canım anla işte pko hastalarının çektiğinibiz yumurta olunca havalara uçuyoz... normal halimiz bu işte yumurta yok Allah sabır versin bizlere ve şifa.. sen telaşlanma arada normal kişilerde oluyor böyle yumurta olmaması.. önümüzdeki ay olur endişelenme tamammı bu ayda dinlen işte kafanı dinle napıcaksın
nerden alıntı bunlar yaa merak ettim baktım 6 bölümmüş ama çok havada kalıyo 6 bölüm sonunda devamı nerde bunun ....
bende merak ettim bak şimdi heeee 2 bölüm nerdeee
nerden alıntı bunlar yaa merak ettim baktım 6 bölümmüş ama çok havada kalıyo 6 bölüm sonunda devamı nerde bunun ....
canım tebrik ederim nasılsın nasıl gidiyor hamılelık :)
teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
darısı inşallah başına olsu en kısa zmnda
iyi gidiyor canım şimdilik bi sorunumuz yok inş pıtpıtlarımızıda duyarsak
daha rahatlayacağız
sen calisiyor muydun deryacim
belki bahsettin unutuyorum
Canım Ağustosta anlatmaya başlamış şuan Eylülde ve 6.bölümde her hafta/ay anlatıyor yaşadıklarını, günlük biçimindeBenim çok hoşuma gitti anlatım şekli çünkü bizlerde aynılarını yaşadık, tek olmadığınızı göstermek için paylaştım. Ben takip ettiğim bir siteden aldım
kızlar selam canım sıkıldıkca gırıyorum okuyup cıkıyorum yazmaya pek halım olmuyordu
bıraz daha ıyı sayılırım.
bogaz agrım hafıfledıı
hapsuruk burun tıkanıklıgı falan kaldı
kafamı da kaldırabılıorum artık en azından
dedıklerınızı yaptım hep tek tek saolun hepınız. annem olmayaydı yandıydım.
ayyy şükür daha iyisin maşşallah kuzum
allah analarımızı başımızdan eksik etmesin zaten
banada 1 haftadr annem bakıyo valla napardık
emesene gelsene ben ordayım
evet burdakiler saatlerce yuruyorlar
arkadasim da cok yururdu ve o kadar kolay dogum yapti ki
ben de ileri zamanda eger bir sakinca olmazsa yurumek istiyorum bol bol
havuzdan mikrop kapma ihtimali oldugu icin biraz sakincalihamileyken enfeksiyonlara acik oluyor rahim havuzda mikrop malesef oluyor
Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.
My Ovulation Chart
Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.
Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorumNasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım
İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı
Kızlar bizim topicte süt buharını deneyen varmı hiç _???????????????
kızlar kocayla anlaşıcam ya önümüzdeki ay benim dediklerimi yapar yada çocuk lafı bile etmesin bana enfeksiyonum vardı ya dikkat etmemiz gerekiyo dediğim halde hiç oralı olmadı bu ay böle ben bu ay maydanoz süt buharını deniyeyim eşimede keçi boynuzu içireyim diyorum bunların yan etkisi olur mu sizce????????? bide fındık fıstık bal karışımı hazırlarım ona hergün yesin
stres yapmiim takılmiim diyorum ama malesef pek beceremiyorum bu ay gerçekten sarsıldım ateş tablom karşısında resmen çatlamadım(
Rabbim bekletmeden hemencecik hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?