Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamadan berı atesım 36.6 hıc deısmedıı bugun adet gunumm atesımm 36.8 olduuu adet olacak zaman yukselırmıı duserrmııı sız ne dusunuyosunuzz??

yumurtlamadan berı atesım 36.6 hıc deısmedıı bugun adet gunumm atesımm 36.8 olduuu adet olacak zaman yukselırmıı duserrmııı sız ne dusunuyosunuzz??

bu güzel bi durum canım.adete yakın düşer yada adet günü düşer genellikle.
inşallah hamilesindir.peki ne zaman yumurtladığını biliyormusun.
eğer eminsen bugün yarın test yap çıkar mutlaka silikte olsa.

yaaa oylemııı ayy eger hamıleysem cok buyk suprız olacak bugunde bekleyım olmassam yarın test yapımmm :26:

yaaa oylemııı ayy eger hamıleysem cok buyk suprız olacak bugunde bekleyım olmassam yarın test yapımmm :26:

ilk sayfada tablolar var hamilelerinkine bakarak kendininkini kıyaslayabilirsin.
umarım sürprizin gelmiştir.test yaptığında haber ver merak ederiz

ilk sayfada tablolar var hamilelerinkine bakarak kendininkini kıyaslayabilirsin.
umarım sürprizin gelmiştir.test yaptığında haber ver merak ederiz

cnm ben ondan bıse anlamıyorum yaaa :26::26: tmm haber vercem mutlakaaa :18::18::18:

günaydın kızlaaarrrrr Hayırlı haftasonlarıııııı

Yaaa bu ne tatlı bişeydirr Bende bu yaramazın aynısının tıpkısından istiyorummmmm Civciv bu civcivvv
dımı cok tatlı yaaaa ınsl olur bırgun er yada gecc ennn saglıklısından canımm muck

ay kıyamam ama gusel ayrılıklar bunlarr rabbım ayırmasın ınsl cnm benım
cnm dedıklerıne gore gusel bır haber bu ark.dedıgıne de gore aynı gun yada oncekı gunler duser snınkı yuksekk ve ınsllbebgın senınledırrrr

bırsuru
utummm var yaa gıdeyım artıkkk işş bekle beklee cogaldı bır suruu

Li
lyumcumm ınsll gecen aykı gıbı olmaz tablonn cnm benımmmmmmm

ayyy canim bu cok iyi gelisme
yumurladigin gunden eminsen ve bat gunu atesin yuksekse hamile olabilirsin
hadi test yap ve bize soyle tamam mi

birde kızlar bişi sorcam. bu gebelik takviminde neden 5. hafta dio. bi hafta ileri mi sölüo
ben de bastan sasiriyordum ama dogru hesaplama oymus
4+1 bile olsan 5. haftasin demek
ve doktorum da bu takvime uygun diyor benim icin
ben 9. haftada gorunurken gittigimde bebegin 10 haftalik demisti
yani bu hesaplamaya guvenebilirsin

everyyyy

bebişin embiryoluktan çıkmış öyle yazıyor kızımız büyüyor desene belkide oğluşun

evet en de bugun okuyunca sevindim buyusun de bir an once dogsun insallah annesi babasi bebek birlikte yeni sehirlerinde mutlu mesut yasasinlar

inanmiyorum yaa ben bugun ne haldeyim oyle
kalktim yogurt ekmek yedim biraz dizi izledim uzandim
ve yeniden uyudum
tam 4 saat sonra kalktim
simdi de sersemlik devam uyumaktan baska birsey istemiyorum
bir de kocis bugun bana yemek getirecek onu bekliyorum, kendim artik mutfaga giremiyorum kizlar birsey de yiyemiyorum ama sabah esim sana is yerinden sunu getiricem dediginde cok cazip geldi ve yolunu gozluyorum kocamin kalkip biraz sirkelenmem lazim bugun acayip halsizmim elim kolum kalkmiyor.

canım benim gözün aydın mesajını geç gördüm geçte olsa cevap veriyim dedim... sana daha önce demiştim ya rahim filminin çok etkisi oluyor bu konularda sakın sonrasında günleri kaçırmada demiştim .. rahim filminde ufak tefek yapışıklıklar varsa oda açılıyor bide temizleniyor haliyle onun bayabir etkisi oluyor.. bende ocakta rahim filmi çekindim şubatta bebiş geldi :)) var bu rahim filminin bi hikmeti..

yanlız özelden yazdığına destan gibi bi cevap verdim ama yollayamadım sebep senin mesaj kutun doluymuş...

rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kendi dr' umdan çok memnun olduğum için sana tavsiye ettim canım zaten .. bide biliyorsun bende tedavilerle hamile kaldım benimde daha önce gittiğim dr lar beni çok oyaladı bende yavuz beyde düzgün tedaviye başladım önceki gitiklerim hep salaldı durdu.. kimi olmaz dedi tüp bebeklede bi ihtimal dedi vs vs ... banada zaten başkası tavsiye etmişti bende tavsiyeyle gititm hep dua ederim o tavsiye eden kişiye onun sayesinde gittim yavuz beye bende..
diğer gitiğin dr seni baya bi oyalayacaktı... bana yazdığın en son mesajdan hatırladığım kadarıyla devlette gitğin dr rahim duvarın ince olmaz mı ne demişti klomen vermemişti değilmi? şuan o aydan sanırım hamilesin demekki böylesi nasipmiş canım..

bu arada bhcg değerin iyi sakın ona takılma önemli olan onun artışı drlar o artışı görmeden kesin bişey söyleyemiyolar hatta kese ve kalp atışınıda .. zaten kalp atışı görüldüğü anda sana gebe muamelesi yapıyorlar...

everyy canımbenımm dınlen uzann bosver ya kocısınde yemek getırecekse evde hızmet bekleyenın yok nasıl olsaaa cok sukurr her halımızee bu arada soylemeyı unuttum ben sana bulantın ıcın yesıl mercımegı kaseye koy bulantın oldugunda ye sureklı bulantını alır olurmu canım benımmm benım arkdashep öle yaptı yanı eskılerdeole yaparmıs tamamı cnmm benımmm

slm kızlar bi sorum olucak batıma 7 gün var ve benim ateşim yumurtlamadan sonra düşmedi bu iyi bişey değil mi 37 yi gösterdi bgn termometrem gebelik ihtimali var mıdır

hay maaşallah ne olmuş burdsa kuzular 2 gün girmedim 2 hamile :)))) ne olur beni de geçir içinden pekcici

hayırlı olsun kızlar Allah tamamına erdirsin inş.

canim saol bilmiyordum
yesil mercimekten baya igrendim yemegini dusunemiyorum ama senin dedigin cig olarak mi ? birgun mercimek yemegi yaptim o gun koktu bana ve simdi yiyemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…