Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çokk teşekkür ederim canımm benim dualarımda sizlerle
inşallah ben tekrar iyileşene kadar burdaki tüm arkadaşlarım bu mutluluğu tatmış olur.
ınsll canım benım rabbım cok aratmas ınsl kımselerıı yokh senn bu st de ne ısın vr kızz ben gunduz uyudugum ıcın uykumyok kocıs de kurtlar vadısıne takıldıı ya sennn

iyi geceler herkeze ınsallah..ben cıkıyorum bırazda kocamla oturup dua mı okuyup yatacagım ınsl..ınsll atesım onumuzde kı 7 gun daha yuksekolur yuklselır veeetes zamand a kucagıma hayırlı bır evlat almaı nasıp eder rabbım ınsll ve cemıl cumlenın herkesın ınsll duası kabul olsun dıleklerımleee

ayyy sorma bende çoook heyecanlıyım inşAllah herşey yolunda gider de bebişim sağlıkla gelir

hayirlisi olsun canim
insallah yeniden hamile kalirsin
ates isini birakmak seni rahatlatacaksa en guzelini yapiyorsun bazen basli basina strese sokuyor ates. en guzeli gunasiri iliski ve ates olcmeden kacirma derdi olmadan akisina birakmak sanirim

hosgeldin aramiza
herkeste ani dusus olacak diye birsye yok
mesela atesin sabit gidiyordur 36.1 36.1 36.1 ...seklinde ertesi gun ates bir anda 36.4 olur ve takip eden 3 gun boyunca ve diger gunlerde ortalamanin ustunde ates yuksek olarakdevam eder. atesin yukseldigi gune yumurtlama gunun diyoruz. Yumurtan catladi artik yumurtlama sonrasi basladi diyoruz.
Bazen de senin dedigin gibi olabiliyor. 36.1 36.2 36.1 35,8 36.4 gibi dusun, once hafif dusus oluyor sonra yukseliyor.

gecmis olsun baharcim
en kisa zamanda kendini toparlamani diliyorum, biz de seni cok seviyoruz

bizim de dualarımız seninle Baharcım, çabucak toparlanırsın inşallah

ben adet oldum kızlar..............................
yeni döngün hayırlı olsun canım

zaten sabah çok düşüktü canım yarın yükselirde yumoşum çatlar inşşş
gvn, bizim ilk sayfada everynin bir mesajı var, nasıl ateş ölçüp tablo yapılacağı ile ilgili, oraya bir bak istersen canım

canım ateş yükselişte maşallah sonradanmı çatlıyosun nedir benimde artık tamamen tükendi ümitlerim yumurta filan yok inşallah geçicidir ve inşallah ekim ayında hamiş kalırız

Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.

My Ovulation Chart

Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.

Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorum Nasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım

İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı

Son düzenleme:
9aynasılsın canım

Canım selam. Bak yukarda yazdım. Ben hiç iyi değilim malesef. Ağlamamı bile durduramıyorum. 10 aydır ilk defa böyle oluyorum. Bu defteri kapatacağım artık mecburen

Sen nasılsın? Bari siz iyi olun da biraz moral olsun

ff tablomm

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

nasılsınız bakalım esımdr gıttı 9 da gırcek sonra haber verecekk :26: bgn amelıyat tarıhını verırıse bende degısıka alıp gıdecegım cnm benım korkuyordu geende yaaa kıyamam ben onaaaaaa:18:canım benım

ee kızlar sız nasılsınız

keepp,ates yukselıslerdemıı wowww sonu gusel olur ınsll

lılyumcumm sonradan gelsın habersızce ınsll yumoslarınn

yokh sen nasılsınn bebegın ıyıdır ınsl..

biri daha avardı altta ısmını hatır edemedım o kısı nasıl pekıııııııııben gene enerjıkım 300 gr vermısım hıc spor yapmadımtabı ondan yoksa 1 kg den asagısı krtarmazz uleyyyyyy

canımaklımdayken sunu soleyım ne kadarlık evlısın kı hemen tup bebek dusunuyorsunuz??ben 4 yıllık evlıyım 4 yıldır ıstıyorum ama daha yenı yenı dusunuyoruzz bısde kısmett gercı ama asıla dene derım eger denemedıysen cnku daha 10 ay olmus yazık olur sana tup bebegın surecı agrı cunku ama yası ne kdr bılmıyorum ona gore daha net karar verebılırsınn neyse sımdı esım aradıı has.st 10 da amelıyta alacaklarmıss gıtmemgerek yarın aksam gelırım heraldee :18:korku sardııbeını dua edın kızlar ne olurrrrrrrrrrrrrr opuyorum hepnızıdeee

canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sana en güzel söz dua olur diye düşünüyorum en yakın zamanda anne olursun inş

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş sende dikkat et kendine hastanelerde ne ameliyatı olcak eşin

Canım ben 28 yaşındayım. Ama 2 ay önce ameliyat oldum. En ileri evre endometriozis tehşisi kondu. Bu hastalık yapışıklıklara sebep oluyor. Ameliyatta bütün yapışıklıklar düzeltildi. Doktor şu an her şey yolunda ama yavaş yavaş hastalık geri gelecek o nedenle 3 ay deneyin olmazsa hemen tüp bebek yapalım. Hastalıkla ancak böyle baş edebiliriz dedi. Bunun tek ilacı hamilelik ve menapoz. O nedenle acilen hamile kalmam gerekiyor. Aşılama deneyemiyorum çünkü yumurta geliştirmek için verilen ilaçlar bu hastalığı tetikliyor. Tüp bebek için de aynısı geçerli ama onun başarı şansı daha yüksek olduğu için o riski almaya değer diyor doktor. Zaten tüp de olmazsa yapacak başka bir şey kalmıyor çünkü bu şekilde oluruna bırakamam. Doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor yeniden yağışıklıklar oluşmasın diye.

canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sana en güzel söz dua olur diye düşünüyorum en yakın zamanda anne olursun inş

Teşekkür ederim canım dularınızı eksik etmeyin yeter

Canım size de kolay gelsin. Allah acil şifaler versin. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah her şey yolunda gider ve çabucak dönersiniz evinize

Arkadaşlar avatarımı değiştirdim görürseniz şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…