sağol everycimprogestanın dakikasını bile geçirmiyorum zaten, bol bol da dinleniyorum..bunun üzerine ben biraz daha yatayım
merhaba iyi pazarlar herkese
bugün hava çok güzel
herkes dışarıda galiba
ben de birazdan pazara gitmek için hazırlanacağım
ne zamandır gitmiyordum
gitmek zor ama hava da güzel olunca canım istedi.
every merhaba
nasılsın ?
ayyy ne güzel keep ve geridönüşüm halay ekibini bekletmediler
hadi yeni hamişler gelsin
saol canim iyiyim ben de
esimi bekliyorum ben de gezmeye gitmek icin
gerci bizde hava baya kotu ama iyice giyinicem artik :)
iyi pazarlar canim
orası hep soğuk mu öyle
yoksa şu altı ay gündüz altı ay gece olan yerlerde değilsiniz dimi
yokhcuğum dur ne olursun, sakin ol ne demek hakkınızı helal edin(varsa helal olsun tabi ki). Bak ne olursun ağlama daha fazla, kal biraz annenlerde ikinize de iyi gelir belki böylesi.Ah canım, şu bebek süreci insanı nasıl da yıpratıyor, biriktirip biriktirip dolup dolup olup bittikten sonra, en mutlu olmanız gereken zamanda taşmışsınız canım benim. Eğer sen istersen eminim geri dönecektir eşin. Evlilik bitirmek öyle kolay birşey değil. Şimdi ne yapacağını bilmez halde duruyordur eminim, feci halde de pişmandır ve suçlu hissediyordur. İnsan hamile kalınca herşey daha zor hale gelebiliyor canım. Sen ilk haftalar olduğundan kaygılısın, annelik hormonların tavanda ve en önemli şey doğal olarak çocuğun. O ise kendinden beklenen bir sürü sorumluluk altında. Biraz yardım alın canım, ailelerden ya da başka ne gerekiyorsa yardım alın. Biliyorum bunu çok duymuşsundur ama anne olmak çok zor yokhcuğum, sen yine en çok bebeğini düşün ve elinden geldiğince üzülmemeye çalış, bebeğini üzmemeye çalış. Her şey için çok geçmiş olsun canım. İnşallah yoluna girer, dua ediyorum..selam kızlar..
Bıkacgundur gıremedım sızı unuttum sanmayın
basıma gelenler fazla geldı artık fısartım olmadı
fecı grıp oldum acıllere tasındık serumlar vs
bebek oldugu ıcı yapılacak cok bsyde yoktu zaten
bıkac gndur de kendı kendıme ıyılesmeyı beklıyorum..
Ve tum bunların ustune ben bu haldeyken.. Esımle ınanılmaz bır kavga ettık
resmen geldı ve benı annemın kapısının onunde ındırdı... Iyıles annende kal brz dercesıne.
Delırdım fırlattım yuzugu bıttı dedım pesımden geldı gozu donmus gıbıydı aıleme rezıl ettı benı
ne varsa bgne kdr kendı aramzda ettıgımz kavga sebeplerı hep benı kotulercesıne
bagırdı cagırdı yeter dedı bıkmıs ben neymısım meger ne dayanıılmazmısım..
Bana bebegıme bsy olucak korkuyorum yeter dedıgımde hamıle kalmasaydın ozmn
bu sorunları daha 1 ay oncede yasadık madem tekrar edıcektn olmasaydı ben boyle omur cekemem dedı
o anda bende bıttı hersey kovdum defol gıt yeter dedım.
Helallık aldı onlardan ve cıktı gıttı evımızden...
bıtırdı herseyı benı bıtırdı oyle bı haldeyımkı aglamadıgım tek bı sn yok.. Aılem perısan.saskınlar.kendımı tesellı edemıyorumkı onları edeebıleyım...duyduklarımı yutamıyorum
kulaklarımda cınlıyor dayanamıyorum ıcım sıkısıyor...
ve uyku denen bsy yok...
yemek yıyemıyorum...
erıdım bıttım sureklı aglıyorum ı yandan bebegıme bsy olursa dıye
ne yaptım ben bunları hakedecek...
Ne olacak smdı ben bu bebekle bı basıma devam edebılecek mıyım..........
Kafam cok karısık cok...soylenecek cok bıseyde yok sanırım.......
Sızde hakkınızı helal edın bana.
merhaba,bazen spermler bir hafta bile yaşayabiliyor. Bu senin akıntı bolluğuna, kalitesine ve eşinin spermlerine bağlı.Verimli akıntı yoksa spermler 1-2 gün yaşıyor. Senin soruna yanıt, evet gayet kalınabilir. İnşallah bebeğin seninledirMerhaba arkadaşlar size bişey sormak için geldim ama arkadaşınızım durumunu okuyunca üzüldüm hamile kalmak için çabalarken kendimi ve eşimi o kadar yıpratıyorum ki bigün patlamasından bende korkuyorum sanırım sizlerde aynı yollardan geçtiniz asıl sebep yorgunluk hepimiz çok yoruluyoruz Yokh inşallah eşin hatasını anlar ve kendni affettirir
Everycim seni bizim topikten tanıyorum zaten burda gördüğümede sevindindim
sorum şu yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kalınır mı ateşin yükselmeye başladığı ilk sabah öncesindede 4 gün önce ilişki olmuştu o kadar yoruldum ki
Merhaba arkadaşlar size bişey sormak için geldim ama arkadaşınızım durumunu okuyunca üzüldüm hamile kalmak için çabalarken kendimi ve eşimi o kadar yıpratıyorum ki bigün patlamasından bende korkuyorum sanırım sizlerde aynı yollardan geçtiniz asıl sebep yorgunluk hepimiz çok yoruluyoruz Yokh inşallah eşin hatasını anlar ve kendni affettirir
Everycim seni bizim topikten tanıyorum zaten burda gördüğümede sevindindim
sorum şu yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kalınır mı ateşin yükselmeye başladığı ilk sabah öncesindede 4 gün önce ilişki olmuştu o kadar yoruldum ki
DEryam neler yazmışsın öyleeselam kızlar..
Bıkacgundur gıremedım sızı unuttum sanmayın
basıma gelenler fazla geldı artık fısartım olmadı
fecı grıp oldum acıllere tasındık serumlar vs
bebek oldugu ıcı yapılacak cok bsyde yoktu zaten
bıkac gndur de kendı kendıme ıyılesmeyı beklıyorum..
Ve tum bunların ustune ben bu haldeyken.. Esımle ınanılmaz bır kavga ettık
resmen geldı ve benı annemın kapısının onunde ındırdı... Iyıles annende kal brz dercesıne.
Delırdım fırlattım yuzugu bıttı dedım pesımden geldı gozu donmus gıbıydı aıleme rezıl ettı benı
ne varsa bgne kdr kendı aramzda ettıgımz kavga sebeplerı hep benı kotulercesıne
bagırdı cagırdı yeter dedı bıkmıs ben neymısım meger ne dayanıılmazmısım..
Bana bebegıme bsy olucak korkuyorum yeter dedıgımde hamıle kalmasaydın ozmn
bu sorunları daha 1 ay oncede yasadık madem tekrar edıcektn olmasaydı ben boyle omur cekemem dedı
o anda bende bıttı hersey kovdum defol gıt yeter dedım.
Helallık aldı onlardan ve cıktı gıttı evımızden...
bıtırdı herseyı benı bıtırdı oyle bı haldeyımkı aglamadıgım tek bı sn yok.. Aılem perısan.saskınlar.kendımı tesellı edemıyorumkı onları edeebıleyım...duyduklarımı yutamıyorum
kulaklarımda cınlıyor dayanamıyorum ıcım sıkısıyor...
ve uyku denen bsy yok...
yemek yıyemıyorum...
erıdım bıttım sureklı aglıyorum ı yandan bebegıme bsy olursa dıye
ne yaptım ben bunları hakedecek...
Ne olacak smdı ben bu bebekle bı basıma devam edebılecek mıyım..........
Kafam cok karısık cok...soylenecek cok bıseyde yok sanırım.......
Sızde hakkınızı helal edın bana.
merhaba,bazen spermler bir hafta bile yaşayabiliyor. Bu senin akıntı bolluğuna, kalitesine ve eşinin spermlerine bağlı.Verimli akıntı yoksa spermler 1-2 gün yaşıyor. Senin soruna yanıt, evet gayet kalınabilir. İnşallah bebeğin seninledir
kızlar çok saolun aslında olucağı varsa oluyor yoksa olmuyor inşallah olur bu kez Allah isteyen herkese versin sizinkileride bağışlasıncanim merhaba
spermler 3 gun bazen daha fazla bile yasayabiliyor
yani yumurtlamadan onceki iliskiyle hamile kalabilirsin
ve yumurta catladiktan sonra 24 saate yakin canli kalabiliyor ve o da dollenebilir
uzme kendini mumkun bu sekilde de
umarim hamile olursun canim
kızlar çok saolun aslında olucağı varsa oluyor yoksa olmuyor inşallah olur bu kez Allah isteyen herkese versin sizinkileride bağışlasın
slm kızlar bgnde düşmedi bnm ateş 37.1 gösterdi bata 6 gün var ateş yüksek inş iyidir bu durum
evet bu iyi bir durum
ama en onemlisi son gun de yuksek olmasi
cunku malesef bazi arkadaslarimizin atesleri cok guel giderken son gun aniden dusebiliyor ve adet gelebiliyor
umarim seninki dusmez ve bebegin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?