benim şehir izmir canım..ama asıl kayınvalideye söylemek lazım değil mi, sana işlerde yardım etsin biraz. Şimdi sen bir sürü işi yapamayacaksın ilk haftalarda:44:eşimle anlaşmıştım ilk aramızda sır kalsın. ben demeden kimseye söleme diye. bakalım tutcak mı sözünü. kayınvalidem ve komşular hemen bilsin istemiorum. kayınvalideme sölersem komşular öğrenir. akrabalarda hemen bilsin istemezdim. o yüzden anneme de demicektim ama kadında üzülüo artık. ona sölerim tembihlerim ama her zaman ki gibi tembihlerimi unutur napimm yalan mı söyleyeyim der
benim şehir izmir canım..ama asıl kayınvalideye söylemek lazım değil mi, sana işlerde yardım etsin biraz. Şimdi sen bir sürü işi yapamayacaksın ilk haftalarda:44:
ii maşallah . önceden biliomuydun orda mı öğrendin
kızlar yaa, iş yerinden bi arkadaşın çocuğu var 4 yaşında ve çok şirin. Ara ara işe getiriyor annesi, geldiğinde hep benim odada, gelip kucağıma oturuyor hop diye, kafasını koluma fln sürtüyor kedi gibi.geçen bi sarıldı "keep teyze ben seni çok seviyorum" diye, bi de bana kartondan çiçek yapmış getirmiş dedi ki "senin çocuğun yok ya, ben sana bunu yaptım dolabına as diye". Off off Allah'ım, ona baktım içlendim
yumurta gelmediği için mi, ağlama canım erken daha
bugün de kırmızılar gelmedi, rüyamda gördüm ama geldiklerini. Bugün itibari ile ekim ayında yumurtlama zamanı eşimin yanında olacağım kesinleşti amma önce adet olmam sonra bi de yumurtlamam gerek. Dün ağlaya ağlaya uyudum. 3 ay yumurtanın olmamasına nasıl katlanırım bilmiyorum. Umarım dr. hata yapmıştır. Adetten sonra bir kere daha gideceğim, sonuçta yumurta yoksa benim bir tedavi almam gerek öyle değil mi..Yumurtaların olgunlaşmasını hızlandıran ilaçlar var diye biliyorum. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya gayret gösteriyorum. Allah sonumu hayretsin.
pervane bu ay bende aynı öle ksütüm eşime. en önemli günlerin ateşinide ölçmeim. kısmet bence. kek börek değil bu. bi insan. (bebek için diorum) yani inasnın ölüm günü ve doğum günü bellidir derler. geleceği gün tek günlük ilişkidende gelir, korunmaya rağmende gelir. dua etmek lazım bence. ben hergün 707 kere Allah ın El Varis ismini zikretmeye çalışıyorum. meryem suresi okumak da iyi de ben onu tamamlayamadım. el Varis ismini zikretmek daha kolay geldi. unutmadığım sürece yapıyorum. sende dualara sığın canım.
benim kardeşimin eşide geçtiğimiz aylarda hamile kaldı. oturdum ağladım. halbuki hala olcam sevinmem lazımdı dimi. napalım yapcak bişi yok. durumu kabullendim sonra :)
ne kadardır deniyordun pervane.
every sende hayırlı haberlerle gelirsin inş.
keep tetkikleirni tam yaptırmadan üzüntüya kapılma.
canım 1 yıl oldu bizimde doğru diyorsun olacak olsa tek gece de de olur
ben 3 ay önce 41 gün meryem suresi okuyup zemzeme üflemiştim sonra eşimle ben içmiştik 41 gün sonrası bana böyle demişti biri 3 ay boyu her gün 707 kere ya varis 1000 kere ya evvel ismi şeriflerini çektim ama sonra ne oldu duamı devam ettiremedim olmayınca hepsini bıraktım halbuki o zamanlar içim hiç sıkılmıyordu çok iyiidim dua çok rahatlatıyor belki de bu bizim imtihanımız Allah duamızın devamlılığını istiyor ama biz hemen pes ediyoruz şu an daha iyi anladım
EVERY maşaallah bebeğine
kız sen kaç aylıksın biraz sabret 10 gün beklee işte
kızlar şu an çok üzgünüm. babamın patalojisi vardı. dün sonucu göstermişti. kontrol altında tutulmalı denmiş. dün kötüye yormamıştım bunu. demin annemle konuştum. gündüz hastaneden onu aramışlar. annem bakamamış telefona. şimdi endişelenmeye başladım. neden aradılar. kötü bi sonuç vardıda babama mı söylemediler acaba.
hamile olsam bile sevinemeyeceğim artık
sağlık önemli olan. şu an babamın sağlığıyla ilgili şüpheli bi durum var. aklıma hamilelik gelmior hiç. Allah sağlık sıhhat versin. herşey zamanla olur er yada geç
kiz zaten 6.6 da kalp atislarini gordukten sonra bir daha ultrason olmadi
kac hafta bekledim
artik dayanamiyor insan sabretmek zor
doktor da anladi acinakli bakinca ben
tamam gel gidelim dedi
cunku ustune 10 gun daha dayanacak gucum kalmamisti
canım rüyada adet olmak hamileliğe yorulur bakarsın süpriz olur hade inş.
evet haklısın da bi görüyon sonra sil baştan 10 gün nasıl bekliyeceğim diyorsun zannettim
sağlık önemli olan. şu an babamın sağlığıyla ilgili şüpheli bi durum var. aklıma hamilelik gelmior hiç. Allah sağlık sıhhat versin. herşey zamanla olur er yada geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?