Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşim hala yüksek geçmio günleeeerrrr son 6 gün kasığımda çok ağrıyo miniş benimledir inşşş

Ahh kuzumm benim yeriim seniii
Şu enerjin var yaa değil infertilite; tozu dumana karıştırıp o bebeği Allahın izniyle göbişine gelecek inşAllahh
Sen böyle devam ettt canımm
Sen problem olarak bakarsan infertiliteye problem olarak sana problem olarak geri döner
Aklına bile getirme
Yani ona problem olarak bakma
Sen eşine bakkk
Kıpır kıpır ol-eşinede öyle olll
Eşinde-spermcanlarında canlasınn ve bebişini getirsin sana
Sadece karamsar ve olumsuz olmayınn bayanlarr

sen yokken bu ay sen için değişik olacağını hissettim
Bir silkelenme belkide
Seninde gelip konacak göbeğinee
Ve sende ayağını sürtüpp sıradakilerini alacaksın peşine inşAllahhh
Ama şunu unutmayın bayanlarrr
Ben içimden geçenii dua olup kabul olsun derimm
Kabulü Rabbim sana aittirr
Hayırlı vaktii en tez vakitte yapsın hepiniz içinnn

Son düzenleme:

guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım
ama bı yanlısı duzeltmek isterim:
bızde sebepsiz infertilite yok malesef
esımın spermlerınde hız ve morfolojı sorunu var.%2 morfolojı ve düşük hız.
ve son testte sayımızda cok düşüktü:12 milyon.
onlar için 1 aydır ılac kullanıo esım ya bakalım ne olacak ıste.

sizi çok özledim kızlar nasılsınız..
every'm nasılsın.
rezeneyi görüyorum altta sen nasılsın canım?
ben iyiyim bildiğiniz koşturan karanfilce işte

kızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum
aynı dert bısdede var koydekı evde olacagızz hep beraberr 5 aılee canım yanı kayın annemler kayınlar cocukları fılan fılann bızım rapor oldugu ıcın once gıdıp yerımızı ayar etcess esım dıyorr hallderım yatma ısını dıe ama kaynımlarr arefe gunu geleceklero zmana kdr ff gore benım yumos gunlerı bıtmıs olurr sonrasındda 1 hafta ayrı yatarız esımelsonrada yuvamısa hoppp

dun gordugum ruya dırek bebegı saret edıyr ama daha bısde tıkk yok kıee es raporlu nede olsa hehehe ama corek otu bal fındık olayına son gaz devamm hehehe

e bız ne zmn canım pek cıcııııııııııı duy sesınımızıı kız yoksa senın aklına zorla sokacagız bızım hamıs bılgımızı heeeeeeeeee

ateşim hala yüksek geçmio günleeeerrrr son 6 gün kasığımda çok ağrıyo miniş benimledir inşşş
ınsll canım rabbım gonlune gor eversın ınsll
ahanda buldumm senııııııııııııııııııııııııııı kız bızıde gecır aklından yaffffffffffffff 4,5 sendır beklıyorum kızlara gore benım sene farkım bayagı var heeeeeedımı amaa

every'm nasılsın.

nasılsınn aklımdan gecıyordun tamm daaa ne yapıyor nerdee dıeee naıslsın canım benımm ogretmenımmmmmmmm

ne
ys
e aksam namazı vaktı gecıyorr ben namazaa kacarrrr gorusruzzzzz

926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi ya ikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.

ohhhhhhhhhhh maşaallah
ne güzel artmış kızlar değeriniz
kese görmeye de birlikte gideceksiniz galiba

every'm nasılsın.

merhaba karanfilce
ne zamandır yoksun meraklardayız senin için

every'm nasılsın.

canim cok ozluyoruz seni yaa
simdi okul acildi cok yogunsundur tam kosusturmaca zamanlari
sen geldin ben yazip cikmistim yeni gordum umarim donersin yine
opuyorum cok

allah bir an önce eşine anlayış ve iyi niyet versin diyorum inşallah bir an önce hatasını anlar senden özür diler
bu kadar mutlu günlerinde bunu yapmaya hiç hakkı olduğunu düşünmüyorum

bazen erkekler biriktirip biriktirip böyle saçma sapan bi şekilde patlayabiliyor hatasını anlayacaktır ama sen kendini yıpratma
iyi haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:

Canım evet sorunu biliyordumm
Sebebsiz infertilite yanlış oldu-düzeltme yaptım
Neyse nee boşver
Sen takılma bunlara işte
Sen kafanı rahatlat sonra eşine bu pozitifliğini yansıtt
Bakk o juniorlar nasıl canlanıp hızlanacakk
Olacak olacakkk
Sen inan tamam mıı
Bebişini hayal ett

kızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum
Allah iyiliğini versin yaa çok güldüm bu lafa

buraya yazmışsın görmedim. senn olası doğum günü ne zaman.
ya tatlım kızma da, doğru söyle sen matematik öğretmeni falan mısın nedir bu sayı merakı kuzum önce "kaç aydır deniyorsunuz" sorusu vardı bu bitti bunlar çıktı..canım benim, bhcg öyle üçün beşin hesabını yapmıyor, değerlerimiz güzel ,senin ki de gayet normal illa iki iki katlanacak diye bir kural yok, bu haftada 7000'e kadar bile normalSıkma içini artık, bak her şey yolunda güzel güzel keseyi de göreceğiz kalp atışını da duyacağız inşallah

bak bak neler soruyor yahu menapoza girdim yumurtam yokmuş diyordum, hatun illa da bebek gelecek diyordubak mis gibi eşin ilaçlarını kullanmıış artmıştır değerleriniiiiiz, ki zaten 12 milyonun bi tanesi size lazım..inşallah bu ay senin halayı da çekeriz canım

Son düzenleme:
matemtik öğretmeni değilim ama çok sevrim mat ı :) hobi olarak denklem çözerdim vaktiyle :) ii dir mat ım. :) ya ne kızıon keep. ne bilim 2 günde iki kat deyip duruyordu herkes. acemiyim napimm. aşkolsun yaniii. sormuım dha. daha da gelmiomm buraya.

rezenesenin yeni resim süpermiş

suzaan, inşallah o boyattığın renk alttan kendi rengin çıkınca pek kötü durmuyordur çünküm bu ay hamiş kalıp pişman olmayasıın

kızlar bu arada epeyce hastalık deneyimim oldu, geridönüşümcüm geçmiş olsun bu arada canım, azıcık paylaşayım hem kendi bulduklarımı hem netten baktıklarımı

Ateşin 39'u geçmemesi gerek, ara ara ölçüyorum yükselirse soğuk duş, kolonya ile silme sureti ile düşürmek lazımmış
Bol su içmek gerek.
Bitki çaylarından portakal,limon,elma ve ıhlamur serbest neredeyse bütün bitki çayları yasak. Ben yarım bardak ıhlamura portakal suyu ekliyorum gayet beğendim ama bilmem herkes beğenir mi
Burun tıkanırsa tuzlu su damlatmak, buhar yapmak(adaçayı buharı çok işe yarıyor ama içmek yok) ve yattığımız odada buhar makinesi ya da buhar bulundurmak da epey işe yarıyor
Öksürük varsa tuzlu su ile gargara ya da bir kaşık üzüm pekmezi
Bol limon portakal ve suları (ama dışarıdan C vitamini almak yok)
Dışarı çıkarken boynu ve özellikle kulakları korumak lazım (bi şal bi kulaklık yaz günü epey kullanışlı oluyor)
Bol dinlenmek, terledikçe giysi değiştirmek gibi her daim geçerli olan hastalık kuralları yine geçerli tabe
Bir de çorba (ama evde yapılmış katkısızından)
Haydi tüm topiğe geçmiş olsuunn

Son düzenleme:

canım benımmmm ben senı tebrık edemedım bı turlu bugun farkettım hamıle oldugunu
ınanamadı, bı an salak bı dr a denk gelmstın ya
gordunmu bak yanılmanın kralını yasamıs hemde bızım anlattıgımz orneklerın yanında ohooo
gozun aydınn canım allah ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
ıcını serın tutt sakın kotu dusunme bebegın senınle artık
degerınde cok ıyı massallah sıze

ve bana yorum yapan guzel dıleklerını sunan tum arkadslarım
telden gırdgm ıcın alıntı yapamıyorum bırden fazla
ama ıyıkı varsınız sagolun allah razı olsun hepınızden
hakkımda hayırlısı tek duam bu herseye hazırlıklıyım sadece.
Tek dusuncem bebegım gerısı bosss.
Allah selamete cıkarsn ıns.

oyyy canım benim de didik didik hesaplayasım var da tutuyorum kendimi,ondanelden gelse eve bi lab kurup bi de ultrason cihazı koycaznasıl oldun sen?öksürük var mı?benimki şimdi azaldı ama sabaha başlar yine

oyyy canım benim de didik didik hesaplayasım var da tutuyorum kendimi,ondanelden gelse eve bi lab kurup bi de ultrason cihazı koycaznasıl oldun sen?öksürük var mı?benimki şimdi azaldı ama sabaha başlar yine

ya ağırlaşıyorum sanki. evde bi gün dinlensem ii olcakda bizde de izin almak bi mesele. izin alıosunda sonrasında ders iptali için haber vermek gerekio öğrencilere. bende stres yapıom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…