Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım Allah şifa versin bol yumiş versin inş ama kafamı dinleyemiyorum daha adet gelmemişken ya bi sonraki ay da yumurta olmazsa endişesindeyim nasıl rahatlatıcam kendimi bilemiyorum off ne zor bi durum bu aydan önce nasılsa olur diyodum şimdi bol enfeksiyon sıfır yumurtayla beynimi kendimi yiyip bitirmekteyim daha da zararlı ama elimde değill ((

nerden alıntı bunlar yaa merak ettim baktım 6 bölümmüş ama çok havada kalıyo 6 bölüm sonunda devamı nerde bunun ....

nerden alıntı bunlar yaa merak ettim baktım 6 bölümmüş ama çok havada kalıyo 6 bölüm sonunda devamı nerde bunun ....

Canım Ağustosta anlatmaya başlamış şuan Eylülde ve 6.bölümde her hafta/ay anlatıyor yaşadıklarını, günlük biçiminde Benim çok hoşuma gitti anlatım şekli çünkü bizlerde aynılarını yaşadık, tek olmadığınızı göstermek için paylaştım. Ben takip ettiğim bir siteden aldım

Son düzenleme:
canım tebrik ederim nasılsın nasıl gidiyor hamılelık :)

teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
darısı inşallah başına olsu en kısa zmnda
iyi gidiyor canım şimdilik bi sorunumuz yok inş pıtpıtlarımızıda duyarsak
daha rahatlayacağız

güzelmiş gerçekten yalnız değilmişiz diyoruz

kızlar selam canım sıkıldıkca gırıyorum okuyup cıkıyorum yazmaya pek halım olmuyordu
bıraz daha ıyı sayılırım.
bogaz agrım hafıfledıı
hapsuruk burun tıkanıklıgı falan kaldı
kafamı da kaldırabılıorum artık en azından
dedıklerınızı yaptım hep tek tek saolun hepınız. annem olmayaydı yandıydım.

Son düzenleme:

ayyy şükür daha iyisin maşşallah kuzum
allah analarımızı başımızdan eksik etmesin zaten
banada 1 haftadr annem bakıyo valla napardık

emesene gelsene ben ordayım

ayyy şükür daha iyisin maşşallah kuzum
allah analarımızı başımızdan eksik etmesin zaten
banada 1 haftadr annem bakıyo valla napardık

emesene gelsene ben ordayım

yavrum maıl attım sana
senın yazdıkların gelıyor ama bnm yazdıkalrım dırek teslım edılemedı dıe yazıo gerı donuo bana
hııc anlamdım.

ya belediyenin kine gidiorum. kayıt yaparken kan ve idrar testi istiyorlar ama tabi gene kimyasal madde kullanıyorlar havuzu temizlemek için. ya hamile olduğumu öğrensem bırakırım zaten de. daha yok bişi gideyim biraz daha. sağlıkla dünyaya gelcek çocuk herşekilde geliyor zaten ya.

bu ay umutlarımızdan birisi sensin tatlım inşallah iyi hamile haberlerini alırız baksana bu ay kimsede yumurta yok

tam bu dönemler en zor dönemler. çünkğ bir umut bir yıl dolmadan doğal yolla hamile kalmayı bekler insan. bi yıl dolmaya yakın umutsuzluk başlıyor maalesef. ama sonra bi kabullenme geliyor. adet dönemleri üzüntüsü biraz daha az oluyor sanki. en azından tedavisi olması güzel bişi. buna da şükretmemiz lazım.

benimde 1,5 yıl oldu hala tedaviye başlamadım. bende rapor çıkarmak için devlete gidiorum. sen nerden çıkarcaksın raporu. özelden oluyor mu.

hayırlısı diyelim. üzülmemek elde değil, üzülme demeyeceğim ama az üzül olur mu

ya bence maydanoz süt buharını deneme. onun amacı tüpler tıkanıksa açmakmış. birde yumurtalıkları yumuşatmakmış. ama rahmi büzebiliomuş. benim rahim ince çıktı ya. yaptıım bitkisellerden birinden oldu bence. süt buharından da olmuş olabilir. tüplerini açmak istiyorsan hsg ol bence. ağrı yapıor ama dayanılmayacak bişi değildi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…