Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

9 aycım mrb inşallah bu ay senin için çok güzel geçer ve tüpe gerek kalmadan bebişinin haberini alırsın dular seninle ve bizimle umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz

inş. senin bat gelmez canım inş. sende hamılesındır ben evet bu ay doktora gitcem salı günü akşam gitmeyi planlıyorum :) inş. yumoşum vardır da bebiş olur bana :) evet çalışmalara başlıyorum artık ben şu akıntıları işaretlemiyi beceremiyorum yaaa nasıl akıntıları işaretliyorsunuz çamaşırınıza bakarak mı nasıl? :)))

inş. senin bat gelmez canım inş. sende hamılesındır ben evet bu ay doktora gitcem salı günü akşam gitmeyi planlıyorum :) inş. yumoşum vardır da bebiş olur bana :) evet çalışmalara başlıyorum artık ben şu akıntıları işaretlemiyi beceremiyorum yaaa nasıl akıntıları işaretliyorsunuz çamaşırınıza bakarak mı nasıl? :)))

Canım ben iyiyim. En baştan başladık bakalım inşallah bu ay kısmet olur. Sen nasılsın?
ben iyiyim canım çok sağol
siz de tüpe gideceksiniz heralde rabbim utandırmasın inşallah

iyiyim canim ben
ama hicbir sey yiyemiyorum biraz zor zamanlar hersey kokuyor

dizi izliyordum gormedim mesajlari canim
simdi cevapladim

bir süre devam eder canım bu durum Allah kolaylık versin
bana fırında pişen et yemekleri hala kokuyorr
özellikle balık

oo izle bakalım canımm dinlen canım cinsiyet ne hissediyorsun pekii :)

gercekten hic hissedemiyorum
yuzde 50, 50
gece ruyamda ayagimda bir kiz bebek salladim, sevdim onu, uyuttum falan ama devam ederken bebek birden erkek oldu ve ben erkek bebegi uyutmaya devam ettim. ruya sirasinda bunu algilayamadim nedne kiz ve erkek diye ama anliycagin ruyamda bile kiz ve erkegi ayni anda goruyorum hicbir isaret yok bana cinsiyeti hakkinda cidden onemli degil saglikli olsun yeter ki

çamaşırdan anlayamazsın pek elle kontrol daha sağlıklı oluyor bence bişey sorcam özelemi gitceksin yumurta takibi için

Bana su an hersey
meyveler dahil
hicbir sey yiyemiyorum
tek ayva ve salatalik iyi geliyor
bir de makarna

kızlar babam için iyi dileklerinize teşekkür ederim. sabah aradım hastaneyi. bi aramadık dediler. önceki gün sonucu hatırlatmak için aramışlar. annem telefonuna yanlış baktı heralde. sonucu gösterdikten sonra tekrar aradı deyince annem üzüldük, acaba kötü bi sonuç varda babama söylemeyip bize mi söyleyecekler diye. patoloji sonucu çok ii değil ama en azından o malum şeyden olmasın ya

neyse sabah kalktım baya midem bulanıyordu. zaten uzun zamandır midem bulanıyordu. dün gece gaz da çok oldu. aynı belirtileri eskiden de yaşadığım için bi yandan d,ikkate almıyorum. bi yandan da bu hamilelik zormuş deyip kendime gülüyorum :) neyse işe geldim. netten baktım sonuçlara

internet yavaş biraz yaa.

neyse tahminleri alayım. tahmini tutan kişiye kargoyla hediye yollayayım :)

neyse tahminleri bekleyemeyeceğim. henüz kimseye söylemedim zaten çatlıyporum.

ya kızlar Allah bağışlarsa, bi aksilik olmazsa, değerlerim yükselirse galiba hamileyim.

ya bu ay bişi yaptım sayılmaz ekstra. ama oldu. istediğim günde olmadı die üzülmüştüm. ama olmuş. sonunda olmuş. inanamıyorum. o kadar inanmıştuım ki tedavisiz olmayacağına. ama olmuş. inş bi aksiilik olmaz. çok korkuyorum.

değerim 54 çıkmış

fburak sende burdasın. sana teşekkür ediyorum. bu ay ya rahim filmini etkisiyle oldu yada eczası arkadaşım diaformin vermişti ondan galiba. ama senn vesilende etkili oldu. yavuz beye gitcem bu cuma. iyiki tavsiye ettin bana. yoksa ben hala doktor arayıp erteleyecektim.

anaaaammmmmmmmmmmmm hobaaaaaaaaa

halaya millet halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oleeeeeyyyyyyyy inşallah değerin katlanarak artar ve sağlıkla kucağına aldığını görürsün canımmmm tebrikleerrrrrr darısı başımızaaaaa

şen şen oldu buralar yufffiiiiii ay kendim hamileymişim gb heycanlandım halaya ihtiyaç vardı tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş hiç ihmal etme hemen doktora git ayy nekaa mutlu oldum anlatamam rahim filmimi çektirmiştin sen haberimiz olmadı ben mi atladım niey çektirdin ki ay çok güzel yaa hadi sıra keepte pekbicici öle tahmin etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…