yanı aksam uzerı akıntım ıle kahfe geldı ama atesım yukseklerdeyım dpo 12 dı bugun ates yuksek oldugu halde sımdıde 2 damla kırmızı renkte gelmıss agrım sızımda yok daha ama yarın rabbım butunn meleklerını senın yanına gondersın ve ol emrınıversın ınsl... canımmmmzakkum ıdrarda pozıtıfse kand a daha dusuk se bırkac gun bekle cnm ıkıye katlar eger varsaaa ama kanda dusukde olsa cıktı ıse ınsll gebesındırrrselam canımm tüp yolculuğum devam ediyoryarın 1.30 da transferim olacak inşallah bebişlerimi alıp gelcem hayırlısıylasen nasılsın adetmi oldun canım
yanı aksam uzerı akıntım ıle kahfe geldı ama atesım yukseklerdeyım dpo 12 dı bugun ates yuksek oldugu halde sımdıde 2 damla kırmızı renkte gelmıss agrım sızımda yok daha ama yarın rabbım butunn meleklerını senın yanına gondersın ve ol emrınıversın ınsl... canımmmmzakkum ıdrarda pozıtıfse kand a daha dusuk se bırkac gun bekle cnm ıkıye katlar eger varsaaa ama kanda dusukde olsa cıktı ıse ınsll gebesındırrr
selam canımm tüp yolculuğum devam ediyor
yarın 1.30 da transferim olacak inşallah bebişlerimi alıp gelcem hayırlısıyla
sen nasılsın adetmi oldun canım
yanı aksam uzerı akıntım ıle kahfe geldı ama atesım yukseklerdeyım dpo 12 dı bugun ates yuksek oldugu halde sımdıde 2 damla kırmızı renkte gelmıss agrım sızımda yok daha ama yarın rabbım butunn meleklerını senın yanına gondersın ve ol emrınıversın ınsl... canımmmmzakkum ıdrarda pozıtıfse kand a daha dusuk se bırkac gun bekle cnm ıkıye katlar eger varsaaa ama kanda dusukde olsa cıktı ıse ınsll gebesındırrr
Üüüff canım ya valla seni çok iyi anlıyorum. Ben kendi evimde yapmıyorum bunları. Temizlikçi çağırıyorum. Sen şimdi tüp yapacaksan zaten bunları yapamazsın. Onu bahane olarak kullansan? Yada kayınvalidene şimdiden anlatmaya başlasan. İşte ameliyat yüzünden çok eğilemiyorum ağır kaldıramıyorum falan diye. Belki istemeye utanır bu defa. Biraz yardım edersin ağır işlerde ay karnım ağırdı falan dersin olmaz mı? Temizliçileri falan yok mu? Eşine söyle versin parasını o gelsin. Ne bileyim ya. Aslında sen bunu ancak eşimle çözebilirsin. Güzelce ona anlatsan? Ben sinirle sevmiyorum dedim yoksa asıl derdim şunlar. Ailemi özledim. Bir daha ne zaman görürüm belli değil. Lütfen beni anlamaya çalış. Sizinkileri de özledim. Tabiki vakit geçirmek isterim. Ama ben gidince çok ağır işler istiyorlar. Öncesinde söyler misin annene eşim ameliyat oldu ağır işler yapamz diye. Ben yine sofrada vs yardımcı olurum ama eğer bu işi hallederse ben de daha mutlu gider kalırım falan desen.
Tabi vurma işini önce çözmek lazım. En azındna yaptığının yanlış olduğunu kabul etmeli. Önce sizin aranız düzelsin sonra da bunları konuş bence. Tabi yine en iyisini sen bilirsin.
canııııım akıl vermek asla haddim değil sakın yanlış anlama.Ama annesi hayatta olupta eşiyle annesi yüzünden kavga etmeyen adam yoktur gibi geliyo bana.biliyorum suan sinirlisin sanki herşey boş muş,sevgi aşk falan hikayeymis gibi geliyo ama pire için yorgan yakma.kadının haberi bile yok kavganızdan ,keyfine bakıyo.sen kendini ve ilişkini yıprattığınla kalırsın.biraz vakit tanı ikinize sonra tatlılıkla çözmeye çalış meseleyi.tamam kendini ezdirme,eşinin her dediğine boyun eğme ama böyle kırıp dökerek halletmeyede kalkışma.unutma sen nasıl bugünü hiç unutmam diyosan o da bana ananla evleneydin dedi asla unutamam dicek.süreç zaten yeterince zor bide birbirinizi yıpratmayın.herkese,herşeye inat sarılın birbirinize
evet canim 9 ay sagolsun kesfettim bunuevery bende videoları izliodum. hediye videosu komik gerçekten
Kızlar hani ben geçen ay ateşim yüksek kalınca bir de sulu akıntı olunca heveslenmiştim ya o akıntı adetten 1-2 gün önce ben de oluyormuş meğer. bu ay da oldu. dememki o da hamileliğe özgün bir durum değilmiş.
gitmiycem zaten canım oraya gidip üstüne ailemide üzemem düğün arefesinde 1 ay kaldı abimin düğüne daha da az belki .
ve orda en ufak tartışmada rest çekcek biliyorum ,ve ben seslenemiycem düğün vs ailem diye olan yine bana olcak.....
canım biletlere kadar aldık biz normalde tüp bebeğe gidiyoduk Türkiyeye ve gittikten 1 gün sonra tedaviye başlıyoduk
15 gün sonra embriyo transferi falan hesaplamıştık herşeyi sonra 12 gün bekleme süresi ,olumlu olumsuz
olumsuz olursa öteki ay dondurulmuş embriyo olursa onla bidaha deniycektik kendi gelcekti benm biletimi 3 aylık aldık kendininki 25 günlük tü... ve pesss bunca tedavi vs düşünürken nasılda buldu çıkardı işi gücü pess gerçekten vede
ben artık sevdiğinede inanmıyorum insan sevdiğini incitemez ......
sende çok şey yaşamışsın cnm şükür mutluluğu bulmuşsun sonunda
tabiki benm sağlığım herkesten daha önemli canım ,hakkımda kötülük düşünen kötülük bulsun....
annemin bişey dediği yok canm ayrıca ben anneme tatışmalarımın hiç birini anlatmıyorum cnm bi kere anlattım sonra bidaha anlatmadım yani annem bizi güllük gülüstanlık bilir hep.....ailesi bana çok mu iyi bakcak eziyet iş güçten başka bişey değiller bi günde alıp gezmeye götürsünler....nerde düşüncel biri, yoldan geliriz dolap tam takır kuru bakır,oğlu doldurur ,eşyası eksik oğlunu bekler ona aldırır ,ev arıyo bu seferde bunu bekliyo biz gitsek bile tüp bebeği unutur bu anasına ev bakar herhalde
slm kızlar size bisey danışmak istiyorum.adetim 2 gün gecikti.sabah eczaneden aldığım testi yaptım pozitifti.sonra hastanede kan tahlili yaptırdım onda negatif çıktıdeğer çok düşük.sonra bi arkadaşımla konuşuyodum dedim böle böle.moralim çok bozuk.o da seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaştada aynı oldu belki pozitiftir dedi.sizce doğru olabilirmi?yoksa beni avutmak için mi söyledi?bilgisi olan varsa lütfen yazsın
canlarım benım bat anlamadıgım sekıılde geldı sanırım kahve akıntı kırmızıya dondu agrı sızıda yokkk bende bel agrım kasık agrım olurdu hep ama olsun kısmetten oteye yol yok!!!bılmıyorum yaa atesım yukseklerde ama kanamam var ufff bır suru mırsafır geldı yatamadımda umutlanmakda ıstemıyorum ama atesıme gore garrıp bır haldeym dun bu st de ölctum 36.6 dı sımdı olctum 36.8 cıktı tmm bu st de olcum saglıklı degıl ama sabahı beklyene kadar dun gece kııle karsılastırdım uff sabah ola hayır ola ınsl..erken yatacagım bugun evı toplayım kocısın corbasını ıcırdım ılaclarını verdımm hopp yataga sabah 6,5 da kalkarım bakalımm ıyı geceler hepınızee
slm kızlar size bisey danışmak istiyorum.adetim 2 gün gecikti.sabah eczaneden aldığım testi yaptım pozitifti.sonra hastanede kan tahlili yaptırdım onda negatif çıktıdeğer çok düşük.sonra bi arkadaşımla konuşuyodum dedim böle böle.moralim çok bozuk.o da seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaştada aynı oldu belki pozitiftir dedi.sizce doğru olabilirmi?yoksa beni avutmak için mi söyledi?bilgisi olan varsa lütfen yazsın
selam canımm tüp yolculuğum devam ediyor
yarın 1.30 da transferim olacak inşallah bebişlerimi alıp gelcem hayırlısıyla
sen nasılsın adetmi oldun canım
evet canim
benim adetten bir gun once ya da iki gun once asiri islaklik hissim oluyor
ama o ara gogus agrim geciyor ayni sekilde
o zaman anliyorum adet gelecegini
ya insallah sizlerde de erkenden yerlesme kanamasi olur ve o zaman ciddi anlamda cosariz, cunku cidden en yaniltmayan belirti bu
9aynasılsın canım, işler yoğunlaştı az denk geliyoruz
benim çok bildiğimden değil ama aşılamanın yapılış itibari ile cinsel birleşmeden pek farkı yok. sen yine doktoruna danış ama ben olsam direk tüp isterdim. Hatta öyle istiyorum ama içimden bir ses doktorlar bizi epey süründürecek bunun için diyor. Düşükten sonraki 6 ay sonra tüpe gidebilirsiniz demişti geçen gittiğim 1,5 sene fln diyor ,şuursuzKızlar ben doktora neden aşılama yapmıyoruz dediğimde o ilaçlar sana iyi gelmez demişti. Ama ilaçsız aşılama diye bir şey varmış. Yumurta kendi kendine gelişiyor sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra da yıkanmış spermlerle aşılama yapılıyor. Acaba bu ay bunu denesem mi? Eşim böyle şeylere girip hiç moral bozmayalım diyor ama neden bozulsun ki. Hem daha ne kadar moralim bozulabilir tüpten önce. Bir an içinde bir umut oldu. Bu konuda bir şey bileniniz var mı?
benim çok bildiğimden değil ama aşılamanın yapılış itibari ile cinsel birleşmeden pek farkı yok. sen yine doktoruna danış ama ben olsam direk tüp isterdim. Hatta öyle istiyorum ama içimden bir ses doktorlar bizi epey süründürecek bunun için diyor. Düşükten sonraki 6 ay sonra tüpe gidebilirsiniz demişti geçen gittiğim 1,5 sene fln diyor ,şuursuz, neyse işte ben tüp fanıyım bu benim fikrim tabi
regl oldum cnm kısmett ınsl...bır dahakı aya:))suzancım inşallahhh canım güzel dileklerin için saol
inşallah adet değildir bebişin yerleşiyodur canım hayırlısı olsun
rabbımden umıt kesılmes ınslllbu kaçıncı test bu kaçıncı ümit bilmiorum.sonu hep hüsran oldu artık kanmıcam,boşuna hayal kurmucam diyorum ama Allah tan ümit kesilmiyor işte.çok sağol ilgin için.Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün daha fazla boynu bükük koymasın inşallah
kırmızıya donmus atesımde 36,4 cıktı yanı dususe gectı canımmmmmmmsuzan senn daha tam regl sayılmaz. hem üstüne görme denilen bişi var zaten. hemen umutsuz olma.
zakkum senn değer kaçtı. benim 2 bile çıksa ben umutlanırdım sanırım :)
hıc hesaplamadım yumurta ve sonrasını cnm ama gecen ay 28 sınde olmustum bu ay 29 da kımset artık benım bat 29 eylull ,,,kısmet artıkk evet dusuyorsa bat fasla bekletmesın cokk sınır bozucuuu oluyorr cok sukur 3 aydır benıım bat kendıgılınden gelıyrrrKılzar günaydın! Bugün benim regl günüm normalde. dpo15teyim. Ateşim 2 gün önce düştü ve göğüs ağrım geçmek üzere. Adet olmadan 1-2 saat önce göğüs ağrım tamamen geçiyor. Keşke olacaksa hemen olsa. Her seferinde böyle merasimle gelmesi beni sıktı
Canım neden erken oldu? Normalde yumurtlamadan sonra kaç gün geçer adete kadar?
Canım bir kaç gün sonra eğer adet gelmezse yeniden kan ver. Laboratuvarla genelde yanılmaz ama çok yeni bir gebelik olabilir belki ondan düşüktür. Kaç çıkmış sayısal olarak alabildin mi?
İnşallah bebeğin sana tutunur. İnşallah hamile haberini alırız 2 hafta içinde. Canım Allah yardımcın olsun. İlk fırsatta bize de yaz. Ben de kasımda başlıyorum tüpe. O zaman deneyimlerine ihtiyacım olacak.
Kesinlikle yerleşme kanaması önemli bir gösterge. Pek ümidim yoktu ekim ayı için de ama Allah'tan ümit kesilmez. Bir de adet olmadan hemen önce göğüs ağrısının geçtiğini de geçen aylarda keşfettim. Bu sabah kalkar kalmaz göğsüme baktım acımıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?