ahh kızlar aaah
hııc aldanmayın o kasık agrılarına
mesela bana bakın
bu ay hamıle kalma ıhtımalım %1 ancak,
ama her gun en az 2 kere kasıkalrıma bıcak batması gıbı agrılar gırıyor.
yanı tamamen yalancı seyler bunlar. hamılelıkte de olabılıyor tamam ama sadece kasık agrısı hıc bır sey bence. en azından goguslerde falan da agrı olmalı ve bı kac bır sey daha...
canım Allah şifa versin bol yumiş versin inş ama kafamı dinleyemiyorum daha adet gelmemişken ya bi sonraki ay da yumurta olmazsa endişesindeyim nasıl rahatlatıcam kendimi bilemiyorum off ne zor bi durum bu aydan önce nasılsa olur diyodum şimdi bol enfeksiyon sıfır yumurtayla beynimi kendimi yiyip bitirmekteyim daha da zararlı ama elimde değill((
canım gerek yok bence,sen bariz çatlamışsın az bekle bence,ateşin gayet güzel gidiyorona en son odaklanmak istiorum. geçen ayda böle bişiler olmuştu. yalancı belirti galiba. yumurtlama belirtiyse çalışmalara devam edeyim diorum :)
öyle düşünmüyoruz ki yapıyoruz canımsizin yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor açıkcası.kızkıza destek,birbirini hiç tanımayan ama ana babasından hatta kocasından daha çok anlaşan insanlar... tamam da bu fikir alışverişi bizi yıpratıyor gibi geliyor.biseyler okuyup okuyp uyguladıkça her ayrıntıya dikkat eder kendimize hayatı zindan eder hale geliyoruz sanki?siz ne düşünüyosunuz?
canım gerek yok bence,sen bariz çatlamışsın az bekle bence,ateşin gayet güzel gidiyor
öyle düşünmüyoruz ki yapıyoruz canım
ahh kızlar aaah
hııc aldanmayın o kasık agrılarına
mesela bana bakın
bu ay hamıle kalma ıhtımalım %1 ancak,
ama her gun en az 2 kere kasıkalrıma bıcak batması gıbı agrılar gırıyor.
yanı tamamen yalancı seyler bunlar. hamılelıkte de olabılıyor tamam ama sadece kasık agrısı hıc bır sey bence. en azından goguslerde falan da agrı olmalı ve bı kac bır sey daha...
sizin yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor açıkcası.kızkıza destek,birbirini hiç tanımayan ama ana babasından hatta kocasından daha çok anlaşan insanlar... tamam da bu fikir alışverişi bizi yıpratıyor gibi geliyor.biseyler okuyup okuyp uyguladıkça her ayrıntıya dikkat eder kendimize hayatı zindan eder hale geliyoruz sanki?siz ne düşünüyosunuz?
sizin yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor açıkcası.kızkıza destek,birbirini hiç tanımayan ama ana babasından hatta kocasından daha çok anlaşan insanlar... tamam da bu fikir alışverişi bizi yıpratıyor gibi geliyor.biseyler okuyup okuyp uyguladıkça her ayrıntıya dikkat eder kendimize hayatı zindan eder hale geliyoruz sanki?siz ne düşünüyosunuz?
günaydın arkadaşlar...
keep senin tablona bktım daha önce çatladığını düşünüyorum...
okkesa adlı arkadaşta gebemi haberi olan varmı?
okkesa cok uzun zamandir geliyor
ben de merak ediyorum
Günaydın millet ben geçmişe göz atiim bu arada rezene ve keep sanki çatlamışlar gibi geldi yumiş yok derken bebiş gelsin inşa hadi bakalım :)
arkadaşlar bi kaç gün önce dr. ultrasonla bakıp ne yumurtamın ne de folikülümün (büyüyünce yumurta olan oluşumlar) olmadığını söylemişti alma ateş gerçekten çatlamış hissi veriyor. Buradan en azından hormonlarımın düzgün çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyim acaba ya da dr. yanılmış olabilir migünaydın arkadaşlar...
keep senin tablona bktım daha önce çatladığını düşünüyorum...
okkesa adlı arkadaşta gebemi haberi olan varmı?
anladım cnm gebedir yksek ihtimal ateşin devamı gelmemişş kendide uğramıyor ımmm şüphelendimmm
arkadaşlar bi kaç gün önce dr. ultrasonla bakıp ne yumurtamın ne de folikülümün (büyüyünce yumurta olan oluşumlar) olmadığını söylemişti alma ateş gerçekten çatlamış hissi veriyor. Buradan en azından hormonlarımın düzgün çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyim acaba ya da dr. yanılmış olabilir mi
My Ovulation Chart
arkadaşlar bi kaç gün önce dr. ultrasonla bakıp ne yumurtamın ne de folikülümün (büyüyünce yumurta olan oluşumlar) olmadığını söylemişti alma ateş gerçekten çatlamış hissi veriyor. Buradan en azından hormonlarımın düzgün çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyim acaba ya da dr. yanılmış olabilir mi
My Ovulation Chart
aaaa evet okkesa hamile olabilirrrrrrrr
dpo13te yukselmis ates
dedigin gibi sonraki olcum de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?