hayırlı olsun yeni döngün, sen öyle bizlere bakıp umutsuzluğa kapılma canım benim, daha 4 ay bitti senin, zaten ilk 6 ay gelince "neyse ki bekletmedi" deniyor, sen de öyle dersin inşallah
canım ben de seni düşünüyordum, topikimizin biricik nostradamusu pekbicicinin lafından sonra, önce geridönüşüm sonra imkansız bir şekilde beni bildi sıra sendedr.'a neden bilmem kızmadım hatta yine aynı dr.a gittim. Hatta olursa doğumu fln o yaptırsın istiyorum. Niye bilmem o gün içimden öyle geldi, içimden bir ses ona git dedi.
belki henüz erken olabilir çalışmalara devaminşallah bu ay gelir bebişin
geçmiş olsun canım beniim, minik yeğenim yukarılara mı çıkıyor yoksa kendine yer mi beğeniyor teyzesinin kuzusuu
canım illa değer yüksek çıktı diye ikiz olacak diye birşey yok hem şu mesajı bir ay önceki sana bi okutsak ne derdin acabaikiz de olsa bir güzel bakacağına eminim ama tek bence, değer de normal
kızlar bugün kana gittim, değer 693önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar
hiç 12. gün yapılan bir test duymamıştım canım :44: şimdi yumurtam yok diye üzülme sakın.. daha yeni oluşucaktır belkide.. inşallah iki yumoşun olurrrr
canım ne güzel işte değerin.. nasıl bakıcam felan deme Allahın gücün gider :26: bakarsın neden bakamıyasın herkes nasıl bakıyor.. Allah hayırlısını versin inşallah..
ayyy kızlaarrrr ff e göre benim verimli günler bayrama geliyorrrrrrrrrrr çok korkuuuuunnnnççççç
belki henüz erken olabilir çalışmalara devaminşallah bu ay gelir bebişin
akşama mutlaka eve dön :)
kızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum
dönememki şehir dışına gidiyoz
dönememki şehir dışına gidiyoz
every sat 6 eylül. 3 eylülde 54,4 çıktı. 8 eylülde de 926 çıkmış işte. her gün ikiye katlamış. 48 saatte katlamıomuydu :18:
neyse düşmesince çıksın :)
masaallah canim, benim de gunde 1,8 kat falan artmis,normal sanirim.. biz de bugun keseyi gorduk cok sukur, aramzda 2 gun car, ben sat 4 eylul, su an 4+6'dayim.. rahmim ters oldugu icin cok net degildl, zor goruntu aliyoruz tersceahimde dedi ama girdum:)) 0,70 mm kerata.. Allah'im darisi isteyen herkesin asina insaallah..
masaallah canim, benim de gunde 1,8 kat falan artmis,normal sanirim.. biz de bugun keseyi gorduk cok sukur, aramzda 2 gun car, ben sat 4 eylul, su an 4+6'dayim.. rahmim ters oldugu icin cok net degildl, zor goruntu aliyoruz tersceahimde dedi ama girdum:)) 0,70 mm kerata.. Allah'im darisi isteyen herkesin asina insaallah..
doktor ilk sonucuma göre hesapladı, beta 54 olduğu için bi hafta sonrasına çağırdı. bu değere göre belki hafta içi de gözükür benim. hem devlet hem özele gidiorum. devlete çarşamba gitcem. belki görünür :)
benim degerim 4+3'te bile henuz 208 idi, doktor gec dolenme olmus dedi,ama ben bu degerle gorduysem sen carsambaya kesin gorursun. gerci btahcg ile kesnin gorunmesinin iligisi var mi emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?