kızlaaaaarrrrr
ay ınanılmaz özledim hepiniziiiiiiiiii
inanın su anda resmen heyecanlıyım sizlere yazabildiğim için
ne kadar önemlisiniz benim için yaa
az önce misafirlerimi gönderdim
esimide iş seyahati için yolcu ettim
ve kosarak buraya geldim..
canım arkadaşım funda bana giremediğim günlerde güzel haberler verdi bana
geridonusum canım ne mutlu sana tebrik ederim arkadasım
test almaya üsendin o gun yanı benım gişrebildiğim son gün, ama şimdi bebişin için doktorlara hiiç üsenmeden gidip geleceksin insallahh..
tekrar tebrik ederim canım benim. allhım daim etsin insallah
vee keep
canım ben senın o güzel haberini fundacımdan duydugumda kal geldi bana
dediğim ilk laf suydu: sevinemeyecek kadar şaşkınım
o doktorunu var yaa alıp kafasını duvarlara surtmek lazım
yumurtan yok denılen hatun hamile cıktı ya
tıp lıteraturu şaşkınlık ıcerısınde olmalı
şaka bi yana arkadasım cok cok sevındım. bak rabbım ne mucızeler yasatıyor bıze
tebrık ederım guzzelım. allah daim etsin insallah
bana gelincee
bomba gibi sahalardayım arkadaslar
mısafırlerımın gelecegı gun yanı carsamba gunu regl oldum ve dun bıttı
bu ay tekrar ates olcecegım. oldukca yogun calısacagım bu ay
esım proxeed ve evıcap kullanıo bılıosunuz. 1 aydır oldukca duzelnlı ılac kullanımı ve besın takvıyesıyle gectı.
dun falımda da gobusumde bır bebıs vardı
o yuzden bu ay cok cok cokk umutluyum
allahın ıznıyle bende sıraya gırdım.
hamiş hanımlara duyururum ki arkanızdan gelecegım ınsallahh
eee baska haberler varmı kızlar
yumosalar bebısler yenı gebişler varmı???
RAbbim mutluluğunuzu muhabbetinizi daim kılsın bu mesajını okuyunca boğazım düğümlendi gözlerim doldu resmen ağlıyorum sanırım umutlarım azaldı benim bu güzel duyguları çok geçmeden bizde yaşarız tadarız inşallah Rabbim yardım et
bizdede hemen hemen hergün şu diyalog geçiyor..
bir yerde çok güzel bir bebek görüyorum hemen eşime gösteriyorum
- baaakk ne tatlı dimi
- evet çok tatlı..
- bizim yok ki
- evet
- inşallahh olurr..
- inşallahhh..
tabi ikimizinde gözleri doluyor hemen..napalım bizimde kaderimiz buymuş.. bu zorlu süreci yaşamak varmış.. geç olsun güç olmasın kısmetten öte yol yok
inşAllahhh olacak canımm inşAllaahh
Demicem demicem diyorum ama bence sende çok beklemeyeceksin:26:
Klomene başladın mı?
Dilerimm ilactan önce, bitmeden veya sonra tez vakitte sağlıkla evladın gelirr
Hepinizin evlatları göbişlerinize konaarr
Bizde de aynı diyaloglar diyaloglar her bebk görüşümde benim musluklar açılıyor hemen zaten
Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum ama ara ara girip okuyorum elimden geldiğince cevap yazamasam da hamile olan arkadaşlarımız var sanırım maaşallah Allah kucaklarınızda göstersin inşallah
Bizde eşim için 2.defa spermogram ve hormon testi yaptırdık
Geçen sefer hareketli sperm oranı yükselmesine rağmen morfoloji hala % 0 keçiboynuzu kürüne başlamıştık halbuki ama 2haftada işe yaramıyormuş sanırım
Bir de testesteron hormonu 1.88 çıktı sanırım ilaç tedavisine başlayacağız pek umutlu değilim ama
Bi de bu yetmezmiş gibi bugün kuzenimin çocuğu oldu onun adına çok mutluyum çok tatlı bir bebek maaşallah
Ama her görenin allah sana da versin demesi çok ağrıma gidiyor. Benim bu durumda çocuğum olmaz demek istiyorum bu konuları kapatın demek istiyorum ama eşim kimsenin bilmesini istemediği için şu an içime içime bağrıyorum ağlıyorum
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı imanlı beyin,vücut,ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin.....
avazım çıktığınca ağlamak istiyorum arkadşım vardı hani bahsetmiştim 18 yaşında 11 aylık ev li bi düşük yaptı şuan hamile diye kontrolü vardı bugün eşi eşimi araammış eşimde beni aradı bu akşam ya da yarın doğum yapacakmış eşimde bana soruyo doktoroa gircekmisin diyeAllahım bizede yaşatırmısın bu güzel duyguları bizleride bekletme ya Rabbim
canım benim inşallah bizde en kısa sürede anneliği tadacağız inşallah bugünlerde iyice bi zayıflık sardı umutsuzluk çokkkk ama beklemekten başka çaremiz var mı vaktini saatini bekliyoruz Rabbim aratmasın bekletmesin inşallah
yumurtlama gerceklestikten sonra ates yukseliyor ve sonra hep yuksek devam ediyor
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
Tövbe nasıl bakcam deme
Rabbimden gelen herşeye kabuluzz
Rabbim sağlıklı versinde
Maşallah değerine canımm
Demek ki 2-3 gün içersinde dr gidersen keseyi görebilirsinn
En son değerin neydi pekii
Ve en son ne zaman kan verdinn?
ya tabiki kabulümde insan düşünmeden edemiyor. çalışıyorum. kim çalışmasam bile ikiz bakmak kolay eğildir heralde. neyse hayırlısı. çarşamba günü 54,4 düm. bugün 996 işte
hayirlisi olsun canim hakkindaslm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?