Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya tam sabit bi doktor edinemedim ki kendime. en son devlete gidiodum. o uzakta kalıo. birde bulunduğum yerde 15 dklık mesefade devlet hastanesi var. ama dediğin doğru. rahmim inceydi düşük olabilir hemen öğrenmem lazım deyim ben. hemen yaptırmaya çalışayım da işe geç kalırım diye endişeleniyorum. bugünde geç kaldım. en iyisi şöle 6 da falan mı gitmek. 8 de gidersem polikliniğe yönlendiriler. doktorun gelmesi 9.30 u bulur. geç kalırım.

ya iş yeri günde en az 100 kişinin kullandığı umumi bi wc. şimdi elim bi yerlere değer meğer diye korkuyorum :)

demin bi ara gideyim diye düşündüm eczaneye ama geç oldu artık. kapanmıştır :) neyse ya hayırlısı. varsa vardır zaten

ya nette araştırma yaptım biraz. silik çizgi örnekleriine baktım. benim ki silik sayılmaz. kana yarın gitmicem. bi test daha yapayımda öle gideyim. rezil olmim gene acelecilikten

napıosunuz kızlar. çok uykum var ama daha uyumadım

bizde mac var

interneti halletti esim mac var diye cikti makineden yatirdi parasini geldi

ben de sana test koleksiyonumu ekliyim geridonusumkutusu

selam canlar nasılsınız.herkesler iyidir umarım.
ben artık daha iyiyim.ara sıra gelmeye çalışıyorum çok okuyamadım sizleri
hepinizden güzel haberler almayı çok istiyorum.geçen ayın bereketi devam eder inşallah.
öpüyorum herkesiii.

yarını beklicem mecbur ben. zihnim bulanık zaten. yatıp bir an önce dinlenmem lazım aslında.eşimin 15 ekimde doğum günü var. eğer hamileysem ona süpriz yapmak istiyorum. o yüzden testi ona da göstermedim. kendi gördüğümden de emin değilim ya.

bahar, özledik seni

every, iyi olmuş internetin gelmesi o ne güzel koleksiyon öyle, paha biçilmez

geridönüşümkutusu, 15ekime daha çook var, nasıl sabredeceksin, ama sabredersen süper olur gerçekten

ben de eşimle biraz maç izleyeyim dedim ama kkdan da uzak kalamadım. Diğer yandan bütün ay devam eden kasık ağrım bastırdı yine bakalım hayırlara vesile olsun kronik kasık ağrım

ya aklımdaki süpriz için o kadar zamandır bekliorum ki. beklerim gibime gelio. ben geçen yıl martta başlamıştım çalışmalara. hemen olur sanıyordum. olsaydı babalar gününde eşimin takımının bebek kıyafetini alıp ona hediye vercektim. olmadı. sonra dedim neyse doğum gününe yaparım. gene olmadı. eğer hamileysem bu sefer denk gelmiş olcak.

inşallah istediğin gibi bir doğum günü verirsin canım

yarın anlaşılır az çok heralde. hemen hastaneye gitmicem. daha hassas bi test alcam. hem daha vakit geçmiş oluyor. hem daha sağlıklı görürüm açık zihinle.

ya keep sen eczaneyi ara sor dedin ya. ben bu testi alıken soruyorum hassasiyeti kaç diye. anlamıolar. üstünde de yazmıyordu. içindeki kağıtta gördüm 25 ve üstü yazıyordu. :) iki ay önce aldığım bi yer vardı. orası sanırım 20 lik test satıyordu. ordan alcam yarın inş

ve işte denicem bakalım yapabilecekmiyim :) test boşa gitmese bari. birde millete yakalanmasam bari :)

Canım bu hiç doğru bir şey değil. Mehmet öz 50 yıl önceki elma ile şuanki elma aynı değil. Sadece besinlerden yeterli vitamini alabileceğinizi sanıyorsanız fazla iyimsersiniz diyor. Folik asit hele çok önemli. Fazlası diye bir şey yok.

AAaay çok heycanlı. İnşallah hamilesindir canım. Silikse hamilesin :)

kızlar, yine bir araştırma içindeyim CCCT diye bir test varmış(Clomid Challenge Test) bilen, duyan, olan var mı? Bu da 3.günde yaptırılan FSH testine benziyormuş ama daha derinlemesine bakılıyormuş hem de daha doğru sonuç veriyormuş:44:

ya canım, birçok testte üstünde yazar, olmadı açıp prospektüse bakılabilir zaten testteki test sayısal değer bu, bulmak ne kadar zor olabilir ki, belki dolu zamanlarında sormuşsundur

silik olsa hamileyim dicem de silik değil ya. gölge gibi bişiydi.

ya canım, birçok testte üstünde yazar, olmadı açıp prospektüse bakılabilir zaten testteki test sayısal değer bu, bulmak ne kadar zor olabilir ki, belki dolu zamanlarında sormuşsundur

yok aldım zaten. aldıktan sonra bunun hassaiyeti kaç dedim. ne ne anlamadım falan dio. gayet boştu. bence bilmio olabilir. başka varmı dedim yok dedi. acuraydı testin markası.

bende sizleri özledim canımm
geridönüşümumarım testin hatalı değildir yarın yaptığında koyulaşır inşallah.ve hayellerin gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…