Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol everycim progestanın dakikasını bile geçirmiyorum zaten, bol bol da dinleniyorum..bunun üzerine ben biraz daha yatayım

ne guzel canim
ben son 2 haftaya kadar hep kafaya gore icmisim saatleri cok farkliydi
ama sonra aklim basima geldi simdi duzenli hep sabah 8.30 oglen 14.30 gece de uyumadan once vajinal seklinde duzenli gidiyorum ben de
bakalim seni neler bekliyor hamilelik suresince, tecrubelerini zevkle dinliycem

merhaba iyi pazarlar herkese
bugün hava çok güzel
herkes dışarıda galiba
ben de birazdan pazara gitmek için hazırlanacağım
ne zamandır gitmiyordum
gitmek zor ama hava da güzel olunca canım istedi.

every merhaba
nasılsın ?

ayyy ne güzel keep ve geridönüşüm halay ekibini bekletmediler
hadi yeni hamişler gelsin

saol canim iyiyim ben de
esimi bekliyorum ben de gezmeye gitmek icin
gerci bizde hava baya kotu ama iyice giyinicem artik :)
iyi pazarlar canim

selam kızlar..
Bıkacgundur gıremedım sızı unuttum sanmayın
basıma gelenler fazla geldı artık fısartım olmadı
fecı grıp oldum acıllere tasındık serumlar vs
bebek oldugu ıcı yapılacak cok bsyde yoktu zaten
bıkac gndur de kendı kendıme ıyılesmeyı beklıyorum..
Ve tum bunların ustune ben bu haldeyken.. Esımle ınanılmaz bır kavga ettık
resmen geldı ve benı annemın kapısının onunde ındırdı... Iyıles annende kal brz dercesıne.
Delırdım fırlattım yuzugu bıttı dedım pesımden geldı gozu donmus gıbıydı aıleme rezıl ettı benı
ne varsa bgne kdr kendı aramzda ettıgımz kavga sebeplerı hep benı kotulercesıne
bagırdı cagırdı yeter dedı bıkmıs ben neymısım meger ne dayanıılmazmısım..
Bana bebegıme bsy olucak korkuyorum yeter dedıgımde hamıle kalmasaydın ozmn
bu sorunları daha 1 ay oncede yasadık madem tekrar edıcektn olmasaydı ben boyle omur cekemem dedı
o anda bende bıttı hersey kovdum defol gıt yeter dedım.
Helallık aldı onlardan ve cıktı gıttı evımızden...
bıtırdı herseyı benı bıtırdı oyle bı haldeyımkı aglamadıgım tek bı sn yok.. Aılem perısan.saskınlar.kendımı tesellı edemıyorumkı onları edeebıleyım...duyduklarımı yutamıyorum
kulaklarımda cınlıyor dayanamıyorum ıcım sıkısıyor...
ve uyku denen bsy yok...
yemek yıyemıyorum...
erıdım bıttım sureklı aglıyorum ı yandan bebegıme bsy olursa dıye
ne yaptım ben bunları hakedecek...
Ne olacak smdı ben bu bebekle bı basıma devam edebılecek mıyım..........
Kafam cok karısık cok...soylenecek cok bıseyde yok sanırım.......
Sızde hakkınızı helal edın bana.

yokh ne diycegimi bilemedim tuylerim diken diken oldu
senle birlikte gozlerim doldu canim
sana ne diyebilirim bilmiyorum ama sen ve bebegin Allah'a emanet olun
ben duzelecegine eminim esinin bunu gormesi cok yakindir
sen onun parcasini tasiyorsun ve seni uzdugu icin inanilmaz pisman olacak eminim
iki gundur aklimdaydin dun de sordum hatta yokh nerde diye aklim sende kalmisti
hangi sebep bu kadar gozunu dondurabilir ki esinin
geleceginize dair endiseye mi kapildi bu kadar
oyle ya da boyle hakkinda hayirlisi olsun canim

yokhcuğum dur ne olursun, sakin ol ne demek hakkınızı helal edin(varsa helal olsun tabi ki). Bak ne olursun ağlama daha fazla, kal biraz annenlerde ikinize de iyi gelir belki böylesi.Ah canım, şu bebek süreci insanı nasıl da yıpratıyor, biriktirip biriktirip dolup dolup olup bittikten sonra, en mutlu olmanız gereken zamanda taşmışsınız canım benim. Eğer sen istersen eminim geri dönecektir eşin. Evlilik bitirmek öyle kolay birşey değil. Şimdi ne yapacağını bilmez halde duruyordur eminim, feci halde de pişmandır ve suçlu hissediyordur. İnsan hamile kalınca herşey daha zor hale gelebiliyor canım. Sen ilk haftalar olduğundan kaygılısın, annelik hormonların tavanda ve en önemli şey doğal olarak çocuğun. O ise kendinden beklenen bir sürü sorumluluk altında. Biraz yardım alın canım, ailelerden ya da başka ne gerekiyorsa yardım alın. Biliyorum bunu çok duymuşsundur ama anne olmak çok zor yokhcuğum, sen yine en çok bebeğini düşün ve elinden geldiğince üzülmemeye çalış, bebeğini üzmemeye çalış. Her şey için çok geçmiş olsun canım. İnşallah yoluna girer, dua ediyorum..

bu arada iki gun once biz de tam yemek sirasinda benim cikardigim bir sebep yuzunden atistik
ama esim de cilginca bagirmaya basladi
sorundan baska bisey cikarmiyorsun dedi
ben de sinirden cildiricaktim agladim cok kotu ve ben bagirdikca o da bana bagiriyor hic alttan almiyordu
zor nefes almaya basladim ve bebegimize birsye olacak dur dedim, bebegimizi bana karsi kullanmayi birak dedi
o sarilsin bir rahatlatsin beni cok istedim ama hic orali olmadi o gun ve 5 dk icinde ben kendi kendime toparlamaya calistim ben sarildim oyle sakinlesmeye calistim ve hamileyim sana her saniye sorun cikabilirim senin beni anlaman anlayisli olman gerekiyor dedim
ama o an esin cilginca bagirdi ki, o ani dusuncukce tahmin ettim senin de ne yasadiginin en azindan bir kismini
ama esin cok pisman olacak sakinlesince, canim benim insallah hersey yoluna girer.

keep in de dedigi gibi su an senin bebegini dusunmen lazim ve onun icin herseyi unutmaya zorlaman lazim kendini
bebegin icin uzulmemeye calisman lazim canim
hastaligin icin de cok gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak için geldim ama arkadaşınızım durumunu okuyunca üzüldüm hamile kalmak için çabalarken kendimi ve eşimi o kadar yıpratıyorum ki bigün patlamasından bende korkuyorum sanırım sizlerde aynı yollardan geçtiniz asıl sebep yorgunluk hepimiz çok yoruluyoruz Yokh inşallah eşin hatasını anlar ve kendni affettirir
Everycim seni bizim topikten tanıyorum zaten burda gördüğümede sevindindim
sorum şu yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kalınır mı ateşin yükselmeye başladığı ilk sabah öncesindede 4 gün önce ilişki olmuştu o kadar yoruldum ki

merhaba,bazen spermler bir hafta bile yaşayabiliyor. Bu senin akıntı bolluğuna, kalitesine ve eşinin spermlerine bağlı.Verimli akıntı yoksa spermler 1-2 gün yaşıyor. Senin soruna yanıt, evet gayet kalınabilir. İnşallah bebeğin seninledir

canim merhaba
spermler 3 gun bazen daha fazla bile yasayabiliyor
yani yumurtlamadan onceki iliskiyle hamile kalabilirsin
ve yumurta catladiktan sonra 24 saate yakin canli kalabiliyor ve o da dollenebilir
uzme kendini mumkun bu sekilde de
umarim hamile olursun canim

DEryam neler yazmışsın öylee
bu erkekler nasıl böyle acımasız olabiliyor
aklım almıyor
nolur hemen yakma gemileri
dur hele toparlanacaksınız onun da vardır gerginliği sen zaten hassassın
evet daha dikkatlş olmalı unutma ki o da insan
ayy ne bileyimm dikkat et kendine

kızlar çok saolun aslında olucağı varsa oluyor yoksa olmuyor inşallah olur bu kez Allah isteyen herkese versin sizinkileride bağışlasın

kızlar çok saolun aslında olucağı varsa oluyor yoksa olmuyor inşallah olur bu kez Allah isteyen herkese versin sizinkileride bağışlasın

amin canim
dedigin gibi aynen
7 ay boyunca yumurtlama gunu her gun iliski de olsa kacirma durumu hic olmasa da hamile kalamadim
8. ayda geldi ne zaman olacagi hic belli olmuyor

yokh
kavganız çok kötü olmuş. çok üzüldüm ailene bırakıp ailene yansıtmasını anlayamadım
ne bu kadar kızdırmış olabilir ki seni böyle üzmeyi göze alıyor
erkekler çok bencil
ben de eşimin en çok aileme yansıtmasından korkarım
umarım eşin seni üzdüğü gibi gönlünü almayı da bilir
genelde kadınlar hamileyken sinirli olur da eşin de mi hamilelikten etkileniyor ne
bu dönemde sen ne kadar sorumluysan o da sorumlu çocuğundan
ne demek hamile kalmasaydın ya

slm kızlar bgnde düşmedi bnm ateş 37.1 gösterdi bata 6 gün var ateş yüksek inş iyidir bu durum

slm kızlar bgnde düşmedi bnm ateş 37.1 gösterdi bata 6 gün var ateş yüksek inş iyidir bu durum

evet bu iyi bir durum
ama en onemlisi son gun de yuksek olmasi
cunku malesef bazi arkadaslarimizin atesleri cok guel giderken son gun aniden dusebiliyor ve adet gelebiliyor
umarim seninki dusmez ve bebegin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…