kızlar neredesiniz çok kötü hissediyorum
çok endişeliyim
sevinemiyorum şu hale bak ya biliyorum
bebeğim benimle ama doktorun dediklerine takıldım
gereksiz stres yaptıım
çok temkinli konuştu
seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
doktorum değerime düşük dedi
1.sağlıksız bir gebelik olabilir dedi
2.geç döllenmiş olabilir dedi
3. dış gebelik olabilir dedi
2 gün sonra tekrar kan vereceğim en az %66 artması gerekir dedi.
aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için
Hayırlısı başka bişey diyemem
adet gecikmesini bekleseydim iyi olacaktı da dayanamadım
kızlar neredesiniz çok kötü hissediyorum
çok endişeliyim
sevinemiyorum şu hale bak ya biliyorum
bebeğim benimle ama doktorun dediklerine takıldım
gereksiz stres yaptıım
çok temkinli konuştu
adetlerin düzensiz miydi dedi ben de son aylarda düzensizdi dedim de neye göre düzensiz dedim ben
off kafam durdu konuşurken
diyemedim ben geç yumurtladım
Canımm tebriiikk ederriiimmm
Maşallaaahhh değerineekii regliden önce böyle bir değerr
Benimm 33 çıkmıştı kimse böyle bir şey demedii
Sadece 2 gün sonra tekrarla bakalım artıyor mu dedii
Bu doktorlar bazenn çok odun oluyorlar yaa
Bu değere göre nasıl bu kadar hikaye yazdıı
Dur panik yapma hemende olumsuz olmaa
Bence değer iyii, 2 gün sonra tekrarladığında da artacak inşAllahh
Rabbim ikinizide korusun
rezeneciğim tebrik ederimseviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
aslında ben ona ateş ölçtüğümü ve 21. gün yumurtladığımı söylemedim utandığım için
hadiyin artık bizde hamile kalalım dimi ya bir biz kaldık hadiiiiiii çok dua edelim herkez dua etsin bizeee güçlerimizi dularımızı birleştirelim biz çok az kaldık umutlarımız dualarımız çok olsun hiç olmazsa . . . .Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişleri nasip et yalvarırım Rabbim
ben inaniyorum sira sizde
eski donem kadrosunda herkes hamile kalmis cocuklairni dogurmus
biz de doldurucaz topici inaniyorum
sinir oldum doktoruna benim turkiyedeki doktorum gibi ayni
hatirlamak istemiyorum onun laflarini
ama soyle bir durum var hepberaberin de adet gunu 70lerdeyi deger hatirladigim kadariyla ve simdi oglusu kocamanbubulka diye biri vardi onun da deger 60ti adet gunu ama onun da hamileligi ilerledi
bu durumlarda psikoloji cok onemli canim sen kendine sakin ama sakin stres yapma gonulden inan olacak diye, bebeginin tutunma gunleri ve cok onemli gunler.
mumkun oldukca kafandan kotu seyleri at, 2 gun sonra da degerin 200e yaklasir insallah
ne olur iyi dusun rezenecim, sne gec yumurtladin nerdne bilecek doktor gec dollenmede gayet iyi degerdegeri artanlar var elimizde ornek cok sakin uzme sadece huzurla bekle canim
kızlar doktordan geliyorum. Benim durum da rezeneye benzer ama vahim. Doktor keseyi göremedi, alttan ultrasonla baktı, minicik (2mm göründü) bu zaman için çok küçük belki geç yumurtlamışsındır dedi. Ben 19-20sinde yumurtladığımı düşünüyorum ama yine de bu kesecik biraz fala küçük galiba. Bir de Eczacı kızın ilaçlarımı yanlış yazdığını öğrendim. Coraspine günde üç değil 1 almam gerekiyormuş. Progestan da günde üç ama sabah öğle akşam değil sabah bir akşam iki şeklindeymiş. ben dakikası dakikasına alıyordum onları bunca zaman yanlış alıyormuşum. Belki ondan gelişmedi bu kese kızlar ne olur rezeneye de bana da dua edin. Bugün eşimin doğum günüydü, kesenin fotosunu çekip hediyesiyle verecektim ama nokta kadar çıktı, belki bu da düşecek nasıl vereyim ben bu fotoyu
kızlar doktordan geliyorum. Benim durum da rezeneye benzer ama vahim. Doktor keseyi göremedi, alttan ultrasonla baktı, minicik (2mm göründü) bu zaman için çok küçük belki geç yumurtlamışsındır dedi. Ben 19-20sinde yumurtladığımı düşünüyorum ama yine de bu kesecik biraz fala küçük galiba. Bir de Eczacı kızın ilaçlarımı yanlış yazdığını öğrendim. Coraspine günde üç değil 1 almam gerekiyormuş. Progestan da günde üç ama sabah öğle akşam değil sabah bir akşam iki şeklindeymiş. ben dakikası dakikasına alıyordum onları bunca zaman yanlış alıyormuşum. Belki ondan gelişmedi bu kese kızlar ne olur rezeneye de bana da dua edin. Bugün eşimin doğum günüydü, kesenin fotosunu çekip hediyesiyle verecektim ama nokta kadar çıktı, belki bu da düşecek nasıl vereyim ben bu fotoyu
bilmiyorum ki canım benim yumurtalama şaibeli olmuştu ya ne zaman olduğu belli değil dolayısıyla döngü ve gecikme de belli değiladet gecikmesinin kacinci gunundesin simdi keepcim ?
seviniyim mi üzülüyüm mü
dpo 13 de 66
bilmiyorum ki canım benim yumurtalama şaibeli olmuştu ya ne zaman olduğu belli değil dolayısıyla döngü ve gecikme de belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?