Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayyy şenay taze kan gibi geldin heee ne iyi oldu böle umutlu heycanlı yazdın inşalllah bu ay göbüşlerimizde bebişlerimiz olur

Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı çok fazla giremiyorum ama ara ara girip okuyorum elimden geldiğince cevap yazamasam da hamile olan arkadaşlarımız var sanırım maaşallah Allah kucaklarınızda göstersin inşallah
Bizde eşim için 2.defa spermogram ve hormon testi yaptırdık
Geçen sefer hareketli sperm oranı yükselmesine rağmen morfoloji hala % 0 keçiboynuzu kürüne başlamıştık halbuki ama 2haftada işe yaramıyormuş sanırım
Bir de testesteron hormonu 1.88 çıktı sanırım ilaç tedavisine başlayacağız pek umutlu değilim ama
Bi de bu yetmezmiş gibi bugün kuzenimin çocuğu oldu onun adına çok mutluyum çok tatlı bir bebek maaşallah
Ama her görenin allah sana da versin demesi çok ağrıma gidiyor. Benim bu durumda çocuğum olmaz demek istiyorum bu konuları kapatın demek istiyorum ama eşim kimsenin bilmesini istemediği için şu an içime içime bağrıyorum ağlıyorum
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı imanlı beyin,vücut,ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin.....

İnşallah lillumcum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım ya sımdı okudum yazdıklarını sok oldum ne dıyecegımı bılemıyorum cook uzuldum ınsallah atlatırsınız kısa surede aranızdakı sorunu. uzulme dıycem ama yasadıgın agır bır olay yınede fazla dusunmemeye calıs bebeğin için. biraz kafanızı dınleyin sonra oturup tartısmadan konusun ev yapmak kolay ama surdurmek zor. hamılelıkte hersey daha zor gelıyor duygusal patlamalar olabılıyor bos yere . sen bır sure kendını dınle esınde emınım dusunuyodur seni bıraz zaman verın kendınıze emınım yoluna gırecektır hersey. hasta da olmussun gecmıs olsun cook

Bizde de aynı diyaloglar diyaloglar her bebk görüşümde benim musluklar açılıyor hemen zaten

Yokh canım ilk önce bebişini düşünmen gerek o yüzden iyimser olmalısın ki bebeğinde seninle birlikte strese girmesin
Yaşadıklarının ağırlığını tahmin edebiliyorum ama bazen babalar da anneler gibi hamilelik sendromu yaşayabiliyorlarmış o yüzden şu anda kendi haline bıraksan bence daha iyi olur Onunda yaşadıklarınızı düşünmesine fırsat ver ki anlasın yoksa sakinleşmeden olaylar daha kötü yerlere gidebilir
Sende sakinleşmelisin tabi
Ama ilk önce uyu dinlen ki iyileş canım benim

şenayyy
genemi kaldın tek ben bi akşam oturmaya geleyim sana kocişlersiz kaynatırız

canım nezaman olucağını bilemeyiz belki ama benim için tez vakitte olmasını istemen bile güzel teşekkür ederim Allahta sana hayırlı sağlıklı evlat ve doğum nasip etsin inşallahh

Bizde de aynı diyaloglar diyaloglar her bebk görüşümde benim musluklar açılıyor hemen zaten

musluklar hiç kapanmıyoki desene, hepimiz aynıyız işte Allah yüzümüzü güldürsün inşallahh..

avazım çıktığınca ağlamak istiyorum arkadşım vardı hani bahsetmiştim 18 yaşında 11 aylık ev li bi düşük yaptı şuan hamile diye kontrolü vardı bugün eşi eşimi araammış eşimde beni aradı bu akşam ya da yarın doğum yapacakmış eşimde bana soruyo doktoroa gircekmisin diye Allahım bizede yaşatırmısın bu güzel duyguları bizleride bekletme ya Rabbim

canım benim inşallah bizde en kısa sürede anneliği tadacağız inşallah bugünlerde iyice bi zayıflık sardı umutsuzluk çokkkk ama beklemekten başka çaremiz var mı vaktini saatini bekliyoruz Rabbim aratmasın bekletmesin inşallah

18 yaşındamı :44: 18 yaşında kendimi hamile düşünemiyorum:26: kendim daha çocuktum üniversiteye yeni başlamıştım heralde :44: neyse Allah kurtarsın..

Bu akşam bende bebiş görmeye gideceğim. Nasıl yapacaksam bilmiyorum biraz önce de arkadaş geldi 2.bebeğine hamileymiş. kimse görmesin diye köşe bucak saklana saklana ağlıyorum bende. En kötüsü de anneme sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlayamamak annemle dertleşememek çok ağrıma gidio onlar herşey yolunda zannedip dualar ettikçe kahroluyorum resmen

lillum mesaj hakkim yok su an baskasiyla konusmustum.
bilemedim 12den once olduysa dun sayilir bence
hormon testi yaptirmaktan birsey cikmaz canim, bence git yaptir, ben bebek calismalarina baslamadan daha korunurken baktirdim hormonlarima en basta. bilmek iyidir durumunu ve benden sana tavsiye azicik kendini oyalamaya bak. cok stres yapiyorsun gibi goruyorum yazialrinda. yanlis anlama stres yapma deme hakkim yok zaten biliyorum cok zor ama sen cok hesap kitaba dusmeden biraz rahat kafayla biraksan akisina belki daha kolay olacak sen her ay yumurtlamiycam diyorsun strese sokuluyorsun en bastan kendini
dun adet oldun, bugun 2. gun ve istersen yarin hormon testi icin git icin rahatlar en azindan

slm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)

kızlar şoklardayım. heaplamalarıma göre 330 civarında bişi olmalıydı

926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi ya ikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.

926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi ya ikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.

Tövbe nasıl bakcam deme
Rabbimden gelen herşeye kabuluzz
Rabbim sağlıklı versinde
Maşallah değerine canımm
Demek ki 2-3 gün içersinde dr gidersen keseyi görebilirsinn
En son değerin neydi pekii
Ve en son ne zaman kan verdinn?

ya tabiki kabulümde insan düşünmeden edemiyor. çalışıyorum. kim çalışmasam bile ikiz bakmak kolay eğildir heralde. neyse hayırlısı. çarşamba günü 54,4 düm. bugün 996 işte

ya tabiki kabulümde insan düşünmeden edemiyor. çalışıyorum. kim çalışmasam bile ikiz bakmak kolay eğildir heralde. neyse hayırlısı. çarşamba günü 54,4 düm. bugün 996 işte

Tabii zorlukları vardır canımm
Ama Rabbim sabrınıda bereketini verir
Kii daha durr hemen telaşlanmaa
Değerler yüksek çıkabiliyorr
Çünkü aynı saatte vermiyorsun
Normalde 36 saatte bir değer yükselirmiş
Biz hemen çarpı 2 yapıyoruz
Sen 5 gün sonra bu değeri almışınnn çokta iyi maşallaahhh
2-3 gün sonra doktor randevunu al bi git bakalımm
Çünkü benimde 77den 300 fırlamıştı 2 gün içinde bende öyle mi diye düşündüm
Doktorumda öyle düşünmüş
Ama bakıyorum bakıyorum tek dediii
Hepimizin hakkında hayırlısı,
Rabbim dağına göre kar verirmiş

hayirlisi olsun canim hakkinda
pozitif enerjine bayiliyorum
ve yakin zamanda bebegin gelsin seninle olsun cok istiyorum senin adina

adetin kacinci gunu bi deger canim, benim adet gunu 254 cikti ve benimki de yuksekti ama tek
masallah degerine sukret kiz soyleme oyle
daha gecende dusecek diye korkuyordun degerin
katlayarak artiyor ya belki normaldir boyle artmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…