Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim teşekkür ederim, bilmukabele hissiyatım senin için Abi/abla ellerinden tutup tutup dolaştıracak miniklerinizi inşAllah Rabbim

ben işe gidiyorum kızlar, ilk haftadan ders işleyen o kıl hocalardan biri oldum çıktım sanırım

keep, lilyum, rezene,

evet mevsimsel olabilir.. çünkü benim ateşimde yerlerde sürünüyor.. sadece çatlıcağım gün bu değerlere düşerdi şimdi 3 gündür aynı 36,1
ben yumurtlamadığım zamanlarda ateşim inişli çıkışlı oluyor ordan tahmin edebiliyorum yumurtlamıyacağımı.. şimdi sanki yumurtlucam ama bitürlü çatlayamamışım gibi bir seyir izliyor anlamadım.. gerçi ben rahim filmi çekindiğim için farklılık olabilirmi acaba :44:

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

oleeeyyyyyy gördünüzmü maaşallah inşallah bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleride göreceksiniz canım

napsam ya bi doktora gitsem mi acaba canım

canım bazı aylar yumurta oluşmayabilir.. bence gerek yok ama için rahat etmiyorsa git canım.. ama doktorun sana diyecekleri belli 3. gün 21. gün testlerin yoksa adetin gelince gel onlara bakalım der bence..:44:

canım bazı aylar yumurta oluşmayabilir.. bence gerek yok ama için rahat etmiyorsa git canım.. ama doktorun sana diyecekleri belli 3. gün 21. gün testlerin yoksa adetin gelince gel onlara bakalım der bence..:44:

canım ya yarın 21.gün oluyo benim ama hemen yarın da gidemem ki ben bidahaki aya kadar sabredeyim de inşallah geçici bi durumdur gerçi bana belli olmaz kontrol amaçlı gitmek istiyodum zaten belki kırmızlar gelip bittikten sonra gidebilirm uff yada şimdi mi gitsem belki 3.günü çağırır

gunaydın kızlarrr
dun gece resmen yemegı yer yemez sızmısım
progestan dozuda arttı ya hastaneden eve zor geldk zaten felaket bas donduruyo
dayak yemıs gıbı uyumsum sbha kdr..

Pekbıcıcı canım gozun aydın cok sevındım
allah ınsallah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsınnn
darısı basımıza. Bı dahakı rand ne zamanmıs canım

lıllum bence sende yumurta var o anı yukselıs bos degıl
yarından sonra 3 gun daha bekle eger yukselmezse tamam

rezene canım hıc sorma dr lar corba ettı benı
ama hayatım bıyunca da boyle olmustur
hıc bırbırını tutan dr gormedım
smdı pzt gıdıcem bakalım asıl druma profa neler dıyecek...

Sende kafaya takma bu ay yumoslar herkesın usengec cıktı
gerıden gelıyorlar ama mevsımsel olabılır cıdden.

Fundacım ıns senınkıde gelır smdı hazırlık yapıyodurrrr
gec olsunda guc olmasın ınsallaahhh

ben de senin gibi düşündüm ama
ben bu ay adetin 3. günü gitmeyi planlıyorum
kist için gideceğim

21. gün oldu hala ortalamanın üstüne çıkmadı
adetin ilk günü bile 36.2 olurdu şimdi 36.0

funda dedigin gibi senin ates yakinca catlayacak gibi duruyor
sabir giderken bir anda az dusup yukselecek gibi geldi bana
bu arada ayin 17sindeki 37.2 ates ne oyle kiz
ileride sorun cikarir genel ortalamada belki silmen daha iyi olur bu atesi catladiginda

öyledir umarım
çok dengesiz döngülerim ama bu ay çok uzadı
ben kistten korkuyorum
onun bi çaresine bakmak gerekiyor

bu progesteron ne acaip her kullananı sallıyor:111:
ben şimdi kullansam okulda napcam siz durun ben biraz uyuyacağım mı diyeyim çocuklara

oleeeyyyyyy gördünüzmü maaşallah inşallah bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleride göreceksiniz canım

Amin inşAllahh hepimize nasip olur kucaklarımıza almak
Darısı en kısa zamanda sana ve herkese inşallahh

Canım teşekkürr ederimm çok değişik bişey Allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın inşAllahh
Seninde pazartesi görmen dileğiyle canım,
önce pıt pıt göbişlerimizde sonra pışş pışş kucaklarımızda olsunlar inşAllah
Bidaha ki görüşümüz 23 ekim :18: Geçmez günler Ama bu 1 hafta 10 içinde tam kan testi vermem gerek, onuda devlette yaptıracağım aynı şeye özelde doğum parası veriyorsun çünkü 570 lira istedi özel, devlet bedava Kan aynı kan ne farkediyorsa...Neyse ama ben sormayı unuttum siz bilirmisiniz bu teste aç mı gidiliyor tok mu yaa :44: doktora şimdi 5e kadar ulaşamam

diger tarafa yazdim tekrar tebrik ederim canim gozun aydin
ac karnina yapliyor tam kan sayimi
ben de diger randevum icin 2 hafta bekledim daha 3 hafta var zor cidden ama kalp atisindan sonra gerek yok diyr doktorum ikili test icin cagiracak

diger tarafa yazdim tekrar tebrik ederim canim gozun aydin
ac karnina yapliyor tam kan sayimi
ben de diger randevum icin 2 hafta bekledim daha 3 hafta var zor cidden ama kalp atisindan sonra gerek yok diyr doktorum ikili test icin cagiracak

Bende diğer tarafa yazdım buradanda çok teşekkür ederimmmmm
Aç karnına ama ben daha önce açlık şekerine baktırmıştım şimdi ki teste istememiş yinede aç karnına mı canım? Benim pıtırcık aç duramıyor yaa elimiz ayağımız, ağzımız burnumuz karışıyor Sabah erkene randevu almaya çalışıyorum ama biliyorum ki kafadan 1 saatte orda beklicem

canım şimdi gitsen zaten 21. gün testine göre sana söyleyeceği yumoşun yok olur. 3. günü tekrar çağırır. bence beklemelisin arada oluyor bu sonuçta kafaya takacak bi durum değil bence

evet çatlarsam o 37.2 yi silicem o sabah ateşim varmış demekki.. çünkü bir önceki gün gıda zehirlenmesi olmuştu onla ilgili heralde

evet ben zaten bu ay korunup korunmama arasında sıkışmış durumdayım

Amin inşAllahh hepimize nasip olur kucaklarımıza almak
Darısı en kısa zamanda sana ve herkese inşallahh

kan testine aç gidiliyor canım

sonucta tum degerlerine bakiliyor ya ac karnina olmasi lazim
turkiyede de tam kan sayimi ac karnina diye biliyorum ben, ama sen bir baskalarina da sor bakalim mayis topicinde istersen

ama yanina hazirlarsin birseyler beklemek zor tabi ama bir sekilde dayanirsin canim ya, nasilsa mide bulantin yok daha bildigim kadariyla

kan testine aç gidiliyor canım

Tamam kızlar aç gidiyim doğru diyorsunuz, eğer ki tok derlerse,açken karnımı doyurabilirim
Yok şuanlık, inşAllahta olmaz Ama mayıs topickinde okudumda bende de bel ağrısı var hatta dün eşim kendi sordu, çok beli ağrıyor neden diye? Doktorda gayet normal vucut alışmaya calışıyor dedi. Bele, başa, ayaklara ağrı vurabiliyormuş birde biraz kilo fazlamız var oyüzden de olur dedi :26:

benim belim ve kalcam
annemle konustum ben de dun o da rahim buyurken cok normal dedi
nette okudum sonra baya erken donemde yasayan cokmus
siz doktora da sormussunuz
rahatladim artikdaha once hic belim agrimazdi ne demek oldugunu bilmedim de simdi biliyorum

Rahatla rahatla canım hepimizde var aynı sıkıntı
Bide doğru düzgün yatamıyoruz yaa şölee yayıla yayılaa oda yapıyor agrı
Ben kaskatı, robot gibi yatıyorum..Sağımdan soluma dönerken resmen merasimle dönuyorum yavaş yavaş
Yüzüstü yatamıyorum, sağ bacağım ayrı yerde sol bacağım ayrı yerde carpraz duramıyorum
Oyüzden sıkıntı yaptı bende...Sende durum nasıl bilmiyorum ama çok önemli değilmiş yani

Ben Haftaya Cuma 8:30a aldım randevumu Allahın izniyle bundan da sağsalim,sağlıkla çıkalım inşAllahh

yok ben cok rahat yatiyorum
ozellikle yuzustu simdi yatiyorum
cunku ilerleyen zamanalrda yatamiycam biliyorum
ben hamile olmadan once yuzustu yatamazdim prolaktin hormonunu yukseltiyor diye duymustum, su an oyle bir sorun yok diye cok rahat yatiyorum hatta
ve surekli sola donerek yatmam gerekecek zaman ilerledikce, o zamanda kolum omzum hep agriycak
o yuzden simdi rahat davraniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…