Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
casper webcam yok mu?acaba yüklü değil mi, format fln yedi mi senin bilgisayar?

yüklü değil galiba. camerası var normalde. msn de falan kullanmıorum. netten bi program yükleidmde çözünürlüğü kötüydü. zaten silik bile değil diyorum ya. çok belirsiz bişi. belki de negatif.

bi aklıma geldi gidip alayım başka test diye. ama zaten idrarımı yeni yaptım. sabahı bekledikten sonrada kana gitmek daha iyi gibi

bu testi atayım mı artık ben napimmm

yada şöle mi yapsam. bi test daha alsam. sabah yapsam. yoksa bişi boşa hastaneye gitmeyeyim. yakın ama işe gitcem zor olur sonra. varsa bişiler giderim. hem sabah daha net görürüm. ama kim gitccek şimdi teee eczaneye ya

geridönüşümm hadi hayırlısı bakalım
inşallah yarın kandan da iyi haberle gelirsin

geridönüşümm hadi hayırlısı bakalım
inşallah yarın kandan da iyi haberle gelirsin

inş. dün bi konuyu gördüm. pko lularla ilgiliydi galiba.bende pkoluyum ya. sen bişi yazmışsın. şu şeker hastalarının kullandığı ilaç varya. onla hamile kaldım diye. bende o ilaca benzzer olan diaformin mi ne öle bişi kullanıyorum. 5 gündür falan içmiyorum. onla ilglili bişiler sorcaktım sana.

neyse attım testi artık. bak bak gözüm yoruldu. geçti heyecanım neden bilmiorum.

Ben bugun gelemiyorum kizlar evde internet bitti yarin yuklemeye gidicez.telden de giremiyorum bulantim var opuyorum hepinizi.geridnsmku.insallah hamilesindir canim.benim hassasiyeti 20olan testte adete 7gun kala cikti fotoyu buraya eklemistim ama benim genelde erken cikiyr

sayfa kaçta. bakayım bende

ya ben düzensiz oluyorum. silkusuma göre cumartesi yada pazar olmam gerekiyor. bu durumda 5 gün falan kalmış oluyor adetime. ama ben nedense bu ay daha erken bi yumurtlama oluşmuş olabilir diorum.

bu testi atayım mı artık ben napimmm
atmasaydın hatıra olurdu poşete kor saklardın kız ne üşengeçsin gidiver bi nöbetçi eczaneye, ben olsam şimdiye elli kere gitmiştim (gitmeden önce telefonla ara ama 20mluluk testiniz var mı diye)ya da akli salim bir insanın yapacağı gibi sabahı bekle

ben bi hesap yaptım 6 aylık döngülerin sürelerini topladım 6 ya böldüm sonuç 28 gün çıktı
sonra yumurtlama günlerini topladım onu da 6 ya böldüm 14.3 çıktı

bana ilginç geldi
yani normal yumurtlayan bir kadın gibi aslında ortalamam ama bi ay 28,29,24 ,25,27 iken bu ay 35 olacak ve ortalama 28
yumurtlama günleri de değişken 12,13,14,15,11,21 ortalama 14.3

bizim gibiler için ortalama değer birşey ifade etmiyor canım her an her şey olabilir bizim sikluslarda, ayı çıkabülüü daş düşebülüü

şöle karar verdim. sabh gitsem bana bakıp bakmıcaklarını bilmiorum. randevumda yok. işten sonra gitcem. yarın biraz erken çıkcaktım. 3,5 da falan hastanede olurum. gerçi o saatte de kan verilmez ama. uff. birde sabah gebelik testi alsam işte yapabilir miyimki. kab bul falan zor olur gibi. evde zor yapıom zaten :)

keepcim aklı salimlikden değilde tembellikten. tembellikten tuvalete bile iyice sıkışmadan gitmiom ben :)

ay o şeyi salona getirmem, masaya koymam bile byük mucize. saklayamam. hastaneye gittiğimde çantama kadar yıkayan tuhaf bi insanım ben. şdrar damlatıoz ya sanki her yeri idrara bulaşmış gibi hissediorum :)

niye ki plastik çay bardakları ne güne duruyor bi de kan testi için randevuya gerek yok biliyorum ben ama her yerin ananesi farklı tabe

niye ki plastik çay bardakları ne güne duruyor bi de kan testi için randevuya gerek yok biliyorum ben ama her yerin ananesi farklı tabe

devlete gitcem ya. doktorun yazması lazım falan derler diye düşündüm. direkt yapmazlar sanırım. doktor da muayeneye zaten 9.30 anca başlar. işe geç kalırım o zamanda

ya birde bişi sorcam. bu gebelik testinde yerleşme olduktan sonra mı gössteriyor sonucu. yani yerleşme olmadanda pozitif olur mu. benim rahim inceydi ya. progestoron mu ne yazamdım ondan kullanmam gerekir mi hemen. eğer yerleşmediyse. hala yuvarlanıosa diye

ya keeep klozette bardağa nasıl yapcağımı bilmiorum desem şaşırır mısın

ya keeep klozette bardağa nasıl yapcağımı bilmiorum desem şaşırır mısın
izninle buna güleceğimdeneme yanılma ile de bulunabilir ama "yanılma" kısmı seni çıldırtır sanırım..yerleşme olmuştur canım, ama zaten yerleşmeden sonra da progestana ihtiyaç olabiliyor, dr. sana ne önermişti ya da öyle bir konuşma geçmiş miydi?bunu bahane edip acile gidilebilir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…