lilyum ben mi oluyorum geridönüşüm ben hariç mi _? o niye ki _?
benim bat dün geçti canım, ama gelecek gibi, akıntı var abuk subuk renklerde
hii taşıma öylee, kursta bırak canım ne taşıyorsun yanında, yarın ağır kitaplar kursta bırakılacak ve o folik asitten içilecek(onu da unuturuz sanma )
günaydın canlar bütün aksilikler üstüste geldi bu ay en önemli günlerde hiç ilişki olmadı ben inat ettim gitmedim bu sefer o da benim kaççırmayı göze alamayacağımı düşünüyor ya hap gideceğim sandı ama işte koca bir ay daha çöpe atılmış oldu sabah dersim olmasydı kesin gelirdi artık ama ben gidiyorum
bi de benim termometrede sorun olduunu düşündüm 36.4 den yukarı çıkamadı bu ay neyse içime kurt düştü dün bi tane daha aldım hakkaten sabah bi ölçtüm yeniaSİnde 36.7 eskisinde hala 36.4 ve ben tam yumurtanın çatladoğı günü bilemeyeceğim galiba üzerine 7 gün koyup hormon testine gidecektim ne yapcam ben şimdi((
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet lilyum diye aklımda nickin hep :) şaka olarak dedim onu ya. sen biraz daha tez canlısın ya. (inşallah kızmazsın :)) sana şaka yapmak istedim
kızlar bu sabah 6buçukta kalktım ateş ölçmeyi unuttum bi güzel mutfağa gittim lavoboya gittim geldim yattım aklıma geldi ateş ölçmem gerekirdi hersabah 7buçukta ölçüyorum ama bu sabah kalktım dolaştım ve 7buçukta ölçtüğüm nekadar sağlıklı olacaktı neyse uyumadan ölçtüm 36,4 derece çıktı ki bu benim adet derecemdir sonra 7buçukta kalktım tekrar ölçtüm 36,7 dereceydi ve işe geldim yine ölçtüm 36,4 nasıl bir denge anlayamadım şimdi ben hangisini yazcam tabloya 36,4ü yazsam daha bata var yerleşme düşüşü gb bişey durcak tabloda halbuki hiç alakası yok 36,7 mi yazayım _???? çok sağolun kızlarr
Günaydııınnnn bayanlaaarrr
Hiç geçmişi okumadan yazayım dedimm, bilinçaltı rüyası mı bilmiyorum ama sabah şerifleriyle hayrolsun
lillum seni rüyamda gördüm daha doğrusu nickini görüyorum ama bebeğini canlı canlı görüyorum böyle pembeler içinde bir kız ama nasıl cazgırrr nasıll bağrınıyor ağlarken görmee:26: Bende sana diyorum ki Allah sabır versin diyorum filaan
pek cici bak bütün kk gelcek sana beni de gör , hisset diye
Günaydııınnnn bayanlaaarrr
Hiç geçmişi okumadan yazayım dedimm, bilinçaltı rüyası mı bilmiyorum ama sabah şerifleriyle hayrolsun
lillum seni rüyamda gördüm daha doğrusu nickini görüyorum ama bebeğini canlı canlı görüyorum böyle pembeler içinde bir kız ama nasıl cazgırrr nasıll bağrınıyor ağlarken görmee:26: Bende sana diyorum ki Allah sabır versin diyorum filaan
ayy canım benim dün biraz kötü oldum ya ondan mı acaba ayy valla öpeceğim hee demekki sende dertlenmişsin bana hayırlısı olsun bakalım rüyalar gerçek olsa keşke ama benim bebişim çokmu cazgırdı rüyanda yerim ben onu yadualarını eksik etme pekbicici
hatırlıyorum da sen ilkgün gelmiştin iletinin anlamına bakmıştım ve ogünden beri hiç dilimden düşmez Rabbi hebli minessalihin (amin)
Günaydın yeniii anne adayııı
Doğru olsunda gelsinler canım, bir gün gıggykk dememm inan
Ama lillumun nickini çok görüyorum yaa belki yazı olarak bilincaltı yaptım çünkü bebeği görüyorum ama lilyumun yazılarını görüyorum yine
Niçin gördüm bilmiyorum ama hayırlısı olsunn Rabbim bana malum etmiş olsunda gelsin bebişin inşAllah canım
Rabbi hebli minessalihin (amin)Salihli evlatlar olsun bebeklerimiz inşAllahh
ay biraz uzaklaşsam mı forumdan kabusların olmuşum resmen :) bu arada ben evlendiğimden herkes beni rüyasında görüyo kayınvalidem ,annem ,kuzenim bende kendimi gördüm geçen ay bide eşimin kuzeni var istanbulda o da hamileyken görmüştü beni rüyasında herkesi geçtim görümcemin kayınvalidesi bile..... :) hep bebişle alakalı inşallah bebeğe işarettir bunlar
ayy inşallah canım inşallah hiç umudum yokken umut aşıladın resmen ya eğer bu ay olursa ki ben bu ay hiç ihtimal vermiyodum hep duada bulunurum sana inan
Yok be ne kabusu canım sadece umutlandırmak istemediğim için acaba nickini gördüğüm için mi bilinçaltı oluştu demek istedim..Çünkü bilhassa senin yazdıklarını okuyor ve takip ediyorum
Umudun hep olsunn, ne diyoruz karamsarlık yokk
Bu ay inşAllahh
Bu ay olmazsa önümüzdekiii ay inşAllahh
Ama çok beklemeden bebişin seninle olacak merak etme canım
canıım çok sevindim eşinle sorunlarınızı çözdüğünüze, inşallah bir daha asla yaşamazsınız böyle birşey, nazar çıktı diyelim biz buna
sağol canım benim, ben de bazen benzer düşünüyorum. Benim çizgi için 19.gün daha uygun gibi. Ateş bugün düşeceğine yükseldi ama akıntı ve kramplar devam. İki doktora ayrı ayrı söyledim, ben düşükten beri hep kramp yaşıyorum diye, sallamadılar ya bence bişiler garip gidiyor çünkü daha önce hiç olmazdı benim böyle.. Bu arada senin hesaba göre bugün dpo14 ki çok mantıklı, acaba dr. yumurtlama geçtiği için mi göremedi ki öyle birşey olabilir mi diyorum. Neyse bu akıntılarla sanırım bugün ihtimalim yüksek, bekleyip göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?