- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
kızlar az iğrenç olacak amma bugün ne gördüm biliyor musunuz, yavru ağzı renkte bir creamybakalım daha neler göreceğiz...Adet oluyorum sandım ama sora kupkuru. Öyle bi geldi geçti. Renk de ilginç, sarı değil, kahverengi değil, pembe değil resmen yavruağzı...hayırlısı, artık neler dönmekteyse içerde vallahi diyorum size, hormonlar benden gizli içerde parti veriyor ahanda böyle :118::124: (şu sondaki östrojen olmasın, az otur kızz)
Bu ayki grafiğini yorumlamak gerçekten çok zor. Doktor da kafamızı karıştırdı. Ateşine göre 19. gün yumurtlamış gibisin. Ama 20. gün opk pozitif olduğu için bu doğru olamaz. Ben ff ile hem fikirim. Bana da 22. gün gibi geliyor. Yavru ağzı akıntın da belki yerleşme kanamasıdır. Bence mümkün. Ateşin de yüksek gidiyor. Geçen ay böyle düzgün yükselmemiş. Umutlandırmak istemem bence varsa elinde bir test yap :)
kızlar ben gün gün gebelik takvimine bakıp duruyrum. sürekli açmak zor oluyor. en iyisi bende çizgelgemi yapayım. ama nasıl ?
Harika
ya ben birde bu aralar baya ağır çanta taşıyorum. zararlı dimi. dün hastaneye de o ağır çantayla gittim. çok yyoldum. baya kitap vardı çantamda. 7-8 tane. çokk ağır
Canım bence taşıma. Ne olur ne olaz. İlk aylar biraz dikkat etmekte fayda var.
ne olsun cnm ,canım sıkıldı bi arada öle yazdım :)ruh halimden kaynaklıydı sanırım...
bide bugün 6 günlük küslükten sonra bi özür geldi
ayrıca okula giderken bagajda bişiler bi sağa bi sola sallanıyodu meğer ailesine aldığı hediyelerden,benm ailemede almış...
.......:
Canım süper haberler bunlar. Çok sevindim barışmanıza. Zırp pırt boşanma kelimesini ağzıma alma ama yoksa etkisini kaybeder. Bİr kere demişsin. O artık aklından çıkmaz zaten. Hadi bakalım plana aynen uyun da gelsin artık bebişlerr
Eşin hangi ilacı kullanıyor bu arada?
kızlar bu sabah 6buçukta kalktım ateş ölçmeyi unuttum bi güzel mutfağa gittim lavoboya gittim geldim yattım aklıma geldi ateş ölçmem gerekirdi hersabah 7buçukta ölçüyorum ama bu sabah kalktım dolaştım ve 7buçukta ölçtüğüm nekadar sağlıklı olacaktı neyse uyumadan ölçtüm 36,4 derece çıktı ki bu benim adet derecemdir sonra 7buçukta kalktım tekrar ölçtüm 36,7 dereceydi ve işe geldim yine ölçtüm 36,4 nasıl bir denge anlayamadım şimdi ben hangisini yazcam tabloya 36,4ü yazsam daha bata var yerleşme düşüşü gb bişey durcak tabloda halbuki hiç alakası yok 36,7 mi yazayım _???? çok sağolun kızlarr
Bence 36.4. 1 saatte 0.3 oynaması pek mümkün değil. Ben ne zaman kalıp geri yatsam olması gerekenden yüksek çıkar. 36.7yi girmişsin. istersen note kısmına da 6 buçukta 36.4tü yazabilirsin. Bazen ikinci bir ostrojen salgılanması oluyor. O da ateşte düşüşe sebep olabiliyor. Belki de yerleşme düşüşüdür kim bilir :) Eğer sonu beklediğimiz gibi olmazsa çok üzülmeyeceksen bence biraz optimist olmaktan zarar gelmez
günaydın canlar bütün aksilikler üstüste geldi bu ay en önemli günlerde hiç ilişki olmadı ben inat ettim gitmedim bu sefer o da benim kaççırmayı göze alamayacağımı düşünüyor ya hap gideceğim sandı ama işte koca bir ay daha çöpe atılmış oldu sabah dersim olmasydı kesin gelirdi artık ama ben gidiyorum
bi de benim termometrede sorun olduunu düşündüm 36.4 den yukarı çıkamadı bu ay neyse içime kurt düştü dün bi tane daha aldım hakkaten sabah bi ölçtüm yeniaSİnde 36.7 eskisinde hala 36.4 ve ben tam yumurtanın çatladoğı günü bilemeyeceğim galiba üzerine 7 gün koyup hormon testine gidecektim ne yapcam ben şimdi((
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım yeni termeometre farklı ölçebilir. Bu eskisinin hatalı olduğunu göstermez. Aynı ay içinde termometre değiştirmek doğru değil. Bence sen bu ayı elindekiyle tamamla. Hormon testime yumurta çatladıktan 7 gün sonra gel diye doktor mu dedi? O zaman takip etseydi. Ateş yönteminde bile tam gününü bilemeyiz ki.
Günaydııınnnn bayanlaaarrr
Hiç geçmişi okumadan yazayım dedimm, bilinçaltı rüyası mı bilmiyorum ama sabah şerifleriyle hayrolsun
lillum seni rüyamda gördüm daha doğrusu nickini görüyorum ama bebeğini canlı canlı görüyorum böyle pembeler içinde bir kız ama nasıl cazgırrr nasıll bağrınıyor ağlarken görmee:26: Bende sana diyorum ki Allah sabır versin diyorum filaan
İnşallah çıkar rüyan
Son düzenleme: