bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtinnnnyanakların al al olmuş konyakmı iççttiiiiiinnn aaaaahhhhh :118::118:konyakmı içtinnnnn
canım pkoluyum ben var pko bende 25 tl alıyorlar muayne için canımvalla ne kadar aralıkla gitcem bilmiyorum ki :))
toprağımmmm hayde tut köççük parnaağmı :118::118::118:
En güzel hediyeyi bebek haberiyle verdiii canımRabbimm sanada yaşatsınn inşAllahhh
Bebişi sağlıklı olsun başkada bişey istenmez kiiii
Keepppppp inan kendineee lütfeeennn
Bide shnaay geçiyor içimden buaralar, Rabbim dileğen herkese bekletmeden versinnn
bizide geçir işte geçmiyosa da geçir yahuuu...... :)
tuttum anammmm :118: ama ben arnavutum halay başı olmazsam olmaz haaa
ahaaaaa benim anne tarafımda arnavut
Arnavut kızı inat olurrr
tuttum anammmm :118: ama ben arnavutum halay başı olmazsam olmaz haaa
ahaaaaa benim anne tarafımda arnavut
Arnavut kızı inat olurrr
DERYOOOŞŞŞŞŞŞ
minişin kalbini duymuşsunuzz
çok şükürrr
bende arnavut geliniyim nolmuşş özel işlemeli halay mendilim bilene var
hayırlı olsun canım.darısı başımıza.ben pazartesi yazmıstım sana ama heyecandan beni dikkate almadın.Allah tamamına erdirsin inşallah.tahtayı silerken dikkat et.cam silmeyin hamileyken diyolar ya tahta silerkende aynı şeyi yapıyoruz.sınıf öüretmeni deüilsen nöbetciye sildir.dualarım seninle.ben hala evdeyim.pazaretsiye kadar yatcam böle
hepinizee çokk çokk teşekkür ederimmm. tek tek yazcam sonra. işteyim hala. başım döndü koşturmaktan ya.
yokh her ne kadar eşim beni kızdırsa da taktım ya kafaya o dediğimi yapmak istiyorum. süpriz yapmayı severim. ama bu haftasonuna çekcem doğum gününü :)
dün zaten sırıtıyordum noldu dedi. Allah tan hem kendi saftır az hemde benim zekamla başa çıkmaz anlamadı :) hatta üstüne gittiim. senn yüzünden yumurta gününü kaçırıoz diye. o da dio bana haber ver ben anlamıyorum dio. :)
hepinizee çokk çokk teşekkür ederimmm. tek tek yazcam sonra. işteyim hala. başım döndü koşturmaktan ya.
yokh her ne kadar eşim beni kızdırsa da taktım ya kafaya o dediğimi yapmak istiyorum. süpriz yapmayı severim. ama bu haftasonuna çekcem doğum gününü :)
dün zaten sırıtıyordum noldu dedi. Allah tan hem kendi saftır az hemde benim zekamla başa çıkmaz anlamadı :) hatta üstüne gittiim. senn yüzünden yumurta gününü kaçırıoz diye. o da dio bana haber ver ben anlamıyorum dio. :)
neeeeee hamileeeeeeeeemisiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????
naparrr çünkü börekk yaparrbenimdeee anne tarafımmmarnavut ne demiş pırassa olsa yemem
haber versen stres olurlar, vermesen ben nerden bileyim derlerrahhhh er keeekkk lerrrrrr
oyyy ramoramo ramo sevdiğim ramo ramo güzelim gel beraber gezelim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?