aynen öle ben oo kasmasın diye sölemiodum. maydanoz süt buharı yaptığımda kötü etkilendiğini sölüodu. eminim yumurta günü desem gene hoşlanmaz da savunma olarak bunu dio işte
oooo geleceğim gelmişş :) daha kesin değil da galiba hamileyimm. keseyi görmek lazım bence hamileyim demek için. :) kan testi değerim 54
topicten birinin degerinin 20 oldugunu soyleyen kimdi kizlar ya? O da tutmustu pekbicici miydi o da ?Peki geridonusumkutusundan once hamile oldugunu ogrendigimiz kimdi
toprağımmmm hayde tut köççük parnaağmı :118::118::118:
kaç günde bir gideceğin yumurta gelişimine göre değişiyor.ben 3 kez gitmiştim.başlarda 3-4 günde bir sonra 2 güne bir dedi.olgunlaştığında emin olmak için 2 gün üstüste çağırdı ve 20/22mm olunca çatlatma iğnesini vurdu.36 saat içinde 1-2 kez ilişki dedi.o zamanlar çok gülmüştük eşimle.ne zaman olacağıda saattle mi diye :)
naparrr çünkü börekk yaparr
hahahahhaaa
kimsenin kızını almadıkk zorrleeeeeeeee......
bu seneki asmalarii budamadiilerrrrrr.....
bu arnavut manilerinide biliyonuzmu çok gülüyorum yaaaaaaaaa
Herkes filmden sonra şansın arttığını sölüo acaba bizdemi çektirsek napsak yaaaa ayy topicte tek tek hamile kalıo herkes biz yerimizde sayıyoz
hemen gidince cekseler valla gidicemde
kaç kere doktora gitmek lazım acaba film için...
devlete gitmek zaten bi ölüm hiç gözüm kesmiyo...
hem ne dicez ben rahim filmi cektirmek istiyorum mu? hiç o süreci bilmiyorum
o kadar özele gittim kadın bi kere film cektirelim demedi
veriyo klomene gönderiyoo :26:
Herkes filmden sonra şansın arttığını sölüo acaba bizdemi çektirsek napsak yaaaa ayy topicte tek tek hamile kalıo herkes biz yerimizde sayıyoz
hadi evine git artık ya neler yaptın çok merak ediyorum kimbilir hangisi vesile oldu :)
ben çekindim ama yumoş yok iyimidoktor filmden sonra şans 3 kat artıyor dedi ama benim pko olduğumu ve yumoş olmazsa şansın bi öneminin kalmadığını atladı iyimi adet gelince gidicem alıcam son kez klomeni.. ondan sonrada ver elini aşılama
canım ozaman doktorunu değiştir... özelde de çektirebilirsin filmi ama fiyatlar yükseliyor tabi.. 1 kere doktora gitmen yeter film için.. filmide adetin bittikten sonraki 3. gün çekiyorlar..
ben çekindim ama yumoş yok iyimidoktor filmden sonra şans 3 kat artıyor dedi ama benim pko olduğumu ve yumoş olmazsa şansın bi öneminin kalmadığını atladı iyimi adet gelince gidicem alıcam son kez klomeni.. ondan sonrada ver elini aşılama
fundacim senin de planini yapmana cok sevindim
topicimizde cogu kisi kararlarini verdi planlarini yapti ve insallah bebek haberleri arka arkaya gelecek
efesude yalan oldu yazmis ona uzuldumm sanirim degisiklik var planlarinda
senaydi saclarini guzellestirmis hamile olmaya hazirtam benim yapacagim seydi saclarim sapsari ve o ay cikolata kahveye donecektim, ama dur adet olayim oyle dedim, ama olmadim simdi dipten pekbicicinin dedigi boykk halleri var saclarimda ama ben mutluyum diplerimle bu halim de guzel gorunuyor gozlerime bir de saclarim normal haliyle zaten cok koyu degildi karamel gibi bir rengi var asiri siritmiyor gibi dusunuyorum belki kendimi kandiriyorum ama dogurunca boyatirim artik
fundacim senin de planini yapmana cok sevindim
topicimizde cogu kisi kararlarini verdi planlarini yapti ve insallah bebek haberleri arka arkaya gelecek
efesude yalan oldu yazmis ona uzuldumm sanirim degisiklik var planlarinda
senaydi saclarini guzellestirmis hamile olmaya hazirtam benim yapacagim seydi saclarim sapsari ve o ay cikolata kahveye donecektim, ama dur adet olayim oyle dedim, ama olmadim simdi dipten pekbicicinin dedigi boykk halleri var saclarimda ama ben mutluyum diplerimle bu halim de guzel gorunuyor gozlerime bir de saclarim normal haliyle zaten cok koyu degildi karamel gibi bir rengi var asiri siritmiyor gibi dusunuyorum belki kendimi kandiriyorum ama dogurunca boyatirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?