Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every sat 6 eylül. 3 eylülde 54,4 çıktı. 8 eylülde de 926 çıkmış işte. her gün ikiye katlamış. 48 saatte katlamıomuydu :18:

neyse düşmesince çıksın :)

ya orası muhakkak öyle de kaygılanmadan da edemiorum :) hayırlısı ya :) ben de senn değerleri merak ediodum. senn kaç senle yakınız sanırım.

buraya yazmışsın görmedim. senn olası doğum günü ne zaman.

valla bende duymadım canım :26: dedi ki doktro bu testı yaptır bakalım serophene işe yaramış mı neyse kısmet yumurtan var ama çatlatma iğnesi verecek kadar büyüklükde değil tabıkı olmayacak diye bişey yok daha 10 gün erken dedi bakalım nolcak 2 gün sonra incir yiyecem inş. işe yarar

kızlar ben grip mi nezle mi öle bişiyim. nasıl geçcek bu. ilaç da kullanmıyorum. önerilerinizi bekliorum.

birde benim canım hep zararlı şeyler çekio ya. fastfood, çips, kahve. ki kahveye çok da düşkün değilim

kızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum

Bende şeker bayramı günü 19 Ağustos, namazdan sonra kocamın elini öptüm :26::26:
Zaten tahmini zamanım 19 veya 21, ondan sonra 25inde tekrar başladık yani arada 4 gün boşluk oldu oyüzden o 2 günden şüpheleniyorum

yaf pekbicici
sayende adetim daha dün bitmiş oldugu halde şimdi cıkıp hamileyim ben diye bagırmaya baslıcam
gelmedıgım gunlerde yaklasık 80 sayfa falan toplanmıs. ılk gunden ıtıbaren baslayıp 50. sayfaya kdr fln okudum
gördüm ki hemen her yazında beni dile getirmişsin. cok tesekkur ederım sana unutmamıssın burda olmadıgım halde benı.
ınsallah kuzum o içine doğan şey olur bu ay yaa
ama bak bizim problemımızı biliosunda sırada beni hissediosun dimi?
bizde şu genelde yenilemeyen erkek infertilitesi var biliosun dimi?
bak sonra ama shnaay ben sizin sorununuz yok sanıodum da ondan öle hıssedıodum falan diip yan çizmeyesin
doğmuşum bi kere içine ben hamile kalacam bu ay arkadaş ben anlamammm

dönememki şehir dışına gidiyoz

eeehh oturun kıcınızın üstüne bu ayyy
kusura bakmayın bu bayram biz yokuz dıın
ne bu sımdı canım allah allah
bebek ıcın ılac kullancan o kadar ama bayram zıyaretıne gıtcem dıye calısma yapamıcam haa
haybeye geccek yanı o ılaclar o koca bır ay
hıc olcak sey mı bu funda
gıtmıyosunuz bu bayram bı yere
evde calısma var verdıgımız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz iyi bayramlar diye mesaj at butun akrabalaraa olsun bıtsın ıstee

kızdırmayın benı baakkhhh 1:

Son düzenleme:
şu enerjinden banada gönder kızz döngüm yeni başladı enerjik başlasın enerjik devam etsin bende hamile kalmak istiyorum gönder hadi tutcammmm ya yoksa ben salmaya başladım korkmaya başladım tükenmeye başladım

every sat 6 eylül. 3 eylülde 54,4 çıktı. 8 eylülde de 926 çıkmış işte. her gün ikiye katlamış. 48 saatte katlamıomuydu :18:

neyse düşmesince çıksın :)

masaallah canim, benim de gunde 1,8 kat falan artmis,normal sanirim.. biz de bugun keseyi gorduk cok sukur, aramzda 2 gun car, ben sat 4 eylul, su an 4+6'dayim.. rahmim ters oldugu icin cok net degildl, zor goruntu aliyoruz tersceahimde dedi ama girdum:)) 0,70 mm kerata.. Allah'im darisi isteyen herkesin asina insaallah..

senn değerler kaç.

doktor ilk sonucuma göre hesapladı, beta 54 olduğu için bi hafta sonrasına çağırdı. bu değere göre belki hafta içi de gözükür benim. hem devlet hem özele gidiorum. devlete çarşamba gitcem. belki görünür :)

benim degerim 4+3'te bile henuz 208 idi, doktor gec dolenme olmus dedi,ama ben bu degerle gorduysem sen carsambaya kesin gorursun. gerci btahcg ile kesnin gorunmesinin iligisi var mi emin degilim

benim degerim 4+3'te bile henuz 208 idi, doktor gec dolenme olmus dedi,ama ben bu degerle gorduysem sen carsambaya kesin gorursun. gerci btahcg ile kesnin gorunmesinin iligisi var mi emin degilim

benim bugün 4+3 galiba. kk daki takvime göre.

lilium
canım benımde yıldıgım bıktıgım ısyanları oynadıgım coook ayım oldu.
bu ay 16. ayım
bunca ay ıcınde kac kere buhran gecırdım ne kadar goz yası döktüm biliomusun.
ve ben buraya ilk geldiğimde bekleyelı cok olmus ama moralman benden daha mutlu umutlu ınsanlar vardı. sasardım onlara. ve bende öyle olabilmeyi isterdim.
şimdi onların o zaman ki dinginliğindeyim işte.
keşke bu noktaya gelmeseydim. keske işim bu kadar zor olmasaydı da bu dinginliğe yorgunlugum sebep olmasaydı.
birşeyleri kabul etmem gerekiyor benim. rabbim benim payıma bunu yazmiş. demekki sen kolaycacık erişemeyeceksin evladına dıyor bana. ve ben bu durumu bugune kadar hep nayır nolamaz neden off poof dııp reddettım. ben reddettıkce kendıme ve evlılıgıme zarar verdim. yanlıs olan, basımıza gelen morfoloji&hız belası degılmiş, asıl yanlış olan kabullemeyip sabırsızca karalar baglamakmış.
şimdide baktım ki bu sekilde elime bişi geçmedi. şimdi diyorum ki birde boyle deneyelim

ama cidden garip biş var bu ay içimde
rabbim ol der bu ay bakarsın
sana bana fundaya rezeneye pervaneye suzana bahara oliye hepimize

Arkadaşlar ben bu ateş ölçme işinden hiç anlamıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen.
Benim ateşim reglden sonra devamlı 36,2 idi ovülasyon testinde pozitifi gördükten 3 gün sonra 36,6 ya yükseldi ve beş gündür de makine gibi devamlı 36,6 çıkıyor.Hiç bir oynama olmuyor.ff ye göre yumurtlamamışım sanırım.Ama bu ay doktora gitmiştim çok büyük ihtimalle yumurtlayacaksın demişti 16mm 18mm yumurtaların var demişti.
Şimdi benim kafam karıştı.Yumurtlama olmayan aylarda ateş yükselmiyor mu yoksa yumurtlama olmuş gibi yükseliyor mu yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…