canim saol bilmiyordum
yesil mercimekten baya igrendim yemegini dusunemiyorum ama senin dedigin cig olarak mi ? birgun mercimek yemegi yaptim o gun koktu bana ve simdi yiyemiyorum malesef
evet cıg olarak ya fındık yergıbı yıyeceksınnn canım benım hemde demırvıtamını dırekolarakkkk
pervanee pekcıcı gelsınn kacıralımonu takıı hamıso lana denkk
önemli olan bat günün veya bir öncesi ama tabi ki düşmüyor olması güzel canım,gebelik ihtimalinden konuşmak için erken biraz bir de senin ateş düzeylerin önemli, tablo yapsan daha net yorumlar alabilirsin. İnşallah gelir bu ay bebişinslm kızlar bi sorum olucak batıma 7 gün var ve benim ateşim yumurtlamadan sonra düşmedi bu iyi bişey değil mi 37 yi gösterdi bgn termometrem gebelik ihtimali var mıdır
önemli olan bat günün veya bir öncesi ama tabi ki düşmüyor olması güzel canım,gebelik ihtimalinden konuşmak için erken biraz bir de senin ateş düzeylerin önemli, tablo yapsan daha net yorumlar alabilirsin. İnşallah gelir bu ay bebişin
9ay (ve diğer kızlar) hani sarı kantaron kullansam mı diyordun ya, işte sarı kantaron bebek hazırlığında iyi birşey değilmiş canım. Progestanın prospektüsünde sarı kantaron(st.john's worth) progesteron hormonu düzeyini düşürebilir diyoriçmedin di mi
keep ve geridönüsümkutusu kızlar çok sevindim tebriklerrrr
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
benimde transferim yapıldı bugün 5.günüm
12sinde test yapırcam inşallah güzel haberler vermek nasip olur
heheee olur canım gül gibi bakarızda hamile kalamadık ama çok hamileyyle başbaşa kaldık neler isterler ne yaparlar biliriz :)
canım yalnış ifade etmişimikizler burcu bebek yani bu ay olmazsa Allah korusun erken doğum gerekir ikizler burcu için gelecek ay yengeçe geçiyor çünkü
Canım arkadaşlarımBen yumurta takibine başladım. Bildiğiniz gibi bu son ayım. Bir yandan tüp bebek işlemlerini başlatıyoruz. Yarın Anatolia Tüp bebek merkezinde ilk randevumuz var. Eğer bu ay çift çizgiyi göremezsek kasımda ilk tüp denememizi yapacağız. Yaklaşık 1 ay giremeyeceğim ne yazık ki. Lütfen beni dualarınızda unutmayın. İnşallah döndüğüm zaman bekleyen 17 kişi hamile 17 kişi olarak listeye geçmiş olur
Hamila olanları tekrar tekrar tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
Canım arkadaşlarımBen yumurta takibine başladım. Bildiğiniz gibi bu son ayım. Bir yandan tüp bebek işlemlerini başlatıyoruz. Yarın Anatolia Tüp bebek merkezinde ilk randevumuz var. Eğer bu ay çift çizgiyi göremezsek kasımda ilk tüp denememizi yapacağız. Yaklaşık 1 ay giremeyeceğim ne yazık ki. Lütfen beni dualarınızda unutmayın. İnşallah döndüğüm zaman bekleyen 17 kişi hamile 17 kişi olarak listeye geçmiş olur
pub şa La La La Laaaaa Lalalalala - YouTube
kızım olsundaböle annesı gıbı kendı ısını kendısı yapsınn enn becerıklısındennn ınsallahh
canım hergün sabah yataktan kalkar kalkmaz ve 6-8 arasında ve aynı saatte(misal 7:30) ölçmen gerekiyor. Gün içindekilerin anlamı yok. İlk sayfada ayrıntılı açıklama var, bir bak istersen. Hadi inşallah seninledir bebeğinvalla düzenli ölçüm değil ama geçen aylarda şu dönemde 36ydı en fazla çok yüksek geldi bu ay bana hayırlısı cnm sağol cvp verdiğin için inş benimledir minik kalbim
9aycığım hem moraline hem de tüp bebek işlemlerine çoook sevindim canımCanım arkadaşlarımBen yumurta takibine başladım. Bildiğiniz gibi bu son ayım. Bir yandan tüp bebek işlemlerini başlatıyoruz. Yarın Anatolia Tüp bebek merkezinde ilk randevumuz var. Eğer bu ay çift çizgiyi göremezsek kasımda ilk tüp denememizi yapacağız. Yaklaşık 1 ay giremeyeceğim ne yazık ki. Lütfen beni dualarınızda unutmayın. İnşallah döndüğüm zaman bekleyen 17 kişi hamile 17 kişi olarak listeye geçmiş olur
kızlar günaydın, bugün sabah tuvalette bir damla kahverengi akıntı yakaladım ama sonra neyseki devamı gelmedi . Ateşim yükseliyor ve test giderek koyulaşıyor Çoğunlukla yatıyorum. İnşallah bebeğim benimle kalır.
doğru diyorsun canım da işte, en iyi sen anlarsın..Aklıma hep o gün geliyor,günde kaç defa gidip kontrol ediyorum. Kalp atışını duyunca biraz rahatlarım herhalde di mi, böyle korku içinde hayat geçmez yoksa
tesin koyulasiyorsa super istee
degerin zaten cok iyi
bebisin yerlesme, yerini genisletme calismalari onlar
isten vakit buldukca dinlen alim esin zaten yardim eder
ben dun esime diyorum ilk 3 ay yata yata buyuttum bebegi diye
bu arada keepcim artik ates olcme bosver, birgun baska sebeple duser stres yaparsin
doğru diyorsun canım da işte, en iyi sen anlarsın..Aklıma hep o gün geliyor,günde kaç defa gidip kontrol ediyorum. Kalp atışını duyunca biraz rahatlarım herhalde di mi, böyle korku içinde hayat geçmez yoksa
bu arada eşime seni anlattım,12.haftasına yaklaştı dedim, senin de progestan kullandığını söyledim. "hmm" dedi, içi rahatladı, hissettim..Özellikle ilk haftalar neler düşünmüştün rahatlamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?