cok guzel canim
ama cok erken
bu kadar erken yumurta olur mu bilmiyorum
keseyi gormen degere gore canim
1000li degerler olunca keseyi gorebilirsiniz
benim 4+5te vajinal ultrasonda kese goruldu ama tahminen o zaman degerim baya artmisti binlerdeydi cunku adet gecikmesinin 9. gunu gittim ben kese icin.
bu ilk gunler cok onemli olyor, mumkun oldugunca dinlenmen, yatman, agir is yapmaman, agir kaldirmaman, cok uzun mesafe yurumemen, ve genel anlamda hamileligide agir kaldirmayip yuksege uzanmaman, ani hareketlerden kacirman gerekiyor. bir de kalp atislarina kadar bence iliskiye girmemek iyi bebegin yerlessin tutunsa iyice bir sonra doktor yonlendirir. normalde diyorlar kanaman yoksa iliski serbest ama bence ilk haftalarda cok dikkat etmek lazim.bunun haricinde kendine stres yapmamak cok onemli insallah saglikla buyuyecek bebisin, tekrar hayirli olsun
herşeyi yaptığım dediğim bi ay vrdı ya. bu adaçayı yağını bende yaptım. ama az yaptım. tampona da koymadım korktum. zararı da olabiliormuş çünkü.
eşime de keçi boynuzu pekmezi aldım ye dedim. ama sonra vazgeçtim ondan. belki bi ay sabahları yemiştir. vazgeçmemim nedeni eşimin sayısı yüksek fakat ileri hareketi zayıftı. sonra burdan mı başka topic ten mi bi arkadaş sayı çokluğu da kötü , sayı çok olunca hareket edemiolar dedi. bende daha ye demedim.
bu arada cucucan senle aynı zamandayız galiba. sen bir daha test yaptırdın mı. kaç çıktı ne dediler.
olmaz bencede canım daha erken adet yeni bitti salı konrolum var şimdi ateşim düşerse ilişki olsun dimi düşüp yükselirse çatladı oluyor dımı
every :18::18::18::18: ben bunlara dikkat edemiorum yakeşke izindeyken olsaydı. neyse. ben cumartesi alışverişe gitmek istiodum. o da zararlı. ya ne zararlı ne faydalı bişi bilmiorum. kendimi bebk yapmaya odaklamışım ya. o noktalarda bilgilendim ama bebek sonrasını hiç bilmiorum
olmaz bencede canım daha erken adet yeni bitti salı konrolum var şimdi ateşim düşerse ilişki olsun dimi düşüp yükselirse çatladı oluyor dımı
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:
iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.
Değer 112,63
Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum
kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın
bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum kusura bakmayın üç tane gitmiş...şimdi dr. ile konuşacağım progestan isteyeceğim vermesse başka doktora gideceğim. İzmir'de bildiğiniz var mı? kime gideyim vermezse???bunu kaybetmeye dayanamam
Değer 112,63
Değer 112,63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?