Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım pkoluyum ben var pko bende 25 tl alıyorlar muayne için canımvalla ne kadar aralıkla gitcem bilmiyorum ki :))

kaç günde bir gideceğin yumurta gelişimine göre değişiyor.ben 3 kez gitmiştim.başlarda 3-4 günde bir sonra 2 güne bir dedi.olgunlaştığında emin olmak için 2 gün üstüste çağırdı ve 20/22mm olunca çatlatma iğnesini vurdu.36 saat içinde 1-2 kez ilişki dedi.o zamanlar çok gülmüştük eşimle.ne zaman olacağıda saattle mi diye :)

bizide geçir işte geçmiyosa da geçir yahuuu...... :)

bizide geçir işte geçmiyosa da geçir yahuuu...... :)

Kıyamammmm sana bennn
Hepinizzz ama hepinizz içimden geçiyorsunuzz ve inanıyorum kiii burdaki herkes hamile kalacakkk
Öyle yada böylee Rabbim ol desinn hepiniz evlat sahibi olacaksınız
Ama sende yumoşum yok, bu ayda olmadı diye olumsuz olma tamam mı?
Sadece elbet bende hamile kalacağım diye düşün yeter ve göbişi sevv

anım tebrik ederim
Allah tammaına erdirsin
babanın da duacısıyız canım
ALlah ona da şifa versin

canım ne yazmıştın. görmedim valla :)

ya bende demin onu düşndüm. bugün çok yoruldum mesela. dün keep dedi evişi yapmaman lazım diye. ama ben işte daha çok yoruluyorum. ayaktayım sürekli. kurs merkezindeyim ben. sınıf hocası olsam gene iyi. tahtayı kendim siliorum. sürekli ayaktayımm.

ya bu öğretmenler nasıl yapıo hamileyken.. offf masa başı olaydı işim. yoruldum çok. bebğim benle kalsın ya :)

hepinizee çokk çokk teşekkür ederimmm. tek tek yazcam sonra. işteyim hala. başım döndü koşturmaktan ya.

yokh her ne kadar eşim beni kızdırsa da taktım ya kafaya o dediğimi yapmak istiyorum. süpriz yapmayı severim. ama bu haftasonuna çekcem doğum gününü :)

dün zaten sırıtıyordum noldu dedi. Allah tan hem kendi saftır az hemde benim zekamla başa çıkmaz anlamadı :) hatta üstüne gittiim. senn yüzünden yumurta gününü kaçırıoz diye. o da dio bana haber ver ben anlamıyorum dio. :)

neeeeee hamileeeeeeeeemisiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????

ya kızlar ben içimden bu ay yumurta oluşcağını ve hamile kalcağımı geçirmiştim. birde aklımdan şey geçiodu bu ay. 2 yumurta oluşup ikiz olması falan. ikiz olursa zor olur ya :) bulmuşta bunuyor gibi olmasın diye içimden bile geçiremiyorum :) ama sizle paylaşayım dedim. değerlerin artışından anlaşılıyor dimi. ff 9. günde çekti ya çizgiyi. o günde yumurta akı olmuştu. iki kere mi yumurtadım diye geçio aklımdan :)

haber versen stres olurlar, vermesen ben nerden bileyim derlerr ahhhh er keeekkk lerrrrrr

haber versen stres olurlar, vermesen ben nerden bileyim derlerr ahhhh er keeekkk lerrrrrr

aynen öle ben oo kasmasın diye sölemiodum. maydanoz süt buharı yaptığımda kötü etkilendiğini sölüodu. eminim yumurta günü desem gene hoşlanmaz da savunma olarak bunu dio işte

oyyy ramo ramo ramo sevdiğim ramo ramo güzelim gel beraber gezelim ozaman

hahahahhaaa

kimsenin kızını almadıkk zorrleeeeeeeee......

bu seneki asmalarii budamadiilerrrrrr.....

bu arnavut manilerinide biliyonuzmu çok gülüyorum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…