Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benim.sen hamile misin? çok sevindim.ama ben demiştim degil mi?hatırlarsın belki......vay be tuttu demek tahminim...hayırlı olsun

canım benim.sen hamile misin? çok sevindim.ama ben demiştim degil mi?hatırlarsın belki......vay be tuttu demek tahminim...hayırlı olsun

Geridönüşüm için bilmeden hepimiz voltron oluşturmuşuz :118:
Hamile olacaksın diye diye hamilelik geldi çoook şüküüürr
Darısı isteyen herkesin başınaaa

ya evet bende en son öle düşündüm. insan birazda kendi kendinin doktoru olmalı. yoksa bi doktora gitmiştim baktım kadın süreci iyice uzatcak. bıraktım onu. dedikleri bana mantıklı gelmedi. biraz onlardan biraz bizden olmalı. aslında bildiğim kadarıyla yurt dışında hastalar tedavi süreci hakkında iyice bilgilendiriliyorlar ve kendileri de seçim yapabiliolar. bana geçen bi kağıt verdiler ama direkt imazlattılar. hiç bilgilendirme yapmıolar.

klomen kullanmadım diye çok üzülüordum. bir topicte bi kıza daha ilk aydan doktor klomen vermiş. ama şimdi memnunum klomen kullanmadığıma.

rahim filmi can acıtıo diye hemen vermiolar sanırım ama mantıklı olan onun önce olması bence. hafif bi tıkanıklık bile olsa yumurta gelişmiş olsa da döllenmiomuş zaten. önce spermin gideceği yolu açmak daha mantıklı gibi :) ama herşey kısmet. bütün testleri yapıp olmayanda var. ne bilim. ne desek boşşş :)

bence sen işyerindekileri düşünme. kendi psikolojinden üzüntünden kıymetliler mi. mr falan çekincem de. başım ağrıyor de.

Geridönüşüm için bilmeden hepimiz voltron oluşturmuşuz :118:
Hamile olacaksın diye diye hamilelik geldi çoook şüküüürr
Darısı isteyen herkesin başınaaa

kızlar çok tatlısınız ya :) ben kendimi klomene saklıodum. önümüzdeki aydan umudum vardı :)

aynen canım bi biz kaldık hee kıyamet bekarı derler bizde öle bişey olduk lan lanetlendik mi ne tövbe estağfirullah ya

öle düşünme ya. 18 aydan sonra oldu. belki 19 ay olmuştur benim. olur inş. son zamanlarda ben hep hayırlı zamanda olsun diye dua ettim. sende öle dua et. hemen değil hayırlı zamanda gelsin :)

lilyum senn yaş kaçtı. nedense ben seni hep ufak sanıom :) yaşınıda bilmiorum ama 22 falan sanıorum seni

benim de 17. ay...offf offffff offffff...ama rabbimden hep hayırlısı olsun die dua ediyorum

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bata 3 var sanirim katlanarak artsin degerin gozun aydin canim

rahim ince tutunamaz diye dusunuyordun iste bir mucize
cok sevindim senin adina

düzensiz oluyorum ama geçen ay 6 sında oldum. bu ay da 6 sı yada 7 si olurum diye düşünüodum. napimm doktor rahim ince dediydi beni korkuttu :) bu arada bi litre nar suyu içtim toplamda :) tadı çok kötüydü 2 şişe de evde beklio. çok da pahalıymış. gözüm görmeden doldurmuştum sepete. içemedim hepsini

halaya geç kalmışım işteyimmmm hemen aradan gireyim, geridönüşüm canım çok tebrik ederim

o takvimi hamile kalmasam bile yapcaktım :) her ay bakıodum gün gün hamilelik takvimine zaten.

yarın doktora gideyim bi de. kendi kendime gelin güvey olmiim :)

geridönüşümde içinden geçen tuttu, eşimi aradım söyledim sıra bizdeymiş diyee ayy moral oldu bu bebek valla hepimize

geridönüşüüüm, ayağını sürü canıım, devamı gelsin, topikte hamile olmayan kimse kalmasııııın

diyodun da inanmıyordum ya :) ne bilim hala tam inanmıyorum. sanki bunları bile ben yazmıyorum :)

every, kız görmüşsün rüyanda zaten bütün takvimlerde de kız çıkmıştı di mi, inadına erkek gelmesin bu senin kuzucuk.........şimdi yanlış mesajlar göndermeyim "teyzesinin kuzusuuu hu hu sen sağlıkla gel biz seni her halukarda sevicez yani"

diyodun da inanmıyordum ya :) ne bilim hala tam inanmıyorum. sanki bunları bile ben yazmıyorum :)

Herşey güzel olacak kısmetse canım
Sen içini ferah tutt
Ama bilirim keseyi görene kadar insanın kafasında hep bir acaba oluyoor
Sen yeter ki hep iyi düşün-iyi olacağını düşün
Tebrik ediyorum tekrardan
Ayağını sürt tatlım, peşi sıra hamileler gelsin, hazır halay ekibi ayaktayken

iyiki doğdum lalalalala gördün mü 25 oldum .... 25 yaşındayım kızzz ufaktan ufaktan yaş gidio hayırlısıyla 1.yi doğurcam büyütcem de ikinciye sıra gelcek

valla bende diyorum sıra sende diye hadi bakalım gelsin bebişler çekilsin halaylar tey tey....

Yemin ederim şu yazdığını görmeden geridönüşüme ayağını sür dedim senle aynı frekenstayım bak 2. söyleyişim
Geridönüşümde tuttu (Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin),
Sende hala aynı
ve hepinz için gerçekten diliyorum, dualarımdasınız inanın...

valla bende diyorum sıra sende diye hadi bakalım gelsin bebişler çekilsin halaylar tey tey....
sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, ağustosta olduğu gibi halay ekibinin teri soğumadan ardı ardına gelsin haberler şurda kaç kişi kaldık zaten

benim de 17. ay...offf offffff offffff...ama rabbimden hep hayırlısı olsun die dua ediyorum

kan testi için doktora gittim ya. 18 aydır olmuyordu dedim. bana tam zamanı dedi.

artık zamaanı manasında mı dedi yoksa 18 ay normal bi süreç manasnda mı dedi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…