geridonusumkutusu
yokh dogru diyor
rahim inceligine baksa iyi olur dedigi gibi ben o acidan dusunmedim
ben bebegi gorme acisindan dusundum
tabi ona gore ilac verir birseyler yaparlar
yani tedbiri almak iyidir erkenden
rahim inceliği açısından sordum. daha önce vajinal ultrason bebk açısından zaarrlı gibisinden bişiler okudum sanki. biri yaptırmış bebeği düşmüş falan gibi şeyler okudum ama öte yandan rahim inceyse zaten tehlikeli
kızlar ben bu ateş ölçme takvimini beceremedim bir türlü . şimdi ateşim çıkınca mı yumurtlamış oluyorum düşünce mi :S
aslında ben kendime gelince yumurtlayamıyorum ama siz arkadaşlarımı böle zorla yumurtlattırıyorum valla canım ne bileyim hakkında hayırlısı olsun inşallah sen yok diyosan bilemem o zaman bidahaki döngünde gelir yumişin ve bebek olur inş
gözün aydın canım bebişi görmüşsün ne güzel
canım hamiş misin sen bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhadi inşllllllllllllllllllllllllllll
tatlım sen kana git eğer ki pozitif çıkarsa ki inş öle çıkar o zmaan hemen doktoruna git test pozitif çıktı rahim iceliği demiştiniz diye söylersin yapılması gereknler yapılır diye düşünüyorum
kizlar geldim bile
doktorum ikili test ayrintilarini anlatti ve yarin arayip gun alacagini soyledi benim icin
13 ekim ya da 15 ekim olacak dedi
ben de 10 gunden fazla nasil sabredicem diye tutstum tabi gormeyeli cok oldu bebisimi
gozunun icine baktim doktorumun acinakli
karnim agriyor adet sancim var dedim
senin herseyin normal ama rahat edemiycen belli gel bakalim dedi
bebisimmmm kocaman olmusssssselleri ayaklari belli kalbi oyle hizli atiyor ki
yavrum benim cok mutlu oldum
kafasi biraz daha buyuk duruyor eller ayaklar da boyle belli belli kucucuk gorunuyorlar
ikili teste ayrintili ultrasonda kocaman gorucen dedi insallah hersey yolundadir sagliklidir bebegim
darisi sizler icin canlarim dualari sizlerle
ultrasona gore 10. hafta icindeymisiz
ama ayrintilarini boyunu agirligini ogrenmedim unuttum sormayi
nasilsa ayrintiliya gidicem diye sanirim doktorum da demedi
kizlar birsey danisacagim...normal ates tablosu tutmuyorum, arada bir olesine olcuyorum...ovulasyondan once genelde 36.1-36.2 cikar atesim...bu sabah da olesine bi olctum ve 37.4 cikti..ovulasyondan sonra 7. gunum bugun....bu iyiye delalet mi acaba? cevap verene Allah razi olsun simdiden...
kendi derdimden yazamadım ben sana :) bebeğini görmene sevindim. yalnız bişi merak ettim. rusçada bilio musun. doktorunla nasıl anlaşıosun
biliyorum canim
rusca konusuyoruz doktorumla
cok seker masallah cok yardimci oluyor teknik kelimeler kullanmiyor genelde kullansa da iyice acikliyor
daha belli değil. şimdi hastaneden geldim. kan verdim. yarın 3.30 çıkcak
kizlar birsey danisacagim...normal ates tablosu tutmuyorum, arada bir olesine olcuyorum...ovulasyondan once genelde 36.1-36.2 cikar atesim...bu sabah da olesine bi olctum ve 37.4 cikti..ovulasyondan sonra 7. gunum bugun....bu iyiye delalet mi acaba? cevap verene Allah razi olsun simdiden...
canım 1 günlük ölçüm hiçbir şey ifade etmez
çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilemiyoruz ki
kizlar geldim bile
doktorum ikili test ayrintilarini anlatti ve yarin arayip gun alacagini soyledi benim icin
13 ekim ya da 15 ekim olacak dedi
ben de 10 gunden fazla nasil sabredicem diye tutstum tabi gormeyeli cok oldu bebisimi
gozunun icine baktim doktorumun acinakli
karnim agriyor adet sancim var dedim
senin herseyin normal ama rahat edemiycen belli gel bakalim dedi
bebisimmmm kocaman olmusssssselleri ayaklari belli kalbi oyle hizli atiyor ki
yavrum benim cok mutlu oldum
kafasi biraz daha buyuk duruyor eller ayaklar da boyle belli belli kucucuk gorunuyorlar
ikili teste ayrintili ultrasonda kocaman gorucen dedi insallah hersey yolundadir sagliklidir bebegim
darisi sizler icin canlarim dualari sizlerle
ultrasona gore 10. hafta icindeymisiz
ama ayrintilarini boyunu agirligini ogrenmedim unuttum sormayi
nasilsa ayrintiliya gidicem diye sanirim doktorum da demedi
hepberaber maşallah en güzel takvim seninki diğer hamişlere ve biz hamile olmak isteyenlere de böle güzel takvimler nasip olur inşallah baksana kimininki mercimek kimininki bezelye kimininki ufak kahve çekirdeği ama seninki maşallah tosuncukAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?