Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim saol bilmiyordum
yesil mercimekten baya igrendim yemegini dusunemiyorum ama senin dedigin cig olarak mi ? birgun mercimek yemegi yaptim o gun koktu bana ve simdi yiyemiyorum malesef

evet cıg olarak ya fındık yergıbı yıyeceksınnn canım benım hemde demırvıtamını dırekolarakkkk

pervanee pekcıcı gelsınn kacıralımonu takıı hamıso lana denkk

evet cıg olarak ya fındık yergıbı yıyeceksınnn canım benım hemde demırvıtamını dırekolarakkkk

pervanee pekcıcı gelsınn kacıralımonu takıı hamıso lana denkk

heheee olur canım gül gibi bakarızda hamile kalamadık ama çok hamileyyle başbaşa kaldık neler isterler ne yaparlar biliriz :)

slm kızlar bi sorum olucak batıma 7 gün var ve benim ateşim yumurtlamadan sonra düşmedi bu iyi bişey değil mi 37 yi gösterdi bgn termometrem gebelik ihtimali var mıdır
önemli olan bat günün veya bir öncesi ama tabi ki düşmüyor olması güzel canım,gebelik ihtimalinden konuşmak için erken biraz bir de senin ateş düzeylerin önemli, tablo yapsan daha net yorumlar alabilirsin. İnşallah gelir bu ay bebişin

valla düzenli ölçüm değil ama geçen aylarda şu dönemde 36ydı en fazla çok yüksek geldi bu ay bana hayırlısı cnm sağol cvp verdiğin için inş benimledir minik kalbim

Yok canım içmedim neyseki. Moralim de düzeldi aslında. Sizlerin güzek haberleriyle mutlu oldum :)

Canım hadi inşallah pozitifi göreceksin 1 hafta içinde. kaç embriyo transfer edildi?

heheee olur canım gül gibi bakarızda hamile kalamadık ama çok hamileyyle başbaşa kaldık neler isterler ne yaparlar biliriz :)

beklemedeyım canı gelsın hoppcuvala koyalım ama yavascaa bebege bırsey olmasın sakınn

canım yalnış ifade etmişim ikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü

niye ikizler istiyosun?ben ikizlerim daha bi harını görmedim :) bi bakarsın ağlıyorum bi bakarsın gülmeye başlamışım yada tam tersi.

Canım arkadaşlarım Ben yumurta takibine başladım. Bildiğiniz gibi bu son ayım. Bir yandan tüp bebek işlemlerini başlatıyoruz. Yarın Anatolia Tüp bebek merkezinde ilk randevumuz var. Eğer bu ay çift çizgiyi göremezsek kasımda ilk tüp denememizi yapacağız. Yaklaşık 1 ay giremeyeceğim ne yazık ki. Lütfen beni dualarınızda unutmayın. İnşallah döndüğüm zaman bekleyen 17 kişi hamile 17 kişi olarak listeye geçmiş olur

Hamila olanları tekrar tekrar tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

Allah tedavini haırlı bi şekilde sonuçlandırmayı nasip etsin inşallah.moralini yüksek tutmaya çalış.bide fındık ye.fındık yumurta gelişimini etkiliyor.benim az büyüyordu.muayene de tanıştığım bi bayan demişti banada denedim hakikaten işe yaradı.günde bi avuç ii gelir :)

buarada geçenlerde sormuştun çikolata varken tüp yaptılarmı ca125 e bakılmadımı diye.baktılar canım.onun için ilaçlara başlayalı 3 gün olmuşken tedaviyi durdurdu doktor.sürekli ölçüyolar zaten.1 ay sonra tekrar başladık.3 gün yediğim iğneler yanıma kar kaldı yani :)

canim benim insallah senin haberinle havalara ucucaz ya bu ay ya diger ay her zaman aklimizdasin cok merak ederiz seni ama dondugunde 'ben hamileyim' yazisini bekliyor olacagiz

valla düzenli ölçüm değil ama geçen aylarda şu dönemde 36ydı en fazla çok yüksek geldi bu ay bana hayırlısı cnm sağol cvp verdiğin için inş benimledir minik kalbim
canım hergün sabah yataktan kalkar kalkmaz ve 6-8 arasında ve aynı saatte(misal 7:30) ölçmen gerekiyor. Gün içindekilerin anlamı yok. İlk sayfada ayrıntılı açıklama var, bir bak istersen. Hadi inşallah seninledir bebeğin

9aycığım hem moraline hem de tüp bebek işlemlerine çoook sevindim canım, tüp bebeğe başlama benim gözümde yarı hamile sayılıyor ammaa belki de daha önce gelir de sürpriz yapar bebişin, inşallah öyle olur

kızlar günaydın, bugün sabah tuvalette bir damla kahverengi akıntı yakaladım ama sonra neyseki devamı gelmedi. Ateşim yükseliyor ve test giderek koyulaşıyor Çoğunlukla yatıyorum. İnşallah bebeğim benimle kalır.

tesin koyulasiyorsa super istee
degerin zaten cok iyi
bebisin yerlesme, yerini genisletme calismalari onlar
isten vakit buldukca dinlen alim esin zaten yardim eder
ben dun esime diyorum ilk 3 ay yata yata buyuttum bebegi diye

bu arada keepcim artik ates olcme bosver, birgun baska sebeple duser stres yaparsin

Son düzenleme:
doğru diyorsun canım da işte, en iyi sen anlarsın..Aklıma hep o gün geliyor,günde kaç defa gidip kontrol ediyorum. Kalp atışını duyunca biraz rahatlarım herhalde di mi, böyle korku içinde hayat geçmez yoksa

bu arada eşime seni anlattım, 12.haftasına yaklaştı dedim, senin de progestan kullandığını söyledim. "hmm" dedi, içi rahatladı, hissettim..Özellikle ilk haftalar neler düşünmüştün rahatlamak için?

bak ben hep diyorum bir dusuk yaptim diye yine olacak diye dusunmemek lazim, bu bambaska bir sey diye, bir de ilk hamileliklerde dusuk son derece olagan bir sey benim doktorum da hep boyle dedi bana, tedbiri alicaz sonra stres yapmiycaz diye. dedigin gibi kalp atisindan sonra derin nefes aliyor insan, sonra baska telaslar basliyor. karnimizda tasidigimiz surece tedirginlik olabilir ama mumkun oldukca pozitif dusunmek zevk almak lazim hamilelikten ben gozlemliyorum da boyle yapanlarin hamilelikleri cok kolay geciyor canim bak gor zaman nasil gecti anlamiycan sen de cabucak zaman gececek sana da bir bakmissin 12. hafta olmus senin de. bir de progestan insani biraz rahatlatiyor cunku eger bebek saglikliysa kesenin bozulmasini ve dusugu engelliyor ya, onu dusun hep ben oyle dusundum ve hep mutlu mutlu ictim hapi,doktorum da cok garantici bir tip aslinda iyi bir yonden, surekli iciyor musun ic,surekli tekrarladi bana hatta bana guvenmiyorsan internetten arastir bu hap cok onemli falan dedi durdu. tabiki yiyecek ekmegi varsa bebeklerimiz saglikla dunyaya gelecekler insallah biz de hep diger topice doktorun dedigi gibi aynanin karsina gecip 'bebegim saglikli, dunyaya gelecek' diye enerji yollamamiz lazim. inan bana simdi amamen stressiz olma zamanin canim, wc de peceteyi kontrol etmek cok normal. her gun her gun kontrol ettim ve hala ediyorum
bir gun atlamamisimdir ama onun da gececegi zaman olur simdiye kadar 4 damla kan gordum ben de ara ara yeter ki devami gelmesin hersye yolundadir canim bebek yr acarken hafif lekelenmeler normal kabul ediliyor ama tabi ilk gordugunde tedirgin oluyor insan da hemen doktoru arayip blgilendirirsin zaten o da sana hapini ic, dinlen der ama sen bana cok destek oldun hatirla kucuk savascin direnecek bak gor dedin, inan bana senin de oyle olacak. kotu dusunceleri bir kenara koy canim, bebeginin gelismini gordukce huzurla dolucan eminiminan gecmez derdim ama zaman geciyor ve dedikleri gibi dunyaya gelince gorursun tedirginligi simdi ne ki diyorlar bana arkadaslarim gerci gozumu korkumuyor da hani tadini cikar bu mucizenin diye tavsiyelerde bulunuyorlar hep

sağol everycim progestanın dakikasını bile geçirmiyorum zaten, bol bol da dinleniyorum..bunun üzerine ben biraz daha yatayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…