Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin Kizlar

Ecrincim yumurta takibi yaptirican bu ay di mi?

Günaydın canım naber? Artık çok az girebiliyorum internete. Özledim sizi

CD4 teyim yine başa döndüm. 28 ekim diye bat tarihimi listeye girebilir misin canım? Bu benim son denemem. Lütfen benim için dua edin. Bir yandan da tüp bebek işlemlerine başladık. Olmazsa kasımda başlayacağız.

merhaba
dualarımız seninle
moralini yüksek tut

merhaba canim
insallah olacak canim benim
cok cok istiyoruz senin adina
dualarimiz seninle

merhaba canim
insallah olacak canim benim
cok cok istiyoruz senin adina
dualarimiz seninle

merhaba günaydın herkese
every nasılsın

dinginliğimi kaybetmeye başladım
ne olur beklememi söyleyin benim sakinleşmem lazım
geçen ay çok ağladım
sadece hayırlısı demek istiyorum
ben de bat günü test yapıyım diye kendimle cebelleşiyorum
testleri işe götürsem orada saklasam nasılsa koşturmadan yapamam testleri
evet öyle yapayım
hem cumartesi pazar test yapmadan ancak o şekilde dururum

merhaba
dualarımız seninle
moralini yüksek tut

Lütfen canım çok ihtiyacım var. Olursa mucize olacak.

Neyseki moralim düzeldi. Tüpte ikiz olmak ihtimali çok yüksek ya ben de bu ay olmazsa ikizler geliyor diye kendimi teselli ediyorum. Bir tek iğnelerden korkuyorum ama onlarında sinek ısırığı olduğunu düşünerek belki yapabilirim.

Sen nasılsıb? Ne aşamadasın?

benim aşama karmaşa ve kendimle cebelleşme
yukarıda anlattığım gibi

benim aşama karmaşa ve kendimle cebelleşme
yukarıda anlattığım gibi

:) Test yapmama çabası. Ben zaten stresliyim bir de test stresine girmiyorum canım istedikçe yapıyorum. Ama sen yapmak istemiyorsan işe götürmek iyi bir fikir olabilir. Ama istedikten sonra iş yerinde de yapılır :) En iyisi dikkateni dağıtmak. Kendini işe ver. Grafiğine baktım da daha erkenmiş hakkaten.

aynen öyle canım ülkemizin planlanmış bir oyunun içine çekilmek isteniyor ve bu oyun tıkır tıkır işliyor
Allahım devletimizi askerimizi polisimizi korusun

bu diyaloglar geçen ay pekbiciciden çok tanıdık geldi bana o da testleri işe götürmüştü ve yinede dayanamayıp işte yapmıştı ve kalayını çekmiştik :) inşallah senin halayını da çekeriz canım ya sakin ol bak test delisi ben bu ay ovulasyon testi bile yapmadım dpo 6 olmasına rağmen şimdiye kadar çok gebelik testi yapmam gerekirdi (boş kuruntu) ama ben tutuyorum kendimi ve bat geçene kadar test mest yok bu aydan pek umutlu da değilim gerçi ama hayırlısı herşeyin Rabbim en kısa zamanda bizede testte pozitifi görmeyi nasip eder inşallah

lillum nasılsın canım nasıl giidyor :))

iyi tatlım batı bekliyorum umutsuzca sen nasılsın tablona baktım kırmızılar bitmiş inşallah bu döngünde hamile olursun da 9 ay boyunca da gelmesinler yumurta takibi yaptırcaksın sanırım inşallah çatır çatır çatlayan döllenmeye hazır kaliteli yumoşların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…