Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya bende umursamıyordum da aklıma bi kurt düştü. ya dış gebelikse diye. pko lularda olma ihtimali var. rahimde inceydi benim. oraya tutunmayıp başka yere tutunmuştur diye aklıma gelio şimdi. o nedenle test yapcam. öle bişi varsa erken teşhis önemliymiş

sizin yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor açıkcası.kızkıza destek,birbirini hiç tanımayan ama ana babasından hatta kocasından daha çok anlaşan insanlar... tamam da bu fikir alışverişi bizi yıpratıyor gibi geliyor.biseyler okuyup okuyp uyguladıkça her ayrıntıya dikkat eder kendimize hayatı zindan eder hale geliyoruz sanki?siz ne düşünüyosunuz?

ona en son odaklanmak istiorum. geçen ayda böle bişiler olmuştu. yalancı belirti galiba. yumurtlama belirtiyse çalışmalara devam edeyim diorum :)
canım gerek yok bence,sen bariz çatlamışsın az bekle bence,ateşin gayet güzel gidiyor

öyle düşünmüyoruz ki yapıyoruz canım

kesinlikle oyle dogru diyorsun
ben korunmayi biraktigim anda her ay hissettim o batmalari
doktora sordugumda onemsiz demisti, cunku yumurtlamadan once, yumurtlamadan sonra hep olabilirmis
ben cok atma oluyor kist mi var bende dedim alakasi yok dedi
usutunce batabilir, enfeksiyon varken, kist varken, hamileyken, adete yakin, ya da hicbir sey yokken
tek basina takilmamak lazim senayin da dedigi gibi
aslinda adetten once hicbir seye takilmamak lazim olur da yerlesme kanamaniz olursa iste o garanti gibi birsey

evet kk nin bana kattigi cok sey var
oncelikle guzel arkadasdasliklar var, derdimi, mutlulugumu, herseyimi paylasabilecegim insanlar var burda
ama diger taraftan dedigin gibi burda cok sey ogrenmek yipratiyor bazen
duyuyoruz ve ya bende de varsa
ya benim de o yuzden olmuyorsa gibi seyelre kapiliyoruz
sonra hamile oluyoruz, ya bende de oyle sorun cikarsa, ya oyle olursa gibi korkulara kapiliyoruz
tabi cok bilmesem bunlari korkmazdim normal devam ederdi hersey
bu mevzularda uzman oldum artik okuya okuya buralarda gore gore, ama az bilmek daha mutluluk o kesin

Günaydın millet ben geçmişe göz atiim bu arada rezene ve keep sanki çatlamışlar gibi geldi yumiş yok derken bebiş gelsin inşa hadi bakalım :)

mrb zakkum bize sanırım ilk defa yazıyosun yani en azından ben ilk kez görüyorum.buradaki fikir alışverişi bazen insanı tedirgin eder bazen de ilaç gb gelir tedirginlikler bizim kendi kuruntularımız olabiliyo bazen ama şu var en çok yarar sağlıyo örneğin ben doktora gitmekten korkardım bişey çıkarsa diye burdaki arkadaşlarımın sayesinde dr yolu tuttum iyiki de gitmişim diyorum burada arkadaşlarımıza ne boşa ümit aşılıyoruz ne de boşa korkutuyoruz bu fikir alışverişlerine bazen çok ihtiyacımız oluyo gerçekten kaldı ki sen de bu forumda üye isen biryerlerde birşekilde fikir alışverişi yaptığın kesin

günaydın arkadaşlar...
keep senin tablona bktım daha önce çatladığını düşünüyorum...
okkesa adlı arkadaşta gebemi haberi olan varmı?

Günaydın millet ben geçmişe göz atiim bu arada rezene ve keep sanki çatlamışlar gibi geldi yumiş yok derken bebiş gelsin inşa hadi bakalım :)

günaydın arkadaşlar...
keep senin tablona bktım daha önce çatladığını düşünüyorum...
okkesa adlı arkadaşta gebemi haberi olan varmı?
arkadaşlar bi kaç gün önce dr. ultrasonla bakıp ne yumurtamın ne de folikülümün (büyüyünce yumurta olan oluşumlar) olmadığını söylemişti alma ateş gerçekten çatlamış hissi veriyor. Buradan en azından hormonlarımın düzgün çalıştığı sonucunu çıkarabilir miyim acaba ya da dr. yanılmış olabilir mi
My Ovulation Chart

bence çatlama olmuş gibi ve dediğim gibi önce bi tarihte keşke usg yerine bi progestan testi verseydin gerçi hala geç değil...

keepcim yaniltmak istemiyorum
ne diycem bilmiyorum
ama tabloya gore catladin 36.3 catlama sonrasi atesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…