Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
lilyum ben mi oluyorum geridönüşüm ben hariç mi _? o niye ki _?

evet lilyum diye aklımda nickin hep :) şaka olarak dedim onu ya. sen biraz daha tez canlısın ya. (inşallah kızmazsın :)) sana şaka yapmak istedim

ya taşımak zorunda gibi bişiyim. bugün gene götürmem gerekiorda en lazımlarını alacam. dün belim çok ağrıdı. belki ondandır. bi süre uyuyamadım bel ağrısından. folik asiti gece aldım. aklıma gelmişken şimdi de içeyim. aç karnına içilior mu

bu 36,4 ve 36,7 derecelerinden çektiğimiz nedir yaaa :) sanırım çatlamışsın sende
ya canım boş bıraksam nolcakki kalsın öle napayım zaten ateşim yükseldi 36,7 çıkıyo şimdi iki kez ölçtüm sabah herhalde üşüdüm ondan öle düşük çıktı biliyorum ben bu ay birşey yok nasılsa tabloda birgünün değerinin de pek bi önemi kalmıo bu durumda

every son 4 aydır çocuk odaklı olduğumdan önemli günler geçince daha bişi yapmıodum zaten :) bu seferde öle olmuştu. ona dikkat edebilirm.

ağır taşımamaya da dikkat etcem de işteki koşturmacamı ve yorgunluğumu napcam bilmiorum. her kurs açılış dönemlerinde böle bi ay çok yoğun, stresli, koşturmacalı geçio.

evet lilyum diye aklımda nickin hep :) şaka olarak dedim onu ya. sen biraz daha tez canlısın ya. (inşallah kızmazsın :)) sana şaka yapmak istedim

yok kızmadım canım niye kızayım gülmüşsün zaten insan böle bişeyi düşmanına istemez ama hani hiç arada benim konuşmam filan olsa şaşırmazdım da görünce birden dank etti ozaman bu durumda en çok bana dua etmelisin artık nihahahahaaaaaa nasıl kendime pay çıkardım ama

bende genelde 8 de ölçüyorum. bi kere 7 de ölçtüm çokk çok düşüktü. uyudum sekizde gene ölçtüm dünküyle benzer çıktı. aynı saatte ölçmek önemli sanırım

Günaydııınnnn bayanlaaarrr

Hiç geçmişi okumadan yazayım dedimm, bilinçaltı rüyası mı bilmiyorum ama sabah şerifleriyle hayrolsun
lillum seni rüyamda gördüm daha doğrusu nickini görüyorum ama bebeğini canlı canlı görüyorum böyle pembeler içinde bir kız ama nasıl cazgırrr nasıll bağrınıyor ağlarken görmee:26: Bende sana diyorum ki Allah sabır versin diyorum filaan

pek cici bak bütün kk gelcek sana beni de gör , hisset diye

efesude bende sevindim arayı düzeltmene. türkiye ye de geliorsun sanırım

pek cici bak bütün kk gelcek sana beni de gör , hisset diye

Günaydın yeniii anne adayııı
Doğru olsunda gelsinler canım, bir gün gıggykk dememm inan
Ama lillumun nickini çok görüyorum yaa belki yazı olarak bilincaltı yaptım çünkü bebeği görüyorum ama lilyumun yazılarını görüyorum yine

ayy canım benim dün biraz kötü oldum ya ondan mı acaba ayy valla öpeceğim hee demekki sende dertlenmişsin bana hayırlısı olsun bakalım rüyalar gerçek olsa keşke ama benim bebişim çokmu cazgırdı rüyanda yerim ben onu ya dualarını eksik etme pekbicici
hatırlıyorum da sen ilkgün gelmiştin iletinin anlamına bakmıştım ve ogünden beri hiç dilimden düşmez Rabbi hebli minessalihin (amin)

Niçin gördüm bilmiyorum ama hayırlısı olsunn Rabbim bana malum etmiş olsunda gelsin bebişin inşAllah canım
Rabbi hebli minessalihin (amin) Salihli evlatlar olsun bebeklerimiz inşAllahh

ay biraz uzaklaşsam mı forumdan kabusların olmuşum resmen :) bu arada ben evlendiğimden herkes beni rüyasında görüyo kayınvalidem ,annem ,kuzenim bende kendimi gördüm geçen ay bide eşimin kuzeni var istanbulda o da hamileyken görmüştü beni rüyasında herkesi geçtim görümcemin kayınvalidesi bile..... :) hep bebişle alakalı inşallah bebeğe işarettir bunlar

Niçin gördüm bilmiyorum ama hayırlısı olsunn Rabbim bana malum etmiş olsunda gelsin bebişin inşAllah canım
Rabbi hebli minessalihin (amin) Salihli evlatlar olsun bebeklerimiz inşAllahh

ayy inşallah canım inşallah hiç umudum yokken umut aşıladın resmen ya eğer bu ay olursa ki ben bu ay hiç ihtimal vermiyodum hep duada bulunurum sana inan

Yok be ne kabusu canım sadece umutlandırmak istemediğim için acaba nickini gördüğüm için mi bilinçaltı oluştu demek istedim..Çünkü bilhassa senin yazdıklarını okuyor ve takip ediyorum

ayy inşallah canım inşallah hiç umudum yokken umut aşıladın resmen ya eğer bu ay olursa ki ben bu ay hiç ihtimal vermiyodum hep duada bulunurum sana inan

Umudun hep olsunn, ne diyoruz karamsarlık yokk
Bu ay inşAllahh
Bu ay olmazsa önümüzdekiii ay inşAllahh
Ama çok beklemeden bebişin seninle olacak merak etme canım

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah Allah razı olsun senden

sen test yapmadin bu sefer di mi canim

biri beni soyle guzl bir kahvaltiya davet etse ne guzel olurdu
kimse yok
kendim mutfaga girince kokuyor birsey yiyemiyorum
buzdolabini acinca kokudan dayanamiyrum
su an burda birine ihtiyacim var ciddennnnn kendi cikarim icin degil ama hem yemek hem muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…