Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hangi gün olduğunu bende merak ediyorum. öğrenilebilio mu bilio musunuz

insan oğlu işte ayy onuda merak etmeyiver canım.hatceye değil netceye bakmak lazım.hangi gün olursa olsun.hepsi sevgiyle olmadımı sonuçta?sevdiğinin bi parçasını taşıyorsun içinde farkındamısın?boşver ona buna kafa yormayı.tadını çıkar işte.senin yerinde olmak için neler vermezdim.sen yok değer yükselcekmi yok bilmem ne.amaaaaaaaaaan boşversene bebiş geliyo kızım daha ne.bak kızdırdın beni :)
ya bilmiyorum niye ama sanki seni senelerdir tanıyomusum gibi yakın hissediyorum.yazdıklarım samimiyetimden yanlış anlama lütfen.ben 2 senedir her bebek haberine ağlarım(kardeşiminkine bile)seninkini duyduğumdan beri ağzım kulağımda!eşim eve gelir gelmez geridönüşüm hamileymiş dedim sevinçle.oda yazık anlamadı tabi kim kim diyo :)

benim de kardeşimin 2 ay önce bebeği olcağını haber aldık bende sevinemedim. ama bu kaygılarım şımarıklıktan değil. ya gene bi aksilik olursa durumundan. en iyi senn anlaman lazım. uzun zaman bekleyince öle oluyor. bi aksilik yaşıcam diye korkuyorum. doya doya sevinemiyorum. gelceğini bilsem diğer dediklerini gerçekten umursamam da. ya yarı yolda bırakırsa. endişem kaygım mızmızlığım bundan

gayet iyi anlıyorum canım.belki moral olur diye düşünmüştüm.buarada eşine söyledinmi?eşime anlattım doğum günüymüş diye cok imrendi.ben olsam bi an önce bilmek isterdim dedi.söylede haftaya keseyi görmeye haftaya beraber gidersiniz.yazık oda ne kadar merakla bekliyodur şimdi acaba oldumu bu ay diye :) buarada tuu tu maşallah demeyide unutmayayım neme lazım dimi :)

doğum gününü beklemicemde yarın doktora gittikten sonra söylemeyi dşünüorum. doktorun orda istediğim hediye var. hem onu da alırım. öne çekcem doğum gününü.

yani bilmiorum ki o benim kadar merraklı mı. o da istiyor ama benim kadar hevesli değil. o daha kaderci. olursa olur dio. üzülmüodu mesela olmuyor diye.

ben yatıyorum. baya belim ağrıyor. bu normal bişi mi. zaten yorgundum uykum vardı ama uyumadım

benim bat dün geçti canım, ama gelecek gibi, akıntı var abuk subuk renklerde

ya ben birde bu aralar baya ağır çanta taşıyorum. zararlı dimi. dün hastaneye de o ağır çantayla gittim. çok yyoldum. baya kitap vardı çantamda. 7-8 tane. çokk ağır
hii taşıma öylee, kursta bırak canım ne taşıyorsun yanında, yarın ağır kitaplar kursta bırakılacak ve o folik asitten içilecek (onu da unuturuz sanma)

bişey söyliyeyim mi benim kide hep öyle der ama yeni yeni anlıyorum ki beni üzmemek için böyle serin kanlı duruyor.hele sen bi söyle gör bakalım heveslimi değilmi! hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.iyi geceler.bebişinde sende Allah a emanet olun

sanada iyi geceler arkadaşım.benim gözlerde sinyal vermeye başladı yatayım artık

ya ben birde bu aralar baya ağır çanta taşıyorum. zararlı dimi. dün hastaneye de o ağır çantayla gittim. çok yyoldum. baya kitap vardı çantamda. 7-8 tane. çokk ağır
ozellikle bu aralar agir kaldirmamak cok onemli
hatta is yapma dinlen bol bol is cikislari
benim doktorum her muayenede bana iliski yok, agir kaldirmak yok dedi, sen de kalp atislarina kadar iliskiye girmesen iyi olabilir, sonra doktorun yonlendirir zaten ama bebek tam yerlesene tutunana kadar tedbir iyidir

hangi gün olduğunu bende merak ediyorum. öğrenilebilio mu bilio musunuz
ne yapcan kiz neticeye bak tutmus biri iste onu kimse bilemez
benim yumurtlama gunumu biliyorum ama belki yumurtlamadan bir onceki iliskiden kaynaklandi iste onu bilemeyiz o yuzden hesaplamada son adet tarihini aliyorlar

benim gün gün gebelik takvimine göre yarın 4 +0 oluyor. kese görülmez dimi.
yok canim
sen degere gore bakacaksin onemli olan kan testindeki deger
1000leri gormeden kese gorulmez

canim valla rus takvimi cin takvimi kiz diyor, ultrason resmine gore yapilan yoruma gore de kiz cikiyor (karindan ultrasonda bebek sagda ise kiz diye bir tahmin var)
simdiden alistiriyorum kiz olduguna cunku erkek olursa sanki supriz olacakmis gibi

efesudecimmmm nasilsin
ne oldu

ne olsun cnm ,canım sıkıldı bi arada öle yazdım :)ruh halimden kaynaklıydı sanırım...
bide bugün 6 günlük küslükten sonra bi özür geldi
ayrıca okula giderken bagajda bişiler bi sağa bi sola sallanıyodu meğer ailesine aldığı hediyelerden,benm ailemede almış...
bide hergün ilacını kullanıyodu (hız ve morfoloji için olan ) anladım ki uzatmak niyetinde değil ,bide ilacı alırken sallıyodu böle dikkatimi çekmek için ,hani ben alıyorum ilacımı planımı bozmadım dercesine..
akşama doğruda 6 gündür konuşmuyoduk bi laf attı bana bende direk atladım
sonra azcık bi ses tonu yükselmeden kapris yaptm ,böle yaptın şöle yaptın beynini yedim ,sonra bi özür diledi ,
ben dedim eğer varsa bişey istemiyosan boşanalım ..ilk defa dedim
veeeeeee geldi sarıldı ,ağladım baya sonra oda bidaha tartışmak falan yok dedi.eğer dedim bidaha bana şiddete yelteneceksen bitsin dedim.....diyoki sen bana vurdun ...ayrıca ben popona vurdum dedi bende belime geldi elin dedim ....inanmıyo canımı acıttığına ,o kadar da değildir diyo...
böle son durumlar işte
bide dedimki çocuk meselesi hakkımıza hayırlıysa olsun yoksa olmasın dedim,eğer arada kalcaksa falan yawrum olmasın dedim....ne bileyim işte konuştuk epey
anacığımda yolumu gözlüyo hiç bişidende bahsetmemiştim zaten ama o nasıl seviniyodu,bende buhrandaydım biraz belli etmemeye çalışıyodum falan neyse ,toparlarım inşAllah ...

gerdönüşüm tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşAlllah

Son düzenleme:

ilerleme olmus icim rahatladi efesudecim
ozrunu dilemis hatasinin farkinda duzeltme cabasinda olmasi cok iyi
ikinizde de gerginlikler oluyor bu cok normal insallah yoluna girecek tam anlamiyla yakin zamanda
bak senin ailene de hediyeler almis ne kadar guzel bir davranis artik gitme hazirliklari ve planlariniza odaklasma zamani canim cok az kaldi
zaten annene birsey dememen en iyisi ben de hicbir tartismamizi yansitmamisimdir simdiye kadar ona cunku sen kucuk bir sey dersin annenin icine dert olur yillarca unutamaz onu
ozellikle gurbeteyken akli kaliyor onlarin bizlerde

senin tablonu yorumlamak istiyorum. hic doktora gitmemissin gibi yorum yapicam ama .
bence tablona gore 19. gun catlamissin ve sonrasinda da ates gayet guzel yukselmis ilerlemis, bugun dpo14 ve beklenen adet gunun, dun bir tik dusmus bugun de duserse atesin bence adet gelir ve bugun adet gelirse bence 19. gun catladigin da kesinlesmis olur o yuzden icini ferah tut insallah hormon sonuclarin da iyi cikar. tablonu begendim hic sorun var gibi durmuyor bu ay, o akintin hakkinda da bilgim yok canim

Canım merak etmiştim seni sevindim barıştığınıza
Kız şu küslük zamanı keşkem dkh kullanman gereken bizamanda olmasaydı
Çünkü bi çok kişi gördüm ayrılma kararı verip barıştıkları ay bebekleri olan
Bazen bende eşime diyorum bizde mi bi ayrılsak ne yapsak

canıım çok sevindim eşinle sorunlarınızı çözdüğünüze, inşallah bir daha asla yaşamazsınız böyle birşey, nazar çıktı diyelim biz buna

sağol canım benim, ben de bazen benzer düşünüyorum. Benim çizgi için 19.gün daha uygun gibi. Ateş bugün düşeceğine yükseldi ama akıntı ve kramplar devam. İki doktora ayrı ayrı söyledim, ben düşükten beri hep kramp yaşıyorum diye, sallamadılar ya bence bişiler garip gidiyor çünkü daha önce hiç olmazdı benim böyle.. Bu arada senin hesaba göre bugün dpo14 ki çok mantıklı, acaba dr. yumurtlama geçtiği için mi göremedi ki öyle birşey olabilir mi diyorum. Neyse bu akıntılarla sanırım bugün ihtimalim yüksek, bekleyip göreyim.

lilyum ben mi oluyorum geridönüşüm ben hariç mi _? o niye ki _?

kızlar bu sabah 6buçukta kalktım ateş ölçmeyi unuttum bi güzel mutfağa gittim lavoboya gittim geldim yattım aklıma geldi ateş ölçmem gerekirdi hersabah 7buçukta ölçüyorum ama bu sabah kalktım dolaştım ve 7buçukta ölçtüğüm nekadar sağlıklı olacaktı neyse uyumadan ölçtüm 36,4 derece çıktı ki bu benim adet derecemdir sonra 7buçukta kalktım tekrar ölçtüm 36,7 dereceydi ve işe geldim yine ölçtüm 36,4 nasıl bir denge anlayamadım şimdi ben hangisini yazcam tabloya 36,4ü yazsam daha bata var yerleşme düşüşü gb bişey durcak tabloda halbuki hiç alakası yok 36,7 mi yazayım _???? çok sağolun kızlarr

günaydın canlar bütün aksilikler üstüste geldi bu ay en önemli günlerde hiç ilişki olmadı ben inat ettim gitmedim bu sefer o da benim kaççırmayı göze alamayacağımı düşünüyor ya hap gideceğim sandı ama işte koca bir ay daha çöpe atılmış oldu sabah dersim olmasydı kesin gelirdi artık ama ben gidiyorum

bi de benim termometrede sorun olduunu düşündüm 36.4 den yukarı çıkamadı bu ay neyse içime kurt düştü dün bi tane daha aldım hakkaten sabah bi ölçtüm yeniaSİnde 36.7 eskisinde hala 36.4 ve ben tam yumurtanın çatladoğı günü bilemeyeceğim galiba üzerine 7 gün koyup hormon testine gidecektim ne yapcam ben şimdi ((

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…