Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
silik olsa hamileyim dicem de silik değil ya. gölge gibi bişiydi.

buharlaşma çizgisi de olabilir. Kaç dk sonra ortaya çıktı? Rengi de önemli. Sadece gri bir gölge ise dediğim gibi buharlaşma çizgisi olabilir. Hafif bir pembelik varsa pozitif olabilir.

inş. test pozitif sayamayacağım bi siliklikteydi. bi kasıklarımdaki ağrılar ve dolgunluk hissi beni olumlu düşündürttürüyor o kadar. neyse ben yatayım ya. bağımlı oldum gene pc ye

buharlaşma çizgisi de olabilir. Kaç dk sonra ortaya çıktı? Rengi de önemli. Sadece gri bir gölge ise dediğim gibi buharlaşma çizgisi olabilir. Hafif bir pembelik varsa pozitif olabilir.

ya dediğim gibi tam net görmedi gözlerim. çok yorgundum çünkü. pembe değildi. gri gbi. buharlaşma çizgisi ne ki

9ay, nette yumurta kalitesini arttırmak için buğdayçimi (bir ara suyunu içiyordum ben mucizevi birşey) ve akupunktur önermişler&nbsp;<br>Ay sonunda ben de akupunktura başlamayı düşünüyorum. Bakalım neler olacak

ya dediğim gibi tam net görmedi gözlerim. çok yorgundum çünkü. pembe değildi. gri gbi. buharlaşma çizgisi ne ki

Genelde 5 dakikadan sonra ortaya çıkan ve yanlışlıkla pozitif diye nitelendirilen çizgi. Pozitif çizginin olması gerektiği yerde bir gölge oluyor. İşte o. O nedenle testi ne zaman okuduğun çok önemli. eğer çizgi test süresi içinde belirdiyse istediği kadar silik olsun o pozitiftir canım :)

Akapunturu ben de çok okudum ama nerde yaptıracaksın ki? bu işi bilen bir yer bulmak çok zor.

Buğday çimini de araştırayım

buharlaşma çizgisine netten baktım şimdi. ilk başta ikinci çizgi net belirmedi. testte 5-20 dk arasında diodu. bende hemen atmadım testi. lavabodan çıkıp elimi yıkadım. bu arada en fazla beş dakika geçmişti. ondan sonra baktım hayalet bi çizgi. sonra sonra hafif pembemsiydi ama daha çok griydi. dediğin gibi buharlaşma çizgisi de olabilir. yada yorgun zihnimin bana bi oyunu olabilir

insanın gözü öyle oyunlar oynamaz bence :) Canım ya bence sen hamilesin. Bir iki gün sonra testi tekrarlayınca daha koyu bir çizgi göreceksin inşallah

yine doldum dokunsalar ağlayacağıımm

Neden canım ya noldu?

Kızlar eşim hadi diyip duruyor ben çıkmaz zorundayım

hayırdır canım ne oldu?
ama ağlamak istiyorsan ağla asla erteleme ben 2senedir hep ertelemiştim ama yaşadığım olayla patladım.
okadar içime atmışım o kadar ertelemişimki bu sefer acımı dibine kadar yaşadım ve raahatladım bu şekilde unuttum olanları.
bundan sonra böyle olacak.
acılarımızı geçiştirdikçe üstüste birikiyormuş meğer.

Akapunturu ben de çok okudum ama nerde yaptıracaksın ki? bu işi bilen bir yer bulmak çok zor.

Buğday çimini de araştırayım
benim var bi doktorum, çok iyi. Daha önce alerji için gitmiştim çook faydasını gördüm. Hatta ilk hamile kaldığım ayın başında da gitmiştim. İlk aku uzmanlarından. Eğitimini Ankara'da aldığını söylemişti. Belki birilerini tanıyordur. İstersen sorayım orada kim iyi diye, ben bu adamı netten uzuun araştırmalar sonucu bulmuştum

yumurta gelmediği için mi, ağlama canım erken daha

bu arada araştırdığım kadarı ile foliküller 90 günde gelişip yumurta oluyormuş. Dr. bana folikülün de yok demişti. O zaman ben önümüzdeki üç ay da hamile kalamayacağım demek oluyor sanırım bu. Foliküller stresle fln bozulabiliyormuş. 3ay önce ben düşük yapmıştım epey stresliydim, yani bu aya kadar eski foliküllerimden kullanıyormuşum ve şimdi de stresin sonuçlarını mı yaşıyorum...ama bu haksızlık...bi de durum böyle olabiliyorsa düşükten sonra 3 ay korunmayı neden öneriyor bu dr.lar...Ben yatıyorum kızlar, daha fazla araştırma yapmasam iyi olur okudukça canım sıkılıyor

doldum canlar işte çok doldum artık bu bebek mevzunda kendimi çok yıprattım ama sadece kendim yıpranıyorum ne zaman kayınvalideme gitsek ister istemez moralim bozuluyor çünkü benden çok sonra evlenen eltim 7. ayını doldurdu hamilelikte onu görünce sürekli kendinden bahsetmesini dinleyince ister istemez moralim bozuluyor eşimde benii hiç anlamıyor sanki onlara gidince surat asıyormuşum gibi düşünüyor kaç kere anlattım durumu ama her seferinde sorun çıkıyor (

sonra yengem yeni doum yapmış annem onların yanına gidince üzülmüş kızımında olsa diye hasta olmuş sonra falan fillan bi de bana anlatıyor bunu annem tamam üzülüyor anlıyorum ama beni daha fazla strese sokmaktan başka bi işe yaramıyor

tam yuurta zamanı eşimle bozuğum ve artık hiç yanaşasım gelmiyor ona kaçırırsam kaçırayım sanki her ay kkaçırmamaya çalıştım da bi şey oldu

kaçırmayayım kötü olmayalım dedikçe hep ben alttan aldım gittim yanına alıştı buna artık hatayı ben yaptım ama artık yapmayacağım hatasını anlasın içimden gelmedikçe yaklaşmayacağım kendimden ödün verdim artık (

baharım haklısın içine atmk çok daha yıpratıyor adamı ama insanların tüh ya bak hamile kalamadı diiyp acımalarını istemiyorum

Son düzenleme:
geridönüşüm umarım hamişssindir

pervane canım sıkıntılar hep aynı Allah sabır versin hepimize...

Gunaydin kizlar
benim bugun doktor kontrolum var:18:
uyku tutmadi heyecandan
biraz da karin agrisi gerginlik var
umarim guzel haberlerle donerim

ah canım yine bu mevzu, sen de okumuşsundur bu topikte bunları yaşamamış olan yok gibi..Bu yaşadıklarımızın bir parçası sanırım eşlerle arayı bozmak. Bizim gibi düşünmüyorlar,bizim gibi davranmıyorlar ve bazen çook anlayışsız olabiliyorlar. Allah sabır versin canım, bebeğini kucağına alınca gör bak hepsi geçecek.

Gunaydin kizlar
benim bugun doktor kontrolum var:18:
uyku tutmadi heyecandan
biraz da karin agrisi gerginlik var
umarim guzel haberlerle donerim
every, canım umarım dr kontrolünden güzel haberlerle dönersin, tabi heyecan normal bebişini göreceksin onca zaman sonra hadi biraz gayret, şurda 12 haftaya ne kaldı, bak bebeğin sağlıklı eli kolu burnu gözü oluştu bundan sonra da inşallah böyle sağlıklı gidecek canım

bugün de kırmızılar gelmedi, rüyamda gördüm ama geldiklerini. Bugün itibari ile ekim ayında yumurtlama zamanı eşimin yanında olacağım kesinleşti amma önce adet olmam sonra bi de yumurtlamam gerek. Dün ağlaya ağlaya uyudum. 3 ay yumurtanın olmamasına nasıl katlanırım bilmiyorum. Umarım dr. hata yapmıştır. Adetten sonra bir kere daha gideceğim, sonuçta yumurta yoksa benim bir tedavi almam gerek öyle değil mi..Yumurtaların olgunlaşmasını hızlandıran ilaçlar var diye biliyorum. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya gayret gösteriyorum. Allah sonumu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…