tebrik ederim seni, saglikla dogurmani dilerim.
ben senin nicki hatirliyorum burdan ve belki baska topiclerde de
evet ben cok erken ogrenmistim adete bir hafta kala silik cizgiyi gordum, 26. gun ben de kan testine gittim.
aslinda illa belirti olacak diye birsey yok, ben cok dinledim kendimi ondan cogu seyi goruyordum. zaten ilk baslarda kasiklara agri, adet olacakmissin gibi sizlamalar, agrilar, sIk idrara cikma ve goguslerde zonklama oluyor.bir de karnin altinda rahatsizlik hissi, sanki hep idrarin varmis gibi. tabi herkesten olacak diye birsey yok ama ben bunlari yasadim cevremdekiler de bunlari dedi hep goguslere bakma cok inceleme bence hamilesin ve gogusler yumusadi mi agrimiyor mu diye dusunmek insana stresten baska birsey vermiyor. ben elleyip duruyordum ama sonra anladim ki ara ara agri geciyor sonra yine basliyor, mesela gun byu agrimiyor gece zonkluyor. ya da tam tersi arada gidip geliyor, agrisi gidince sen yumusuyor gibi hissedersin benim de oyle oluyordu.hatta korkuyordum sonra nedne yumusadi nedne agrimiyor diye, ama su snuca vardim 9 ay net agrimiycak ara ara agriyip ara ara yok olacak
benim 6 aydan fazla sanirim canim :44:
canim aslinda nette okudum bir sakinca yok
ama burdaki doktorlar bana kizmisti ilk 3 ay niye bindin diye
ama turkiyede doktorum sorun olmaz demisti
ne desem yaniltirim ama ilk hamileligimde dusuk yaptim, gerci cok sebep var sadece ucakla ilgili degil ama uzun ve yorucu ucak yolculuklari da icinde bu sebeplerin
simdiki aklim olsa ilk 3 ayimi gecirirdim turkiyede, sonra gelirdim buraya sonra 7. aya dogru yine donerdim sanirim ama bilmiyorum
benim tup bebek yapan arkadasim istanbuldan moskovaya surekli ucup duruyordu, kontrollerini hep tr de yaptiriyordu
[/B]kolay gelsın cnm rabbım emeklerınızı zai etmesın ınsl..rabbım sımdıden sızın guzergahınızı kurmustur cöpe gıtmez ınsl..rabbımın ıznı ıleee
bak sen su regle :)
canım hayırlı olsun ınsallah. sag salım gelın tr ye sonra da hayırlısıyla baslayın ınsallah tedavınıze.
dualarımız senınle
ıns..cnm benım rabbım sen bebgınıde sana bagısalasında hayırlıbır evlat olsun ınslllTablodan pek anlamam, başlı başına ateşimi hiç ölçmedim. Sadece adetime son bikaç gün kala ölçerdim. Düştüğünde anlardım kırmızıların geleceğini... Ama senin tablon güzel. Yarınki ateşinle daha iyi anlarsın.. Hadi hayırlısı, inşalllah hamilesindir
allah senı ınsll hayra cıkarda öle uyuduysan hehehhe taa rus yadan sen kalk gel benımmm okudujklarımı ruyanda gor sekrr teknolojı ıste canımmahhh suzannnn
dun kalktim agriyinca belim
biraz nete girdim
senin bisiklete bindigini okudum ya
butun gece ruyamda bisiklet surdum durdum
kabustan kurtardin beni kotu seyler yoktu ama nereye gitsem ne yapsam bisikletleyimmagazalarda koselerden bisikletle kivrilma hareketleri yapiyorum, bahcelik yesillik yerlerden geciyorum v.s.
ınsll kımyasal dgl enn saglıklısından dır bebgınn cnmTeşekkür ederim canım.. Nedense kendimi artık hamile gibi hissetmiyorum. Ne kasık ağrım kaldı bugün itibari ile ne başka bişeyİnşallah kimyasal denen şeyden olmamıştır :'(
Suzancım tablon güzel güzel gidiyor
7 verengul, kotu seyelr aklina getirme
degerin iyi insallah normal hamileliktir ve guzelce tutunur bebegin
istersne iki gune bir idrar testi yap koyulasmasina bak cizginin
ben yapip duruyordum en son iki cizgi ayni koyulukta olunca biraktim
suzan, tablon iyi gidiyor ama son 4 gun oldugu icin net birsey demek istemiyorum
sonucta son gunler cok cok onemlidaha da yukselir umarim
efesudesenin cok uzun yol cidden, doktoruna sorarsin nasil uygun gorurse oyle yaparsin canimbelki ilk 3 ay kal diyebilir. hani 4 saatlik olsun maksimum ama senin bir dunya yol, basinc problemi olacak ucakta, her yerin tutulur hareketsiz kalican falan, iyi dusunmek lazim. doktorun yonlendirir seni ona gore bakarsin caresine sayili gunler kaldi gitmene cok heyecanli
bana gelince, sabah sabah salcali makarna yedim koca tabak cunku acayip canim istedi, nedir bu makarnayla derdim bilemiyorum ama sabah aklima geldi cildirdim resmen salcali makarnaaaa diye ve yaptim yedimbel agrim hala cok siddetli ama gun icinde yine ara ara geciyor hafifliyor. gece uyutmuyor cok siddetli. bugun doktorumu arayip sorucam, belim kalcam kopacak gibi resmen bugun ultrasona gitmek icin aradim ama bir hafta sonraya gun verebilirlermis ben de istemedim, 2 hafta daha beklerim ikili teste kadar dedim. belki bu arada doktorum cagirir beni zaten o yuzden bekleme zamani, sadece su bel agrisini cok arastirdim normal diyorlar cok sorun yasayan olmus erken donemde ama yine de ben doktora da sorayim. bir de sabah kalktim su ictim, bir tiksinme beni lavaboya kosturdu.benim bulantim yok cok rahat geciriyorum ama arada boyle tiksinme gibi kotu hissetme gibi seyler oluyor ozellikle aksamlari yemek yemekte cok zorlaniyorum.
bende onu soracaktımdpo 14 gun mu suruyor cnm 14 gun.den sonrasında ne oluyor ates yukseklerde seyrederse gene tabiii
belin ıcınde dınlenn bebek sıkıtutunmaya calısıyorsa artıkk keseyı genısletıyr canımınsllll
günaydın canım, makarna iyidir bol A vitamini miskeepsana da gunaydin tatlim
rahim buyurken agrir diyor annem de bel icin
dpo degisiyor ama genelde 14 suruyor
dpo13 te ve 14te atesin hala yuksekse eger hamile oldugunu dusunuruz
günaydın canım, makarna iyidir bol A vitamini mis
canım senin kalbin temiz, boşuna umutlandırmak olur mu hiç, içinden ne geçerse ne dilersen onu söylüyorsun. Sağol duan için,inşallah sizin bebişlere abla/abi diyecek benim bebişim deGünaydın herkese
Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dediNe alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördük Rabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz maşallaaahh subhanAllahh
Keep canımm çok üzgünüm, senide umutlandırdım belkide ama yine yüzsüzlük yapıp söyleyeceğim ki sen tüpe kalmadan hamile olacaksın, inan bana hamile olarak (duası kabul olurmuş yaa inşAllahh) her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için, Rabbim beni utandırmasın,:26: senide çok bekletmesinnnn inşAllaaahh canımm, ümidini sakın ama sakın yitirme
lillum, canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tedavimize odaklanacağız artık ve kısa zamanda yumurtalarımıza ve sonra da bebişlerimize kavuşacağız. Bir de aklıma ne geldi, insan mevsimlerden etkilenir ya hani. buradaki kızlarla aynı aylarda benzer şeyleri yaşamak düşündürüyor mevsimsel bir şey de olabilir mi diye..Bilemiyorum, neye bağlayacağımı şaşırdım..Allah sana da bana da sabır versin canımcanım arkadaşım birbirimize destek olmamız gereken zamandayız bu ay bendede yok yumiş napcaz bilmiyorum pko doğuştan mı oluyomuş sonradan olan bir şey değilmiş dimi doktora gitsem mi ki bende yoksa biirdahaki ayı mı beklesem eğer pko olsaydı dr geçen ayki muayenede söylemezmiydi bir kistin görünüyo demişti ama çatlama yeride olabilir demişti nasıl kafam karışık bu ay umutlanmak yok öle boş boş bekliyorum bari gecikmese adet de önümüze baksak Allahım çatlamak ne kadar büyük nimetmiş Rabbim bizlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle inş. (amin)
lillum, canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Tedavimize odaklanacağız artık ve kısa zamanda yumurtalarımıza ve sonra da bebişlerimize kavuşacağız. Bir de aklıma ne geldi, insan mevsimlerden etkilenir ya hani. buradaki kızlarla aynı aylarda benzer şeyleri yaşamak düşündürüyor mevsimsel bir şey de olabilir mi diye..Bilemiyorum, neye bağlayacağımı şaşırdım..Allah sana da bana da sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?