Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testi için doktora gittim ya. 18 aydır olmuyordu dedim. bana tam zamanı dedi.

artık zamaanı manasında mı dedi yoksa 18 ay normal bi süreç manasnda mı dedi anlamadım

bu ay şehir dışında olacagım iş için..zaten çok umudum yok.diğer adetim de bayrama denk gelio...bir sonrakine kalacak...üf yaaa zaman gecmek bilmiyo.inş bizim de kendiligindden gelir

bu ayak sürüme olayı bende vardır yalnız. ben bi evlendim herkes patır patır evlenmişit :) bi mağazaya girerim boş mağaza birden dolar falan. :) hadi kızlar yürüyün :) inş. hepimizin olur. bi yandan da endişeleniyorum. savaş mavaş çıkcak bebeğimizin tadını çıkaramıcaz Allah korusun.

az daha erken olaydı da şimdiye seviyor olsaydık çok mu paranoyak ım

öff ağlattınız beni yaa, Allah'tan odada koridorda kimsecikler yok. Gelsin hepimize hayırlısıyla, ya bu topiğin tüm hamişlerini de ayrı ayrı seviyorum bi de onu söyleyeyim ateşle işiniz gücünüz kalmadığı halde bizi unutmadınız sırf bize moral vermek için geliyorsunuz, veriyorsunuz da, Allah razı olsun

geridönüşüm bu ay geçen aylardan farklı neler vardı say dök bakalım

up uzun yazdım ama özet geçeyim. bende hamileyim topiği açarssam orda anlatırım gene :)

bayramdan önce hsg oldum. bu ay diaformin isimli bi ilaç kullandım. hatta geçen hafta almayı unuttum ilacımı. sonra da dedim belki hamileyimdir almıyayım ilacı. adet döneminde içerim gene dedim.

birde günde 707 kere ya varis zikri, ve selatı tefriciye topiği ile birlikte selatı tefriciye okumalrı. daha bana sıra gelmemişti ama başkasına edilen dua daha makbulmüş diye biliorum

Geridönüşüm için bilmeden hepimiz voltron oluşturmuşuz :118:
Hamile olacaksın diye diye hamilelik geldi çoook şüküüürr
Darısı isteyen herkesin başınaaa

benimde başıma gelsin bebiş yaaa bende istiyom banane bananeee

bana da bu ay bi sakinlik gelmişti. bu sakinliğin bir hikmeti olmasın sakın :)

kız yumoş yokki bu ay durun size çanak oluşturan tablomu koyayım

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya bu kk da çok okudum ya. değerler iki katına çıkmıyor falan. neyse başka kötü şeylerde var yazmiim. ondan korkuyorum. hayırlısı. gelceği varsa gelir inş

iyiki doğdum lalalalala gördün mü 25 oldum .... 25 yaşındayım kızzz ufaktan ufaktan yaş gidio hayırlısıyla 1.yi doğurcam büyütcem de ikinciye sıra gelcek

ben 25 de evlenmiştim. insan her yaşta yaşlandığını yada büyüdüğünü düşünüo tabi. yaş 21 ken beni bi yaş kaygısı almıştı sormayın gitsin

evet bana da öle demişti. hadi inş..

ben gelmem artık radyosayon yaymıyo mu bu pc zararı olmaz mıki :) bu arada tabloma bi bakın ya :)

funda ilginç olmuş çanağın :) bir daha ki ay olursun inş. bu ay da belli olmaz .

Şimdi lütfen ağlama, üzülürümm-bende ağlarımm
Sadece ve sadece mutluluktan ağla
O mutlulukta bebişinin mutluluğu olsun
Ben sizlerin moralsiz olmanızı istemiyorum çünkü olumsuz çalıştırıryorsunuz çekim yasasını (stres-gerginlik ve umutsuzluktan dem vuruluyor)
Ben sizler için olumlu düşünerek- belki duam kabul olur diyorum
Bunuda gerçekten keyif ve mutluluk alarak yapıyorummm
Allah hepinizden razı olsunnn, bende hepiniziii seviyorummm

geç olsun varsın canım, savaş mavaş da çıkmaz sağlıkla al kucağına bebeğini bak gör kaygıların nasıl azalıyor

sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize, ağustosta olduğu gibi halay ekibinin teri soğumadan ardı ardına gelsin haberler şurda kaç kişi kaldık zaten

aynen ya fundaya onu diyodum bende kaç kişi kaldık zaten inşallah bizim halaylarımızda çekilir en kısa zamanda biyandan çok sevindim çok heycanlandım geridönüşüme bi andan efkarlandm bizim nezaman olacak diye inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur canım

benimde başıma gelsin bebiş yaaa bende istiyom banane bananeee

kız yumoş yokki bu ay durun size çanak oluşturan tablomu koyayım

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Valla ben tablodan hiç ama hiç anlamadığım için
Hiçbirinizin tablosunada bakmıyorum açıkcası
Ama sana 2-3 sayfa önce dedim
Klomensiz yada en fazla klomen bitene kadar
HAMİLESİN....
İnşAllaaahhh ..
Rabbim ol desin yeterr

ama ben yarı sevinç (geridönüşümün miniğine) yarı da duygusallıktan ağlıyorum kii valla üzüntü yok bugün..O dediklerine tamamen katılıyorum ve stres ne kadar etkili biliyorum ah elde olsa ah elde olsa, olsun olduğu kadar pozitifim ben de..En azından "çıldırmıcam..."

inşallah canım sağol duaların için.. Allahta sana hayırlı evlat versin inşallah.. ve bu topikteki herkese inşallahhhh

yok canim kiz degil, hem kiz hem erkek
ruyamda bile o sekilde oluyor :)
kiz erkege donustu ben bebegi uyutmaya sevmeye devam ettim
saka maka ben de merak ediyorum ya artik baya
bakalim kismet ogrenmek icin daha zaman var 16. haftada net soylerler herhalde
cidden hic onemli degil ama sadece merak ediyor insan

inşallah canım hepimiz için hayırlı evlatlar
testi evde unuttum iyi mi
yarın götürürüm
şimdi geridönüşüm test yaptı ya bana gaz olur bu en iyisi yarın götürmek

tebrik ederim bata var daha
bu değer iyi
daha bir kaç gün önce önemli günleri kaçırdım diye isyanlardaydın eşine ve ölçmemiştin
senin adına çok mutlu oldum sağlıcakla kucağınna al inşaallah
ben de senden birkaç gün sonra kızmıştım eşime
bakalım bizde durum ne

haber versen stres olurlar, vermesen ben nerden bileyim derlerr ahhhh er keeekkk lerrrrrr

maalesef öyle
eşim baskı hissediyormuş
ben ne hissediyorum acaba haberi var mı?

ne zorluklar sonunda kavuştun bebeğine
hadi bakalım her gecenin bir günü varmış
aydınlık günler doğdu sana
umarım bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…