Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

every :18::18::18::18: ben bunlara dikkat edemiorum ya keşke izindeyken olsaydı. neyse. ben cumartesi alışverişe gitmek istiodum. o da zararlı. ya ne zararlı ne faydalı bişi bilmiorum. kendimi bebk yapmaya odaklamışım ya. o noktalarda bilgilendim ama bebek sonrasını hiç bilmiorum

bu adaçayı yapını biraz açarmısınız anlayamadım ben

olmaz bencede canım daha erken adet yeni bitti salı konrolum var şimdi ateşim düşerse ilişki olsun dimi düşüp yükselirse çatladı oluyor dımı

aman cnim insanlar ne yapiyor birsye olmuyor
annem surekli diyor dusurmeye calisiyorlar dusmuyor
bebek saglikliysa kolay kolay birsey olmaz insallah ve anneden kaynaklanan bir durum da olmazsa
ama tabi tedbir hep iyidir, tedbirli olup rahatca hamileligini gecirmek tadina varmak lazim
bunu basarinca hamilelik cok kolay geciyor goruyorum cevremden
calisan bir suru anne adayi var zor islerde yogun calisan o yuzdne korkma ondan
eve gelip bol bol dinlenirsin
sen sadee agir kaldirma agri tasima
alisveriste agir poset falan alam herseyi esin tasisin bunu yap yeter bana da hep oyle dediler simdiye kadar
doktorum bir de topuklu ayakkabiyi yasakladi bana spor ayakkabi ve spor botlarimi giyiyorum hani dusme tehlikesine karsi
aaa bir de sicak banyodan kcinmak gerekiyor ilk 3 ay uzun uzun banyo yapmamak iyidir rahim kasilmasin diye
ben baya ilik suyla kisa surede dus alip cikiyorum
bir de sakincali birkac sey var nar suyu, maydonoz, kekik, asiri miktrada baharat falan bunalrdan kacinmak gerekiyor ilk 3 ay. salatalarda falan az miktarda kullanmak iyidir maydonozu falan
benim bildiklerim bunlar
bir de koca 11 haftadir ve onceside de 1 hafta 12 haftadir kocami ozledimmmmm iliski yasak bana ama o burdakilerin abartmasi olabilir burda yasak turkiyede degil

olmaz bencede canım daha erken adet yeni bitti salı konrolum var şimdi ateşim düşerse ilişki olsun dimi düşüp yükselirse çatladı oluyor dımı

evet ama sonra da hep yukske gitmesi lazim
yani ortalamanin ustunde
doktordan guzel haberlerle gel guzel guzel kaliteli yumosun olsun insallah
gunasiri iliski iyidir kacirma durumu olmaz

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canımcım dıptıs dıptıs heycan dorukta

Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:

iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.

Değer 112,63

Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum

kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın

Kızlar size birşey anlatacağım şimdi hangi emote koysam bilemedim şöyle birşey sanırım:18:

iki gün önce 20mlu bir test yapmıştım, çook siliik bir çift çizgi çıkmıştı ama buharlaşma çizgisi de olabilirdi yani. Eşime gösterdim, bence değil demişti. Bugün akıntı fln kramplar derken gözümü karartıp hastaneye gittim. kan testi yaptırdım.

Değer 112,63

Kahve rengi ve yavru ağzı akıntı var...kızlar hem inanamıyorum hem dr. yanılmış hem bu da gidiyor galiba diye düşünüyorum

kızlaaar ne olur ne olur benim ve yavrum için dua edin, ne olur bu düşmesin ne olur bu benle kalsın

Değer 112,63

bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum kusura bakmayın üç tane gitmiş...şimdi dr. ile konuşacağım progestan isteyeceğim vermesse başka doktora gideceğim. İzmir'de bildiğiniz var mı? kime gideyim vermezse???bunu kaybetmeye dayanamam

aman Allahım coşa geldik haydin halaya mileeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt

değer bak maşallah tebrik ederim canım çok dikkat et kendine sonra çuv çuv doktora inşallah birşey olmayacak seninle olacak sağlıkla kucağına alacaksın ay ya bende heycan dorukta yazıyodum maşallah yine bereketli bi aydayız bütün planlar suya düştü bebekler foraaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel oldu hergün hamiş haberi alıoz bu arada şu pekbiciciyi sıkıştırmak lazım diyorum

nihayet mutluluk gözyaşları ötesi yok..... ama sen yinede yıpratma kendini canım benim ya...

aaaa canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Allah bizede nasip etsin en kısa zamanda bu değerleri

hem buda gidiyor derken önceden düşükmü yapmıştım
inşallah bişey olmaz hayırlısıyla kalır bebişin seninle

neeeeeeee keepppppppppp inanmiyorum hemen doktora git
kan testine bak bir
ve hangi doktor olursa olsun zaten sana progestan baslatacaktir
cunku onceden bir dusugun var ve simdi kahverengi akintin varmis
umarim bebegin yerlesiyordur kotu sey aklina getirme sakinnnnnn
hadi bize guzel haberlerleeee gel

aaaaaaaaaa nasil okumusummmmm sen gitmissin degerin superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
kız çatlamadım yumiş yok diyodun git şimdi sonucu o dr gözüne sok yada nereye istersen tövbe yarabbim böle insanın sinirini bozuyolar bal gibide hamilesin heyytt yavrum be ateş yalanmı söylecek hiç yaşasın ya tekrar tebrik ederim çok sevindim canım

gel kız buraya bugün bütün gün burda hamiş kalmak isteyenlere dua ediceksin karışmam yoksa bütün forumu üstüne salarım bilmiş ol hadi başla bakayım (amin :) )

eşine demiştin dimi sıra bizde diye hakikaten de öle oldu sende rahattın bu ay sıradan gidio millet darısı başımıza dualarınızı eksik etmeyin olur mu _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…