izninle buna güleceğimdeneme yanılma ile de bulunabilir ama "yanılma" kısmı seni çıldırtır sanırım..yerleşme olmuştur canım, ama zaten yerleşmeden sonra da progestana ihtiyaç olabiliyor, dr. sana ne önermişti ya da öyle bir konuşma geçmiş miydi?bunu bahane edip acile gidilebilir aslında
bahar, özledik seniselam canlar nasılsınız.herkesler iyidir umarım.
ben artık daha iyiyim.ara sıra gelmeye çalışıyorum çok okuyamadım sizleri
hepinizden güzel haberler almayı çok istiyorum.geçen ayın bereketi devam eder inşallah.
öpüyorum herkesiii.
inşallah istediğin gibi bir doğum günü verirsin canımya aklımdaki süpriz için o kadar zamandır bekliorum ki. beklerim gibime gelio. ben geçen yıl martta başlamıştım çalışmalara. hemen olur sanıyordum. olsaydı babalar gününde eşimin takımının bebek kıyafetini alıp ona hediye vercektim. olmadı. sonra dedim neyse doğum gününe yaparım. gene olmadı. eğer hamileysem bu sefer denk gelmiş olcak.
benim hemşire bi arkadaş var. kadın doğumcunun yanındaydı. kadın doğumculardan biri kendi hamileliğinde folik asit kullnmamış. besinleden almaya çalışmış. ama hastalarına verio diyodu. tam hatırlamıyrm ama arkadaşımda kullanmamıştı. tıp dünyası da bi çok şeyde olduğu gibi bu konuda da ikiye ayrılmış olabilir. bazısı ilaç yanlısı değil. bazısı da çok sevio ilacı
ya kızlar ben çok soluk bi çizgi görüyorum galiba. ayyy çok heyecanlandım ya. normalde tuvalet konusunda acaip titizimdir. bu hamilelik tetsini ellerini alırlar içeriye getirirler ya. ayy ne tiksinç derdim. şimdi heyecandan salona getirdim. hatta yemek masasının üzerine koydum ya :) hayal mi görüyorum ki ben. tam ççizgi sayılmaz. çokkkk çokk soluk bişi görüyorum
ya canım, birçok testte üstünde yazar, olmadı açıp prospektüse bakılabilir zaten testteki test sayısal değer bu, bulmak ne kadar zor olabilir ki, belki dolu zamanlarında sormuşsunduryarın anlaşılır az çok heralde. hemen hastaneye gitmicem. daha hassas bi test alcam. hem daha vakit geçmiş oluyor. hem daha sağlıklı görürüm açık zihinle.
ya keep sen eczaneyi ara sor dedin ya. ben bu testi alıken soruyorum hassasiyeti kaç diye. anlamıolar. üstünde de yazmıyordu. içindeki kağıtta gördüm 25 ve üstü yazıyordu. :) iki ay önce aldığım bi yer vardı. orası sanırım 20 lik test satıyordu. ordan alcam yarın inş
Canım bu hiç doğru bir şey değil. Mehmet öz 50 yıl önceki elma ile şuanki elma aynı değil. Sadece besinlerden yeterli vitamini alabileceğinizi sanıyorsanız fazla iyimsersiniz diyor. Folik asit hele çok önemli. Fazlası diye bir şey yok.
AAaay çok heycanlı. İnşallah hamilesindir canım. Silikse hamilesin :)
ya canım, birçok testte üstünde yazar, olmadı açıp prospektüse bakılabilir zaten testteki test sayısal değer bu, bulmak ne kadar zor olabilir ki, belki dolu zamanlarında sormuşsundur
bahar, özledik seni
every, iyi olmuş internetin gelmesio ne güzel koleksiyon öyle, paha biçilmez
geridönüşümkutusu, 15ekime daha çook var, nasıl sabredeceksin, ama sabredersen süper olur gerçekten
ben de eşimle biraz maç izleyeyim dedim ama kkdan da uzak kalamadım. Diğer yandan bütün ay devam eden kasık ağrım bastırdı yine bakalım hayırlara vesile olsun kronik kasık ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?