insallah canim en yakin zamanda sizlerin de haberlerini duymak cok istiyorumeverycim maşaallah bebeğine çok heyecanlı olduğunu okuyunca bendee çok heyecanlandım Raabbim bize de yaşatsın bu duyguyu inş.
merbahalar kızlarr ates olcmeye basladımm
regl de 4.gunumdu 36,4 ıle balamıs bulunmaktayım heheh
haydı hayılrısı bakalım
every hayrdı rn oldu ben bgn hep hastanedeydım yenı dogum yapan ark.bebegı sarılık olmus hast.yatırdılr ya cok yuksek cıktı cunkuu
evry hayırdı rcnm ne oldu bakalımm ınsl onemlı bırsey dgldır gecmıse tam bakalmadım daha cunkuu
gerı donusumm test sonucun ne durumdaa ınsll gusel sonuclardır
pervane cım dua dan baska neymız varkııı
ge
cmıse bkıp glyrmmm
insallah canim en yakin zamanda sizlerin de haberlerini duymak cok istiyorum
hadi hayirli olsun yeni dongun canim
ben doktor kontrolune gittim bugun
ultrasonda baktim bebegimizi gorduk cok sukur
ah canım, Allah şifa versin eğer ki bir rahatsızlığı varsa ama sonuçta sadece tedbir de olabilir iyiyi düşünmek gerek. İnşallah birşey yoktur da sen de mutlu haberinle sevindirirsin babacığınıkızlar şu an çok üzgünüm. babamın patalojisi vardı. dün sonucu göstermişti. kontrol altında tutulmalı denmiş. dün kötüye yormamıştım bunu. demin annemle konuştum. gündüz hastaneden onu aramışlar. annem bakamamış telefona. şimdi endişelenmeye başladım. neden aradılar. kötü bi sonuç vardıda babama mı söylemediler acaba.
hamile olsam bile sevinemeyeceğim artık
az daha bekle canım sonuçta yumurta kalitesi açısından da geç olması iyi birşey, iyi çalışın ama diyimyok keepcim ondan değildi ama ondan olacak herhalde bundan sonrada bugün yükselir diye beklemiştim yükselmedi ateş
ah canım, Allah şifa versin eğer ki bir rahatsızlığı varsa ama sonuçta sadece tedbir de olabilir iyiyi düşünmek gerek. İnşallah birşey yoktur da sen de mutlu haberinle sevindirirsin babacığını
az daha bekle canım sonuçta yumurta kalitesi açısından da geç olması iyi birşey, iyi çalışın ama diyim
barışmadınız mı daha,yumurtlama zamanı küslük olmazçalışma falan yok çok fena küsüm
günaydın kızlar
Günaydınlar herkesee.....
Günaydınlarrr herkeseee
Günaydın kızlarrrrnasılsınızz
Geridönüsümkutusu babam için çok geçmiş olsun, hemen kötü düşünme Rabbim babacığına acil şifalar versin,sağlık versin İnşaallah canım
Keep ateşler nasıllll ? Bu buğday çimi suyunu FSH için mi kullanacaktın sen canım?
Lillum
slm canım tahminlerini merakla bekliyorum geridönüşüm kan verdi bugün sonuçlar çıkcak keepde dpoların neredeyse sonuna yaklaştı eğer bu hissiyatın tutarsa sana hemen şunu soracağım benim ne zamanm hamile kalacağım konusunda bir hissin var mı_?
senin sonuçların ne zaman çıkcak
Oyyy canım benimm tebessüm ettirdin bana
Öylee bir zaman veremem kiii, keşke verebilsem ama Tövbe haşaa, Rabbim bilir en doğru en hayırlı zamanı
Ben sadece aldığım enerjiyi paylaştım ama şu zamanda hamile kalacaksınız onlarada demedim ki:26:
Neden bilmiyorum ama içimden hep keep ve geridönüşümkutusu geçti, uğraşmadan hamile olacaklar diyee :26:
Belkide biraz umutsuz ve moralleri bozuktu ve ben öyle olmalarını diledim,belkide Rabbimde içimden geçeni dua kabul ettii
Zaten hep derim benim dileğim sana dua olsun Rabbim kabul etsin diyee
Oyüzdenn hepinizdenn güzel güzel haberler alacağıma ben inanıyorum, yeter ki sizlerde kendinize inanın canım
Benim sonuçlar çıktı canım, önce korktum biraz yüksek değerler vardı
Ama doktorda tasdikledi telaşlı olduğumu
hadi gözünaydın canım testler çok şükür iyi çıktı yok tövbe haşa nezaman kalacağımı değil zamanla ilgili bi hissin olurmu diye şeyettim neyse inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize dualarınızı eksik etmeyin bu arada sen ne pekmezi yiyordun bildiğimiz üzüm pekmezi mi
Teşekkür ederim darısı en kısa zamanda senin ve hepinizin başına inşAllahhhhh
Keçi boynuzu pekmezi canım
Sadece ben yedim yatmadan önce bir kaşık
eşime vermedim pekmezden hiç
Günaydın taze anne ve anne aday adaylarııı
aaa bende tan aksine eşler yiyo diye biliyorum keçi boynuzu pekmezini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?