Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolun güzel arkadaşlarım
zaten şu test sonucunda afilli bir sonuç görsem şaşarım

Hayırlısı olsun ronya. Rabbim gönlünün muradını en hayırlı zamanda versin.

Benim de bugün ateşim düştü, adet sancım başladı. Kırmızılar gelmek üzere... Hayırlısı olsun. Umudumuz bahara...

kısmette ne zaman varsa o zaman gelcek canım
ümidimizi kaybetmek yok
tam gaz devam

üzülme ne olur demekki bu ay değilmiş dicez elimizden başka çağre gelmio maalesef üzülmedemeklede olmuo çok ii anlıyoruz seni ama inanıyorumki hepimizin bir gün burdan pozitif dicez ama vakti zamanı var demekki Rabbim ol dicek olucak inş.

ronya üzülme cnmmm Allah biliyor zamanını sadece biz bilmediğimiz için üzülüyoruz
eminim bebeklerimiz olcak birgün ronya senın yasın kaçtı

ronyacım bak daha yaşın varr üzülme tamamm olcak hepimiz dua edicez Allah ta görücek duyacak bizi

minietek sevdebilge deryacım pikecim juliacım ve duruşum hepinizi seviyorum güzeller
takmıyom kafama gayet iyiyim
ayyy ben bu negatifi ilk defamı görmüş hatunum

minietek sevdebilge deryacım pikecim juliacım ve duruşum hepinizi seviyorum güzeller
takmıyom kafama gayet iyiyim
ayyy ben bu negatifi ilk defamı görmüş hatunum

hay allah ım kız güldürdün benii tamam anladık keyfin yerinde gelecek aylara umutluyuz bende yarın yaptırıcam test

Ronyacığım,çok pozitifsin ne güzel.
Allah en kısa zamanda gönlüne göre verecektir..

Buarada benim kırmızılar sabah teşrif ettiler..
Yeni ay yeni umut,inş hepimiz oluruz..

1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3
11.gün 17/02 36.1
12.gün 18/02 36.2 *
13.gün 19/02 36.2
14.gün 20/02 36.3 *
15.gün 21/02 36.4

selam kızlar

Kızlar benim siklus her zaman 25,26 gündü,bu ay 23 oldu.Geçen adet akşam başladığı için saymamıştım saysam bile 24 oluyor acaba bir sorun varmıdır.Birde ilk kez bu ay önce dün kahverengi lekelenme oldu,bu sabah ta kanama başladı..

ronyacım benim de kırmızılarım geldi az önce. Bu aydan çok da umutlu değildim ama insan kırmızıları görmeden hep umut beslemeye devam ediyor. Rabbim umudumuzu boşa çıkarmasın. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize en hayırlı zamanda. Baharda müjdeli haberler vermek duasıyla...

Ronyacim kan vermissin sonuc negatif cikmis inan cok uzuldum sende pozitif ciksa kendim icin bin kat daha umutlanacagim inan benimde bugun kirmizilar geldi ff de bi sorun var okuldan gelir gelmez girmeye calistim ama site acilmadi Insallah gelecek ay hepimiz icin guzel haberler alacagimiz bir ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…