Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
face meyve isimleri yazıyor herkes. nedenini bilen var mı?

kızlar az önce, alakasız, soğan doğrarken birşey düşündüm hani doktorlar adetlerin düzenli mi diye soruyorlar ya o "yani her ay adet oluyor musun?" demek mi yoksa "her döngün aynı uzunlukta mı?" demek mi

keepp bugün perf. yerinde. zor sorular soruyorsun :)

kızlar üzerimdeki dinginlik gitti gene heyecan kısmı geldi. nasıl beklicemm ben. çok heyecanlıyım. ya negatifse

bu arada keep işyerinde yaptım testimi

kızlar az önce, alakasız, soğan doğrarken birşey düşündüm hani doktorlar adetlerin düzenli mi diye soruyorlar ya o "yani her ay adet oluyor musun?" demek mi yoksa "her döngün aynı uzunlukta mı?" demek mi
her ay adet oluyorsan zaten her dongun hemen hemen ayni uzunluktadir arada 1-2 gunluk oynamalari saymazsak tabi...

Son düzenleme:
keepp bugün perf. yerinde. zor sorular soruyorsun :)
öğrencilere kızdım acısını sizden çıkarıyorum nihahaha

kızlar üzerimdeki dinginlik gitti gene heyecan kısmı geldi. nasıl beklicemm ben. çok heyecanlıyım. ya negatifse

bu arada keep işyerinde yaptım testimi
yaa çatlatmasana koy şunun fotosunu, pozitiftir o pozitiif

her ay adet oluyorsan zaten her dongun hemen hemen ayni uzunluktadir arada 1-2 gunluk oynamalari saymazsak tabi...
işte 1-2-3-4-5 günlük oynamalar ne oluyor diye zaten

keep haklı bak zaten öğrenciler de kızdırmış bence de hem bizde merak ettik çek fotosunu koy dagörelim yaaa :)

çok pardon ya geridönüşüm çöpe atmıştı testlerinasıl attın hemen ya

öğrencilere kızdım acısını sizden çıkarıyorum nihahaha

yaa çatlatmasana koy şunun fotosunu, pozitiftir o pozitiif

işte 1-2-3-4-5 günlük oynamalar ne oluyor diye zaten

makinamın hafıza kartı yok ya koyamıyorum. iş yerindeki işteki çöpte kaldı. kan da çıkar ak koyun kara koyun. bende öğrencilere çok kızdım bugün. ayy ben hamile olursam onlarla nasıl idare etcem ya. boğazım tahriş oldu hep. onlardan sebep çokda stresliyim bu ara. hemile olsam herkese ne zman sölerim die düşünüorum. bayram gelio. söylersem bişi olursa diye ödüm patlı. doğmamış çocuğa don biçtim bile.

bu gecede rüyamda 2 yaşlarında bi kız çocuğum vardı. yavrumun burnu sümüklenmiş onu silmeye çalışıyordum. ben bebeklerin bu yaşını severim daha çok. rüyama da o yaşlardaki hali girdi. ne çabu büyüdü falan diom. sanki öle mi doğmuş ne öle karışık bişiler gördüm :)

keep sen öğretmen misin. il dışına falan gidiodun sanki iş için. ne iş???

çok pardon ya geridönüşüm çöpe atmıştı testlerinasıl attın hemen ya

napcam kız o çişli şeyleri makinamın kartı olsa fotosunu çeksem olurdu da çok silik fotoda gözükmüodu zaten.

doktora gittim ya bugün . tokma kdar makinaya attım. hemen banyo yaptım. hastayyım ben :) saklamam o şeyleri ondan :)

yaa bak ikinciyi de atmıış insan topikteki arkadaşlarını düşünür koyar poşetee (ııyykk sesini duyar gibiyim) ..benim öğrenciler sizinkiler kadar sevimli değil, eşşek kadar herifler (affedersiniz) seneye iş güç sahibi olacaklar hala bi haytalık bi aymazlık..neyse..öğr.gör.üm ben canım, bizim durmadan yok kongre yok toplantı yok proje yok ıt yok bıt bişiler oluyor başka şehirlerde, sıkıyorsa gitme..Senin rüyalar çıkıyor galiba canım, bak 20li değer senin çıkacak galiba ben sağlık sorunları dışında 12 haftayı doldurmadan mümkün olduğunca söylemem ama çoğu zaman mecbur oluyor insan

öğrt. görevlisi ha. çok güzel. inş bizde büyüyünce oluruz :) ben seni bi şirkette çalışıosun sandım seyahat falan olunca. öğrenci falan deyince de nasıl ? diye bi durdum. :)

alanın ne.

evet değerlerim birde 20 li bişi olursa artık aşmış olcam kendimi. gerçi önceden de çok gördüydüm ama :)

ya anneme sölerim. o da dayanamaz söler herkes. iştekiler tedaviye başlıcamı biliodu. illaki onlara sölemem gerekecek. hem belki öğrenciler daha insaflı olur o zaman. gırtlağımı yırttılar bugün :)

ikinciyi atmak durumundaydım işteydim. plastik bardağı zor soktum. çöptede duruyordu gebelik testi. benden sonra çöpü kullanan kişi ne düşündü acaba :)

alanı söylemiyim, şehir malum alanla kimlik vermiş olabilirim kız bebişle yırtma sakın gırtlağını, stres yok sinir yok ohmmmm anneye söylememek çok zor zaten, bi de sen k.annenle yaşıyorsun o öğrenecek o öğrenince annene söylemesen olmaz vs.vs. Söyle canım sen

eşimle anlaşmıştım ilk aramızda sır kalsın. ben demeden kimseye söleme diye. bakalım tutcak mı sözünü. kayınvalidem ve komşular hemen bilsin istemiorum. kayınvalideme sölersem komşular öğrenir. akrabalarda hemen bilsin istemezdim. o yüzden anneme de demicektim ama kadında üzülüo artık. ona sölerim tembihlerim ama her zaman ki gibi tembihlerimi unutur napimm yalan mı söyleyeyim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…