Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun bır akrabanın oglunun yuzuk merasımı vrdı gıttıgıme pısman oldum ama neyse bunada sukur esım evdeydı kaynımlarla gıttık uzak akrabaları ama oksuz cocuk sevap olur dedık gıttık ama ortam hıcde sevmedıgım bır ortamdıı o yuzden pek tasfık etmedımmalkol fılan vardı onlar ıctıkce kokusu geldıı mıdem bulandııgrenc bırsey bu yaa uff esım olmadıgı ıcnden cokk sıkıldım ve dugunlerıne gelmekmııı aslaadedımm cunku dugunlerıde kurban bayramıdaymıs hemen olcakmıs yanıııı neysee o yusden sonra ark.geldı aılecekk yemek yaptık yedıkk esımın sevdıgı ark..aılesı ıle geldıler az once gıttılr bende hemen damladım buraya ama kımseler yokmuss yaaaa

bugunnn 8.gunum ve kremm akıntım baslamıs bulunmakta ama esımın yasak gunlerı oldugu ıcın faalıyetlerımıze baslayamadık o yusden haftaya persembe dıkıslerı alınacakkk o yusdenn haftaya ancak bızımm bu aykı faalıyetlerımız baslıcakk kısmet artık dun gecd bır ruya gordum ınsll hayırlısı olurdaa bende begıme kavusurummmcok guzeldıı yaaaaaaaaaaaa ruyammmm anlatımmıııı???

kizin da senin gibi becerikli olursa neden olmasin canim
ınsl..canım benımm zeynep ım gelsın artık annesı babası onu cokk zamandır beklıyorr yada alperen ımm gelsın

ınsl sıra bebegımolsun da tup sonucu ınsll pozıtıf cıkarrrrrr

ayyy esın en kadarda cok dolmus yaa rabbım tez zamanda aranıza bır melek gondersınde ıyı olun olene denk canım ınsallahhh canını sıkma boll dua et hayırlısı ıse bebegınde senınledır ınsll esın ve sen bebegını buyutursunuz ınsllll

kızlar çok saolun aslında olucağı varsa oluyor yoksa olmuyor inşallah olur bu kez Allah isteyen herkese versin sizinkileride bağışlasın
ınsll bebegın senınldr canımmm

Gunaydin kizlar
Sanirim pazar gunu oldugu icin dun ugramadiniz sayfalar ilerlememis, herkes yogundu herhalde.
Umarim herkes icin cok guzel bir gun olur.
Ben de gun sayiyorum bebegimi detayli ultrasonda gormeye cumartesi gidicem bir degisiklik olmazsa, cok az kaldi bu hafta rahatca gecer umarim.
Sabahlari zorla uyaniyorum ama esimi yolcu ettikten sonra uyku tutmuyor bir daha, cok uykulu da olsam uyuyamiyorum kalkiyorum boyle, gun icinde uyuyup duruyorum sonra.
Kendinize iyi bakin.
Yokh insallah bugun daha iyisindir,iyi haberlerini yakinda aliriz umarim.
Bati yaklasanlardan mujde almak dilegiyle.:18:

günaydın kızlar yeni döngüm hayırlı olsun

yokhcum inşallah sorunu en kısa zamanda aşarsınız mutlu huzurlu bebişinle eşinle güzel yarınlar olur inşallah

kızlar birşey sorcam bu ffde yeşil kutucuklu tarihler var ya bi koyu yeşil var bi açık yeşil var açık yeşillerin anlamı nedir en verimli günler mi koyu yeşiller 3 gün açık yeşiller 7 gün toplam 10 gün yeşil kutucuklu anlamını anlayamadım

merhaba arkadaşlar, bugün ateş ölçmeye başladım. adetin 2. günü 36.0 derece. ile başladım ymurtlama günlerinde yüskleme mi başllıyor arkadaşlar cvplarsanız çok savinirim, çk tşkeler

günaydın kızlar yeni döngüm hayırlı olsun

yokhcum inşallah sorunu en kısa zamanda aşarsınız mutlu huzurlu bebişinle eşinle güzel yarınlar olur inşallah

yeni döngün hayırlı olsun
bu ay herşeyi sıkı tut da gelsin bebeğin

koyu yeşiller verimli olma ihtimali olan günler
açık yeşiller olası yumurtlama günlerin
yani o 7 günden herhangi bir günde yumurtlayabilirsin
ama açık yeşillerde daha yüksek ihtimal
anlatamadım ya kusura bakma

deryacım çok üzüldüm yaşadıklarına.. sizin en mutlu olmanız gereken günlerde neler olmuş böyle.. inşallah tez vakitte herşey düzelir bunlarda unutulur gider.. okadar bebek stresinin ardından tamda bebek geldi derken rahatlamak yerine belkide stres ve sorumluluk duyguları arttığı için böyle olmuş olabilir.. kavgalarınız nedeni neyse onları çözmeye çalışın bence.. çünkü bu bugün oluyorsa Allah korusun çözüm bulamazsanız devam edebilir.. illaki ikinizinde bu kavgalarda sorumlu olduğu bi taraf vardır.. kendiniz çözümleyemiyorsanız gerekirse yardım alın.. çünkü sen artık hamilesin çocuğunuda düşünmen onun geleceğini düşünmek zorundasın.. her ailede illaki oluyor bu tartışmalar ama sonunun nereye ardığı çok önemli.. Allah yardımcın olsun canım..

senden naber rezenecim
ne yapiyorsun ?

canım yeni döngün hayırlı olsun onlar verimli günler onları değerlendirin anlamına geliyor

günaydın kızllaaaarrr siz nasılsınız pat diye daldım bi selam vermeden

cogu kisinin cikmiyor canim dpo9 da
cok erken oluyor
bana bakma benim dpo7 de bildigin cizgi cikiyor sansli gruptanim

biz de biraz gezdik hava 2 dereceydi ama cok kisa mesafe yuruduk bacaklar usumeye baslayinca
farkli birsey olmadi bizde

okadar çok yeşil günlerle karşılaşmamıştım ff de ff bana torpilmi geçiyo o bile acıdı bana al sana 10 gün yumurtla yumurtla dur diye .....

cogu kisinin cikmiyor canim dpo9 da
cok erken oluyor
bana bakma benim dpo7 de bildigin cizgi cikiyor sansli gruptanim

biz de biraz gezdik hava 2 dereceydi ama cok kisa mesafe yuruduk bacaklar usumeye baslayinca
farkli birsey olmadi bizde

aslında bekleyebilsem dpo 14 te yapmak istiyorum da
elimdeki test erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra gösteriyormuş muş muş
dpo 9 da niye onu yapmadın derseniz
cesaret edemedim erkenden üzülmek istemedim
erken gebelik testi olsa da göstermeyebiliyormuş
diğerini zaten göstermeyeceğini bile bile yaptım ya tutarsa dedim
eğer hamileysem bu elimdekini saklamak istiyorum diğeri saklanacak gibi değidi

Son düzenleme:
belki isaret veriyordur bu sefer iyi degerlendir gun asiri iliski ve stres yapma diye

every ve herkes ya kızlar fikir verin şimdi bana ne yapayım gidip bi hormonlara baktırayım artıkın dimi ama şey sorcam ben dün gece 11 12 gb adet oldum benim 3.günüm nezaman olmuş oluyo yarın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…