bugün de kırmızılar gelmedi, rüyamda gördüm ama geldiklerini. Bugün itibari ile ekim ayında yumurtlama zamanı eşimin yanında olacağım kesinleşti amma önce adet olmam sonra bi de yumurtlamam gerek. Dün ağlaya ağlaya uyudum. 3 ay yumurtanın olmamasına nasıl katlanırım bilmiyorum. Umarım dr. hata yapmıştır. Adetten sonra bir kere daha gideceğim, sonuçta yumurta yoksa benim bir tedavi almam gerek öyle değil mi..Yumurtaların olgunlaşmasını hızlandıran ilaçlar var diye biliyorum. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya gayret gösteriyorum. Allah sonumu hayretsin.
geridönüşüm, sen ne yapmaya karar verdin, test aldın mı?bende genelde rüyamda görürüm adet olduğumu. sonra olurum. önümüzdeki ay yumurtan olur inş. adet olur olmaz doktora tekrar git. yumurta geliştirici ilaçlar adetin 5. günü başlanıyormuş galiba
saol canim bakalim bugun nasil gececekah canım yine bu mevzu, sen de okumuşsundur bu topikte bunları yaşamamış olan yok gibi..Bu yaşadıklarımızın bir parçası sanırım eşlerle arayı bozmak. Bizim gibi düşünmüyorlar,bizim gibi davranmıyorlar ve bazen çook anlayışsız olabiliyorlar. Allah sabır versin canım, bebeğini kucağına alınca gör bak hepsi geçecek.
every, canım umarım dr kontrolünden güzel haberlerle dönersin, tabi heyecan normal bebişini göreceksin onca zaman sonrahadi biraz gayret, şurda 12 haftaya ne kaldı, bak bebeğin sağlıklı eli kolu burnu gözü oluştu bundan sonra da inşallah böyle sağlıklı gidecek canım
GÜNAYDIN HERKESE. keepcim ya anlayamadığım şey şu yumurta yoksa bu ateş nasıl yükseliyor burda sanırım pekbicici paylaşmaıştı örnek tabloları görmedinmi hiç ya inş dr yanılıyodur yoksa kendimden de şüphe edicem yumiş yoksa ateş niye yükseliyor inşalla kırmızılar gelmez ama gelirse de bence de dr git hem kafan rahatlamış olur gerçekkten
geridönüşüm, sen ne yapmaya karar verdin, test aldın mı?
ben 3.günü FSH ölçtüreceğim sanırım, yani yumurta kalitesi için hormon ölçümü yapılacak ama 21.günde de test var, bilmem dr. bu ay başlar mı o ilaçlara, bir de bir dr.a daha gideyim diyorum. Belki hata yapmıştır diye. Onca hormon ilacı alacağım tedavi için sonuçta,garantiye almak lazım di mi..
valla onu ben de anlayabilmiş değilim, 9ay da söylemişti ateş yükseliyorsa yumurta vardır diye ama kadın bana folikülün bile yok dedi, hem de epeyce inceledi..bilmiyorum ki nasıl olabiliyor öyle..işte testten sonra tekrar gideceğim belki yanılmıştır. İnşallah yanılmıştırGÜNAYDIN HERKESE. keepcim ya anlayamadığım şey şu yumurta yoksa bu ateş nasıl yükseliyor burda sanırım pekbicici paylaşmaıştı örnek tabloları görmedinmi hiç ya inş dr yanılıyodur yoksa kendimden de şüphe edicem yumiş yoksa ateş niye yükseliyor inşalla kırmızılar gelmez ama gelirse de bence de dr git hem kafan rahatlamış olur gerçekkten
bence de başka bidoktora daha git kesinlikle. hangi ilde sin. ben evdeyim daha.işe giderken alcam. sabah idrarı 7.5 gibi gitmiş bulunmaktamecbur öğleni beklicem. 6 saat mi beklemesi gerekiodu
sağol canım, sabah sabah yine benim hormonlarla günü açtık:26: doğru diyorsun önce bi testi alayım elimesaol canim bakalim bugun nasil gececek
iyi gecerse sabirla haftaya ultrasonu beklerim
o da detayli ultrason olacakmis cok heyecanli
ben de anlamadim
simdi tabloya baktim bariz catlamis grunuyor
ama bence keep daha fazla kafani kurcalama arastirip
hormon teslerini yaptirirsin bakarsin sonucuna simdi dusunme cok
sonucta o testleri yorumlamak kolay duruma gore bakariz ki dilerim sonuc cok iyi cikar
evet canım altı saat yeter ve çok fazla su içmemeye gayret et. Bi de mutlaka 20mluluk al madem. Onda kesin çıkar.bence de başka bidoktora daha git kesinlikle. hangi ilde sin. ben evdeyim daha.işe giderken alcam. sabah idrarı 7.5 gibi gitmiş bulunmaktamecbur öğleni beklicem. 6 saat mi beklemesi gerekiodu
valla onu ben de anlayabilmiş değilim, 9ay da söylemişti ateş yükseliyorsa yumurta vardır diye ama kadın bana folikülün bile yok dedi, hem de epeyce inceledi..bilmiyorum ki nasıl olabiliyor öyle..işte testten sonra tekrar gideceğim belki yanılmıştır. İnşallah yanılmıştır
ben yine duramadım ve dün temizlik yaptım umudum da yok ya zaten pek o yüzden rahat davranıyorum ama iyice yorulduktan sonra dedim ya varsa diye... umarım varsa da bi zararı olmaz dimi ya_???
ben yine duramadım ve dün temizlik yaptım umudum da yok ya zaten pek o yüzden rahat davranıyorum ama iyice yorulduktan sonra dedim ya varsa diye... umarım varsa da bi zararı olmaz dimi ya_???
o bebek dunyaya gelecekse hopla zipla birsey olmaz
ama her zaman tedbiri elden birakmamak lazim ayriki seyelr yapmamak lazim bebek planlandigi surece, iste agir kaldirmak, agir mobilya ittirmek, camlari silmek, perde takmak gibi..
yoksa hani dusmeyecekse bebek zaten dusmez, ama birsye olma durumunda anne vicdan azabi cekiyor
o yuzden psikoloji icin de dikkatli olmak lazim
ama zaten kendini asiri yoracak agir hareketler yapmamissindir
yok ya çok aşırı değil herhalde hem dedğin gb eğer bir nefes doğacaksa yicek ekmeği varsa herşekilde gelir dünyamıza neler duyuyoruz düşürmek için hoplayan zıplayan ama yine de düşüremeyen herşeyin hayırlısı olsun bakalım kaçta senin randevun
5e gidicem
yalniz ben gormiycem doktourm gorecek sadece
altan muayene elle
ultrasonum yok bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?