hayirlisi olsun canim hakkindaslm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
hayirlisi olsun canim hakkindaslm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
hayirlisi olsun canim hakkinda
pozitif enerjine bayiliyorum
ve yakin zamanda bebegin gelsin seninle olsun cok istiyorum senin adina
adetin kacinci gunu bi deger canim, benim adet gunu 254 cikti ve benimki de yuksekti ama tek
masallah degerine sukret kiz soyleme oyle
daha gecende dusecek diye korkuyordun degerin
katlayarak artiyor ya belki normaldir boyle artmasi
slm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)
hayırlı olsun yeni döngün, sen öyle bizlere bakıp umutsuzluğa kapılma canım benim, daha 4 ay bitti senin, zaten ilk 6 ay gelince "neyse ki bekletmedi" deniyor, sen de öyle dersin inşallahgünaydın kızlar yeni döngüm hayırlı olsun
yokhcum inşallah sorunu en kısa zamanda aşarsınız mutlu huzurlu bebişinle eşinle güzel yarınlar olur inşallah
canım ben de seni düşünüyordum, topikimizin biricik nostradamusu pekbicicinin lafından sonra, önce geridönüşüm sonra imkansız bir şekilde beni bildi sıra sendekızlaaaaarrrrr
ay ınanılmaz özledim hepiniziiiiiiiiii
inanın su anda resmen heyecanlıyım sizlere yazabildiğim için
ne kadar önemlisiniz benim için yaa
az önce misafirlerimi gönderdim
esimide iş seyahati için yolcu ettim
ve kosarak buraya geldim..
canım arkadaşım funda bana giremediğim günlerde güzel haberler verdi bana
geridonusum canım ne mutlu sana tebrik ederim arkadasım
test almaya üsendin o gun yanı benım gişrebildiğim son gün, ama şimdi bebişin için doktorlara hiiç üsenmeden gidip geleceksin insallahh..
tekrar tebrik ederim canım benim. allhım daim etsin insallah
vee keep
canım ben senın o güzel haberini fundacımdan duydugumda kal geldi bana
dediğim ilk laf suydu: sevinemeyecek kadar şaşkınım
o doktorunu var yaa alıp kafasını duvarlara surtmek lazım
yumurtan yok denılen hatun hamile cıktı ya
tıp lıteraturu şaşkınlık ıcerısınde olmalı
şaka bi yana arkadasım cok cok sevındım. bak rabbım ne mucızeler yasatıyor bıze
tebrık ederım guzzelım. allah daim etsin insallah
bana gelincee
bomba gibi sahalardayım arkadaslar
mısafırlerımın gelecegı gun yanı carsamba gunu regl oldum ve dun bıttı
bu ay tekrar ates olcecegım. oldukca yogun calısacagım bu ay
esım proxeed ve evıcap kullanıo bılıosunuz. 1 aydır oldukca duzelnlı ılac kullanımı ve besın takvıyesıyle gectı.
dun falımda da gobusumde bır bebıs vardı
o yuzden bu ay cok cok cokk umutluyum
allahın ıznıyle bende sıraya gırdım.
hamiş hanımlara duyururum ki arkanızdan gelecegım ınsallahh
eee baska haberler varmı kızlar
yumosalar bebısler yenı gebişler varmı???
belki henüz erken olabilir çalışmalara devamgünaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum :)) c.tesi sağ kasıkda batma oldu pazar ateşim düştü :) bugun gidiyorum inş. doktora inş. yumurtlamısısmdır :) benim için dua edın ateş tablom böylee :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçmiş olsun canım beniim, minik yeğenim yukarılara mı çıkıyor yoksa kendine yer mi beğeniyor teyzesinin kuzusuubugun karnimin alti agriyor kizlar insallah normaldir
simdi yemek hazirliyorum az vakit kaldi hic halim yok
gorusuruz hepinize iyi aksamlar
canım illa değer yüksek çıktı diye ikiz olacak diye birşey yok hem şu mesajı bir ay önceki sana bi okutsak ne derdin acaba926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
kızlar bugün kana gittim, değer 693önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar
ben onu kalp atışını duyunca yapayım diyorum, inşallah o zamanları görürümsenin değerinde güzel çıkmışşnezamanan hamileyiiimmmmmmmm diye bağırıcaktın yoksa bağırdında benmi kaçırdım
ben onu kalp atışını duyunca yapayım diyorum, inşallah o zamanları görürüm
canım ben de seni düşünüyordum, topikimizin biricik nostradamusu pekbicicinin lafından sonra, önce geridönüşüm sonra imkansız bir şekilde beni bildi sıra sendedr.'a neden bilmem kızmadım hatta yine aynı dr.a gittim. Hatta olursa doğumu fln o yaptırsın istiyorum. Niye bilmem o gün içimden öyle geldi, içimden bir ses ona git dedi.:
kızlar bugün kana gittim, değer 693önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar
funda
yavrum sen ne alemdesın? yumos yok mu bu ay
ayyy kızlaarrrr ff e göre benim verimli günler bayrama geliyorrrrrrrrrrr çok korkuuuuunnnnççççç
aynen öyle yapmaya çalışıyorum Fundacığım, inşallah kucağıma da alırım ama bu sefer farklı hissediyorum. O yüzden daha da bi umutluyumgörürsün canım neden görmeyesin.. bikere oldu diye bidaha olucak diye bişey yok.. Allah korusun sen aklına kötü şeyler getirme
çok sağol canım o umutlar o kadar dipteyken öyle iyi geldi ki bana,doğruya doğru inanmıyordum ama yine de seviniyordumYok canım estafurullaahh ben sadece hissettiğimi paylaştım kiii doktor bu ay yumurta yok dediğinde bile seni umutlandırdığım için çok üzgünüm ama yüzsüzlük yapıp tekrar diyeceğim sen hamile kalacaksın Allahın izniyle demiştim çünkü içimden birşey sürekli bunu tekrarlıyordu ve sizin hamilelik haberinizi duymadan shnaayı görmeden shnaay diye umutlandım bir an ama bu pozitifliğiylee çookk beklemiyeceğiz sanırım Rabbim daha fazla aratmasınn ellerinimizi kollarımızı bebişlerle doldursunnn inşAllahh canlarımm
Allahımmm maşallaaahhh subhanAllahhh tütütüütütütü 41 kere
Aman canım dikkat ett, cok fazla varr cuma günüde beni yokladı
Hemen ballı su içtim yumuşatsın diyee öyle atlattımm
Kadın ben içeri girdiğimde "hamile miymişsin keeep? " diye gülümsedi sevindi, hiç sormadım canım hatta utanmasın diye ben açıkladım "herhalde o zaman döllenmişti o yüzden görünmedi" diye. Ama tedavi sürecine bol bol müdahale ettim. O da sağ olsun bu sefer extra dikkatli davrandıpekbicici
canım evet cıdden umutluyum bu ay. senınde ıcıne dogmus bak. topıgın içe doğucusu olduuguna göre benim umudumu daha da arttırıosun
keep
peki doktor hamile olarak gıttıgınde sız yumurta yok demıstınız bu nasıl oldu dıe sordunmu. nasıl acıkladı durumu cok merak ettım
niye korkunç olsuun bayram seyran işteayyy kızlaarrrr ff e göre benim verimli günler bayrama geliyorrrrrrrrrrr çok korkuuuuunnnnççççç
ne guzzel full pozıtıf duysunmek gerekkkkkkkkkkkkkkslm kızlar doktordan geldim şimdi bugun adetimin 10 günü serophene kullandım bu ay doktora doktor baktı çatlatma iğnesi verecek kadar gelişen bir yumurtan yok dedi bu olmayacak anlamınada gelmiyor dedi 10 gün daha erken dedi 2 gün sonra tekrar gel yine kontrol edelim dedi yaşın genç olur olmayacak diye bişey yok dedi moralını bozma sakın dedi bide hormon tahlılı istedi 2 gün sonra yaptır sonucuyla gel dedi estradiol (E2)bu hormon tahlılılıyle serophenenın işle yarayıp yaramadığını görcekmiş bende durumlar böyle kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?