Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar neredesiniz çok kötü hissediyorum
çok endişeliyim
sevinemiyorum şu hale bak ya biliyorum
bebeğim benimle ama doktorun dediklerine takıldım
gereksiz stres yaptıım
çok temkinli konuştu

rezenecimm canım benim sakin ol sakin herşey Allahtandır tekrarlarsın kan testini bu arada çok dikkat et kendine şuan için hamilesin bunu düşün bebeğin şuanda seninle bak göbişte olumsuzluklar yok tamam mı

kızlar neredesiniz çok kötü hissediyorum
çok endişeliyim
sevinemiyorum şu hale bak ya biliyorum
bebeğim benimle ama doktorun dediklerine takıldım
gereksiz stres yaptıım
çok temkinli konuştu

Canımm tebriiikk ederriiimmm
Maşallaaahhh değerinee kii regliden önce böyle bir değerr
Benimm 33 çıkmıştı kimse böyle bir şey demedii
Sadece 2 gün sonra tekrarla bakalım artıyor mu dedii
Bu doktorlar bazenn çok odun oluyorlar yaa
Bu değere göre nasıl bu kadar hikaye yazdıı
Dur panik yapma hemende olumsuz olmaa
Bence değer iyii, 2 gün sonra tekrarladığında da artacak inşAllahh
Rabbim ikinizide korusun

adetlerin düzensiz miydi dedi ben de son aylarda düzensizdi dedim de neye göre düzensiz dedim ben
off kafam durdu konuşurken
diyemedim ben geç yumurtladım

stres yapmıyoruz tatlım hadi bakalım gel tut parmağımdan halayını çekelim şimdi inşallah katlanarak artcak değerin tamam mı bak o doktorlara güven olmuyor keepin yumurtası yoktu hatta folikülde bile yoktu ama maşallah hamiş bebeişin seninle tatlım rezene hamileeeeeeeeeeeeeee

aynen oyle bak
senin simdi masallah ne guzel gidiyor degerin bastan oyleymis
ya hemen kotu yorum yptiklarinda kiziyorum
ben de 70 degerini gorunce doktorum belli olmaz bu demek degil ki hamileligin devam edecek, iki gun sonra adet de olabilirsin demisti
(ilk hamileligimde)
bu nasil laf o lafin uzerine cektigim stres anlatilamaz ama gayet guzel yukselmisti deger

hadiyin artık bizde hamile kalalım dimi ya bir biz kaldık hadiiiiiii çok dua edelim herkez dua etsin bizeee güçlerimizi dularımızı birleştirelim biz çok az kaldık umutlarımız dualarımız çok olsun hiç olmazsa . . . .Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişleri nasip et yalvarırım Rabbim

rezeneciğim tebrik ederiminşalah değerin yükselir böyle kaygıyla öğrendiğin için çok üzgünüm canım benim, yükselir değerin merak etme

ben inaniyorum sira sizde
eski donem kadrosunda herkes hamile kalmis cocuklairni dogurmus
biz de doldurucaz topici inaniyorum

rezene canım cok ama cok sevındım
tebrık ederım rabbım ıns kucagına almayı nasıp etsın
doktoruna gelınce ona dıcek soz yok sakın takılma bu laflara sacmalamıs resmen.

ben inaniyorum sira sizde
eski donem kadrosunda herkes hamile kalmis cocuklairni dogurmus
biz de doldurucaz topici inaniyorum

bizleri yalnız bırakmayın dualarınızı eksik etmeyin lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşın nolur bütün topic hamile kalınca yenilere yer açarız bizde ama çok dua edin sıra bizde olsun yüzümüz gülsün ailemiz tamamlansın bizde anne olalım çok istiyorum bu ay en çok bu ay çok istiyorum inşallah hüsran olmaz

kızlar doktordan geliyorum. Benim durum da rezeneye benzer ama vahim. Doktor keseyi göremedi, alttan ultrasonla baktı, minicik (2mm göründü) bu zaman için çok küçük belki geç yumurtlamışsındır dedi. Ben 19-20sinde yumurtladığımı düşünüyorum ama yine de bu kesecik biraz fala küçük galiba. Bir de Eczacı kızın ilaçlarımı yanlış yazdığını öğrendim. Coraspine günde üç değil 1 almam gerekiyormuş. Progestan da günde üç ama sabah öğle akşam değil sabah bir akşam iki şeklindeymiş. ben dakikası dakikasına alıyordum onları bunca zaman yanlış alıyormuşum. Belki ondan gelişmedi bu kesekızlar ne olur rezeneye de bana da dua edin. Bugün eşimin doğum günüydü, kesenin fotosunu çekip hediyesiyle verecektim ama nokta kadar çıktı, belki bu da düşecek nasıl vereyim ben bu fotoyu

Yorumunu okuyuncaa
Ben yazmıştım ama bunları, bu kadar aynı düşüncede iki yorum olur dedimm
Aynenn katılıyorum
Hemenn mide bulandırmayı pek severlerr
66 değerle kese mi görmedin de dış gebelik diyor onu anlamıyorumm
Tamam doktor değilim ama bu gibi durumlarda az daha çeneye sahip olacaklarr
Neticesinde yeni gebelik ve stres şuan onun en kötü dostuuu
Rezene sen bizi dinlee , doktorun dediğinii siiill kafandann
2 gün sonra bir daha verr kanını Allahın izniyle artacak ve bebişin seninle olacakk inşAllahh
Haydiii şimdiii Halay çekeliiimmm bizzz

adet gecikmesinin kacinci gunundesin simdi keepcim ?

dualarımız sizinle bebişleriniz sizinle inşallah stres size yaramaz lütfen kızlar toplanın hadi yine aynı doktora gittin dimi sen bence bi doktor araştır bakalım bişey dedimi başka diğer kontrol için çağırdımı ne zamana çağırdı

Amaa olmuyorr kiii böylee
Hemen moral bozulmalarr, kötü düşünmelerrr
Değer süper canımm
Maşallaahhhh
Önceliklee şükürler olsunn,
Rabbim bir daha kötü tecrübeler yaşatmasın
Ben sana ilk kese foto mu yarın getireyim göstereyimm
tarayıptaa
ve içinde nokta gibi olan bebeğin
2 hafta sonra nasıl kocaman olduğunu görr
Stres olma lütfennn

efesude canım yolculuga bısey kalmadı
heyecanını gonulden paylasıyorum.
Rabbım ınsallah guzel bır tedavı sonrası sana bebegını gonderecek
kolaylıkla herseyı atlatıcaksın rabbımın ıznıyle canım.
Dualarım senınle olacak guzel haberını beklıyoruz artık bundan snra.
Icıın rahat olsun gelıyor bebegımız...

Ve melısımmm... Cuma test yapıcakmıssın
kuzum benım ınsallah cekıcez halayını...
bebeklerın senınle ınsallah canım benım
rabbım yuzumuzu kara cıkarmasın, dualarım senınle...

canımmm tebrikleerrr neden telaşe yapıyorsun ki sen zaten geç yumurtladın ya inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak sadece 2 gün sonra testi tekrarla bakalım ve dua et

canım banada doktorum günde 1 coraspin verdi.. sana 3 tane verilince bende şaşırmıştım hatta :44: ama senin durumundan dolayı öyle olduğunu sanmıştım.. burdaki doktorların yaptıklarını okuyunca benim doktorum iyiymiş meğersem.. tek sorunu var sormadan anlatmıyor ama mesela bana daha hamile kalmadan coraspin başladı felan herşeyi düşünüyor adam demekki :26:

bilmiyorum ki canım benim yumurtalama şaibeli olmuştu ya ne zaman olduğu belli değil dolayısıyla döngü ve gecikme de belli değil

degerin cok iyi ve bence kesen genisleyecek
bu donemde simdi boyle olmasi normal bence
ben adet gecikmesinin uzerinden 9 gun gecince vajinalda gormustum 4,5 mmydi ama sonra hizla buyudu
burda ilk sayfada resmi var
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-6.html
nokta gibi burda ama kalp atisi icin gidince 4,5 mmden 15 mmye buyumustu bebek
sen de icini ferah tut canim eger bir sorun olacak olsaydi bu deger boyle artmazdi bence

keep o sana folıkulun yok dıyen dr a mı gıdıyosun sen hala ?

Erken yumurtlamadın sonucta henuz karından kese gozukmemesı normal
rıca edıyorum bu doktorun daha once yaptıgnı smdı de yapmasına ızın verme
nasıl bosuna uzmustu senı hatırlasana canım !

ya kızlar bi de bişey diyeyim mi ben de eczacının dediği gibi hatırlıyorum ilaçları bu dr. yine yanlış yapmış olmasın...ofofoof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…