burda bizimkiler 1 saate açıklıyolar amma uzun sürüyomuş orda ya hangi ildesin sen canım inş güzel haberler alırız idrar testin varmı
canım 1 günlük ölçüm hiçbir şey ifade etmez
çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilemiyoruz ki
cevaplar icin cok tesekkurler arkadaslar. genel olarak anladigim ovulasyon zamanindan sonra (ates ya da test cubugu ile belirlendikten sonra) regl'e kadar ates olcmenin bir anlami yok cunku luteal pahse yani ovulasyon sonrasi donem zaten atesin yuksek oldugu donemdir ve gebe kalinmissa bat gunu dusmes, ama gebe kalinmamissa aniden duser...
istanbuldayım. devlet hastanesi ya ondan böle sanırım. yarın öğlen nette bakarım çıkmış olur. özelde bi kere yaptırmıştı. onlar 4 mü 5 mi ne o saatte çıkarmıştı.
sen hangi ildesin. iki test yaptım ikisini de çöpe attım. başka testim yok
cevaplar icin cok tesekkurler arkadaslar. genel olarak anladigim ovulasyon zamanindan sonra (ates ya da test cubugu ile belirlendikten sonra) regl'e kadar ates olcmenin bir anlami yok cunku luteal pahse yani ovulasyon sonrasi donem zaten atesin yuksek oldugu donemdir ve gebe kalinmissa bat gunu dusmes, ama gebe kalinmamissa aniden duser...
hani tablomda NF yazan yer var ya o zaman gittim ben..ff benim çizgiyi çekti ama o gün benim ovulasyon yok canım, zaten ovulasyon olmadığı için gitmiştim ben ve dr. da folikül yok dedi..yani hadi bu yumurtayı göremedi, foliküllere ne demeli...fundanın dediği doğru galiba lillum, senin yumurtlamamaktan (doğal ve haklı olarak)ödün kopuyor galiba ki bizi yumurtlatmaya çalışıonsen ne zaman gitmiştin doktora bende gittiğimde çatlamıştım hem ateş yüksekti hem ovulasyon pozitifti ve dpo 7de gitmiştim doktor bana şunu dedi bir tane kistin gözüküyo ama çatlama yeride olabilir yani detyaylı test yapılmadı ve yumişi göremedi nasıl oluyor bunlar bilemiyorum ama belki seninde öledir tam çatlama zamanına denk geldiyse görememiştir.
hayırlı olsun canımslm kızlar naıslsınız bakalım benim bugun adetım bitti çalışmalara başlayabılrım artık :)
ayy teyzesinin kuzusuuu, yerim ben o elleri ayakları koca kafayıııkizlar geldim bile
doktorum ikili test ayrintilarini anlatti ve yarin arayip gun alacagini soyledi benim icin
13 ekim ya da 15 ekim olacak dedi
ben de 10 gunden fazla nasil sabredicem diye tutstum tabi gormeyeli cok oldu bebisimi
gozunun icine baktim doktorumun acinakli
karnim agriyor adet sancim var dedim
senin herseyin normal ama rahat edemiycen belli gel bakalim dedi
bebisimmmm kocaman olmusssssselleri ayaklari belli kalbi oyle hizli atiyor ki
yavrum benim cok mutlu oldum
kafasi biraz daha buyuk duruyor eller ayaklar da boyle belli belli kucucuk gorunuyorlar
ikili teste ayrintili ultrasonda kocaman gorucen dedi insallah hersey yolundadir sagliklidir bebegim
darisi sizler icin canlarim dualari sizlerle
ultrasona gore 10. hafta icindeymisiz
ama ayrintilarini boyunu agirligini ogrenmedim unuttum sormayi
nasilsa ayrintiliya gidicem diye sanirim doktorum da demedi
tablo yaparsan daha net yanıtlar alabilirsin canımkizlar birsey danisacagim...normal ates tablosu tutmuyorum, arada bir olesine olcuyorum...ovulasyondan once genelde 36.1-36.2 cikar atesim...bu sabah da olesine bi olctum ve 37.4 cikti..ovulasyondan sonra 7. gunum bugun....bu iyiye delalet mi acaba? cevap verene Allah razi olsun simdiden...
bursadayım ben canım o iki testi bugün mü yaptın _???
ben yarına kadar nasıl beklicem yaa. bu arada normalde 3 ay saklarım die düşünüodum ama anladım ki saklayamam. eşimin doğum gününüde öne alcam mecburen eğer olumluysa sonucum
kızlar ben bi altta sordum da, bi daha sorayım..eğer ki hiç folikülümüz yok, ilaçla yumurta oluşturup 90 günden daha hızlı büyümesi sağlanabiliyor mu, bilen var mı:44:?
kızlar ben bi altta sordum da, bi daha sorayım..eğer ki hiç folikülümüz yok, ilaçla yumurta oluşturup 90 günden daha hızlı büyümesi sağlanabiliyor mu, bilen var mı:44:?
sen teste gitmeyecek misin bu ay?rezene ile ben gitcez bakalım çıkar ak koyun kara koyun meydana...benim de bunlar konusunda bilgim yok, şu testlerimi bi alayım o zaman dalıcam topiklereoffff soruya bak tatlım valla çalışmadığımız yerden geldi soru benim bilgim yok ama inşallah o doktor yanılıyodur yaaa senin ateşin yğkseldi nasıl çatlama olmaz kafam öle karıştı ki senin durumunda ya bende çatlamadıysam diyom artık tablolara da güvenemicez yani
yok yumurtlama öncesi yumurtalar daha küçükken onlar folikül oluyormuş. 90 günde olgunlaşıp yumurta oluyorlarmış sonra yumurtlanıyormuş..işte o folikülleri soruyorum, onlara birşey yapılamıyor mu acaba?ya yumurtalıklardan 3 aylık mı yumurta atılıyor ben anlamadım
ben bir ay yumurtladım hemen diğer ay olmadığı oldu nasıl oluyor
bana saçma geldi ama tabi doktor değiliz vardır bir bildikleri
eğer öyle olsa yumurtlama tedavileri aylık olmazdı ki yanlış mı düşünüyorum
sen teste gitmeyecek misin bu ay?rezene ile ben gitcez bakalım çıkar ak koyun kara koyun meydana...benim de bunlar konusunda bilgim yok, şu testlerimi bi alayım o zaman dalıcam topiklere
en bana ne soracaktın dün
sordun da ben kaçırdım mı:26:
iyi işte, babalık fedakarlık ister
inşqallah canım, evet bi 3. bi 21.gün benim testlergitmek istiyorum tatlım inşallah kan testine gideriz evde pozitifi görünceya adet gelirse ki inş gelmez hamileyimdir gitmek istiyorum bakalım iş durumunu o güne ayarlayabilirsem 3.günüydü dimi gitmek istiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?