Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rezene senn bat yakın mı

Canım göZün aydın hayırlı olsun
Bende iki senedir bekleyenlerdenim inşallah bizede dua et
Normal yoldan olsa iki tane kurban kesicem valla
Çok zor tedaviler benim için
Önemli günlerde olmadı dedin ya
Acaba kaçıncı günlerde oldu yazarmısın merak ettim
Bende bu ay ölçmiycem ateş kafama göre takılcam dedim ama 19.günden sonra babkıyım çatlamışmıyım derken aaa ortaya çıkan tablo sanki 21 gunde çatlamış gibi oldu ama bende ilişki 19. Gündü en son üzüldüm tabi ama olmucak ya işte nasip kısmet

Everyci nasılsın canım

Fundam
sendede pko varsa neden kullanmıyosun canım ya şu şeker ilacını
Valla bende olsaydı keşke diyenlerdenim bi şeker ilacı işi hallediyo
Mutlaka kullan bence aksatmadan
Bunun örneği çok çünkü

Hepinizi öpüyorum kızlar çok yazamıyorum ama ne olur banada dua edin

Son düzenleme:

başta bana da öyle yapmışlardı.ben sormustum bi arkadaşımdan duydum diye.dr açıklama olarak film daha zor ve acılı.onun için öncelikle tüplerde sorun yokmus gibi düşünüp klomen veriyoruz.maliyet olarak ta düşük.hormonlarda sorun olmadığı halde 3 kez klomene cevap vermezse rahim filmi istiyoruz demişti.

canım hayırlı olsun çok sevindim adına umut oldun bizede demek bir yılı geçse de doğal yoldan olabiliyormuş rabbim kucağına almayı nasip etsin...

benim rahim filmimi çeken kişi artık eskisi kadar acılı bişi değil bu dedi. eğer tüplerde de tıkanıklık varsa boşa klmen alınmış oluyor onun da yan etkisi baya varmış. bazı doktorlar yumurtalıkları yormak istemio. rahim filmini önce verio.

canım hayırlı olsun çok sevindim adına umut oldun bizede demek bir yılı geçse de doğal yoldan olabiliyormuş rabbim kucağına almayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim. 1,5 yıl olunca bende doğaldan olmucanı düşünüodum. aşılamaya ve tüpe gözümü dikmiştim. olsa olur diodum. hatta rapor almak için devlet hastanesine gidiodum artık. öle umudu kesmiştim

canım çok teeşekkür ederimm. inş senn de yakında olur. önemli olansağlıkla kucağa alıp büyütebilmek.
tabloma bakarsan orda yazdım ilişki günlerini. yumurta akı akıntıyı 3 göre gördüm ben. hangidinde oldu bilmiorum. ben en çok bi cuma günü vardı onu önemsemiştim. eşimle tartıştım ayrı odada yattım. havuza gidip geldim. sonra eşim gönlümü aldı. aslında hala kırgındımda sırf bebek için gönlüm alınmış gibi yaptım :)

bu şeker ilacını eczacı arkadaşım verdi yan etkisi yok dedi. ilacın prospektüsünü okudum bi sürü yan etki. korktum bi kaç gün kullanmadım. sonra nette araştırma yaptım. pkolulu olup bunla hamile kalanlar vardı. kullandım bende. ilk defa bi ilacı akssatmadan kullandım. geçen hafta kullanmadım bi tek. oda ii denk gelmiş. en azından hamileyken kullanmamış oldum.

bu arada bunları yazarken aklıma geldi ben hala doğru düzgün folik asit içmiom ya :18::18::18:

zakkum sen çift çizgi görmüştün bu ay dimi. birde bildiğim kadarıyla bi kere hamile kalmışsan yada döllenme olduysa o zamanda rahim filmi istemiolar.

merhaba canim
insallah olacak canim benim
cok cok istiyoruz senin adina
dualarimiz seninle

Canım çok sağol eksik olmayın. Senin de miden bulanıyormuş. Olsun o bile çok güzel. Yinede umarım çok rahatsız etmez seni de rahat rahat yemek yersin.

9 aycım mrb inşallah bu ay senin için çok güzel geçer ve tüpe gerek kalmadan bebişinin haberini alırsın dular seninle ve bizimle umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz

lillum inşallah hepimiz için öyle olur. burda çok uzun süredir gördüğüm isimleri artık hamile olarak görmek istiyorum. Aramızdaki hamile sayısı hızla artmakta. Hadi artık biz de olalım. Canım ben de sizin için dua ediyorum. Lütfen siz de beni unutmayın.

Hayırlısı neyse o olsun canım ama bana hala kız gibi geliyor :)

HARİKA HABER!!! Canım tebrik ederim. Sana sağlıklı bir dokuz ay diliyorum. Sonunda geldi mucizen şükürler olsun. Sen içini ferah tut. Bütün hamilelerle bu korkular oldu biliyorsun. İnşallah her şey yolunda gidecek.

Canım ne güzel yazmışsın ya. Benim de beklentim bu bütün hamileler lütfen hikayelerini böyle paylaşssın

zakkum sen çift çizgi görmüştün bu ay dimi. birde bildiğim kadarıyla bi kere hamile kalmışsan yada döllenme olduysa o zamanda rahim filmi istemiolar.

canım ben daha hiç hamile kalamadım.tüp bebek bile tutmadı işte daha dün hasta oldum.testlerden sipariş verdim.o topiktekilere sordum hangisi iyi diye ama kimse cevap vermedi.bende coretest aldım.bakalım umut dünyası işte.biz üstümüze düşeni yapalım da gerisini Rabbim bilir.su tahta silme işini bi sorsana doktora yarın.tüpteyken gündelik ev işi yapabilirsin ama halı kilim silkme bide cam silme demişlerdi.

Tatlım sen kendi şifrenle girdiğinde ilişki günlerin görünüyo biz buraya eklediğinde göremiyoruz
Kaçıncı günler ilişki var yazarsan sevinirim

ya ben kurs merkezindeyim. 50-60 yaşında da öğrencilerim oluyor. nasıl diyeyim ki onlara tahtayı silin die. bebeğimimden önemli değil tabi. çocuk gruplarında öle yaparımda. bugün ayakta ders anlatmak da yordu beni. tahta kalemi de normalde zararlı şimdi nasıl olur bilmiorum

ya biri çift çizzgi görmüştü betada düşük çıkmıştı. kimyasal olabilir demiştik. o sensin sanıodum. pardonn :26: vakti gelince olur inş. çok zor bi süreç ama. anca biz birbirimizi anlayabilriz. son zamanlarda bebek kıyafetleir paylaşan topiclere falan bile giriodum. içleniodum daha zor şeyler yaşayan var. bu halimize de şükür ne diyelim.

Tatlım sen kendi şifrenle girdiğinde ilişki günlerin görünüyo biz buraya eklediğinde göremiyoruz
Kaçıncı günler ilişki var yazarsan sevinirim

yaa görünmüo mu. ben sizde görebiliosunuz sanıyodum :) dur bakimm hemen.

8. gün

11. gün
12.gün

14.gün

17.gün

19.gün

bu tarihten beri de hiç bişi olmadı kullandım attım benimkini

doğru hatırlıyosun canım o benim.sende pazartesi acilde bida baktır demiştin.ben de ağzın dualıymış.hakkaten pazartesi küçük bü kaza yaptım.geceyi acilde geçirdim.rontgen ve tomogrofi cekebilmek için önce hcg ye baktılar dedim.bu ara duaların kabul oluyosa inşallah hamile olduğunda doğrudur diye eklemiştim salı günü :)

9 ay çok teşekkür ederim. ya her hamileyim diyenin gözünün içine bakasım geliodu. acaba nasıl oldu diye. 1 yıldan az sürede olanları açıkcası normal diye çok merak etmiodum. ama özellikle bir yıldan fazla olanları merak ediodum ne oldu da oldu diye. insan bi çare bişi beklio işte.

o ilacı veren arkadaşıma hediye götürcem. ama ondan ama başka biişiden. belkide hsg den.. ama olsun. sonunda oldu ya. gölgede olsa gördüm ya çizgiyi. hele değerim. 5 biile olsa sevinirim diodum. şimdi artarsa değerlerim içim ferahlayacak biraz olsun. nazlı oldu bu bebek nazlı. nazlı mı koysam adını :)

bu ay belirtiler biraz daha belirgindi bi taraftan hissediodum ama bi taraftanda son 4 aydır aynı şeyler olduğu için ihtimal vermiodum. çelişkili çelişkili yaşayıp gidioduk işte :)

kimyasalı da sanırım döllenme diye değerlendiriolarmış. en azından döllenio demekki sperm oraya ulaşıyor mantığıylaymış sanırım. inş tez vakitte, hayırlı vakitte bebeğin olur. ayrı ayrı dua etcem hep.

lilyum hariç dermişim

kıs nası buldum seni ama
msj atmaya çalışıyom sana niye gitmiyo diorum
meğer msj kutun doluymuş,kocamanda yazıyomuş orda
siliver gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…