kan testi için doktora gittim ya. 18 aydır olmuyordu dedim. bana tam zamanı dedi.
artık zamaanı manasında mı dedi yoksa 18 ay normal bi süreç manasnda mı dedi anlamadım
geridönüşümde içinden geçen tuttu, eşimi aradım söyledim sıra bizdeymiş diyeeayy moral oldu bu bebek valla hepimize
geridönüşüüüm, ayağını sürü canıım, devamı gelsin, topikte hamile olmayan kimse kalmasııııın
öff ağlattınız beni yaaYemin ederim şu yazdığını görmeden geridönüşüme ayağını sür dedimsenle aynı frekenstayım bak 2. söyleyişim
Geridönüşümde tuttu (Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin),
Sende hala aynı
ve hepinz için gerçekten diliyorum, dualarımdasınız inanın...
geridönüşüm bu ay geçen aylardan farklı neler vardı say dök bakalım
Geridönüşüm için bilmeden hepimiz voltron oluşturmuşuz :118:
Hamile olacaksın diye diye hamilelik geldi çoook şüküüürr
Darısı isteyen herkesin başınaaa
bana da bu ay bi sakinlik gelmişti. bu sakinliğin bir hikmeti olmasın sakın :)
Herşey güzel olacak kısmetse canım
Sen içini ferah tutt
Ama bilirim keseyi görene kadar insanın kafasında hep bir acaba oluyoor
Sen yeter ki hep iyi düşün-iyi olacağını düşün
Tebrik ediyorum tekrardan
Ayağını sürt tatlım, peşi sıra hamileler gelsin, hazır halay ekibi ayaktayken
iyiki doğdum lalalalala gördün mü 25 oldum ....25 yaşındayım kızzz ufaktan ufaktan yaş gidio hayırlısıyla 1.yi doğurcam büyütcem de ikinciye sıra gelcek
Yemin ederim şu yazdığını görmeden geridönüşüme ayağını sür dedimsenle aynı frekenstayım bak 2. söyleyişim
Geridönüşümde tuttu (Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin),
Sende hala aynı
ve hepinz için gerçekten diliyorum, dualarımdasınız inanın...
öff ağlattınız beni yaa, Allah'tan odada koridorda kimsecikler yok. Gelsin hepimize hayırlısıyla, ya bu topiğin tüm hamişlerini de ayrı ayrı seviyorum bi de onu söyleyeyim ateşle işiniz gücünüz kalmadığı halde bizi unutmadınız sırf bize moral vermek için geliyorsunuz, veriyorsunuz da, Allah razı olsun
öff ağlattınız beni yaa, Allah'tan odada koridorda kimsecikler yok. Gelsin hepimize hayırlısıyla, ya bu topiğin tüm hamişlerini de ayrı ayrı seviyorum bi de onu söyleyeyim ateşle işiniz gücünüz kalmadığı halde bizi unutmadınız sırf bize moral vermek için geliyorsunuz, veriyorsunuz da, Allah razı olsun
geç olsun varsın canım, savaş mavaş da çıkmaz sağlıkla al kucağına bebeğini bak gör kaygıların nasıl azalıyorbu ayak sürüme olayı bende vardır yalnız. ben bi evlendim herkes patır patır evlenmişit :) bi mağazaya girerim boş mağaza birden dolar falan. :) hadi kızlar yürüyün :) inş. hepimizin olur. bi yandan da endişeleniyorum. savaş mavaş çıkcak bebeğimizin tadını çıkaramıcaz Allah korusun.
az daha erken olaydı da şimdiye seviyor olsaydıkçok mu paranoyak ım
sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, ağustosta olduğu gibi halay ekibinin teri soğumadan ardı ardına gelsin haberler şurda kaç kişi kaldık zaten
benimde başıma gelsin bebiş yaaabende istiyom banane bananeee
kız yumoş yokki bu aydurun size çanak oluşturan tablomu koyayım
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama ben yarı sevinç (geridönüşümün miniğine) yarı da duygusallıktan ağlıyorum kiiŞimdi lütfen ağlama, üzülürümm-bende ağlarımm
Sadece ve sadece mutluluktan ağla
O mutlulukta bebişinin mutluluğu olsun
Ben sizlerin moralsiz olmanızı istemiyorum çünkü olumsuz çalıştırıryorsunuz çekim yasasını (stres-gerginlik ve umutsuzluktan dem vuruluyor)
Ben sizler için olumlu düşünerek- belki duam kabul olur diyorum
Bunuda gerçekten keyif ve mutluluk alarak yapıyorummm
Allah hepinizden razı olsunnn, bende hepiniziii seviyorummm
ya bu kk da çok okudum ya. değerler iki katına çıkmıyor falan. neyse başka kötü şeylerde var yazmiim. ondan korkuyorum. hayırlısı. gelceği varsa gelir inş
Valla ben tablodan hiç ama hiç anlamadığım için
Hiçbirinizin tablosunada bakmıyorum açıkcası
Ama sana 2-3 sayfa önce dedim
Klomensiz yada en fazla klomen bitene kadar
HAMİLESİN....
İnşAllaaahhh ..
Rabbim ol desin yeterr
every, kız görmüşsün rüyanda zaten bütün takvimlerde de kız çıkmıştı di mi, inadına erkek gelmesin bu senin kuzucuk.........şimdi yanlış mesajlar göndermeyim "teyzesinin kuzusuuu hu husen sağlıkla gel biz seni her halukarda sevicez yani"
bu diyaloglar geçen ay pekbiciciden çok tanıdık geldi bana o da testleri işe götürmüştü ve yinede dayanamayıp işte yapmıştı ve kalayını çekmiştik :) inşallah senin halayını da çekeriz canım ya sakin ol bak test delisi ben bu ay ovulasyon testi bile yapmadım dpo 6 olmasına rağmen şimdiye kadar çok gebelik testi yapmam gerekirdi (boş kuruntu) ama ben tutuyorum kendimi ve bat geçene kadar test mest yok bu aydan pek umutlu da değilim gerçi ama hayırlısı herşeyin Rabbim en kısa zamanda bizede testte pozitifi görmeyi nasip eder inşallah
neyse tahminleri bekleyemeyeceğim. henüz kimseye söylemedim zaten çatlıyporum.
ya kızlar Allah bağışlarsa, bi aksilik olmazsa, değerlerim yükselirse galiba hamileyim.
ya bu ay bişi yaptım sayılmaz ekstra. ama oldu. istediğim günde olmadı die üzülmüştüm. ama olmuş. sonunda olmuş. inanamıyorum. o kadar inanmıştuım ki tedavisiz olmayacağına. ama olmuş. inş bi aksiilik olmaz. çok korkuyorum.
değerim 54 çıkmış
haber versen stres olurlar, vermesen ben nerden bileyim derlerrahhhh er keeekkk lerrrrrr
servisi bekliyorum. 5 de anca evde olurum.
du biraz anlatayım. öncelikle tabi Allah ın vermesiyle oldu yada olacak inş. ama maddi kısımlarıda yazayım.
2010 haziran ayında evlendim. aslında hep hemen yaparım çocuk diyordum ama maddi sebeplerden yapamadım.8 ay korundum. sonra
2011 martta falan başladık çalışmalara. mart nisan mayıs haziran çok umursamadım. her seferinde olur sanıyordum. ymurtlama döneminden bile haberim yokru. temmuz ağustosta hala olmayınca üzülmelere ağlamalara başladım. netten araştırma yaptım. yumurtlama dönemi varmış ama en iyi doktor sölermiş bunu. doktora söledim ilgilenmedi bile. folik asiti bile zor yazdırdım.
neyse yaz çok yoğundu, çalışmalar hep devam ettim ama şu ay olmasa da olur dediğim aylardı bu aylar. O yüzden stresten olmaz kısmını kendim için kabul etmiiom :) kendim için ama. başkalarında etk,ili olmuş olabilir ama hiç düşünmediğim aylarda olduğu için ben bunu kabul etmiodum.
neyse aralıkda mı, ocak ta mı ne artık 8 ay olunca iyice üzldüm. nerdeyse 1 yıl olmak üzereydi. kimseye sölememiştim denediğimizi. artık söylemeye başladım. doktora gittim. reglin 16. günüydü. doktor yumurta oluşmamış, oluştuğuna dair bir görüntü yok. pko olabilir dedi. ama pkolularda kendiliğinden hamile kalabilir dedi. döngüm uzundu o zaman.40 gündü genelde. bana bi hap verdi.progestorondu galiba. bu hamile kaldırmaz ama yardımcı olur dedi. düzenli kullanmak gerekiodu ben ilk ay kullandım sonra kullanamadım. ilk ayda yarım kullanmıştım. birde buunla hamile kalırsın demediği için önemsemedim.
bir yıl bekleyelim dedi. yumurtalıkları yormayalım dedi. bu arada eşimin sonucuna da bakmıştı. hafif haraket azdı ama sayı iyidi. ama tedavi gerekir demedi.
bi yıl olunca gidemedim doktora. bi boş vermişlik hali vardı. sıkıntılarımda vardı.
neyse haziran ayında hem kpss stresiyle hemde çevremdeki gebelik patlamasıyla tekrar doktora gittim. ve o aydan sonraki her ay çok taktım. testler falan. hazirana kadar hiç yapmamıştım sonraki aylar yaptım hep.
avcılarda bi doktora gittim iyi değildi. aynı hastaneden başka bi doktoru kk dan bi arkadaş sağolsun tavsiye etti.
bu arada benim döngü kendiliğinden 32 lere düşmüştü. bazen yine 40 oluyordu. bi kere 27 olmuştum. ama daha iyiydi eskiye göre. hormon testlerim ilk doktora gittiğimden daha iyiydi. ama bunun için hiç bişi yapmadım kendiliğinden oldu.
neyse bu gittiğim doktor dedi ki senn pko hafif dedi. gebeliğe engel değil dedi. senn yapılacak tek şeyin kalmış dedi rahim filmi.
rahim filmi için adet olmayı bekledim. özelde pahalı olduğu için devlete gitcektim. o ay randevu bile vermediler. çok ağladım. bi ay daha mı ertlencek diye.
neyse sonraki ay rahim filmi oldum. ramazandı. ramaznda çok şey denedim. maydanoz süt buharı, böğürtlen kökü, incir, çörek otu. meryem suresi. hepsinden az az yaptım. 2 günde bi milişki falan. ama sonuç almadım. hatta planlı programlı hazırladım. ama olmadı. rahim filminden önce herşeyi yapmış olmak istedim.
rahim filminden korkuyordum. neyse olmayınca mecbur rahim filmi oldu. çok dayanılmayacak bişi değildi ama ağrılıyddı. ben hep hafif tıkalı hsg den sonra açılacak hamile kalcam diye düşündüm. açık tüpler dedi. gayet açık dedi. o an bi üzüldüm. klomenle deneseydimde sonra mı hsg olmalıydı diye. şimdi bu durumdan memnunum.
hsg den sonraki ilk ay olmadı. bayrama denk gelmişti. çok değerlendiremedik bile. adet olunca klomene başlıcaktım
. malum onu biliosunuz bu ay klomene başlayamamıştım. ama önceden olduğu gibi bi ay daha ertelendi diye de ağlamadım. kabullenme gelmişti bana. bu ay birde şeker hastalarının kullandığı bi hap kullandım. eczacı arkadaşım verdi. pkolular kullanıyor dedi. pko da sanırım ünüsilin direnci oluyormuş ve bu yüzden yumurta gelişmiomuş. bu ilaçla pko lularda oluyormuş.
yani bu ay boş geçmesini göze almıştım. umudum klomendi. ama bi tarftanda bu kullandığım ilaçtan dolayı olabilir diye de düşünüodum. ya hsg den oldu ya bu ilaçtan. Allah bilir tabi. hsg den sonraki 2. ayımda hamile kalmış oldum.
belirtilerime gelince evet belirtim vardı. size hissediorum demiştim hatta. ama hazirandan beri zaten hep yalancı belrtiler ve hisler yaşıyordum. o yüzden belirtilere güvenmedim. ama gene de belirtilerimi söyleyeyim.
belim ağrıdı. baya ağrıdı üstelik. yani hergün manasında.
göğüslerde bişi yoktu. hala yok.
kasıklarda dolgunlukla ağrı arası bişi çok vardı. önceki aylardada bu vardı ama bu kadar yoğun değildi. beni umutlandıran bu oldu.
mide bulantım vardı ama çookk uzun zamandır mide bulantım var . idrar yolları iltihabından demişti doktor. yalancı belirtilerimden biri buydu.
birde dün midemde çok gaz oldu.
baş dönmemde hafif hafif var. ama önceki aylardaki yalancı belirtilerimde de vardı :)
ay hala inanmıyorum ha. keseyi görmeden inanmıcam galiba :)
çok da uzun oldu ama her hamileyim diyenden bende böle uzun bi yazı bekledim. her hamileyim diyenin konusunu okudum. :) benimki de bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?