iyiyim canim ben
ama hicbir sey yiyemiyorum biraz zor zamanlar hersey kokuyor
dizi izliyordum gormedim mesajlari canim
simdi cevapladim
Günaydın canım naber? Artık çok az girebiliyorum internete. Özledim sizi
CD4 teyim yine başa döndüm. 28 ekim diye bat tarihimi listeye girebilir misin canım? Bu benim son denemem. Lütfen benim için dua edin. Bir yandan da tüp bebek işlemlerine başladık. Olmazsa kasımda başlayacağız.
iyi tatlım batı bekliyorum umutsuzca sen nasılsın tablona baktım kırmızılar bitmiş inşallah bu döngünde hamile olursun da 9 ay boyunca da gelmesinler yumurta takibi yaptırcaksın sanırım inşallah çatır çatır çatlayan döllenmeye hazır kaliteli yumoşların olur
iyi tatlım batı bekliyorum umutsuzca sen nasılsın tablona baktım kırmızılar bitmiş inşallah bu döngünde hamile olursun da 9 ay boyunca da gelmesinler yumurta takibi yaptırcaksın sanırım inşallah çatır çatır çatlayan döllenmeye hazır kaliteli yumoşların olur
ben iyiyim canım çok sağolCanım ben iyiyim. En baştan başladık bakalım inşallah bu ay kısmet olur. Sen nasılsın?
iyiyim canim ben
ama hicbir sey yiyemiyorum biraz zor zamanlar hersey kokuyor
dizi izliyordum gormedim mesajlari canim
simdi cevapladim
ben geldiimm
oli every 9ay rezene nasılsınız bakalım
ben geldiimm
oli every 9ay rezene nasılsınız bakalım
oo izle bakalım canımm dinlen canım cinsiyet ne hissediyorsun pekii :)
inş. senin bat gelmez canım inş. sende hamılesındır ben evet bu ay doktora gitcem salı günü akşam gitmeyi planlıyorum :) inş. yumoşum vardır da bebiş olur bana :) evet çalışmalara başlıyorum artık ben şu akıntıları işaretlemiyi beceremiyorum yaaa nasıl akıntıları işaretliyorsunuz çamaşırınıza bakarak mı nasıl? :)))
ben iyiyim canım çok sağol
siz de tüpe gideceksiniz heralde rabbim utandırmasın inşallah
bir süre devam eder canım bu durum Allah kolaylık versin
bana fırında pişen et yemekleri hala kokuyorr
özellikle balık
internet yavaş biraz yaa.
neyse tahminleri alayım. tahmini tutan kişiye kargoyla hediye yollayayım :)
neyse tahminleri bekleyemeyeceğim. henüz kimseye söylemedim zaten çatlıyporum.
ya kızlar Allah bağışlarsa, bi aksilik olmazsa, değerlerim yükselirse galiba hamileyim.
ya bu ay bişi yaptım sayılmaz ekstra. ama oldu. istediğim günde olmadı die üzülmüştüm. ama olmuş. sonunda olmuş. inanamıyorum. o kadar inanmıştuım ki tedavisiz olmayacağına. ama olmuş. inş bi aksiilik olmaz. çok korkuyorum.
değerim 54 çıkmış
ya kızlar Allah bağışlarsa, bi aksilik olmazsa, değerlerim yükselirse galiba hamileyim.
ya bu ay bişi yaptım sayılmaz ekstra. ama oldu. istediğim günde olmadı die üzülmüştüm. ama olmuş. sonunda olmuş. inanamıyorum. o kadar inanmıştuım ki tedavisiz olmayacağına. ama olmuş. inş bi aksiilik olmaz. çok korkuyorum.
değerim 54 çıkmış
değerim 54 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?