Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayirlisi olsun canim hakkinda
pozitif enerjine bayiliyorum
ve yakin zamanda bebegin gelsin seninle olsun cok istiyorum senin adina
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi ya ikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.

adetin kacinci gunu bi deger canim, benim adet gunu 254 cikti ve benimki de yuksekti ama tek
masallah degerine sukret kiz soyleme oyle
daha gecende dusecek diye korkuyordun degerin
katlayarak artiyor ya belki normaldir boyle artmasi

hayirlisi olsun canim hakkinda
pozitif enerjine bayiliyorum
ve yakin zamanda bebegin gelsin seninle olsun cok istiyorum senin adina
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi ya ikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.

adetin kacinci gunu bi deger canim, benim adet gunu 254 cikti ve benimki de yuksekti ama tek
masallah degerine sukret kiz soyleme oyle
daha gecende dusecek diye korkuyordun degerin
katlayarak artiyor ya belki normaldir boyle artmasi

bugun karnimin alti agriyor kizlar insallah normaldir
simdi yemek hazirliyorum az vakit kaldi hic halim yok
gorusuruz hepinize iyi aksamlar

sagol cnaım allah razı olsun önceden çok ağlardım niye yumurtlamıyorum diye ama 2 ay önce yumurtladığıı gördüm a ölsemde gam yemem artık :)) inş.olur doktorum çok şekrdi valla beni rahatlattı :) aklıma takılna tek şey bu hormon tahlılı e2 adetin 3günü yapılmıyormuydun benmı yanlış hatırlıyorum yarın sabah yaptırayım diyorum çarşambada sonucu alırım hemde muaynemi olurum

hiç 12. gün yapılan bir test duymamıştım canım :44: şimdi yumurtam yok diye üzülme sakın.. daha yeni oluşucaktır belkide.. inşallah iki yumoşun olurrrr

canım ne güzel işte değerin.. nasıl bakıcam felan deme Allahın gücün gider :26: bakarsın neden bakamıyasın herkes nasıl bakıyor.. Allah hayırlısını versin inşallah..

günaydın kızlar yeni döngüm hayırlı olsun

yokhcum inşallah sorunu en kısa zamanda aşarsınız mutlu huzurlu bebişinle eşinle güzel yarınlar olur inşallah
hayırlı olsun yeni döngün, sen öyle bizlere bakıp umutsuzluğa kapılma canım benim, daha 4 ay bitti senin, zaten ilk 6 ay gelince "neyse ki bekletmedi" deniyor, sen de öyle dersin inşallah

canım ben de seni düşünüyordum, topikimizin biricik nostradamusu pekbicicinin lafından sonra, önce geridönüşüm sonra imkansız bir şekilde beni bildi sıra sende dr.'a neden bilmem kızmadım hatta yine aynı dr.a gittim. Hatta olursa doğumu fln o yaptırsın istiyorum. Niye bilmem o gün içimden öyle geldi, içimden bir ses ona git dedi.

belki henüz erken olabilir çalışmalara devam inşallah bu ay gelir bebişin

bugun karnimin alti agriyor kizlar insallah normaldir
simdi yemek hazirliyorum az vakit kaldi hic halim yok
gorusuruz hepinize iyi aksamlar
geçmiş olsun canım beniim, minik yeğenim yukarılara mı çıkıyor yoksa kendine yer mi beğeniyor teyzesinin kuzusuu

canım illa değer yüksek çıktı diye ikiz olacak diye birşey yok hem şu mesajı bir ay önceki sana bi okutsak ne derdin acaba ikiz de olsa bir güzel bakacağına eminim ama tek bence, değer de normal

kızlar bugün kana gittim, değer 693 önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar

senin değerinde güzel çıkmışş nezamanan hamileyiiimmmmmmmm diye bağırıcaktın yoksa bağırdında benmi kaçırdım

Yok canım estafurullaahh ben sadece hissettiğimi paylaştım kiii doktor bu ay yumurta yok dediğinde bile seni umutlandırdığım için çok üzgünüm ama yüzsüzlük yapıp tekrar diyeceğim sen hamile kalacaksın Allahın izniyle demiştim çünkü içimden birşey sürekli bunu tekrarlıyordu ve sizin hamilelik haberinizi duymadan shnaayı görmeden shnaay diye umutlandım bir an ama bu pozitifliğiylee çookk beklemiyeceğiz sanırım Rabbim daha fazla aratmasınn ellerinimizi kollarımızı bebişlerle doldursunnn inşAllahh canlarımm

Allahımmm maşallaaahhh subhanAllahhh tütütüütütütü 41 kere
Aman canım dikkat ett, cok fazla varr cuma günüde beni yokladı
Hemen ballı su içtim yumuşatsın diyee öyle atlattımm

pekbicici
canım evet cıdden umutluyum bu ay. senınde ıcıne dogmus bak. topıgın içe doğucusu olduuguna göre benim umudumu daha da arttırıosun

keep
peki doktor hamile olarak gıttıgınde sız yumurta yok demıstınız bu nasıl oldu dıe sordunmu. nasıl acıkladı durumu cok merak ettım

every
canım sizlerde benım aklımdaydınız hep. bebegın kocaman olmus every ya inanamıyorum. bizde yasıcaz ınsallah bunları

funda
yavrum sen ne alemdesın? yumos yok mu bu ay

lilıum
evet canım taze kan gerekıomus duydum ve geldım işte. cidden umudum var bu aydan bakalım neler olacak.
hele bı esım gelsın ıs seyahatınden nasıl calısmalar yapıcam bak gör

ayyy kızlaarrrr ff e göre benim verimli günler bayrama geliyorrrrrrrrrrr çok korkuuuuunnnnççççç

ayyy kızlaarrrr ff e göre benim verimli günler bayrama geliyorrrrrrrrrrr çok korkuuuuunnnnççççç

ne guzel iste kiz
verimli gunler kari kocanin yaklastigi gunler
kendini germe tadini cikar fundacim

ya ben kocami cok ozledim
12. haftaya kadar yasak demisti doktorum ama tereddutlerim var boyle alistim korkmaya basladim sonra birsey olursa diye
aslinda iliskinin zarari yok da ne bileyim, esim de cok istemesine ragmen o da korkuyor

görürsün canım neden görmeyesin.. bikere oldu diye bidaha olucak diye bişey yok.. Allah korusun sen aklına kötü şeyler getirme
aynen öyle yapmaya çalışıyorum Fundacığım, inşallah kucağıma da alırım ama bu sefer farklı hissediyorum. O yüzden daha da bi umutluyum

çok sağol canım o umutlar o kadar dipteyken öyle iyi geldi ki bana,doğruya doğru inanmıyordum ama yine de seviniyordum salgın var galiba gerçekten herkesler bir yakalanmış bu hastalığa ben de netten araştırdım yapmadığım kalmadı portakal suyuna ıhlamur gibi abukluklar deniyorum

Kadın ben içeri girdiğimde "hamile miymişsin keeep? " diye gülümsedi sevindi, hiç sormadım canım hatta utanmasın diye ben açıkladım "herhalde o zaman döllenmişti o yüzden görünmedi" diye. Ama tedavi sürecine bol bol müdahale ettim. O da sağ olsun bu sefer extra dikkatli davrandı

ne guzzel full pozıtıf duysunmek gerekkkkkkkkkkkkkk

haydı hayırlısıı ıkız oluncada bakrasın benım duamm zaten bır kız bır erkek ıkızım olsunn 4 senelık acıgı ancakkapatırım dıeee ve ıcımden hep öle gelıyor gercı esım ve benım aılem arasında ıkızler yok ama tup olursa bebegımız olma ıhtımalı yuksekkınsl...da olurr ıkı tane ennhayırlısında bır kız bır oglannnnnnn

keepp degerlerın super cnmm haydı bakalımmmmguzel guzel olsun degrler enn saglamından ınsl...

bende kuafore kadar gıdıyorum bayram oncesı memlekette olacagım ıısn yuz temızlıgımın olması gerekırr sacımıda boyadım regl bıtınceee ohh mıss gıbıyımmm kocıs melul melul bakıyor gercııı ee dıkıslerı durdugu ıcın banyo yasak ya hehehe neyse ben gıder gelınce gorusuruzzzzzzzz muckk

kızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…