casper webcam yok mu?acaba yüklü değil mi, format fln yedi mi senin bilgisayar?
geridönüşümm hadi hayırlısı bakalım
inşallah yarın kandan da iyi haberle gelirsin
Ben bugun gelemiyorum kizlar evde internet bitti yarin yuklemeye gidicez.telden de giremiyorum bulantim var opuyorum hepinizi.geridnsmku.insallah hamilesindir canim.benim hassasiyeti 20olan testte adete 7gun kala cikti fotoyu buraya eklemistim ama benim genelde erken cikiyr
Ben bugun gelemiyorum kizlar evde internet bitti yarin yuklemeye gidicez.telden de giremiyorum bulantim var opuyorum hepinizi.geridnsmku.insallah hamilesindir canim.benim hassasiyeti 20olan testte adete 7gun kala cikti fotoyu buraya eklemistim ama benim genelde erken cikiyr
atmasaydın hatıra olurdu poşete kor saklardınbu testi atayım mı artık ben napimmm
bizim gibiler için ortalama değer birşey ifade etmiyor canım her an her şey olabilir bizim sikluslarda, ayı çıkabülüü daş düşebülüüben bi hesap yaptım 6 aylık döngülerin sürelerini topladım 6 ya böldüm sonuç 28 gün çıktı
sonra yumurtlama günlerini topladım onu da 6 ya böldüm 14.3 çıktı
bana ilginç geldi
yani normal yumurtlayan bir kadın gibi aslında ortalamam ama bi ay 28,29,24 ,25,27 iken bu ay 35 olacak ve ortalama 28
yumurtlama günleri de değişken 12,13,14,15,11,21 ortalama 14.3
atmasaydın hatıra olurdu poşete kor saklardınkız ne üşengeçsin gidiver bi nöbetçi eczaneye, ben olsam şimdiye elli kere gitmiştim (gitmeden önce telefonla ara ama 20mluluk testiniz var mı diye)ya da akli salim bir insanın yapacağı gibi sabahı bekle
niye ki plastik çay bardakları ne güne duruyorşöle karar verdim. sabh gitsem bana bakıp bakmıcaklarını bilmiorum. randevumda yok. işten sonra gitcem. yarın biraz erken çıkcaktım. 3,5 da falan hastanede olurum. gerçi o saatte de kan verilmez ama. uff.birde sabah gebelik testi alsam işte yapabilir miyimki. kab bul falan zor olur gibi. evde zor yapıom zaten :)
niye ki plastik çay bardakları ne güne duruyorbi de kan testi için randevuya gerek yok biliyorum ben ama her yerin ananesi farklı tabe
izninle buna güleceğimya keeepklozette bardağa nasıl yapcağımı bilmiorum desem şaşırır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?