yok onu gün içinde ne zaman görürsen o zaman oluyor,sor canım ne olacak rica ederimbu benim için süper oldu canım çok sagol :))) peki buna her sabah mı bakıyorsunuz kızlarr çok soru sordum valla
yumurtlamadan berı atesım 36.6 hıc deısmedıı bugun adet gunumm atesımm 36.8 olduuu adet olacak zaman yukselırmıı duserrmııı sız ne dusunuyosunuzz??
bu güzel bi durum canım.adete yakın düşer yada adet günü düşer genellikle.
inşallah hamilesindir.peki ne zaman yumurtladığını biliyormusun.
eğer eminsen bugün yarın test yap çıkar mutlaka silikte olsa.
yaaa oylemıııayy eger hamıleysem cok buyk suprız olacak bugunde bekleyım olmassam yarın test yapımmm :26:
ilk sayfada tablolar var hamilelerinkine bakarak kendininkini kıyaslayabilirsin.
umarım sürprizin gelmiştir.test yaptığında haber ver merak ederiz
dımı cok tatlı yaaaa ınsl olur bırgun er yada gecc ennn saglıklısından canımm muckgünaydın kızlaaarrrrrHayırlı haftasonlarıııııı
Yaaa bu ne tatlı bişeydirrBende bu yaramazın aynısının tıpkısından istiyorummmmm Civciv bu civcivvv
ay kıyamam ama gusel ayrılıklar bunlarr rabbım ayırmasın ınsl cnm benımcok sukur canim geciyor zaman bakalim
esim de yanimda olmadiginda su gibi aksin gecsin istiyorum simdiden duygusala bagladim ayrilcaz diye( ama bebegimiz saglikli olsun saglikla dunyaya gelsin de katlanicam
bir bakariz cabucak ilerler senin de canim
cnm dedıklerıne gore gusel bır haber bu ark.dedıgıne de gore aynı gun yada oncekı gunler duser snınkı yuksekk ve ınsllbebgın senınledırrrryumurtlamadan berı atesım 36.6 hıc deısmedıı bugun adet gunumm atesımm 36.8 olduuu adet olacak zaman yukselırmıı duserrmııı sız ne dusunuyosunuzz??
ayeen test yap test, inşallah hamilesindir canım ya hadi bekliyoruz,yumurtlama zamanı belli mi?yaaa oylemıııayy eger hamıleysem cok buyk suprız olacak bugunde bekleyım olmassam yarın test yapımmm :26:
ayeen test yap test, inşallah hamilesindir canım ya hadi bekliyoruz,yumurtlama zamanı belli mi?
aldım canım 10dk dedi, onu bekliyordum. Takvimi koyamadım ya korkuyorum yine kaldırırım diyecnm sana özelden msj attımm bu arada neden takvımını ayarlamadınnn:26: hamılesınn cıksınnn yazdıgındaa takvımınde
aldım canım 10dk dedi, onu bekliyordum. Takvimi koyamadım ya korkuyorum yine kaldırırım diye
ayyy canim bu cok iyi gelismeyumurtlamadan berı atesım 36.6 hıc deısmedıı bugun adet gunumm atesımm 36.8 olduuu adet olacak zaman yukselırmıı duserrmııı sız ne dusunuyosunuzz??
ben de bastan sasiriyordum ama dogru hesaplama oymusbirde kızlar bişi sorcam. bu gebelik takviminde neden 5. hafta dio. bi hafta ileri mi sölüo
everyyyy
bebişin embiryoluktan çıkmış öyle yazıyorkızımız büyüyor desene belkide oğluşun
ayen, canım msj attım ama idrar diyeceğime kan dedim. Şimdi de düzeltilmiyor o :26:
fburak sende burdasın. sana teşekkür ediyorum. bu ay ya rahim filmini etkisiyle oldu yada eczası arkadaşım diaformin vermişti ondan galiba. ama senn vesilende etkili oldu. yavuz beye gitcem bu cuma. iyiki tavsiye ettin bana. yoksa ben hala doktor arayıp erteleyecektim.
inanmiyorum yaa ben bugun ne haldeyim oyle
kalktim yogurt ekmek yedim biraz dizi izledim uzandim
ve yeniden uyudum
tam 4 saat sonra kalktim
simdi de sersemlik devam uyumaktan baska birsey istemiyorum
bir de kocis bugun bana yemek getirecekonu bekliyorum, kendim artik mutfaga giremiyorum kizlar birsey de yiyemiyorum ama sabah esim sana is yerinden sunu getiricem dediginde cok cazip geldi ve yolunu gozluyorum kocamin kalkip biraz sirkelenmem lazim bugun acayip halsizmim elim kolum kalkmiyor.
everyy canımbenımm dınlen uzann bosver ya kocısınde yemek getırecekse evde hızmet bekleyenın yok nasıl olsaaa cok sukurr her halımızee bu arada soylemeyı unuttum ben sana bulantın ıcın yesıl mercımegı kaseye koy bulantın oldugunda ye sureklı bulantını alır olurmu canım benımmm benım arkdashep öle yaptı yanı eskılerdeole yaparmıs tamamı cnmm benımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?