Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geridonusumkutusu
yokh dogru diyor
rahim inceligine baksa iyi olur dedigi gibi ben o acidan dusunmedim
ben bebegi gorme acisindan dusundum
tabi ona gore ilac verir birseyler yaparlar
yani tedbiri almak iyidir erkenden

rahim inceliği açısından sordum. daha önce vajinal ultrason bebk açısından zaarrlı gibisinden bişiler okudum sanki. biri yaptırmış bebeği düşmüş falan gibi şeyler okudum ama öte yandan rahim inceyse zaten tehlikeli

kızlar ben bu ateş ölçme takvimini beceremedim bir türlü . şimdi ateşim çıkınca mı yumurtlamış oluyorum düşünce mi :S

tatlım sen kana git eğer ki pozitif çıkarsa ki inş öle çıkar o zmaan hemen doktoruna git test pozitif çıktı rahim iceliği demiştiniz diye söylersin yapılması gereknler yapılır diye düşünüyorum

kızlar ben bu ateş ölçme takvimini beceremedim bir türlü . şimdi ateşim çıkınca mı yumurtlamış oluyorum düşünce mi :S

ateş önce düşüyor tatlım sonra yükseliyor yükseldiği zaman çatlamış oluyorsun tabi yüksek devam etcek adete kadar zaten eğer ff de tablo yapıyorsan sana çizgiyle söylüyor çatlayıp çatlamadığını

sağol canım inşallahh

canım hamiş misin sen bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi inşllllllllllllllllllllllllllll

daha belli değil. şimdi hastaneden geldim. kan verdim. yarın 3.30 çıkcak

Son düzenleyen: Moderatör:

kendi doktorum diye bişi yokki maalesef. en son devlete gidiodum ya. orda da kim doktor belli değil. hep farklı kişi var asistan bile olabilir.

bugün gene yakında ki devlet hastanesine gittim. doktora anlattım böle böle. karnımdan baktı. rahimm inceliği için bişi vercekmisiniz dedim. 4 mm çıkmıştı dedim. ii rahim dedi 18 mm dedi

acaba diorum geçen seferki doktor yanlış mı değerlendi. adet günü bakılan forumdaki başka birinin 5 mm çıkmış doktor ona kalın demiş. adet günü bu değer normal sonra mı kalınlaşıyor acaba. öncedende iyiydi. anlamadım gitti. grçi eğer hamileysem ilaç kullanmadan olmasını daha hayırlı olarak değerlendiririm. eğer hamileysem yanlış da baksa canı sağolsun değilsemm amaaa

kendi derdimden yazamadım ben sana :) bebeğini görmene sevindim. yalnız bişi merak ettim. rusçada bilio musun. doktorunla nasıl anlaşıosun

kizlar birsey danisacagim...normal ates tablosu tutmuyorum, arada bir olesine olcuyorum...ovulasyondan once genelde 36.1-36.2 cikar atesim...bu sabah da olesine bi olctum ve 37.4 cikti..ovulasyondan sonra 7. gunum bugun....bu iyiye delalet mi acaba? cevap verene Allah razi olsun simdiden...

ben yeniyim bu konuda ama bildiğim kadarıyla tek bi değerle bişi anlaşılmıyor

canım 1 günlük ölçüm hiçbir şey ifade etmez
çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilemiyoruz ki

tatlım ovulasyondan sonra ateşin yükselmesi çok normal bu değerler kişiden kişiye değişir kimine göre düşük kimine göre yüksek olabilir 1.sayfada bilgiler yer alıyor bi incelemeni tavsiye ederim geridönüşümün de dediği gibi hersabah ölçmen lazım ki ne zaman çatladın adete kaç gün var değer nasıl gidiyor yorum yapabilelim ama şöyle de bi durum var eğer ovulasyon sonra 7.gününse yani dpo 7deysen hamilelik için henüz birşey söylenmez önemli olan dpo 13.gün ve adet günü olan dpo 14.gündür eğer bu günlerde ateşin düşmezde yüksek devam ederse bi test al ve hemen uygula Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

canım 1 günlük ölçüm hiçbir şey ifade etmez
çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilemiyoruz ki

hepberaber maşallah en güzel takvim seninki diğer hamişlere ve biz hamile olmak isteyenlere de böle güzel takvimler nasip olur inşallah baksana kimininki mercimek kimininki bezelye kimininki ufak kahve çekirdeği ama seninki maşallah tosuncuk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım

canım gözünaydın maşalah size
kafası belli bir süre daha normalden büyük olacak
sonra normale dönüyor
kilosu ve bıyuna gelince anca birkaç cm ve birkaç gr ağırlığında
sanırım benim 11.haftada 3.73cm di

öncelikle amin diyorum yürekten
ama benimki de minnacıktı teyzesi susamdan bu boya geldik
oğlumun kardeşlerininki de uzayacak kilo alacaklar
darısı tez zamanda tüm bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…