silik olsa hamileyim dicem de silik değil ya. gölge gibi bişiydi.
buharlaşma çizgisi de olabilir. Kaç dk sonra ortaya çıktı? Rengi de önemli. Sadece gri bir gölge ise dediğim gibi buharlaşma çizgisi olabilir. Hafif bir pembelik varsa pozitif olabilir.
ya dediğim gibi tam net görmedi gözlerim. çok yorgundum çünkü. pembe değildi. gri gbi. buharlaşma çizgisi ne ki
9ay, nette yumurta kalitesini arttırmak için buğdayçimi (bir ara suyunu içiyordum ben mucizevi birşey) ve akupunktur önermişler <br>Ay sonunda ben de akupunktura başlamayı düşünüyorum. Bakalım neler olacak
yine doldum dokunsalar ağlayacağıımm
buharlaşma çizgisine netten baktım şimdi. ilk başta ikinci çizgi net belirmedi. testte 5-20 dk arasında diodu. bende hemen atmadım testi. lavabodan çıkıp elimi yıkadım. bu arada en fazla beş dakika geçmişti. ondan sonra baktım hayalet bi çizgi. sonra sonra hafif pembemsiydi ama daha çok griydi. dediğin gibi buharlaşma çizgisi de olabilir. yada yorgun zihnimin bana bi oyunu olabilir
benim var bi doktorum, çok iyi. Daha önce alerji için gitmiştim çook faydasını gördüm. Hatta ilk hamile kaldığım ayın başında da gitmiştim. İlk aku uzmanlarından. Eğitimini Ankara'da aldığını söylemişti. Belki birilerini tanıyordur. İstersen sorayım orada kim iyi diye, ben bu adamı netten uzuun araştırmalar sonucu bulmuştumAkapunturu ben de çok okudum ama nerde yaptıracaksın ki? bu işi bilen bir yer bulmak çok zor.
Buğday çimini de araştırayım
yumurta gelmediği için mi, ağlama canım erken dahayine doldum dokunsalar ağlayacağıımm
ah canım yine bu mevzu, sen de okumuşsundur bu topikte bunları yaşamamış olan yok gibi..Bu yaşadıklarımızın bir parçası sanırım eşlerle arayı bozmak. Bizim gibi düşünmüyorlar,bizim gibi davranmıyorlar ve bazen çook anlayışsız olabiliyorlar. Allah sabır versin canım, bebeğini kucağına alınca gör bak hepsi geçecek.doldum canlar işte çok doldum artık bu bebek mevzunda kendimi çok yıprattım ama sadece kendim yıpranıyorum ne zaman kayınvalideme gitsek ister istemez moralim bozuluyor çünkü benden çok sonra evlenen eltim 7. ayını doldurdu hamilelikte onu görünce sürekli kendinden bahsetmesini dinleyince ister istemez moralim bozuluyor eşimde benii hiç anlamıyor sanki onlara gidince surat asıyormuşum gibi düşünüyor kaç kere anlattım durumu ama her seferinde sorun çıkıyor(
sonra yengem yeni doum yapmış annem onların yanına gidince üzülmüş kızımında olsa diye hasta olmuş sonra falan fillan bi de bana anlatıyor bunu annem tamam üzülüyor anlıyorum ama beni daha fazla strese sokmaktan başka bi işe yaramıyor
tam yuurta zamanı eşimle bozuğum ve artık hiç yanaşasım gelmiyor ona kaçırırsam kaçırayım sanki her ay kkaçırmamaya çalıştım da bi şey oldu
kaçırmayayım kötü olmayalım dedikçe hep ben alttan aldım gittim yanına alıştı buna artık hatayı ben yaptım ama artık yapmayacağım hatasını anlasın içimden gelmedikçe yaklaşmayacağım kendimden ödün verdim artık(
every, canım umarım dr kontrolünden güzel haberlerle dönersin, tabi heyecan normal bebişini göreceksin onca zaman sonraGunaydin kizlar
benim bugun doktor kontrolum var:18:
uyku tutmadi heyecandan
biraz da karin agrisi gerginlik var
umarim guzel haberlerle donerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?