Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yaa, iş yerinden bi arkadaşın çocuğu var 4 yaşında ve çok şirin. Ara ara işe getiriyor annesi, geldiğinde hep benim odada, gelip kucağıma oturuyor hop diye, kafasını koluma fln sürtüyor kedi gibi.geçen bi sarıldı "keep teyze ben seni çok seviyorum" diye, bi de bana kartondan çiçek yapmış getirmiş dedi ki "senin çocuğun yok ya, ben sana bunu yaptım dolabına as diye". Off off Allah'ım, ona baktım içlendim

benim şehir izmir canım..ama asıl kayınvalideye söylemek lazım değil mi, sana işlerde yardım etsin biraz. Şimdi sen bir sürü işi yapamayacaksın ilk haftalarda:44:

insallah senin de olacak yakin zamanda keepcim
cok istiyorum bunu

benim icin guzel sozlerin icin de saol
hepberaber sen de
o gunler gelsin istiyorum bebisimle benim fotomuzu koyacagimiz

kızlar şu an çok üzgünüm. babamın patalojisi vardı. dün sonucu göstermişti. kontrol altında tutulmalı denmiş. dün kötüye yormamıştım bunu. demin annemle konuştum. gündüz hastaneden onu aramışlar. annem bakamamış telefona. şimdi endişelenmeye başladım. neden aradılar. kötü bi sonuç vardıda babama mı söylemediler acaba.

hamile olsam bile sevinemeyeceğim artık

canım rüyada adet olmak hamileliğe yorulur bakarsın süpriz olur hade inş.

canım 1 yıl oldu bizimde doğru diyorsun olacak olsa tek gece de de olur

ben 3 ay önce 41 gün meryem suresi okuyup zemzeme üflemiştim sonra eşimle ben içmiştik 41 gün sonrası bana böyle demişti biri 3 ay boyu her gün 707 kere ya varis 1000 kere ya evvel ismi şeriflerini çektim ama sonra ne oldu duamı devam ettiremedim olmayınca hepsini bıraktım halbuki o zamanlar içim hiç sıkılmıyordu çok iyiidim dua çok rahatlatıyor belki de bu bizim imtihanımız Allah duamızın devamlılığını istiyor ama biz hemen pes ediyoruz şu an daha iyi anladım

sağlık önemli olan. şu an babamın sağlığıyla ilgili şüpheli bi durum var. aklıma hamilelik gelmior hiç. Allah sağlık sıhhat versin. herşey zamanla olur er yada geç

EVERY maşaallah bebeğine
kız sen kaç aylıksın biraz sabret 10 gün beklee işte

kiz zaten 6.6 da kalp atislarini gordukten sonra bir daha ultrason olmadi
kac hafta bekledim
artik dayanamiyor insan sabretmek zor
doktor da anladi acinakli bakinca ben
tamam gel gidelim dedi
cunku ustune 10 gun daha dayanacak gucum kalmamisti

geçmiş olsun canım
öyle düşünme hemen
Allah şifasını versin bir an önce.

kiz zaten 6.6 da kalp atislarini gordukten sonra bir daha ultrason olmadi
kac hafta bekledim
artik dayanamiyor insan sabretmek zor
doktor da anladi acinakli bakinca ben
tamam gel gidelim dedi
cunku ustune 10 gun daha dayanacak gucum kalmamisti

evet haklısın da bi görüyon sonra sil baştan 10 gün nasıl bekliyeceğim diyorsun zannettim

canım rüyada adet olmak hamileliğe yorulur bakarsın süpriz olur hade inş.

ben de gecen gun 3 gun once falandi sanirim
klozette kanlar icinde kaldim kanamam basladi
cok etkilendim cok korktum
ben toplamda 2 kere gordum boyle birsey
ruyamin birinde de doktor once elle muayene ediyor, bekledigim gibi degil sorun var diyor, sonra ultrasona gecelim diyor, o ara uyaniyorum
cok etkilenmistim yine
hayra ciksin hepsi insallah

merbahalar kızlarr ates olcmeye basladımm

regl de 4.gunumdu 36,4 ıle balamıs bulunmaktayım heheh

haydı hayılrısı bakalım
every hayrdı rn oldu ben bgn hep hastanedeydım yenı dogum yapan ark.bebegı sarılık olmus hast.yatırdılr ya cok yuksek cıktı cunkuu

evry hayırdı rcnm ne oldu bakalımm ınsl onemlı bırsey dgldır gecmıse tam bakalmadım daha cunkuu

gerı donusumm test sonucun ne durumdaa ınsll gusel sonuclardır

pervane cım dua dan baska neymız varkııı
ge
cmıse bkıp glyrmmm

sağlık önemli olan. şu an babamın sağlığıyla ilgili şüpheli bi durum var. aklıma hamilelik gelmior hiç. Allah sağlık sıhhat versin. herşey zamanla olur er yada geç

bi şey yoktur inş. canım ya Allah sağlık sıhhat versin benim babamda da ülseratif kolit var o da kontrol altında tutulmalı dendi öyşe de olsa bi şekilde tedavisi oluyor inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…