Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

valla halay ekibi size net bi cevap veremicem :) sonaylardaki olumsuz testlerden sonra evde çifti görmeden doktora gitmicem diyordum ama evde anlamak da ne zormuş ya. önce gene gölge gibi oldu. bi dk sonra silik pembe oldu. dünkünden daha koyu sayılmaz. aynı da değil gibi.

off bilmiorum ya. aslında gebelik belirtilerimde var gibi ama belirtilere güvenmiorum çünkü geçmişte yaşadım aynısını. koşa koşa kana bile gittim. gerçi bu seferki kasık durumu daha belirgin gibi. ama diğer aylarda da baya inandırıcı belirtilerim olmuştu. belirtilere güvenmiorum kesinlikle. işten sonra doktora gitcem. o kadar bekledim riske etmiim. rahim falan ince mi hala bilmiorum.

ya birde bişi sorcam. Alttan muayene etmek isterse napimmm

hunharca ha. uykumda sıkışık vaziyette uyandım napsaydım :) tembellik etmeyip dün alsaydım testi sabah idrarını kullanabilirdim belki

canım 37li dereceyi silince şekle girmiş tablo ve sanki çatlamışsın gb geliyo bu üç günde yüksek çıkarsa anladıkki çatladın çünkü tablonun gidişetı bana öyle geldi

az kaldı tatlım muayeneye hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inş

canım 37li dereceyi silince şekle girmiş tablo ve sanki çatlamışsın gb geliyo bu üç günde yüksek çıkarsa anladıkki çatladın çünkü tablonun gidişetı bana öyle geldi

canım bende yumurta yok bu ay olsa şaşarım zaten gelecek ay yine klomen alıcam 3. olucak bakalım

slm kızlar naıslsınız bakalım benim bugun adetım bitti çalışmalara başlayabılrım artık :)

canım hamiş misin sen bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi inşllllllllllllllllllllllllllll

kizlar geldim bile

doktorum ikili test ayrintilarini anlatti ve yarin arayip gun alacagini soyledi benim icin
13 ekim ya da 15 ekim olacak dedi
ben de 10 gunden fazla nasil sabredicem diye tutstum tabi gormeyeli cok oldu bebisimi
gozunun icine baktim doktorumun acinakli
karnim agriyor adet sancim var dedim
senin herseyin normal ama rahat edemiycen belli gel bakalim dedi
bebisimmmm kocaman olmussssss elleri ayaklari belli kalbi oyle hizli atiyor ki
yavrum benim cok mutlu oldum
kafasi biraz daha buyuk duruyor eller ayaklar da boyle belli belli kucucuk gorunuyorlar
ikili teste ayrintili ultrasonda kocaman gorucen dedi insallah hersey yolundadir sagliklidir bebegim
darisi sizler icin canlarim dualari sizlerle

Son düzenleme:

simdi cok erken
alttan muayeneye gerek yok
normalde doktorunun senden isteyecegi kan testi olur
aradan birkac gun gecince kan testini tekrarlatir
ve 1000li degeler olacagini tahmin ettiginde de ultrason yapar
insallah hamilesindirrrrrrr

kizlar geldim bile

doktorum ikili test ayrintilarini anlatti ve yarin arayip gun alacagini soyledi benim icin
13 ekim ya da 15 ekim olacak dedi
ben de 10 gunden fazla nasil sabredicem diye tutstum tabi gormeyeli cok oldu bebisimi
gozunun icine baktim doktorumun acinakli
karnim agriyor adet sancim var dedim
senin herseyin normal ama rahat edemiycen belli gel bakalim dedi
bebisimmmm kocaman olmussssss elleri ayaklari belli kalbi oyle hizli atiyor ki
yavrum benim cok mutlu oldum
kafasi biraz daha buyuk duruyor eller ayaklar da boyle belli belli kucucuk gorunuyorlar
ikili teste ayrintili ultrasonda kocaman gorucen dedi insallah hersey yolundadir sagliklidir bebegim
darisi sizler icin canlarim dualari sizlerle
ultrasona gore 10. hafta icindeymisiz
ama ayrintilarini boyunu agirligini ogrenmedim unuttum sormayi
nasilsa ayrintiliya gidicem diye sanirim doktorum da demedi

bencede biran önce gidip baktır rahim inceliği problem olabilir eğer bebiş varsa.
ayrıca testte o kadar silikse kan değerin 10-15 civarı bişeydir.
bu degerle de alttan muayne olsa dahi bişey görülmez.
ancak tabiki rahim durumuna bakmak isterse onu bilemem.
vajinal usg nin bebege bi zararı yok.

canım hoşgeldinnnn
gözün aydınnnnnnnn
maşşallah bebeğinee nasılda büyümüş
darısı başımıza inş. saglıka görelim o günleri hepimiz.

bencede biran önce gidip baktır rahim inceliği problem olabilir eğer bebiş varsa.
ayrıca testte o kadar silikse kan değerin 10-15 civarı bişeydir.
bu degerle de alttan muayne olsa dahi bişey görülmez.
ancak tabiki rahim durumuna bakmak isterse onu bilemem.
vajinal usg nin bebege bi zararı yok.

canım hoşgeldinnnn
gözün aydınnnnnnnn
maşşallah bebeğinee nasılda büyümüş
darısı başımıza inş. saglıka görelim o günleri hepimiz.

canım bende yumurta yok bu ay olsa şaşarım zaten gelecek ay yine klomen alıcam 3. olucak bakalım

klomen yumurta gelişimini destekleyen bir ilaç anladığım kadarıyla bunu doktor kontrolünde mi alıyosun fundacım yok diyosun ama bak ben keep resene hepimizin 21.günü ateş yükseldi

ayyy every maşallah çok sevindim çok mutlu oldum sağlıkla kuacğına almak da nasip olsun inş bizlerede böyle mutluluklar nasip olsun inşallah

geridonusumkutusu
yokh dogru diyor
rahim inceligine baksa iyi olur dedigi gibi ben o acidan dusunmedim
ben bebegi gorme acisindan dusundum
tabi ona gore ilac verir birseyler yaparlar
yani tedbiri almak iyidir erkenden

sagolsun yokh ve lillum
boyunu agirligi falan ogrenmedim ayrintiliya gidicem diye doktor demedi herhalde
10. haftada bebegin dedi
zaen aklimda cok soru vardi gidince hepsini unuttum heyecandan soramadan geldim

ayyy ne güzel haberler bunlarrrr maaşallahhh büyümüşte elleri ayaklarımı varmış annesi inşallah hep güzel haberlerini alırız canım

klomen yumurta gelişimini destekleyen bir ilaç anladığım kadarıyla bunu doktor kontrolünde mi alıyosun fundacım yok diyosun ama bak ben keep resene hepimizin 21.günü ateş yükseldi

klomen sayesinde yumurtluyorum canım.. evet doktor kontrolünde. canım sen keep ve rezene pko değilsinizki benimle aynı olmaz yani tablolarınız sen bi türlü bi kadının yumurtlayamama ihtimalini kabullenemedin bu ay benide zorla yumurtlatıcan

aslında ben kendime gelince yumurtlayamıyorum ama siz arkadaşlarımı böle zorla yumurtlattırıyorum valla canım ne bileyim hakkında hayırlısı olsun inşallah sen yok diyosan bilemem o zaman bidahaki döngünde gelir yumişin ve bebek olur inş

canım idrar testi ile kendini şüphede bırakma git kan ver kesin sonuç bir şey kaybetmezsin . kanda varsa zaten 5 üzeri çıkacaktır değerin . şimdi doktora bile gitsen o da göremez kese henüz oluşmaya başlıyor . git kan ver 2 saatte çıkar sonucun . inşl hamilesindir . benim 10 gün sonra idrar testinde çıkmıştı bu testler çok yanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…