde belım agrmy basladı kısmett regl gunum 31,gunolursam yarınnbakalımm artıkk gogus agrım afıfledıı gıbıı amannnnnn ben gıdıyroommm evımıtopladımgelıncede supurur sıle r toz alırım heheheh optum sızııı

günaydın kızlar bu ay çatlama filan yok ya inşallah bi sorun yoktur ya inşallah sadece bu ay içindir çok ağrı çektim ama çatlayamadım bu da tablom dediğim gb bu ay heycan yok umut yok bekleyiş yok geçti bu ay işte bakalım kırmızılar ne zaman gelcek bari onlar çok bekletmese beni bebeğim lütfen hemen gel anne seni bekliyor dört gözle

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Günaydın herkese

Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dedi Ne alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördük Rabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz maşallaaahh subhanAllahh

Keep canımm çok üzgünüm, senide umutlandırdım belkide ama yine yüzsüzlük yapıp söyleyeceğim ki sen tüpe kalmadan hamile olacaksın, inan bana hamile olarak (duası kabul olurmuş yaa inşAllahh) her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için, Rabbim beni utandırmasın,:26: senide çok bekletmesinnnn inşAllaaahh canımm, ümidini sakın ama sakın yitirme

benim batıda kasım?? olarak değiştirirmisin bidahaki ay inşallah çatlarsam o zaman netleştiririz tarihi uff çok kötü oldum ya böle bi sorunmu var acabaki çok korkuyorum bundan doktoramı gitsem bende

canım arkadaşım birbirimize destek olmamız gereken zamandayız bu ay bendede yok yumiş napcaz bilmiyorum pko doğuştan mı oluyomuş sonradan olan bir şey değilmiş dimi doktora gitsem mi ki bende yoksa biirdahaki ayı mı beklesem eğer pko olsaydı dr geçen ayki muayenede söylemezmiydi bir kistin görünüyo demişti ama çatlama yeride olabilir demişti nasıl kafam karışık bu ay umutlanmak yok öle boş boş bekliyorum bari gecikmese adet de önümüze baksak Allahım çatlamak ne kadar büyük nimetmiş Rabbim bizlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle inş. (amin)

canım senin kalbin temiz, boşuna umutlandırmak olur mu hiç, içinden ne geçerse ne dilersen onu söylüyorsun. Sağol duan için,inşallah sizin bebişlere abla/abi diyecek benim bebişim de

lillum, canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tedavimize odaklanacağız artık ve kısa zamanda yumurtalarımıza ve sonra da bebişlerimize kavuşacağız. Bir de aklıma ne geldi, insan mevsimlerden etkilenir ya hani. buradaki kızlarla aynı aylarda benzer şeyleri yaşamak düşündürüyor mevsimsel bir şey de olabilir mi diye..Bilemiyorum, neye bağlayacağımı şaşırdım..Allah sana da bana da sabır versin canım

canım ya bilemiyorum iinsan bi çare kapısı hemen inşallah geçici birşeydir dimi bu mevsimsel olabiliyormuki bak rezene de çatlamamış inşallah bi sorun yoktur tatlım ya ve bidahaki aya bebişlerimiz geleceği için böyledir sence bende doktora gideyim mi eylülün 1inde gitmiştim öle pkolu bi durum olsa sölemezmiydi Allahım sen bize yardımcı ol şüphesiz başka sığınacak kapımız yok bizlere hayırlısıyla tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…