- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
yaf pekbicici
sayende adetim daha dün bitmiş oldugu halde şimdi cıkıp hamileyim ben diye bagırmaya baslıcam
gelmedıgım gunlerde yaklasık 80 sayfa falan toplanmıs. ılk gunden ıtıbaren baslayıp 50. sayfaya kdr fln okudum
gördüm ki hemen her yazında beni dile getirmişsin. cok tesekkur ederım sana unutmamıssın burda olmadıgım halde benı.
ınsallah kuzum o içine doğan şey olur bu ay yaa
ama bak bizim problemımızı biliosunda sırada beni hissediosun dimi?
bizde şu genelde yenilemeyen erkek infertilitesi var biliosun dimi?
bak sonra ama shnaay ben sizin sorununuz yok sanıodum da ondan öle hıssedıodum falan diip yan çizmeyesin
doğmuşum bi kere içine ben hamile kalacam bu ay arkadaş ben anlamammm
Ahh kuzumm benim yeriim seniii
Şu enerjin var yaa değil infertilite; tozu dumana karıştırıp o bebeği Allahın izniyle göbişine gelecek inşAllahh
Sen böyle devam ettt canımm
Bak adı üstünde sebebsiz infertilite yani aslında problem olarak baktığın şey problem olmayan problem
Yani ona problem olarak bakma
Sen eşine bakkk
Kıpır kıpır ol-eşinede öyle olll
Eşinde-spermcanlarında canlasınn ve bebişini getirsin sana
Sadece karamsar ve olumsuz olmayınn bayanlarr
sen yokken bu ay sen için değişik olacağını hissettim
Bir silkelenme belkide
Seninde gelip konacak göbeğinee
Ve sende ayağını sürtüpp sıradakilerini alacaksın peşine inşAllahhh
Ama şunu unutmayın bayanlarrr
Ben içimden geçenii dua olup kabul olsun derimm
Kabulü Rabbim sana aittirr
Hayırlı vaktii en tez vakitte yapsın hepiniz içinnn
yokh la konustunuz mu senay
nasil oldu acaba
aynı dert bısdede var koydekı evde olacagızz hep beraberr 5 aılee canım yanı kayın annemler kayınlar cocukları fılan fılann bızım rapor oldugu ıcın once gıdıp yerımızı ayar etcess esım dıyorr hallderım yatma ısını dıe ama kaynımlarr arefe gunu geleceklero zmana kdr ff gore benım yumos gunlerı bıtmıs olurr sonrasındda 1 hafta ayrı yatarız esımelsonrada yuvamısa hopppkızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum
e bız ne zmn canım pek cıcııııııııııı duy sesınımızıı kız yoksa senın aklına zorla sokacagız bızım hamıs bılgımızı heeeeeeeeeelilium
canım benımde yıldıgım bıktıgım ısyanları oynadıgım coook ayım oldu.
bu ay 16. ayım
bunca ay ıcınde kac kere buhran gecırdım ne kadar goz yası döktüm biliomusun.
ve ben buraya ilk geldiğimde bekleyelı cok olmus ama moralman benden daha mutlu umutlu ınsanlar vardı. sasardım onlara. ve bende öyle olabilmeyi isterdim.
şimdi onların o zaman ki dinginliğindeyim işte.
keşke bu noktaya gelmeseydim. keske işim bu kadar zor olmasaydı da bu dinginliğe yorgunlugum sebep olmasaydı.
birşeyleri kabul etmem gerekiyor benim. rabbim benim payıma bunu yazmiş. demekki sen kolaycacık erişemeyeceksin evladına dıyor bana. ve ben bu durumu bugune kadar hep nayır nolamaz neden off poof dııp reddettım. ben reddettıkce kendıme ve evlılıgıme zarar verdim. yanlıs olan, basımıza gelen morfoloji&hız belası degılmiş, asıl yanlış olan kabullemeyip sabırsızca karalar baglamakmış.
şimdide baktım ki bu sekilde elime bişi geçmedi. şimdi diyorum ki birde boyle deneyelim
ama cidden garip biş var bu ay içimde
rabbim ol der bu ay bakarsın
sana bana fundaya rezeneye pervaneye suzana bahara oliye hepimize
ınsll canım rabbım gonlune gor eversın ınsllateşim hala yüksek geçmio günleeeerrrr son 6 gün kasığımda çok ağrıyo miniş benimledir inşşş
ahanda buldumm senııııııııııııııııııııııııııı kız bızıde gecır aklından yaffffffffffffff 4,5 sendır beklıyorum kızlara gore benım sene farkım bayagı var heeeeeeAhh kuzumm benim yeriim seniii
Şu enerjin var yaa değil infertilite; tozu dumana karıştırıp o bebeği Allahın izniyle göbişine gelecek inşAllahh
Sen böyle devam ettt canımm
Sen problem olarak bakarsan infertiliteye problem olarak sana problem olarak geri döner
Aklına bile getirme
Yani ona problem olarak bakma
Sen eşine bakkk
Kıpır kıpır ol-eşinede öyle olll
Eşinde-spermcanlarında canlasınn ve bebişini getirsin sana
Sadece karamsar ve olumsuz olmayınn bayanlarr
sen yokken bu ay sen için değişik olacağını hissettim
Bir silkelenme belkide
Seninde gelip konacak göbeğinee
Ve sende ayağını sürtüpp sıradakilerini alacaksın peşine inşAllahhh
Ama şunu unutmayın bayanlarrr
Ben içimden geçenii dua olup kabul olsun derimm
Kabulü Rabbim sana aittirr
Hayırlı vaktii en tez vakitte yapsın hepiniz içinnn
sizi çok özledim kızlar nasılsınız..
every'm nasılsın.
rezeneyi görüyorum altta sen nasılsın canım?
ben iyiyim bildiğiniz koşturan karanfilce işte
926 çıkmış kızlar. aklıma geliyordu ya ya ikiz olursa diye. öle hissediyor gibi bişiydim. yoksa öle mi yaikiz olursa nasıl bakcam ben onlara.
kızlar bugün kana gittim, değer 693önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar
every'm nasılsın.
every'm nasılsın.
yokh la konustunuz mu senay
nasil oldu acaba
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım
ama bı yanlısı duzeltmek isterim:
bızde sebepsiz infertilite yok malesef
esımın spermlerınde hız ve morfolojı sorunu var.%2 morfolojı ve düşük hız.
ve son testte sayımızda cok düşüktü:12 milyon.
onlar için 1 aydır ılac kullanıo esım ya bakalım ne olacak ıste.
Allah iyiliğini versin yaa çok güldüm bu lafakızlarr biz bayramda evimizde olmuyoruzki ha babam oraya ha babam buraya yollarda oluyoruz.. bursaya kadar uzanıyoruz.. arifeden çıkıyoz taa son gün geliyoz eve .. yani sadece bayram sabahı kocamın elini öpebiliyorum
ya tatlım kızma da, doğru söyle sen matematik öğretmeni falan mısın nedir bu sayı merakı kuzumburaya yazmışsın görmedim. senn olası doğum günü ne zaman.
bak bak neler soruyor yahu menapoza girdim yumurtam yokmuş diyordum, hatun illa da bebek gelecek diyorduyaf pekbicici
sayende adetim daha dün bitmiş oldugu halde şimdi cıkıp hamileyim ben diye bagırmaya baslıcam
gelmedıgım gunlerde yaklasık 80 sayfa falan toplanmıs. ılk gunden ıtıbaren baslayıp 50. sayfaya kdr fln okudum
gördüm ki hemen her yazında beni dile getirmişsin. cok tesekkur ederım sana unutmamıssın burda olmadıgım halde benı.
ınsallah kuzum o içine doğan şey olur bu ay yaa
ama bak bizim problemımızı biliosunda sırada beni hissediosun dimi?
bizde şu genelde yenilemeyen erkek infertilitesi var biliosun dimi?
bak sonra ama shnaay ben sizin sorununuz yok sanıodum da ondan öle hıssedıodum falan diip yan çizmeyesin
doğmuşum bi kere içine ben hamile kalacam bu ay arkadaş ben anlamammm
kızlar bugün kana gittim, değer 693önceki 112 idi. Rahatladım, şu gelecek haftayı atlatırsam daha da rahatlayacağım. İlaçları da içiyorum aksatmadan, bugün leke fln yok çok şükür hatta sabahtan işe bile gittim ama bi güzel soğuk algınlığım var, öksürmekten boğazım kopacak eve geri döndüm o yüzden. Salgın mı var nedir ya herkes hasta, dikkat edin arkadaşlar
oyyymatemtik öğretmeni değilim ama çok sevrim mat ı :) hobi olarak denklem çözerdim vaktiyle :) ii dir mat ım. :) ya ne kızıon keep. ne bilim 2 günde iki kat deyip duruyordu herkes. acemiyim napimm. aşkolsun yaniii. sormuım dha. daha da gelmiomm buraya.
oyyycanım benim de didik didik hesaplayasım var da tutuyorum kendimi,ondan elden gelse eve bi lab kurup bi de ultrason cihazı koycaz nasıl oldun sen?öksürük var mı?benimki şimdi azaldı ama sabaha başlar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?