ınsll canım benım rabbım cok aratmas ınsl kımselerıı yokh senn bu st de ne ısın vr kızz ben gunduz uyudugum ıcın uykumyok kocıs de kurtlar vadısıne takıldıı ya sennnçokk teşekkür ederim canımm benim dualarımda sizlerle
inşallah ben tekrar iyileşene kadar burdaki tüm arkadaşlarım bu mutluluğu tatmış olur.
efesudesenin cok uzun yol cidden, doktoruna sorarsin nasil uygun gorurse oyle yaparsin canimbelki ilk 3 ay kal diyebilir. hani 4 saatlik olsun maksimum ama senin bir dunya yol, basinc problemi olacak ucakta, her yerin tutulur hareketsiz kalican falan, iyi dusunmek lazim. doktorun yonlendirir seni ona gore bakarsin caresine sayili gunler kaldi gitmene cok heyecanli
kızlaar
fena hastalandım
bogaz agrısından konusamıyorum
ılac almamak ıcın cok dırendım ama durum fena.
yazın ortasınsa boyle biseye tutuldum.isin kötüsü annemde bende o daha da hasta atesler ıcınde yatıyor((
geçmiş olsun cnım ya dikkat et kendine hava değişikliği malum
şafak 14 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bana da dua et ya noluuurr..
bende dua ıstıyorum
bana da yazıkk
bende anne olmak ıstıyorum
selam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sonra hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum.
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
hepinizi çok seviyorum.tamamen iyileşince bomba gibi aranızdayım inşallahhh.
hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmm
dualarınızı eksik etmeyin.benimde dualarım sizlerle.
hayirlisi olsun canimmaalesef everythingwillbegreatcğm. dün adet oldum. artık hiç ateş ölçmeyeceğim.geleceği varsa gelsin bu veledin. gelmezsede hayırlısı. artık ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. 2 senedir belkiyorum. ocak ayında tam tuttu dedim oda düştü. kısmet.
arkadaşlar merhaba ben bu ay ateş ölçmeye başladım ateşim adet günüme göre gün gün yükseliyor sormak istediğim ise ateş yükselirken ani bi düşüş olduğunda yumurtamız çatlamış mı oluyor du .......yoksa yumurtanın folikülden salındığı anlamına mı geliyordu...kafam karştı yardımcı olurmusunuz?
selam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
bizim de dualarımız seninle Baharcım, çabucak toparlanırsın inşallahselam canlar nasılsınız.
yeni döngün hayırlı olsun canımben adet oldum kızlar..............................
gvn, bizim ilk sayfada everynin bir mesajı var, nasıl ateş ölçüp tablo yapılacağı ile ilgili, oraya bir bak istersen canımzaten sabah çok düşüktü canım yarın yükselirde yumoşum çatlar inşşş
9aynasılsın canım
Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.
My Ovulation Chart
Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.
Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorumNasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım
İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı
Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.
My Ovulation Chart
Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.
Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorumNasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım
İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı
canımaklımdayken sunu soleyım ne kadarlık evlısın kı hemen tup bebek dusunuyorsunuz??ben 4 yıllık evlıyım 4 yıldır ıstıyorum ama daha yenı yenı dusunuyoruzz bısde kısmett gercı ama asıla dene derım eger denemedıysen cnku daha 10 ay olmus yazık olur sana tup bebegın surecı agrı cunku ama yası ne kdr bılmıyorum ona gore daha net karar verebılırsınn neyse sımdı esım aradıı has.st 10 da amelıyta alacaklarmıss gıtmemgerek yarın aksam gelırım heraldee :18:korku sardııbeını dua edın kızlar ne olurrrrrrrrrrrrrr opuyorum hepnızıdeee
canımaklımdayken sunu soleyım ne kadarlık evlısın kı hemen tup bebek dusunuyorsunuz??ben 4 yıllık evlıyım 4 yıldır ıstıyorum ama daha yenı yenı dusunuyoruzz bısde kısmett gercı ama asıla dene derım eger denemedıysen cnku daha 10 ay olmus yazık olur sana tup bebegın surecı agrı cunku ama yası ne kdr bılmıyorum ona gore daha net karar verebılırsınn neyse sımdı esım aradıı has.st 10 da amelıyta alacaklarmıss gıtmemgerek yarın aksam gelırım heraldee :18:korku sardııbeını dua edın kızlar ne olurrrrrrrrrrrrrr opuyorum hepnızıdeee
canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sana en güzel söz dua olur diye düşünüyorum en yakın zamanda anne olursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?