canım bişey sormak istiyorum ameliyatından önce ne gb şikayetlerin olmuştu
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :) bugun merak ettim ve ateşimi ölçtüm :) adetimin 22,günü
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana göre adet tarıhım 1 ekim ama tabloma göree 8 ekimm ben mi yanılıyorum acaba :26:
ecrincim ya yine veriler çok eksik yorum yapabilmek yine çok zor ama tabloda artış yok gb çatlama oldu mu ki acaba ? Rabbim en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyenlere
Kızlar bizim topicte süt buharını deneyen varmı hiç _???????????????
sagol cnaım bu ay ölçmedim zaten adet tarıhım yakın umut yok bu ay benden salı günü doktora gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet artık :)
ben denedim geçen sene bu vakitler.
sonuç negatif oldu bende.
kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bizim gb meraklı tezcanlı telaşeli hatunlara bu yapılırmı en önemli yerinde kesilirmi nerde bunun 2.bölümü ama ya......
Hergün 1 tane paylaşayımda çok yer kaplamasın canımm
bunlar o meşhur kitaptan mı alıntı
slm nasılsın canım
nasıl olayım yumoş yok kederlerdeyim yinesen nasılsın ve diğer kızlar siz nasılsınız
bu ay niye böle oldu anlamadım bi tesdüfmü bu rezene ben kepp sen yumurta yok bu ay derken keep yükselişte inşallah yumiş vardır diyorum ama biz hala aynı kaderi paylaşıyoruz bu ay niye böle oldu ki çok kötü birşeymiş yumurta yok umut yok heycan yok beklemek yok boşa giden koskoca bir ay yani ben böleyim işte şuanda karamsar ama heryerden bi çare arayan oldum ne duydumsa araştırıyom aklımca bidahaki aya çok iyi hazırlancam evet elimden ne gelirse yapcam ama nasipte varsa olcak yoksa ben bunbları bunları yapmıştım ama yine olmadı diyeceğim Allahım sen bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle aratma bekletme ya Rabbim sen herşeye kadirsin
selam canlar nasılsınız.
ben iyiym çok şükür kürtaj olmadım kendiliğinden gidiyor.hala kanamam devam ediyor 1hafta sonra kontrolüm var.
pek sık giremiyorum kötü günler geçirdim 1haftadır çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
doktorum 3 6ay korunmamı söyledi.zaten şu an hiç düşünmüyorum.sadece sağlığım yerine gelsin istiyorum
sonra hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum.
sizlerde iyisinizdir inşallah.ruhumu iyileştirmek için girmiyorum sizleri unuttum sanmayın.
hepinizi çok seviyorum.tamamen iyileşince bomba gibi aranızdayım inşallahhh.
hepinizi çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmm
dualarınızı eksik etmeyin.benimde dualarım sizlerle.
Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.
My Ovulation Chart
Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.
Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorumNasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım
İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı
nasıl olayım yumoş yok kederlerdeyim yinesen nasılsın ve diğer kızlar siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?